Totuus ilmastonmuutoksesta

 

21.12.2017

"Ilmastonmuutos" johtuu suurelta osin ilmaston muokkauksesta.

Millainen on taivas, kun pakkanen on kovimmillaan? Pilvetön.

Aihe yksinkertaistettuna: Kun "taivas" on lentoruiskutettu täyteen "pilviä", ilma lämpenee, koska pilvet "pitävät lämmön sisällä".

Uutisia aiheesta sivun lopussa.

 

Tämä artikkeli on kopioitu sivustoltamme www.ilmastonmuokkaus.fi

 

11.8.2017

CERN:in fyysikko ja Naton komentaja kertovat laittomista lentoruiskutuksista:

RT on Yhdysvaltojen suurin ulkomainen uutiskanava.

 

 

15.7.2016

CIA:n johtaja puhui kesäkuussa 2016 Yhdysvaltojen hallitusta ohjeistavan CFR:n seminaarissa kemikaalivanoista:

Kirjoitus aiheesta tässä.

 

11.1.2016

Kemikaalivanat ja magneettimyrskyt:

Kun auringossa tapahtuu suurempi roihupurkaus, lähtevät chemtrails-lentokoneet levittämään vanojaan. Kemikaalivanoja käytetään täten myös vaimentamaan auringon vaikutusta.

National Geographic-lehti:

”Esimerkiksi Nasa ja Euroopan avaruusjärjestö ESA, ovatkin ryhtyneet selvittämään keinoja satelliittien sekä sähköverkon ja -laitteiden suojaamiseksi seuraavan voimakkaan auringonpurkauksen varalta.”

Selvitimme magneettimyrskyjen yhteyttä chemtrails-levityksiin. Jutun lopussa on tilastotietoja & valokuvia Suomesta asiaa havainnollistamaan.

Voit myös seurata suurempia Geoengineering-operaatioita …. tarkkailemalla etukäteen roihupurkauksia ja magneettimyrskyjä.

Artikkelimme tässä.

 

18.12.2015

Vakava terveys- ja turvallisuusuhka Suomelle ja koko maapallolle? Todellinen syy siihen, miksi Norja lopettaa FM-radion: Lappiin viisi uutta HAARP-tyyppistä järjestelmää (EISCAT) rakenteilla. Sääaseet käynnistetään 2017!

Tässä Euroopan parlamentin virallisilta sivuilta ilmastoa tuhoavasta HAARP-asejärjestelmästä kertova ote. Suomen entinen puolustusministeri, Elisabeth Rehn oli mukana käsittelemässä aihetta. Sivumme dokumenteissa ja videoissa kerrotaan, kuinka HAARP-asejärjestelmä liittyy joidenkin lentokoneiden ruiskuttamiin pitkäkestoisiin tiivistymisvanoihin.

 

 

Tässä dokumentti kokonaisuudessaan, tai alkuperäisellä sivustolla: www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//FI#_part7_def22

 

"HAARP"-asejärjestelmistä:

HAARPia, EISCATia ja muita vastaavia järjestelmiä tutkittaessa on hyvä pitää mielessä, että nuo järjestelmät ovat EU:n parlamentin mukaan asejärjestelmiä. Kun kyse on sotilaallisesta teknologiasta, on selvää että eri maiden armeijat sekä tiedustelupalvelut tekevät kaikkensa pitääkseen teknologian salassa ja levittääkseen siitä väärää tietoa, mutta eri dokumentteihin perehtymällä alkaa "HAARPpien" kyvyt selvitä.

Ionospheric Heaters - How HAARP really works:

https://www.youtube.com/watch?v=lu0_lTXHICs

 

Lisää muun muassa lentokoneiden ja ohjusten alasampumiseen pystyvästä, masennusta laajoilla alueilla aiheuttavasta, ilmakehäämme peruuttamattomasti tuhoavasta sekä maanjäristyksiä aiheuttavasta HAARPista täällä.

 

Maaliskuu 12, 2015

Elokuva: Chemtrails: The Secret War

Italialaiset Antonio ja Rosario Marciano ovat tehneet elokuvan aikamme suurimpiin kuuluvasta ympäristöongelmasta.

Elokuvassa on englanninkielinen tekstitys.

Tactical display

Tactical display

He nostavat esille erityisesti armeijoiden toiminnan ja esim. bariumia sisältävän tutkapinnan merkityksen.

Suosittelemme ehdottomasti elokuvan katsomista!

Kommentteja elokuvasta?

 

Maaliskuu 12, 2015

Keuhkokuume lisääntyy, chemtrails-levitykset mahdollinen syy

USA:ssa vuonna 1999 keuhkokuumeesta johtuvat kuolemantapaukset saavuttivat epätavallisen suuren epidemian mittasuhteet. Influenssaa pidettiin syyllisenä. Mutta … vain max 20 % testatuista oli influessasta johtuvia [1]. Samaan aikaan olivat meneillään erityisen suuret Chemtrails-levitykset ja ne todennettiin usealla paikkakunnalla. [2],[3]

Nyt vuoden 2014 lopussa ja 2015 alussa on Suomessa paikoitellen epidemia keuhkokuumeen ja hengitystieoireiden osalta, myös nuorten ihmisten parissa. Sairaaloiden keuhko-osastot ovat olleet tupaten täynnä eivätkä influessarokotteet näissä tapauksissa ole auttaneet. Ja silti lehdissä puhutaan influenssasta. Aurinkoa ei juuri näkynyt moneen kuukauteen kummallisen pilvipeitteen takia.

Ehtisivätkö lääkärit katsomaan taivaalle??

Lähteet:

[1] CDC (1999). Influenza Summary Update (for the week ending December 11, 1999–Week 49).

[2] Horowitz, L. (2003). Death in the Air: Globalism, Terrorism & Toxic Warfare (Third Printing edition). Sandpoint, Idaho: Medical Veritas International.
 
[3] Thomas, W. (2004). Chemtrails Confirmed. Carson City, NV: Bridger House Publishers.

 

Joulukuu 6, 2014

Kemikaalisen sään karttoja pidetään poissa mediasta

Käännös videosta suomeksi TÄSSÄ

Did the STF-new outdo NASA?

Mobiililaitteille: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K8sz_zdfrO0

Alkuperäinen uutinen: http://www.geoengineeringwatch.org/a-shocking-dose-of-climate-reality/

Uutisessa mainittuja karttoja löytyy mm. TÄSTÄ

 

"Paljon rahaa käytetään sen varmistamiseen, että suuri osa kansalaisista pysyy hämmentyneenä ilmastonmuutoksesta ja ilmastonmuokkauksesta"

(Video: CFR: Miljoonia dollareita käytetään ihmisten pitämiseen hämmentyneinä ilmastonmuutoksesta )

Videolla Carnegie Mellonin yliopiston insinööriosaston ja hallitusohjelman johtaja M. Granger Morgan puhuu Council on Foreign Relations:in, CFR:n paneelikeskustelussa vuonna 2010.(CFR on erittäin läheinen suuryritysten kanssa USA:ssa ja ohjeistaa USA:n hallitusta.)

“Ensinnäkin, paljon rahaa käytetään tietysti sen varmistamiseen, että hyvin suuri osa kansalaisista pysyy täysin hämmentyneenä tästä aiheesta (ilmastonmuokkauksesta). Ja se on ollut todella tuhoisaa. Kirjaimellisesti kymmeniä miljoonia dollareita on käytetty kaikkiin pieniinkin asioihin, jotka saattaisivat olla tekemisissä epävarmuuden kanssa. Ja samalla kun on varmaa, että on olemassa epävarmuutta joissakin ilmastotieteen yksityiskohdissa, ei ole epävarmuutta siitä, etteikö meillä ole käsissämme vakava ongelma." Pidemmän version videosta voit katsoa tästä.

Lisää CFR:n perustajista ja heidän tavoitteistaan täällä ja täällä.

 

Helmikuu 2, 2014

Lentotukikohdan ex-työntekijä kertoo kemikaalilentojen taustoista

Kristen Meghan toimi USA:n ilmavoimissa (US Air Force) 9 vuotta bio- ja ympäristöteknologian asiantuntijana ja vaarallisista aineista vastaavana. Hänen tehtävänään oli valvoa erityisesti kemikaalien käyttöä ja ottaa ilma-, vesi- ja maanäytteitä sotilastukikohtien lähistöltä.

