Poliohuijaus: Kuinka rokotevalmistajat yhdessä median kanssa saivat ihmiset uskomaan (myös) poliorokotteen tehoon

16.2.2018

 

Lue lisää mediamanipulaatiosta tässä.

Siitä kuinka rahaeliitti saa ihmiset uskomaan "mitä tahansa", tässä.

 

Seuraavat ovat otteita Totuus rokotteista -videoista:

 

Alussa poliotapausten määrä oli keinotekoisesti kasvatettu. Ennen rokotteen kehittämistä kuka tahansa voi sairaaloissa diagnosoida polion, ja poliotapauksiin sai tukea valtiolta. - - Rokotteen keksimisen jälkeen kuka tahansa ei voinutkaan enää vahvistaa poliotapausta. - - Vain muuttamalla tämä diagnostinen kriteeri saatiin hurja määrä poliotapauksia katoamaan.

 

On olemassa ainakin seitsemän virusta, jotka aiheuttavat polion tapaisen halvaantumisen.

 

Poliovirustartunta antaa elinikäisen immuniteetin tautia vastaan. - - - 95% poliovirustartunnoista on oireettomia ja 1% johtaa yleensä muutaman tunnin kestävään muutaman lihaksen halvaantumiseen. Tuon yhden prosentin joukossa on hyvin pieni osa (muutama prosentti) tapauksia, joissa potilas halvaantuu vakavasti.

 

 

Totuus rokotteista -dokumenttielokuvan osasta 2:

 

 

Ty Bollinger (TB) on Totuus rokotteista -järjestön (ja Totuus syövästä -järjestön) perustaja. Hän sanoo:

"Oliko poliorokote tehokas ja hävittikö se polion? Ja mikä tarkkaan ottaen on polio?"

 

Sherri Tenpenny (ST) on lääkäri, tutkija, konsultti ja kirjailija. Hän sanoo:

"Polio ei ole halvauksen synonyymi. Kun ihmisiä halvaantui suuria määriä Yhdysvalloissa, suurin osa ihmisistä altistui poliovirukselle, joka on ”vatsavirus” ja näytti vatsaflunssalta, mutta eivät kaikki halvaantuneet siitä. Ihmiset eivät ymmärrä, että on olemassa 7-8 muuta virusperhettä, jotka voivat aiheuttaa halvaantumisia. Joten kun heille näytetään näitä kuvia Afrikan lapsista, joilla on epämuodostunut raaja tai he raahaavat tynkää perässään, heille väitetään, että tämä oli polion aiheuttamaa. Aiheuttaja on voinut olla myös joku muu virus, joka aiheuttaa halvaantumista."

 

Suzanne Humphries (SH) on sisätautien ja munuaissairauksien erikoislääkäri, luennoitsija ja kirjailija. Hän sanoo:

"Poliomyelitis on kuvaus siitä mitä kehossa tapahtuu fysiologisesti, kun selkäytimen etuosa muuntuu ja hermot ja lihakset heikkenevät. Heikkenemisen teho ja kesto vaihtelevat. Se voi vaikuttaa myös aivorunkoon, tämä on poliomyelitiksen pahimpia muotoja, jotka lamauttavat hengitystä ja ihmisiä piti aiemmin laittaa ns. ”rautakeuhkoon”. Ihmisiä saattoi kuolla tähän. Haluan myös muistuttaa, että jopa pahimpien polioesiintymien aikana, jos meillä olisi 100 ihmistä ja altistaisimme kaikki heidät poliolle, siis tälle nielaistavalle virukselle, 95 % heistä ei edes tietäisi, että heillä on poliovirus kehossaan. Heillä ei olisi minkäänlaisia oireita, mutta he olisivat silti jatkossa immuuneja. Neljällä prosentilla olisi hiukan oireita, lihaskipuja, ripulia ja he toipuisivat. Yhdellä prosentilla olisi yhden tai kahden lihasryhmän halvauksia, jotka kestäisivät noin 24 tuntia ja näistä 5-10% saattaisi halvaantua pitkäkestoisemmin. Poliomyelitis oli siis todella harvinainen sairaus. Sairauden fysiologian selostus ei todellisuudessa kerro mikä aiheutti sairauden. Tämä on polion ymmärtämisen avain ja sen miksi me nykyään sanomme, että polio on hävitetty USA:sta, vaikka meillä on poliomyelitis-tapauksia nykyään. Meillä ei siis välttämättä ole polioviruksen aiheuttamaa poliomyelitistä, koska totuus on se, että jopa 1940-50 luvuilla suuri määrä erilaisia infektioita olisi voinut aiheuttaa poliomyelitista. Kun rokote tuli markkinoille, tauti määriteltiin uudelleen ja viranomaiset halusivat erottaa polioviruksen aiheuttamat poliomyelitikset muista. He huomasivat että vain ¼ oli polioviruksen aiheuttamia ja loput joidenkin muiden virusten, kuten coxsackie-virusta, jotka myös voivat aiheuttaa halvaantumisen. Monista ihmisistä ei löytynyt virusta ollenkaan. Tiedetään, että DDT ja arsenikki aiheuttavat vastaavanlaisen sairauden, ja siinä on ihan samat oireet alkaen kurkkukivusta, kurkun turpoamisesta ja kuumeesta, aina kipuihin asti."

 

TB: "Luulin, että polio tarkoitti automaattisesti halvaantumisen, mutta olinkin väärässä. Ilmeisesti 95% poliotartunnan saaneista ei oireillut mitenkään. Ja vähemmän kuin 1% polioon sairastuneista todella halvaantui. Tohtori Humphries mainitsi äsken, että DDT ja arsenikki molemmat aiheuttavat selkäytimen etuosan sairautta, jonka oireet ovat samanlaiset kuin halvaannuttavassa poliossa. Kuunnellaanpa lisää tästä mielenkiintoisesta aiheesta."

 

Rahshid Buttar (RB) on tutkija, lääkäri ja kirjailija. Hän sanoo:

"Kun tutkitaan tiettyjen kemikaalien käyttöä, minä en ollut silloin vielä elossa, etkä ollut sinäkään, mutta 40-luvulla sanottiin muistaakseni, että ”Minä olen saanut DDT -annokseni, joten minussa ei ole loisia!”

 

TB: "Olen nähnyt sarjakuvassa tai lehdessä mainoksen jossa sanottiin 'DDT is good for me!' – DDT on hyväksi minulle!"

 

 

RB: "Niin, ja kärpäset eivät häiritse minua kun olen ottanut DDT:ni! Tuollaisia sloganeita näkyi silloin. Kuten 50- ja 60-luvuilla sanottiin: 'Tupakka päivässä pitää lääkärin loitolla'."

 

TB: "Silloin ei puhuttu keuhkosyövästä."

 

 

RB: "Tuolloin oli omituisia uskomuksia! No nyt puhutaan, että rokotteet ovat tärkeitä ja ne vapauttivat aikoinaan meidät monista sairauksista. No katsotaan nyt poliota, jonka pitäisi olla nyt rokotteiden ansiosta hävitetty. Se on sontaa. Katsopa kaaviota DDT:n käytöstä ja polion määriä samana aikana. Ne ovat tasan samoilla käyrillä, mutta polio seurasi DDT:n käyttöä noin 6 kuukautta myöhässä. Eli kun oli DDT:n käyttöpiikki, puoli vuotta myöhemmin tuli poliopiikki, ja kun DDT:n käyttö väheni, kuuden kuukauden päästä vähenivät myös poliotapaukset."