Meghan alkoi ihmetellä erittäin suuria määriä alumiinioksidia, strontiumia ja bariumia, joita lentotukikohtiin tuotiin. Kun hän osana työtehtäväänsä kyseli niiden käyttötarkoituksesta, häntä käskettiin vaikenemaan. Kun hän vielä näki niiden lastauksen lentokoneiden säiliöihin ja hetken päästä mittasi kohonneet arvot lentoreittien alla sadevedessä, hän ei voinut enää vaieta asiasta, vaan tuli julkisuuteen.

Seuraavalla videolla hän kertoo työstään ja havainnoistaan USA:n ilmavoimissa:

(Käännös suomenkielelle tässä)

Geoengineering Whistleblower ~ Ex-Military ~ Kristen Meghan, Hauppauge, NY, January 18th, 2014

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/XC_S7UiWJDw?rel=0

 

Lisää Kristen Meghanin haastatteluja:

- Aikaisempi esiintyminen (Tämän ja muiden videoiden suomenkieliset käännökset voi lukea tästä )

- Whistleblowerien kohtalosta

Suomessakin osalla viranomaisista on sisäpiirin tietoa aiheesta. Kuulisimme mielellämme heiltä tarkempia tietoja kemikaalivana-levityksistä, lentoreiteistä ja myös chemtrails-vanojen tutkamuokkauksesta.

 

Helmikuu 2, 2014

Lumen rakenne on outo monessa maassa

Talvella 2013-2014 on ensiksi Pohjois-Amerikan kylmyys herättänyt kysymyksiä, samoin eriskummallinen lumi niin Suomessa kuin USA:ssa.

KTLA5-kanavan raportti

USA:ssa on raportoitu, että jättimäiset lumikerrokset olivat kuin valkoista, synteettistä puuteria. Bakteerien ja polymeerien levitys mahdollisesti selittäisi tätä.

Lumimyrskyjä on veteraanitoimittaja William (Will) Thomasin mukaan tehty jo kymmeniä vuosia keinotekoisesti. Samoin hän tuo esille sen, että ilmatieteen laitokset eivät rehellisesti raportoi näiden myrskyjen syitä.

1970-luvulla ei kainosteltu käyttää säänmuokkaus (weather modification) -käsitettä patentoinnissa. Jääkiteiden muodostukseen patentti:

Method of generating ice nuclei smoke particles for weather modification and apparatus therefor – US 3835059 A

Seuraavassa cloud seeding (pilvien kylväminen) -patentissa on kuvattu eri tapoja lumen ja jään muodostukseen.

 

Keinotekoista lunta ja jäätä on mahdollista tuottaa levittämällä Pseudomonas syringae -bakteeria, joka on tehokas jäädyttämään vettä. Seuraavalla videolla demonstroidaan, kuinka ko. bakteerista eristetty proteiini saa veden muuttumaan jääksi:

Video: Another example of ice nucleation by bacteria!

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/SenJud3cHLc

 

Valitettavasti kolibakteerit ovat usein yhteydessä Pseudomonas syringae -bakteeriin. Kemikaalivanoista otetuissa näytteissä  nähdään kolibakteereita, viruksia ja myös useita homeita. On myös kehitetty keinoja kloonata kolibakteerin ne geenit, jotka tuottavat jäätä ja tehdä jään tuottamisesta entistä tehokkaampaa.

On olemassa myös turvallisempia proteiineja, joilla lunta voidaan tehdä korkeammissakin lämpötiloissa.

Seuraavassa tutkimuspaperissa käsitellään keinotekoisen, bakteeriperäisen lumen terveysvaikutuksia.

On olemassa myös menetelmä, jolla kasveista voidaan mitata tätä bakteeria:

(Myös tarkalla mikroskoopilla onnistuu Pseudomonas syringae -bakteerin tunnistaminen, etsittävä muoto: a gram-negative, rod-shaped, obligate aerobe)

Saattaa kuitenkin olla, että todennäköisempi syy oudolle lumen rakenteelle on polymeerit:

Video: Chemtrail fibers fall out

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/Fyr4V5dZAbY

 

Polymeerien avulla on mahdollista tuottaa erittäin tehokkaasti keinotekoista lunta. Tämän ovat huomanneet kemian teollisuuden edustajat.

http://www.patents.com/us-5436039.html

(Katso myös muita saman aiheen patentteja listasta (References cited). Olisi kiinnostavaa saada tietää noiden kemian teollisuuden tuotteiden kuljetusmäärät tietyille lentokentille.

Euroopassa erityisesti Ranskassa on kummasteltu taivaalta putoavia polymeereja:

Video: Geoengineering: Analytika Chemtrail Lab Results

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/SSAWxBpnNk8

 

Laboratorioraportti: http://www.labo-analytika.com/documents/20131010_ACSEIPICA_Rapport_analytique.pdf

Englanniksi pääkohdat.

Paikallinen esimerkki: Täällä Suomessa Hämeessä oli torstaina 30.1.2014 massiivinen chemtrails-levityspäivä, seuraavana päivänä olivat nuo vanat jo levinneet ja aurinko näkymättömissä. Lauantaina 1.2.2014 aamuyöstä satoi eriskummallista lunta. Äärettömän kuivaa ja muovimaista, vaikka pakkasta oli vain vähän.

Myös tutkajärjestelmiä on mahdollisesti käytetty tehostamaan ilmakehään levitettyjen kemikaalien ja bakteerien vaikutusta:

Video: RADAR pulses / "HAARP rings" / Scalar Squares -- information review

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/aMcIuusN9x0

 

Onko sinusta taivaalta satava lumi luonnollista? Olisi kiinnostavaa kuulla havaintoja eri puolelta Suomea lumen rakenteesta.

 

 

Marraskuu 16, 2013

Käsite ‘Chemtrails’ lähtöisin armeijan ohjekirjasta

US Air Force Academyn lentäjille suunnatusta kemian kurssista on saanut alkunsa chemtrails-käsite. Alla kansikuva tästä kemian kurssikirjasta:

Chemtrails-manuaali

Ohjekirja on vuodelta 1990.

Ohjekirja on kokonaisuudessaan ladattavissa PDF-muodossa: http://wp.me/p2FjTj-39K

Vieläkö joku väittää, että on olemassa vain virallinen käsite contrails ja mitään perustaa käsitteelle chemtrails ei ole olemassa ;-)

 

 

Lokakuu 16, 2013

Oliko Filippiinien tuhoisa taifuuni ihmisen aiheuttama?

Filippiinien taifuunissa oli outoja piirteitä.

Taifuuni muodostui alueille, joita satelliittikuvien perusteella oli tutkalla muokattu.

 

 

Seuraava video kertoo yhden version taifuunin synnystä:

Video: Weather modification 101

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/ogpNcknyGjg

 

Mahdollisesti käytetty teknologia on selostettu seuraavassa dokumentissa:

http://dutchsinse.com/want-to-know-about-weather-modification-haarp-vlf-hf-and-chemtrails-want-to-prove-it-to-a-non-believer-here-you-go/

Tämä tuhoisa taifuuni tapahtui juuri ennen Varsovan IPCC-ilmastokokousta.

Onko tämän vain sattumaa vai haluttiinko taifuunilla vaikuttaa kokouksen osallistujien päätöksiin?

Tässä kirjoitus aiheesta.

 

 

Heinäkuu 9, 2013

Ovatko NATOn koneet levittämässä Suomen ilmatilassa?

Koska Suomessa alkoivat nämä chemtrails-levitykset?

Liittyykö siihen jonkinlainen erikoissopimus Naton kanssa? Suomella on Naton kanssa rauhankumppanuussopimus jo vuodelta 1994. ISAF-operaatiot Naton kanssa ovat alkaneet 2000-luvun puolessa välissä.

Kun Kroatia liittyi NATOn Partnership for Peace -ohjelmaan 2000 , samana päivänä tapahtuivat tässä maassa ensimmäiset Chemtrails-levitykset. Tämä on hyvin dokumentoitu William Thomasin Chemtrails Confirmed -kirjassa, sivulla 202.

Kirja kemikaalivanoista, ensimmäinen versio julkaistu jo 2004.

Samassa kirjassa raportoidaan, miten satoja KC-135 ja C-130 tankkerikoneita käytetään levitysoperaatioissa eri maissa. HUOMIO: Kirja PDF-muodossa, vuoden 2010-päivityksellä.

Saksassa lokakuussa 2013 videoidussa levitysoperaatiossa mukana oli (NATOn ja Luftwaffen) AWACS-tutkakone ja C-17 Globemaster.

Video: AWACS and C-17 Globemaster in formation - What the Hell are they spraying?

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/0GrspMZJoyE

 

Lisää aiheesta.

Chemtrails-koneita voi Suomen ilmatilassa kukin “pongata” Flight Radar 24 Pro -sovelluksella (apps) ja huomata, että ne ovat vailla Transponder-tunnusta. Tämä viittaa yleensä armeijan koneisiin, tässä tapauksessa todennäköisesti NATOn operoimiin.

Ainakin kerran näitä koneita on pakotettu laskeutumaan ja tällä kertaa löydös oli kiinnostava. Antonov kuljetuskoneita venäläisellä miehistöllä, kemikaalitankeilla varustettuna, NATOn operoimana.

Kuulisimme mielellämme lisää näiden koneiden lentoluvista ja reiteistä. Erityisesti Puolustusvoimien, Finavian ja Rajavartiolaitoksen henkilökunnalta. Samoin kiinnostaisi tietää lisää konetyypeistä, jotka röyhkeästi suorittavat chemtrails-myrkkylevityksiä Suomen ilmatilassa.

 

 

Heinäkuu 9, 2013

Sääaseiden kehittäjä Ben Livingstone kertoo – Project Popeye

Jo Vietnamin sodassa käytettiin säänmuokkausta. Tämä operaatio oli nimeltään Project Popeye.

Meteorologi ja lentäjä Ben Livingstone kertoo säänmuokkausteknologiasta ja sen kehityksestä aseena seuraavalla videolla. Sen suomennoksen voit lukea tästä:

Video: Ben Livingston - The Father of Weaponized Weather PrisonPlanet.tv - Infowars.com

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/zI5xIESMAUs

 

Lisää näistä projekteista:

http://www.prisonplanet.com/humans-have-intentionally-modified-weather-for-military-purposes-and-climate-control-for-decades.html

 

 

Toukokuu 25, 2013

Säänmuokkauksen historia – aikajana


Säänmuokkauksen keksinnöt ja patentit – aina 1800-luvulta tähän päivään

Klikkaa kuvaa ja pääset aikajanalle. Kiinnostavan projektin kohdalla klikkaa jälleen tekstiä ja saat lisätietoa.

 

 

Jim Lee selostaa videolla eri projekteja eri vuosikymmenillä.

Video: The History of Weather Control - An Interactive Timeline

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/ZohI8VkdUzE

 

 

 

Toukokuu 24, 2013

SkyderALERT – älypuhelinsovellus kemikaalivanojen ilmoittamiseen

Mitä jos saisit kemikaalivanat vihdoin kansanedustajasi ja kunnallispoliitikkosi verkkokalvolle?

Kannattettava yhteisöaloite: SkyderALERT

http://Skyderalert.com

Löytyy jo iPhone ja Android-versiot:

Lyhyesti palvelusta ja syyt sen käyttöön:

Koko Look-up videon voit katsoa tästä.

Pitäisi pian olla saatavina myös Euroopassa. Seuraamme sivustoa ja tiedotamme muutoksista.

 

 

Toukokuu 11, 2013

Sateella barium kuohuu asfaltilla

Kemikaalivanat (chemtrails) ja niiden suurin kuormitus ajoittuu juuri siihen hetkeen, kun kuivemman kauden jälkeen tulee vettä alas solkenaan. Tässä laskeumassa on ajoittain paljon bariumia, joka näkyy teillä kuohuvana vaahtona, kuten ko. kuvassa.


Kuva: Bariumvaahtoa

USA:ssa ollaan syystäkin oltu huolissaan pohjavesivarannoista ja niiden saastumisesta.

Kuva: Pohjavesialueita suojellaan kyllä öljyltä, mutta ei bariumilta.

 

 

Toukokuu 11, 2013

HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program – Alaskassa

Supertehokas, itse asiassa maailman tehokkain mikroaaltopatteristo löytyy Alaskan Gakonasta. Virallisesti tämä installaation on “revontulien ja ionosfäärin tutkimukseen“. Tästä löytyy myös suorasukaisempi armeijan kuvaus sen potentiaalista. Perusteho on 3.6 MW ja käytössä on 2.8–10 MHz taajuusalue. Hetkittäinen huipputeho, Effective Radiated Power (ERP) taas on 5.1 GW (5.100.000.000 wattia)!

Kuva HAARP-lähetinpatteristosta, Alaska, Gakona

Kovin kummallisia kokeita HAARPilla ja sen alilähettimillä tehdään. HAARPin laitteistolla on mahdollista radiotaajuista säteilyä (mikroaaltosäteilyä) hyödyntäen kuumentaa ionosfääriä ja sivutuotoksena on matalataajuisia ELF-aaltoja. Tämä luo mahdollisuuksia niin sotilaskäyttöön kuin suihkuvirtausten (jet stream) muokkaukseen eli säähän vaikuttamiseen. Ionosfäärin lisäksi on mahdollista muokata alempia kerroksia, myös keinotekoisia pilvimassoja, jotka toimivat kuin peileinä (artificial mirror). Lisäksi vahingossa tai tahallaan tuotetut maanjäristykset ovat mahdollisia, käytetäänhän HAARP-laitteistoa myös maanalaisten bunkkerien ja malmikerrostumien skannaamiseen.

- US-armeijan uusimpia testejä HAARP-laitteistolla, plasmapilvet.

- Maanpinnalle heijastuvat, ikävän matalataajuiset magneettikentät ionosfäärin kuumennuksen sivutuotoksina.

- Tomografia eli maan kuoren alaisten alueiden skannaus, armeijan dokumentti

Seuraavassa pidempi filmi HAARPista, sisältäen sen suunnittelijoiden haastattelun: (YouTube poistanut videon)

Tämä video kertoo muun muassa uudesta HAARP-teknologiasta.

Ionospheric Heaters - How HAARP really works

Videon osoite mobiililaitteille: https://www.youtube.com/watch?v=lu0_lTXHICs

 

- Kattava selostus HAARPista ja sen yhteydestä säähän ja ilmastoon.

- HAARPiin liittyviä patentteja ja dokumentteja listattuna. (sivun osoite vaihtunut, päivitetään pian)

Maajäristyksistä:

Video: HAARP and earthquakes

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/OcHPAR_5TEc?rel=0

Video: How to make an earthquake

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/j1jIjx0XF_U?rel=0

 

HAARPia kuvaavasta kirjasta “Angels don’t play this HAARP” löytyy suomenkielinen käännös sivuiltamme.

Seuraavassa on (päivittämätön) kartta, joka kertoo, että Alaskan HAARP ei ole ainoa laatuaan. Sanaa HAARP on kuvassa vapaasti käytetty kuvaamaan ionosfäärin kuumenninta (ionospheric heater). Näitä on viimeisimpien tietojen mukaan ainakin 30 ympäri maapalloa, eli läheskään kaikki eivät ole mukana tässä kartassa.

Ionosfäärin kuumentimet, kartta ja verkosto

HAARP ei siis ole vain Alaskassa. Suomen läheltä Norjan Tromssan (Tromsø) läheltä löytyy sen alilähettimet. Tromsan installaatiota ylläpitää The European Incoherent Scatter Scientific Association (EISCAT) ja laitteiston huipputeho on myös suuri, 1 GW (1.000.000.000 wattia).

Haarpin tulevaisuus epäselvä. RT 19.6.2014:

HAARP's future uncertain as Air Force plans to dismantle program

Dutchsinse: HAARP:ia ei puretakaan

 

 

Huhtikuu 24, 2013

Väestöllä tehdyt kokeet – Englanti

Englannissa toimii yhä pahamainen kemiallisen sodankäynnin tutkimuslaboratorio, Porton Down.

Sieltä käsin tehtiin 1950-luvulta alkaen laajamittaisia kemikaali- ja bakteerilevityksiä väestöön. Näitä levityksiä tehtiin lentokoneilla ilmasta käsin ja myös laivoista mereltä käsin.