 

TB: "DDT kehitettiin myöhään 1800-luvulla hermokaasuksi ja kemialliseksi aseeksi. Vuonna 1938 DDT pakattiin uuteen pakettiin ja sitä alettiin käyttää hyttysten tappamiseen. Vuosina 1943-52 sitä ruiskuteltiin vapaasti lasten päälle yleisissä uima-altaissa ja opiskelijoita täynnä oleviin koulun ruokasaleihin. Tarkastin tohtori Buttarin kaaviot ja hän oli ihan oikeassa: polion ja DDT:n käytön suhde todellakin täsmäävät. Huomaa, että vuonna 1948 DDT:n käyttö oli alhaisimmillaan ja 1951 korkeimmillaan. Katso tätä polio-grafiikkaa vuodelta 1950. Kuten näet poliotapauksia oli eniten 1951 ja -52, noin 58.000 tapausta! Sitten tapaukset alkoivat vähenemään huomattavasti. Ja vuonna 1955 kun poliorokote tuli markkinoille, oli Yhdysvalloissa 28.985 poliotapausta. Onko mahdollista, että useat poliotapaukset olivatkin DDT-myrkytyksiä? Onko mahdollista, että DDT:n käytön vähentäminen vähensi myös poliota? Vai onko muitakin vaikuttavia asioita?"

 

 

Neil Z. Miller (NZM) on lääketieteeseen erikoistunut tutkiva journalisti. Hän sanoo:

"50- ja 60-luvuilla polion määritelmä muutettiin ihan laillisesti, kun rokote keksittiin. Polion diagnosointi tehtiin paljon vaikeammaksi. Osaltaan tämä aiheutti sen, että rokote näytti tehokkaammalta tuolloin."

 

SH: "Alussa poliotapausten määrä oli keinotekoisesti kasvatettu. Ennen rokotteen kehittämistä kuka tahansa voi sairaaloissa diagnosoida polion, ja poliotapauksiin sai tukea valtiolta. Kuka tahansa vain tutki potilaan 24 tunnin sisällä kahteen kertaan ja jos hänellä oli yksi tai useampi lihasryhmä halvaantunut, kutsuttiin vaivaa polioksi. Ei otettu mitään verikokeita tai ulostenäytteitä tai vastaavaa. Rokotteen keksimisen jälkeen kuka tahansa ei voinutkaan enää vahvistaa poliotapausta. Piti tehdä kaksi tutkimusta, joiden välissä oli 60 päivää ja molemmissa tutkimuksissa piti olla yhden tai useamman lihasryhmän halvaus joka oli siis kestänyt 60 päivää. On huomionarvoista, että suurin osa poliohalvauksista jopa vuonna 1954 oli parantunut 60 päivässä. Joten vain muuttamalla tämä diagnostinen kriteeri saatiin hurja määrä poliotapauksia katoamaan. Oli tapauksia, joita kutsuttiin aivokalvontulehdukseksi (aseptic meningitis), tämä oli polio, mutta ei välttämättä halvaus. Nämä kaikki otettiin pois luetteloista, joissa niitä aiemmin oli kutsuttu polioksi. Epidemian kriteerejä muutettiin, tautitapauksia piti olla enemmän, että oltaisiin voitu puhua epidemiasta. Nämä toimenpiteet ja todellisten virustestien tekeminen vähensi poliotapauksia tuolloin, joten polio olisi vähentynyt joka tapauksessa noin 75 prosentilla, oli rokotetta tai ei. Vain koska kriteerit muutettiin."

 

TB: "Ensimmäinen poliorokote oli ei-aktivoitu eli ns. tapettu poliorokote. Sen kehitti Jonas Salk ja se tuli käyttöön vuonna 1955. Albert Sabinin elävä poliorokote esiteltiin 1960. Polion määritelmän standardit muuttuivat 1955, kun Salkin poliorokote esiteltiin. Uusi määritelmä polioepidemiaksi vaati enemmän raportoituja tapauksia. Halvauksia aiheuttava polio määriteltiin uudelleen myös. Tämä vaikeutti sairauden toteamista ja tapauksien laskemista. Rokotteen tulon jälkeen aivokalvontulehdus, joka on tulehdussairaus, jota on vaikea erottaa poliosta, piti raportoida eri taudiksi. Mutta ennen rokotetta se laskettiin polioksi."