Seuraavilla videoilla historiallista tietoa “tutkimuskeskuksen” toiminnasta:

Top secrets revealed episode 1

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/6Ydm8rgF18I?rel=0

Top secrets revealed episode 2

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/-Hqqb0MWQ18?rel=0

 


Viranomaiset perustelivat väestön terveyttä riskeeraavaa kemikaalien ja bakteerien levitystä mm. seuraavasti:

“In the event of a military question arising which could only be answered by conducting open air trials in areas which may involve the general public, Ministers have made it clear that they cannot rule out the need to conduct larger scale trials in the future to try to ensure the protection of the UK from attacks by peoples of states using biological or chemical weapons”.

"Pystyäksemme vastaamaan sotilaalliseen kysymykseen jonka ratkaisu olisi löydettävissä vain avoimessa ilmassa mahdollisesti kansalaisia hyväksi käyttäen, ministerimme ovat tehneet selväksi, etteivät he voi pois sulkea suurikokoisia kokeita tulevaisuudessa, jotta voitaisiin suojella Englantia muiden valtioiden tekemiltä hyökkäyksiltä biologisin tai kemiallisin asein."

Autenttista videokuvaa kemikaalilevityksestä:

Porton Down chemtrail experiments 1958

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/HkWv1hk0vEo?rel=0

 

Porton Down -tutkimuskeskus on viime vuosina koittanut luoda uutta imagoa. Onko vain sattumaa, että he ovat nyt kiinnostuneita hyönteisistä?

 

 

Huhtikuu 15, 2013

Kirja: Rosalie Bertell – Planet Earth – The Latest Weapon of War

Suosittelemme ilmaston- ja säänmuokkauksen historiasta kiinnostuneille:

Kirjan kansikuva. Rosalie Bertell: Planet Earth – The Latest Weapon of War

http://www.amazon.com/Planet-Earth-The-Latest-Weapon/dp/0704344289

Kirjassa kuvataan tarkkaan, miten sotilastarkoitukseen on jo vuosikymmenten ajan tehty testejä ionosfäärissä ja magnetosfäärissä.

Edesmennyt professori Rosalie Bertell innoitti myös muita naisia, mm. professori Claudia von Werlhofia . Kirjan merkityksestä mainio suomenkielinen haastattelu:

Oma planeettamme – uusin sodankäynnin ja tuhon väline

 

 

Maaliskuu 30, 2013

EU Conference on Weather Modification and Geo-Engineering

Pientä edistystä on nähtävissä:

Euroopan Parlamentin tiloissa pidettiin 8.-9.4.2013 konferenssi ilmastonmuokkauksen ja kemikaalivanojen riskeistä. Mukana oli myös EU-parlamentaarikkoja.

Konferenssin nimi oli: ““Beyond Theories of Weather Modification – Civil Society against Geo-Engineering”

http://nsnbc.me/2013/04/13/eu-conference-on-weather-modification-and-geo-engineering-reiterates-1999-demands-for-transparency-and-democratic-control/

Konferenssissa käsiteltiin kriittisesti myös ionosfäärin muokkausta Alaskan jättimäisellä HAARP -antennirakennelmalla ja sen Tromssassa Norjassa sijaitsevalla alilähettimellä.

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//FI

http://nsnbc.me/2013/03/31/beyond-theories-of-weather-modification-civil-society-versus-geoengineering/

Kysytkö Suomen EU-parlamentaarikoilta tästä kokouksesta ja sen tuloksista? Kiitos.

 

 

Maaliskuu 23, 2013

Alumiinia, strontiumia ja bariumia ihmisissä ja vesinäytteissä

Kemikaalivanat (chemtrails) eivät valitettavasti ole vain näköhaitta. Niissä olevat kemikaalit, raskasmetallit ja nanopartikkelit laskeutuvat. Näitä on ihmisistä ja eläimistä löydetty todella suuria pitoisuuksia.

Esimerkkejä vesinäyteraporteista USA:sta:

http://www.geoengineeringwatch.org/tests/

(kurkkaapa myös kohdasta ‘Data Library Folder’. Alumiini, barium ja strontium ovat moninkertaisia riskialttiisiin maksimiarvoihin verrattuna).

Näistä arvoista seuraavassa uutislähetyksessä:

Local news station confirms barium...

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/okB-489l6MI?rel=0

 

Seuraava raportti on Ruotsista:

Kuva. Ruotsin Skånessa otetussa hiusnäytteessä bariumin ja boorin määrät ylittävät moninkertaisesti maksimimäärät.

Saimme lisäksi Norjasta raportteja:

Kuva. Norjalaisen verikoe. Suuria määriä alumiinia, bariumia ja strontiumia. Analysoitu saksalaisessa laboratoriossa.

Yllä olevan raportin lisäksi saimme Norjasta tietoa vesinäytteistä: Oslosta 50 kilometrin päässä 2011 otetussa sadevesinäytteessä oli alumiinia 18 ug/l (mikrogrammaa litrassa) ja bariumia 720 ug/l .

Toinen sadevesinäyte taas oli otettu elokuussa 2012 Norjan länsirannikolta ja siinä alumiinia oli 35 ug/l ja bariumia 21 ug/l.

Jälleen nämä ovat monta kertaa suuremmat kuin suositellut maksimiarvot.

Mitä oireita ja sairauksia nämä aiheuttavat? Kurkkaa:

http://geoengineeringwatch.org/health/health.html

(palaamme näihin vielä tarkemmin)

Kerro meille Suomessa otetuista näytteistä ja muista yllättävistä kemikaali/raskasmetallilöydöistä!

 

 

Maaliskuu 22, 2013

Sandy-hurrikaani – tarkoituksella aiheutettu?

Ennen Yhdysvaltojen presidentinvaaleja lokakuussa 2012 oli kerrassaan kummallinen hurrikaani Sandy valloillaan. Tätä hurrikaania edelsi kemikaalilevitykset ja kemikaalimassan muokkaus tutkajärjestelmillä. Siksi on vaikea uskoa, että hurrikaani Sandy olisi ollut pelkkä “luonnonilmiö”.

Ennen Sandya tapahtui eriskummallisia sääilmiöitä, joista meteorologi Scott Stevens juttelee:

2012 1026 Frankenstorm

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/0jJ-JHpB460?rel=0

 

Mikä kummallisinta, tutka-asemat Pohjois-Carolinassa ja Puerto Ricon Arecibossa olivat samanaikaisesti aktiivisimmillaan hurrikaani Sandyn muuttaessa suuntaansa:

11/05/2012 Hurricane Sandy...

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/3Dgcuw2RaO0?rel=0

 

http://sincedutch.wordpress.com/2012/11/04/geoengineeringfrankenstorm-hurricane-sandy-and-the-air-force-weather-weapon-system-part1/

Jutussa kuvataan Sandy-hurrikaanin samankaltaisuus aikaisempaan Irene-hurrikaaniin.

 

Mikä huvittavinta, Sandy oli “treenattu” ja oli kuin kopio vuoden 1997 hurrikaaniharjoituksesta (Hurricane drill):

http://www.weca.org/SET/report/node6.html

Pelkkää sattumaa? Luonnollinen sääilmiö?

 

 

 

Helmikuu 17, 2013

Sään- ja ilmastonmuokkauksen historia

Kurkkaapa minkälaisia projekteja on ollut käynnissä viime vuosina:

The history of weather control - an interactive...

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/ZohI8VkdUzE?rel=0

 

100 vuoden aikana ihminen on moneen kertaan yrittänyt kontrolloida säätä. Seuraavalla aikajanalla keskeisimmät projektit:

http://climateviewer.com/weather-control/index.html

 

 

Tammikuu 13, 2013

William Thomas – toimittaja Chemtrailsien alkulähteillä

Sotakirjeenvaihtajana William (Will) Thomas joutui paikan päällä raportoimaan Persianlahden sodan 1990-luvun alussa. Hän oli myös ensimmäinen toimittaja, joka kertoi suurelle yleisölle sotaveteraaneja kohdanneesta Gulf War Syndrome -sairaudesta.

Thomasin yllätykseksi samanlaisia oireita ja sairastumisia alkoi ilmetä Kanadassa ja USA:ssa, kun lentokoneet alkoivat jättää jälkeensä kemikaalivanoja (chemtrails).

William Thomasin vanhempi video – What is wrong with our skies:

William Thomas chemtrails 1 of 2

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/7LZqdmP03TY?rel=0

 

William Thomas on toimittajana saanut myös sisäpiirin infoa geoengineering-ohjelmista ja hän ensimmäisenä raportoi nanopartikkelien käytöstä chemtrails-ruiskutuksissa.

Conciousness beyond chemtrails conference...

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/R0kRyEzkB5M?rel=0

 

(Suosittelemme koko Consciousness Beyond Chemtrails -konferenssin videoiden katsomista)

 

 

Tammikuu 12, 2013

Meteorologit seuraamassa kemikaalivanoja (chemtrails)

Suosittu amerikkalainen TV-meteorologi Scott Stevens ihmetteli, miksi sääennustukset olivat epätarkkoja. Kun hän sai selville kemikaalilevitykset ja niiden vaikutuksen, hänen työnantajansa ei enää halunnut tarkempia sääennustuksia. Stevens on vuodesta 2004 systemaattisesti seurannut chemtrails-ilmiötä.

Seuraavassa Scott Stevensin havainnollinen esitys meteorologian haasteista:

Conciousness beyond chemtrails - meteorologist...

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/_lj2OPPqj-o?rel=0

 

(Hitaan alun jälkeen juttu tulee kiinnostavaksi)

Stevensin WWW-sivusto kertoo valokuvien kanssa näistä oudoista pilvimuodostelmista, kemikaalilevityksestä ja niiden yhteydestä säähän:

http://weatherwars.info/holes-part-3/

Kuva. Pilvet tutkamuokkauksen jälkeen, lisäksi kuvassa lentokone vetämässä uutta kemikaalivanaa (chemtrail).

Odottelemme Ilmatieteen laitoksen tarkentavan sääennusteitaan ja vähentävän satuilua …

 

 

Tammikuu 9, 2013

Maatalous, kasvien kasvu, pH-arvot ja kemikaalivanat

Francis Mangels at conciousness....

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/8X10W8i3myI?rel=0

 

Biologi Francis Mangels keskustelee aerosoli- ja kemikaalilaskeumien vaikutuksista kasveihin ja maaperän pH-arvoihin.

Kasveihin liittyvät vauriot on kuvattu seuraavassa norjalaisessa dokumentissa, ‘Indications of negative effects of aerosols as used for geo-­engineering on plant growth‘. Asiantuntijana Harald Kautz-­Vella:

http://wp.baldron.org/wp-content/uploads/2013/02/basrtio3_update.pdf

http://baldron.org/wp-content/blogs.dir/4/files/2012/12/BaSrTiO3_final_version.pdf

Dokumentti sisältää myös laboratoriotutkimuksia Norjasta kasvien barium-, strontium-, alumiini- ja titaaniarvoista. Dokumentti kertoo myös geoengineering-hankkeiden historiasta.

Seuraava www-sivusto seuraa erityisesti haittavaikutuksia maataloudelle:

http://www.agriculturedefensecoalition.org/

Koskahan MTK tai Maaseudun Tulevaisuus ehtisivät ottamaan asian esille?

Ruokamme ja maaperämme on jo nyt riittävän myrkyllistä.

 

Tammikuu 9, 2013

Ruotsalainen poliitikko puhuu julkisesti kemikaalivanoista (chemtrails)

Swedish politician chemtrail interview

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/RXer7kZeOAw?rel=0

 

Pernilla Hagberg oli ensimmäinen ruotsalainen poliitikko, joka uskalsi julkisesti puhua kemikaalivanoista ja niihin liittyvistä ympäristö- ja terveysongelmista. Ylläoleva haastattelu on englanniksi.

Lehdet Ruotsissa uutisoivat aiheesta:

http://kkuriren.se/nyheter/vingaker/1.1554491

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15478012.ab

Kukahan suomalainen poliitikko rohkenisi astua esiin ja puhua aiheesta?

 

 

Tammikuu 9, 2013

Kemikaalivanat, chemtrails – kansantajuinen selvitys videolla

Katsopa video. Siinä kerrotaan selkeästi, mikä kemikaalivana (chemtrail) on ja miten se eroaa tavallisen lentokoneen pakokaasuvanasta eli kondenssivanasta (contrail).

Videon osoite mobiililaitteille: http://vimeo.com/29219635

 

 

Tammikuu 2, 2013

Sää voiman moninkertaistajana – Weather as a force multiplier

Yhdysvaltojen armeijan tutkimuspaperi valmistui vuonna 1996.

Se on nimeltään: “Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025″

http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf

Tässä visiodokumentissa perusteltiin, miksi säätä ja ilmastoa pitäisi muokata armeijan käyttötarkoituksia varten.

Siinä mainitut ‘tulevaisuuden’ teknologiat ovat käytössä ja patentoituina nyt 2010-luvulla:

- tutkajärjestelmien käyttö ionosfäärin ja kemikaalimassa-pilvien muokkaukseen

- keinotekoiset ‘peilit’, Artificial Ionospheric Mirrors

- nanoteknologiat kemikaalimassojen ohjaukseen

 

 

Tammikuu 1, 2013

Elokuva: What in the world are they spraying – Mitä pirua päällemme sumutetaan

Amerikkalainen elokuva kemikaalivanoista (chemtrails). Elokuva on tekstitetty suomeksi.

Videon osoite mobiililaitteille: www.youtube.com/embed/kh3uzJk8GYA?rel=0

 

 

 

Tammikuu 1, 2013

Säähavaintoverkosto: Haarpstatus ja The Weather Space

Oletko ihmetellyt kummallista säätä?

Miksi sääennusteet eivät pidä paikkaansa?

Mitä kotimaiset meteorologit eivät huomioi?

http://www.haarpstatus.com (linkki saattaa odottaa päivitystä)

http://theweatherspace.com

http://www.chemtrailforecast.com

 

 

 

Tammikuu 1, 2013

Geoengineering-projektit eri puolilla maailmaa

http://www.etcgroup.org/sites/www.etcgroup.org/files/files/cartoons/worldofgeoengineering_fullsize.jpg

Kartassa useita projekteja ympäri maapallon. Avaa ja zoomaa JPG.

Lisää suunniteltuja ja meneillään olevia projekteja:

http://rezn8d.com/wxmod/geoengineering-projects.html (linkki saattaa odottaa päivitystä)

 

Uutisia:

NaturalNews 9.12.2017: The EPA spent millions in taxpayer dollars to push climate change propaganda via social media

NaturalNews 10.2.2017: EPA whistleblower fired for telling the truth about geoengineering

NaturalNews 6.8.2017: Top EPA official resigns over climate change hoax

Ecowatch 8.8.2017: Yhdysvallat kieltämässä ilmastonmuutoksen

Activistpost 16.7.2017: Are There Patents To Manipulate The Human Nervous System Using Electromagnetic Frequencies?

Activistpost 19.3.2017: Truly A New Manhattan Project VIDEO

Tekniikan maailma 8.2.2017: Ilmakehästä löytyi salaperäisiä säteilypilviä – ”Lentokoneiden olisi syytä kiertää ne”

Naturalnews 11.2.2017: Climate Change supporters become “science fascism” enforcers: Michael Mann sues critics who question his tortured conclusions

Zerohedge 10.12.2016: Officials Admit Radioactive Fish Off U.S. West Coast Have "Disturbing Fingerprint Of Fukushima"

Zerohedge 3.2.2017: U.N. Official Admits Global Warming Agenda Is Really About Destroying Capitalism YK:n edustaja myöntää, että ilmastonmuutoshuijauksessa on kyse kapitalismin eliminoimisesta

Dailymail 30.12.2016: The water's all gone-dola! Unusually low tide exposes the unseen side of Venice's canal network Venetsiassa vesi ennätysmatalalla jo kaksi vuotta peräkkäin. Eikö napojen pitänyt sulaa ja veden nousta? Onko meille taas valehdeltu?

Dailymail 19.12.2016: Aluminium DOES cause Alzheimer's: Expert says new findings confirm the metal plays a role in the devastating brain disease Asiantuntijan uusi tutkimus vahvistaa: Alumiini aiheuttaa Alzheimeria

Telegraph 8.5.2015: Australia PM adviser says climate change is 'UN-led ruse to establish new world order' Ausralian pääministerin taloudellinen avustaja: Ilmastonmuutos on Yk:n keksimä petos, jonka avulla luodaan totalitäärinen Uusi maailman järjestys eli NWO (New World Order) .

Totuussyovasta.fi 8.12.2016: Influenssarokote annetaan ihmisille pakollisena lentokoneista ruiskutettuna- Australiassa tämä hulluus on jo hyväksytty!