 

 

 

 

TB: "Tässä on kaavio, joka kuvaa kaikkiin raportoitaviin tauteihin sairastuneita ja kuolleita Los Angelesin alueella."

 

 

"Kuten näet heinäkuussa 1955, juuri ennen poliorokotteen markkinoilletuloa, oli 273 poliotapausta ja 50 aivokalvontulehdusta. Mutta sitten kuusi vuotta myöhemmin, vuonna 1961, oli vain 65 poliotapausta ja 161 aivokalvontulehdusta. Ja samat luvut olivat 5 ja 256 vuoden 1966 loppuun mennessä. Onko mahdollista, että polio vaikuttaa hävitetyltä vain, koska diagnosoinnin kriteerit muutettiin, vaikka samalla aivokalvontulehdus näytti lisääntyneen hurjasti?"

 

SH: "Totuushan on, että ensimmäiset rokotteet, jotka tuotiin markkinoille, sisälsivät eläviä viruksia ja aiheuttivat oikeasti enemmän halvauksia kuin ehkäisivät. Ja tämä on erittäin hyvin dokumentoitu taulukoissa muistaakseni vuosilta 1954-1958. Kirjassani on taulukko, jossa poliomyeliittitapaukset tai halvaukset on esitetty ja näihin tauteihin sairastuneet ihmiset olivat suureksi osaksi rokotettuja. Ja ainoa syy miksi rokote ei aiheuttanut enempää ongelmia oli se, että suurin osa ihmisistä oli immuuneja poliolle [koska heidän kehonsa oli tullut sille immuuniksi polioviruksellelle altistumisen myötä]. Joten heidät voitiin rokottaa elävällä rokotteella ilman, että se olisi vaikuttanut heihin. Mutta se olisi ollut katastrofi niin sanotussa neitsytpopulaatiossa, jossa kukaan ei olisi ollut altistunut poliolle. Se olisi ollut suuri lääketieteellinen katastrofi. Ns. Cutter-tapaushan oli lääketieteellinen katastrofi. Tuossa tapauksessa erittäin vahvaa elävää virusta sisältävää rokotetta annettiin ihmisille. Cutter otti onnettomuudesta syyn niskoilleen ja joutui sulkemaan ovensa, mutta tuolloin myös Wyath oli tuomassa markkinoille samanlaisia rokotteita."

 

TB: "Cutterin tapaus on yksi esimerkki siitä, kuinka poliorokote aiheuttaa polioon sairastumista. Huonosti tapettu virus Salkin poliorokotteessa tuli kalifornialaisesta Cutterin laboratoriosta. Yli 40.000 lasta sairastui, ja moni halvaantui ja kuoli. Vuonna 1977 tohtori Jonas Salk tunnusti muiden tiedemiesten kera, että polion massarokotus oli todellinen syy suurimmassa osassa yhdysvaltalaisten polioonsairastumistapauksista vuodesta 1961 lähtien. Onko olemassa muita sairauksia, kuten syöpä, joita poliorokote on aiheuttanut?

Barbara, mitä tiedät Salkin ja Sabinin poliorokotteesta?"

 

Barbara Loe Fisher (BLF) on kansallisen rokoteinformaatiokeskuksen, NVIC:n, johtaja ja kirjailija. Hän sanoo:

"Tiedämme, että alkuperäinen ei-aktivoitu Salkin rokote, joka annettiin yli 100 miljoonalle ihmiselle, mukaan lukien minut, oli saastunut Simian virus 40:llä (SV = Simian virus = apinavirus). Koska noiden rokotteiden valmistuksessa käytettiin Rhesus-apinan munuaiskudosta. Vuonna 1960 MIA:n tiedemies, tohtori Bernice Eddy, totesi tutkimuksissaan Rhesus-apinan munuaiskudoksen aiheuttavan syöpää, kun sillä rokotettiin hamstereita."

 

SJ: "Jopa tänä päivänä minullakin on kehossani sitä, koska äitini on saanut rokotteen ja se kulkeutuu geeneissä. Minua ei ole rokotettu sillä, mutta se pysyy kehossamme ja kulkeutuu tuleville sukupolville mahdollisesti ikuisesti. Se on kuin rokotehistorian Pandoran lipas."

 

BLF: "1990-luvulla tutkijat alkoivat löytää Simian virusta syöpäkasvaimista sekä lapsilla että aikuisilla, luu-, aivo-, ja keuhkosyöpätapauksissa. Nuo tutkijat löysivät yhteyden SV40:llä saastutettujen poliorokotteiden ja syöpäkasvaimista löytyvän SV40:n välillä. Riippumattomat laboratoriot ympäri maata vahvistivat löydön. Ei ainoastaan aikuiset, jotka saivat rokotteen vaan myös lapset! Yhdysvaltojen viranomaiset kielsivät yhteyden olemassaolon. He sanoivat, ettei tällä viruksella ollut mitään yhteyttä syöpiin. Se kysymys, olemmeko me rokotteen saaneet mahdollisesti siirtäneet SV40 -viruksen DNA:ssamme näihin lapsiin ja aiheuttaneet heille syöpää, on edelleen auki. Kukaan ei halua vastata tähän eikä puhua siitä. Löydön tehneitä 90-luvun tutkijoita parjattiin, eikä kukaan halua puhua siitäkään, vaikka he olivat hyvin arvostettujen yliopistojen tutkijoita. Milloin tahansa, kun lääkärit tai tutkijat yrittävät tehdä oikein rokotteita tai niiden riskejä koskien, heitä rangaistaan. Valtio rankaisee heitä ja evää heiltä apurahat. Heitä parjataan jopa mediassa. Samoin jos lääkäri yrittää olla rehellinen ja noudattaa omaatuntoaan ja sanoo, että meidän pitää tehdä jotain toisin, meidän täytyy välittää näistä lapsista. Nuo rehelliset ihmiset yritetään savustaa ulos yhteiskunnastamme vain koska he yrittävät olla rehellisiä. Tieteen ei pitäisi olla tällaista!"

 

TB: "Vuonna 2002 Lancetissa [yhdessä arvostetuimmista ja tunnetuimmista lääketieteellisistä julkaisuista] julkaistiin todiste poliorokotteen ja syövän yhteydestä. Artikkelissa todettiin, että poliorokote oli saastunut SV40:lla ja oli syyllinen noin puoleen 55.000:sta Hochkinsin lymfoomasta joka vuosi. 

Maurice Hilleman kehitti Merckin rokoteohjelmaa. Hän kehitti nelisenkymmentä rokotetta, enemmän kuin kukaan tiedemies koskaan. Hän oli USA:n kansallisen tiedeakatemian, lääketieteen instituutin, Amerikan taide- ja tiedeakatemian sekä Amerikan filosofian yhteisön jäsen. Hän sai WHO:lta, Maailman terveysjärjestöltä, erityispalkinnon elämäntyöstään. Hän oli yksi ensimmäisistä tutkijoista, joka varoitti siitä mahdollisuudesta, että Simian virukset saattaisivat saastuttaa rokotteita. Salkin poliorokotteen ja syövän yhteys on löydetty yli 60:ssä eri laboratoriotutkimuksessa. Hilleman myönsi, että tämä oli Merckin vastuulla."

 

 

 

TB: "Vähän aikaa sitten sain tietää, että suun kautta otettava poliorokote todellisuudessa levittää poliota! Mitä se tarkoittaa? Kuunnellaan tohtori Shawn Centersiä (SC)."