Zerohedge 9.12.2016: Ilmastohuijaus: Mitä tapahtuu jos Trump saa Yhdysvallat ulos Pariisin ilmastosopimuksesta?

Yournewswire 14.11.2016: Trump: Ilmastonmuutos on huijausta!

Wakingtimes 21.12.2016: Mainstream Media Normalizing Geoengineering for Saving the Planet

Iltasanomat 25.9.2016: Europarlamentaarikko Väyrynen: Suomen ulkopolitiikkaa johtaa salaliitto Eikö maamme johto päätäkään asioistamme? Päätetäänkö lentoruiskutuksista siis ulkomailla?

Ron Paul Institute 11.11.2016: Ron Paul varoittaa kansaa varjohallituksesta: He päättävät maamme asioista Eli sotateollisuus saattaakin siis päättää USA:n asioista?

Activistpost 1.12.2016: Do You Really Think a Group “Asthma Attack” Caused 8500 People to Drop Like Flies in Australia? Kuka uskoo että ukonilma sairastutti tuhansia ihmisiä "astmaan" samanaikaisesti? Ja että ihmisiä kuoli samassa tapauksessa "astmakohtauksiin"?

Whatreallyhappened 24.11.2016: Antarctic Sea Ice Has Not Shrunk In 100 Years

Magneettimedia 21.11.2016: Torjuuko Trumpin hallinto maailman suurimman uhan - ilmastonmuutoksen - tuosta vain?

Yournewswire 14.11.2016: Trump: Ilmaston- muutos on huijausta!

Geoengineerinwatch 5.10.2016: NASA Satellite Imagery Reveals Shocking Proof Of Climate Engineering

Naturalnews 31.8.2016: Over 30,000 scientists say 'Catastrophic Man-Made Global Warming' is a complete hoax and science lie

MV-lehti 31.5.2016: Tekniikan maailman entinen tiedetoimittaja Hannu Tanskanen: YLE:n vihertävä toimittajakunta on päättänyt antaa meille joka-aamuisen ilmastohartaushetken ja kertoo kaikesta siitä ihmeellisestä, mitä "ilmastonmuutos" meille tekee.

Magneettimedia 23.5.2016: Kemikaalivanatko eivät pidä paikkaansa?

6.5.2016: Ruotsalainen ympäristö- insinööri: Satelliittikuvat osoittavat ympäristömyrkyiksi luokiteltavien aerosolien levittämisen lentokoneista Ruotsissa. Satelliittikuvat todistavat, että Ruotsissa levitetään laajamittaisesti ja jatkuvasti ympäristömyrkyiksi luokiteltavia aerosoleja ja sen kuinka kemiallisesti luodut pilvet jatkuvasti kulkevat Ruotsin yli. Lue koko artikkeli tässä.

20.3.2016: Vastauksemme vanahavainnot.com -sivustolle: Perehtykää aiheeseen.

Kemikaali- kimara.fi 31.1.2016: Suositussa jodisuolassa alumiinia – valmistaja lääkejätti "Etenkin lasten ja nuorten alumiinin saanti on huolestuttavalla tasolla."

MV-lehti 5.12.2015: Ilmastosatu 97% yksimielisyydestä. Doranin ja Zimmermanin 97 % olikin 2,38 %. John Cookin 97 % muuttui 0,54 prosentiksi. Naomi Oreskes ja 75 % konsensus oli todellisuudessa 1,2 %...

10.12.2015: Suomeksi on ilmestynyt sivusto vanahavainnot.com Tämä on todennäköisesti teollisuuden PR-toimiston aikaansaannosta. Kuinka tunnistaa tällainen harhautussivusto?

Huffington post 29.10.2015: Lentokoneiden päästöistä ei puhutakaan Pariisin ilmastofoorumissa  Lentokoneet tuottavat 5% maapallon hiilidioksidista, ja se on aina aiemmin ollut teemana ilmastofoorumeissa. Miksi se nyt onkin jätetty pois?

Magneetimedia 8.9.2015: Kemikaalivanat: aerosolipohjaiset ja elektromagneettiset aseet ydinaseiden aikakaudella

Chem- trails- planet 24.6.2015: Geofyysikko Current Science-lehdessä 6/2015: Salassa tehty ilmastonmuokkaus myrkyttää meitä.

Tutkimus 4.6.2015: Ampiaisen koteloissa korkeita alumiinitasoja

 

Yle 1.7.2015: Kemikaali- cocktail yhä suurempi uhka terveydellemme

Verkko- media 11.3.2015: Kun taivas putoaa niskaan, Saudi-Arabiassa putosi pilvi taivaalta.

Daily Caller 9.3.2015: Lisää todisteita NOAA:n säätietojen väärentämisestä?

Talous-sanomat 23.2.2015: Tunnettu ilmastotutkija paljastui – rahaa öljy-yhtiöiltä. Uutinen poistettu - myös Taloussanomat saa rahaa öljy-yhtiöiltä. Uutinen kuitenkin tässä.

Natural news 20.1.2015: FUNVAC on mielenhallintavirus, jonka tarkoituksena on "tehdä fanaattisesta ihmisestä tavallinen ihminen". Tämän, ja monen sen kaltaisten virusten, vaikutusta on testattu mm. kuorma-auto- ja lentokonelevityksillä.

BBC 26.11.2014 : Jälleen kerran meitä varoitetaan ilmastonmuokkauksen vaaroista: "Suunnitelmat taistelussa ilmastonmuutosta vastaan voivat osoittautua katastrofaalisiksi miljardeille ihmisille, mutta ne saattavat olla tarpeellisia maapallon pelastamiseksi, sanovat tiedemiehet."

Malta Today 23.3.2014: Gaia-säätiö haluaa selityksen viime aikoina Maltalla lisääntyneisiin "pitkäkestoisiin tiivistymisvanoihin." “Suuri määrä vanoja on nähty Maltan taivaalla viime päivinä. Haluamme Maltan ilmatilassa lentäviltä lentoyhtiöiltä varman lausunnon siitä, ovatko vai ei jotkut näistä lentoyhtiöistä mukana jonkinlaisissa ilmastonmuokkaukseen liittyvissä testeissä," sanoi säätiön toiminnanjohtaja lehdistötiedotteessaan.

Säänmuokkausta: Siirrettäviä nestekaasupolttimia käytetään pilvien "kylvämisessä."

Yhdysvalloissa suuri osa lumesta ja sateesta on keinotekoisesti luotua. Pelkästään Teksasissa "sadetetaan" metalleilla ja kemikaaleilla melkein Suomen kokoista aluetta. Kuinka paljon luontoa saastutetaan sillä, että lentokoneista tai maasta käsin levitetään metalleja ja kemikaaleja ilmaan? Kuinka paljon käytetyistä aineista päätyy meille (radioalloilla manipuloitujen) suihkuvirtausten mukana?

 

Sadetta radioaalloilla jopa autiomaassa

Säänmuokkausta: Yhdysvaltojen armeija on käyttänyt samaa teknologiaa jo 80-luvulta, "Armeija ja eri maiden hallitukset ovat ottaneet meihin yhteyttä ostaakseen tietotaidon.... Teknologia on voimakas ja sitä voidaan väärinkäyttää, siksi se on pidetty salassa".

 

Daily Mail: Englannin yleisradio, BBC, on käyttänyt paljon yli 25.000 euroa asianajokuluihin salatakseen kuusi vuotta sitten järjestetyn ilmastonmuutosta käsitelleen seminaarinsa todellisen luonteen. (Lyhyt käännös artikkelista tässä.)

 

Toimituksemme suosittelee:

Juuri julkaistun kirjan voit tilata tässä.