 

SC: "Suun kautta otettava poliorokote, OPV (oral polio vaccine), on ollut ongelmallinen. Poliorokote otettiin 90-luvulla suun kautta ja sen kanssa nielaistiin hiukan nestettä. Tuo rokote oli valmistettu elävästä viruksesta, ja joka vuosi satoja lapsia sairastui polioon tuon poliorokotteen vuoksi. Noin vuonna 1999 tai 2000 OPV päätettiin lopettaa tämän ongelman takia, ja nykyään poliovirus on ei-aktivoidussa muodossa, joka luonnollisesti on turvallisempi. Mutta sitten on toki kysymys siitä, onko tämä rokote tehokas. On olemassa kolmenlaista villiä poliota, tyypit 1, 2 ja 3. Tyyppien 1 ja 3 poliolta OPV suojasi, mutta tyypin 2 poliota vastaan OPV ei ollut kovin tehokas. Joten sadat tuhannet tai jopa miljoonat vanhemmat ajattelevat, että heidän lapsensa on suojattu poliolta tällä rokotteella, mutta tämä ei ehkä pidä paikkaansa."

 

Toni Bark (TBa) on lääkäri. Hän sanoo:

"Vuodesta 2000 lähtien maassamme ei ole annettu OPV-rokotetta, koska 60-luvulta lähtien jokainen poliopotilas sairastui itse rokotteesta. OPV on elävä virusrokote ja levittää tautia. Eli rokotteen saaneet levittävät sitä muihin ihmisiin. Me lopetimme sen käytön, mutta sitä käytetään yhä kehitysmaissa, koska se on halpa. Ja siellä on polioepidemioita! Ja ihmiset huutavat: Ihmisiä täytyy rokottaa lisää!

Bill Gates Foundation aloitti Intiassa vuonna 2010 tai 2011 OPV-kampanjan silloin kun siellä oli 9-10 villipoliotapausta miljoonien ihmisten keskuudessa per vuosi. Tuon kampanjan aloittamisen jälkeen siellä oli yli 47.500 tapausta Flaccid-halvauksesta, jota kutsuttiin aiemmin polioksi, ennen kuin polion määritelmä muutettiin! Lapset halvaantuvat ja kuolevat vieläkin siihen. Bill Gates kirjoitti vielä artikkelinkin, jossa hän sanoi hävittäneensä VILLIN polion Intiasta! Hän sanoi hävittäneensä villin polion, koska poliorokotteen sisältämä poliovirus aiheuttaa ei-villin polion puhkeamisia. On järjetöntä käyttää eläviä viruksia sisältäviä rokotteita alueilla, missä ei ole viemäröintiä eikä puhdasta vettä!"

Indiatimes 9.2.2017: Bill gates potkaistiin ulos Intiasta. Gatesin rokotekampanjalla liian läheiset suhteet lääkevalmistajiin. Lue lisää "hyväntekijöiden" salatuista agendoista tässä (pdf).

 

Lue osan 2 koko käsikirjoitus tässä.

 

Totuus rokotteista -video osassa 3 sanotaan:

 

Yksikään ihminen ei sairastu kahteen tautiin samalla kertaa. Yhdessä rokotteessa voi olla useita tauteja. (Polio = 3 virusta, Prevnar = 13 bakteeria)

 

 

Totuus rokotteista -video osassa 4 sanotaan:

 

Lääkäri Suzanne Humphries sanoo: ”Erään influenssarokotetutkimuksen mukaan influenssarokotteen saaneet sairastuvat helpommin muihin tauteihin, myös todella vakavien virusten aiheuttamiin, kuten tautiin, jota ennen olisi kutsuttu polioksi.”

 

 

 

Toimituksemme suosittelee:

Juuri julkaistun kirjan voit tilata tässä.

Suosittelemme myös aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

Suosittelemme Facebookissa:

Rokotuskriittiset

 

Uutisia:

17.9.2018:

Alumiinin vaikutusta eläviin olioihin koko ikänsä tutkinut Cristopher Exley selittää mm. sitä, mitä rokotteissa oleva alumiini aiheuttaa rokotetuissa ihmisissä.