Suosittelemme myös aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

Suosittelemme Facebookissa:

Rokotuskriittiset

 

Uutisia ja päivityksiä:

30.7.2018:

Dailymail: Myrkytettyä hammastahnaa, hypnotisoituja murhaajia - Israelin tiedustelupalvelu murhaa eniten maailmassa (Toim.huom: Ja luonnollisesti artikkeli käsittelee vain jäävuoren huippua. Montako rokotetutkijaa he ovat murhanneet?) Lue myös oma artikkelimme: Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

28.7.2018:

Yhdysvaltalaisessa mediassa kuohuu, kun Kiinassa peitellään rokoteskandaalia - Syyllistyvät itse samanlaiseen peittelyyn

27.7.2018:

Facebookin Rokotuskriittiset-ryhmästä poimittua:

Armeijassa pelotellaan ihmiset ottamaan rokotteet: "Lapselleni sanottiin, että hän kuolee jos ei ota rokotteita"

Kuva: Näin armeijamme kutsuu alokkaita lain mukaan vapaaehtoiseen rokotukseen

25.7.2018:

Uusia sivujamme:

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: MPR

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Hinkuyskä

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Influenssa

HPV-rokote

Rokotteita käytetään syntyvyyden säätelyyn

Yksi esimerkki lisää siitä, kuinka Trump korjaa edellisten presidenttien tarkoituksella kansalle aiheuttamia terveydellisiä "vahinkoja": Opioidikriisin hoitaminen (rokotteet on myös yksi esim. Sairastutetaan ihmiset tarkoituksella niin he eivät jaksa taistella tyranneja vastaan/ myydään heille lääkkeet)

(Lisäämme Trumpin 24/7 tviitin pian, sivustolla on ongelmia lataamisen kanssa)

Yhdysvaltojen hallituksen sivu aiheesta tässä.

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

24.7.2018:

Omat tiedemiehet ilmiantoivat: Merck, joka valmistaa myös Suomessa vauvoille annettavia rokotteita, väärensi sikotautirokotteen testituloksia

Kumpi on tappanut enemmän ihmisiä, tuhkarokkorokote vai tuhkarokko? (Toim.huom: Valtamedia jätti mainitsematta sen tosiasian, että osa tuoreessa Savonlinnan tuhkarokkoepidemiassa sairastuneista oli tuhkarokkoa vastaan rokotettuja)

Aiheuttaako ydinvoimalan läheisyydessä asuminen syöpää lapsille?

15.7.2018:

Vihdoinkin suomeksi:

Video: Miten pelastetaan maailma pahuudelta? Projekti Q esittäytyy

(Videolla suomenkielinen tekstitys)

 

 

12.7.2018:

Puolet lapsista Yhdysvalloissa autistisia vuonna 2032 - Yhdysvaltojen loppu?

Totuus rokotteista: Kuinka valtamedia vaikenee

Korkein oikeus Yhdysvalloissa 2016: Rokotteet ovat vaarallisia - Miksi mikään ei ole muuttunut?

Korkein oikeus Yhdysvalloissa: Salaiset "rokotekorvaustuomioistuimet" ovat laittomia

Tutkimus: Vesirokkorokote aiheuttaa vyöruusuua

28.6.2018:

Tuntuuko ajatus siitä, että "lääkärit" tappaisivat lapsia propagandatarkoituksessa sinusta vielä mahdottomalta? Lue tämä artikkelimme aiheesta: Ruotsalainen Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta sanoo: Hyväntekeväisyysjärjestö White Helmets murhaa lapsia Syyriassa propagandatarkoituksessa

Uusi uutinen aiheesta

Robert Steele: White Helmets suunnittelee taas feikkiä iskua Syyriassa

Lisää "feikkiterrorismista" ihmisten mielipiteiden muokkaamiseksi sivullamme tässä.

27.6.2018:

Yliopistotutkimus: Rokotetut lapset sairastuvat todennäköisemmi muun muassa pakko-oireiseen häiriöön

Robert Steele: QAnon ja suunnitelma maailman pelastamiseksi (Toim.huom: Kaikki liittyy kaikkeen)

25.6.2018:

QAnon: Ihmiskunnan vuoksi - herää ja opi!

Robert Steele: Ihmiskunnan likainen salaisuus: Me annamme lastemme kuolla nälkään ja me orjuutamme, raiskaamme, kidutamme ja tapamme lapsiamme

Kuinka lapsia sairastutetaan ruualla

Rokotteilla lapset pidetään sairaina, siksi ne ovat niin hyvä bisnes Neurologi Russell Blaylock: Agressiivisella rokotusohjelmalla käytännössä kaikkien aivoja vaurioitetaan. Ihmisistä tehdään tyhmiä.

Rokotteiden sisältämä alumiini kertyy aivoihin pysyvästi (How vaccines hurt you, min 7:28)

Lisää aiheesta tässä, tässä, ja tässä

Päivitettyjä terveysuutisia: https://www.naturalnews.com/

Päivitettyjä rokoteuutisia:

http://vaccines.news/

sekä linkeissämme tässä.

Rokotuskriittisten Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

Sinnikäs toimittaja paljasti, miten lääke­yhtiö sai valtiot haalimaan Tamiflu-influenssa­lääkettä – siitä oli lopulta enemmän haittaa kuin hyötyä

24.6.2018:

Nämä 3 yhtiötä (muutama perhe) kontrolloivat Yhdysvaltoja ( ja suurta osaa maailmasta)

Sama selitettynä 3 minuutissa:

Lisää tässä.

20.6.2018:

Rokotemiljardööri osti juuri Los Angeles Timesin - Esimerkki siitä, kuinka rokoteteollisuus kontrolloi medioita

Australiassa kysytään mainostauluissa: Tiedätkö mitä rokotteet sisältävät? Rokotemyönteiset yrittävät lopettaa kampanjan Riskeistä kerrotaan muun muassa sivustolla: https://www.learntherisk.org/

Uusi tutkimus: Jos haluat tulla raskaaksi nopeammin, syö hedelmiä roskaruuan sijaan

23.5.2018:

Allekirjoita adressi sote-henkilöstön pakkorokotusten lopettamiseksi tässä.

12.5.2018:

Lue etusivultamme (päivitys 12.5.)  lapsensa rokottamatta jättäneille tekemästämme kyselystä! Tulos yllättää!

Katso Vaxxed-dokkari ilmaiseksi 17.5 asti tässä.

Rokotuskriittiset Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

10.5.2018:

Alfie-vauva murhattiin Englannissa: Sairaala tappoi 2v-Alfien vähän rokotusvaurion jälkeen:

Tässä ja tässä

6 rokotetta saaneelle Alfielle ei annettu ruokaa eikä vettä päiväkausiin! Sairaala linkitetty laittomaan elinkauppaan!

6.5.2018:

Ei talkkia vauvalle! Se aiheuttaa syöpää! Yhdysvaltalainen mies voitti oikeudessa - 37 miljoonaa korvaukseksi syövästä

Bill Gates varoittaa tulevasta pandemiasta - Haluaa 12 mijoonaa kehittääkseen maailmankattavan rokotteen

Totuus Bill Gatesista etusivullamme (Ctrl+F hakusana Gates). Hän haluaa mm. rokottamalla laskea maailman väkilukua (Jopa teollisuuden YouTubessa monta videota, jossa hän tunnustaa asian)

28.4.2018:

Ei BPA:ta edes raskauden aikana: Vesipulloissakin käytetty BPA vaurioittaa sikiöiden aivoja

Mm. lapsettomuutta aiheuttavaa BPA:ta on kassakuiteissa, kylpyammeissa, leluissa... Miksi?

Ranskassa on jo BPA-vapaita kassakuitteja!

Oikeus tuomitsi: HPV-rokote tappaa lapsiamme

Merck (Valmistaa mm. Suomen rotavirusrokotteen) nimetty syytteessä rokotevalmistajia vastaan

27.4.2018:

Saksan televisio: Syyrian kaasuisku huijausta (Sairas eliitti haluaa aloittaa kolmannen maailmansodan, ja valtamedia auttaa heitä manipuloimaan kansaa, siis julkaisemalla uutisia terrori-iskuista jotka oikeasti ovat lavastettuja)

Lisää aiheesta: valeuutisia.fi

25.4.2018:

Uusi sivumme: 10 faktaa rokotteista

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

15.4.2018:

Robert Steele sivustollaan: tappaako langaton teknologia yhden sukupolven nuoria?

8.4.2018:

Päivitettyjä uutisia Facebookia (alamäki jatkuu), Googlea/Youtubea (sensuuri jatkuu) ja Twitteriä (twiittien poistoa) koskien tässä. Noiden sosiaalisen median jättien loppu on nyt lähellä.

5.4.2018:

Kaikki lääkärit, jotka ovat löytäneet syöpäentsyymejä rokotteissa ovat [mysteerisesti] kuolleet

Kuinka valehteleva valtamedia mustamaalaa ne, jotka ovat huolissaan rokotteiden sivuvaikutuksista

Yli 100 lääkäriä itsemurhattu, kukaan ei kysy miksi

Lääkäri Yhdysvalloissa: Lasten täytyy antaa leikkiä mullalla, että heidän immuunijärjestelmänsä kehittyy normaaliksi

Näin levitetään tauteja edelleen: Yhdysvallat tiputti Koreassa lentokoneista sairauksia kantavia hyönteisiä vuonna 1952

Tutkimus Yhdysvalloissa: Glyfosaattia (Round-Up) virtsassa 90 prosentilla raskaana olevista naisista

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

31.3.2018:

Hullujen tiedemiesten seuraava projekti: 'Universaali' influenssarokote?

29.3.2018:

Fox News (valtamedia!) 28.3.2018: Miksi niin moni havahtuu karuun totuuteen [valehtelevasta] valtamediasta

27.3.2018:

Tässä yksi esimerkki siitä, mitä eliitti on valmis tekemään muokatakseen meitä haluamaansa suuntaan: Yhdysvalloissa pakkosteriloitiin 20.000 naista

Katso myös video: The Science Agenda to Exterminate Blacks (Tieteen suunnitelma mustan rodun eliminoimiseksi) N.350.000 katsonutta.

Tässä lisää aiheesta:

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia sekä: Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Lääkäri katuu sitä, ettei ollut tutkinut rokotteita aikaisemmin

Pahantahtoinen valtamedia Yhdysvalloissa hyökkää nyt avoimesti "rokotteiden uhrien" kimppuun

Rokoteteollisuus Yhdysvalloissa mustamaalaa rokotuskriittisiä ryhmiä

25.3.2018:

Uusi sivumme: Rokotetut vs. rokottamattomat

23.3.2018:

Ylen rokotemainos: Rotavirusrokotukset tehokkaita myös heti syntymän jälkeen aloitettuna Tässä oma artikkelimme rotavirusrokotteesta:

Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

www.jeffereyjaxen.com/blog/doctor-vows-no-more-vaccines-at-his-practice-after-attending-the-autismone-conference

The American History Of Compulsory Vaccination and its Ties to Eugenics

Duodecim: Rokotusvastaisuus ei kunnioita ihmisarvoa

Oikeus ilmaiseen punkkirokotukseen laajenee nyt myös Kemiin

18.3.2018:

Australiassa hyvä esimerkki rokotustietoudesta: Varakkaat (korkeammin koulutetut) rokottavat vähemmän

Lääkäri influenssarokotteesta: Se on suunniteltu aiheuttamaan syöpää

Kuinka HPV-rokote "tuhoaa" teinimme

Teinit sairastuneet MS-tautiin Gardasil-rokotuksen jälkeen

16.3.2018:

Useat tutkimukset sen todistavat: Rokotteet heikentävät immuunijärjestelmäämme

Päivitys 14.3.2018:

Todella hyvä uutinen Valkoisesta Talosta:

Trump 13.3.2018: "Hallintoni tulee tekemään kaikkensa ihmiskaupan, tämän todella hirveän 'bisneksen', lopettamiseksi."

Ihmiskauppa (erityisesti lapsiin liittyvä) on Varjohallituksen (teollisuuden) akilleenkantapää. Lisää aiheesta etusivullamme ja sisarsivustollamme tässä.

12.3.2018:

Gardasil-rokotteeseen liittyvissä tutkimuksissa puutteita - Vaikuttivat merkittävästi turvallisuuteen

"Syöpämurhat" saatava loppumaan: Tutkija sanoo erilaisten siementen ominaisuudet "uhka lääketeollisuudelle"

Vuonna 2011: Taas uusi rokoteskandaali! Neljä japanilaista lasta kuoli rokottamisen jälkeen. Samoja rokotteita on annettu kymmenilletuhansille suomalaislapsille. (Pfizerin Prevenar ja Sanofi-Aventiksen ActHIB)

Vuonna 2015: Lääkärit vaativat HPV-rokotusten lopettamista

Yhdysvaltojen viranomaisten dokumentit todistavat: Rokote linkitetty mikrokefaliaan

"Limsa päivässä pitää raskauden loitolla"

Teinipoika kuoli aivokalvontulehdukseen rokottamisen jälkeen

8.3.2018:

Rokotevelvoitteessa on kyseessä ”ihmiskoe” - kapinakätilö kertoo miksi

Taas yksi teinipoika kuoli HPV-rokotteesta

6.3.2018:

Toimitus valittaa 3.3. uutisiin lipsahtaneita, huonosta nettiyhteydestä johtuneita, harhaanjohtavia, käännöksiä uutisotsikoista.

Australialaiset vanhemmat, jotka eivät halua rokotuttaa lapsiaan, perustivat oman verkoston palveluineen protestina pakkorokotuksille

16 syytä olla ottamatta rokotuksia

Kemisti antaa kolme syytä olla rokotuttamatta lapsia

NBC-uutiskanava Yhdysvalloissa: Influenssavirus muuntuu, koska rokotteet on "tehty kananmunissa" - Vanhanaikainen metodi

3.3.2018:

Ruuaksi kasvatetuissa eläimissä on todettu olevan valtavia määriä antibiootteja

Vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreitä on löydetty (mysteerisesti) kuolleina jo yli 80

Oikeus Yhdysvalloissa: Veden fluoraaminen saattaa olla kohta kiellettyä

Rokotteetko turvallisia? Ne levittävät samoja tauteja, joita niiiden pitäisi estää

Maailman vaarallisimmat lääkkeet listattu - Otatko niitä?

Rokotteet ja immuunijärjestelmäsi

Mitä maksaa synnyttäminen Yhdysvalloissa

Terapiakoirat parantavat sinut

3.3.2018:

Yle svenska: Robinin taistelu jatkuu - Sai narkolepsian rokotteesta

Clevelandilaisen klinikan entinen pomo puhuu saatuaan potkut - Kyseenalaisti  influenssarokotteen tehon

2.3.2018:

Päivitetty tiedote lukijoillemme tässä.

Suomi on maailman ylivoimainen ykkönen alzheimer ja dementiakuolemissa. Rokotteet ovat yksi syyllinen.

Rokotteiden saastuminen valmistusvaiheessa saattaa olla yksi syy epidemioihin

ADHD on lääketeollisuuden keksimä "valesairaus" Lisää aiheesta Ylen dokkarissa lääkkeitä terveille

25.2.2018:

Uusi artikkelimme: Sokeroidut juomat muuttavat vauvojen ja lasten DNA:ta – Sairastavat enemmän

Henkilökohtaisia terveystietoja on katsottu laittomasti hyvin laajasti – tarkista kuka on tietojasi katsonut

23.2.2018:

Uusi sivumme:

Tutkiva journalisti Jon Rappoport haastatteli rokotetutkijaa

Hänen bloginsa tässä, ja hänen web-sivunsa tässä.

Syöpärokotetta aletaan testata ihmisissä

Tieteellisten tutkimusten vertaisarvionnissakin huijataan Toinen artikkeli aiheesta tässä.

 

Yhdysvaltojen lääketurvallisuusvirasto tunnustaa: Rokotteet aiheuttavat autismia. Oma sivumme autismista tässä.

Influenssarokote Yhdysvalloissa tunnustettuakin huonompi

Verkkouutiset: THL:ltä virhearvio: Influenssarokote tehoton

Parasetamoli, rokotteet ja autismi

 

Rokotetut vs. rokottamattomat: Arvaa kummat ovat sairaampia

Yhdysvaltojen tarttuvien tautien viraston harhaanjohtava statistiikka ja Tamiflu-influenssarokotteen tappavat sivuvaikutukset

Tutkimus rokotetut vs. rokottamattomat: 6-12 vuotiaiden lasten terveys

Yhdysvaltojen valtamediassa asiantuntijat sanovat: Rokote on saattanut aiheuttaa influenssaepidemian

Arkisto, jossa muun muassa linkit 8000 rokotetutkimukseen

Lista kuuluisimmista mielenhallintaprojekteista (joilla tehdään myös kouluampujia)

Kuinka FBI teki kansalaisesta tarkoituksella terroristin

Entinen CIA:n agentti: Jokainen terrori-isku Yhdysvalloissa on ollut FBI:n suunnittelema ja toteuttama

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Virallisen version mukaan lentokoneet romahduttivat kaksi pilvenpiirtäjää New Yorkissa vuonna 2001. Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3