Vääntö pneumokokkirokotteesta jatkuu - kenellä on oikeat luvut laskelmissa?

Lukijan kynästä: Mykoplasma ja rokotteet - Osa 2 (Toim.huom: Toimituksessamme ei ole mykoplasman asiantuntijoita. Otamme mielellämme vastaan mahdolliset kommentit aiheeseen liittyen siihen perehtyneiltä lukijoiltamme. Teemme kaikkemme lukijoidemme henkilöllisyyden salaamiseksi. Yhteystietomme tässä.)

14.9.2018:

Uusi kirjoituksemme (rokoteaiheen vierestä):

Q: Kuinka mm. C-I-A ja saudit manipuloivat ihmisiä ympäri maailman valtamedian ja sosiaalisen median avulla

12.9.2018:

Jäykkäkouristusrokote on tarpeeton

Rokote tappoi täysin terveen miehen - perhe haastaa rokotevalmistajan oikeuteen

"Lastemmetuhoamisohjelma etenee" - yksi esimerkki lisää sen seurauksista: Helsingin Laakavuoren monikulttuurinen päiväkoti – vanhempien ja lasten painajainen Lisää aiheesta alla aiemmissa uutisissa.

Kuinka GMO-kasvien ja Round-Upin kehollemme aiheuttamia vahinkoja voi korjata Lisää aiheesta alla aiemmissa uutisissa.

Lisää Monsanton (Round-Upin valmistaja) skandaaleja

Rokotevastaisessa Japanissa ihmiset ovat todistetusti terveempiä, lapsikuolemat harvinaisia ja japanilaiset myös elävät vanhemmiksi

Italiassa rokotepakko peruttu

Teflonin ja vastaavien vaarallisuutta salattiin vuosikaudet

Sivu, jolta löydät rokotetietoa:

https://www.jchristoff.com/medical-doctors-and-phd-scientists-speak-out-against-vaccinations-2/

7.9.2018:

Teollisuuden lobbaaja väittää monsanton Round-Upin olevan juomiskelpoista, mutta ei kuitenkaan lasillista hänelle tarjottaessa suostu sitä juomaan Lisää aiheesta 6.9. uutisissa alla.

Opiaattien valmistaja Yhdysvalloissa alkaa rahoittaa ”opiaattien yliannostusantidoottia” Lisää aiheesta uutisissa alla.

Pakistanilaiset tutkijat löysivät hedelmän, joka "suojelee diabeetikkoja"

Lapset ja nuoret jotka saavat K-vitamiinia lisäravinteena, ovat vähemmän alttiita luunmurtumille

Lapset jotka altistuvat kirkkaalle valolle illalla sairastuvat todennäköisemmin vakaviinkin tauteihin

Lukijan kynästä: Lääketeollisuuden rahastushuijaus

6.9.2018:

Suosittelemme: Kirja: Marjoja & maskaraa by Noora Shingler Kuinmka hylkäsin turhat ruoka- ja kosmetiikkakemikaalit

Miksi lääkkeiden aiheuttamista kuolemista ei puhuta?

5.9.2018:

Lapsipotilaan hoidosta päättäminen - Kuinka lapsen pitäisi osallistua siihen?

Yhdysvallat esimerkkimaa eliitin suunnitelmasta lastemme tuhoamiseksi:

Mielialalääkkeiden käyttö nuorten keskuudessa räjähdysmäisessä kasvussa Yhdysvalloissa Lue myös: Puolet yhdysvaltalaisista lapsista autistisia 12 vuoden kuluttua Ja näin tuo suunnitelma etenee Suomessa:  Pikavauhdilla lastenhoitajaksi – Seure perehdyttää ammattiin neljässä päivässä! Tähän on johtanut pääkaupunkiseudun huutava pula lastenhoitohenkilökunnasta. (Toim.huom: Pankkiirieliitin avulla saadaan maan velka kasvamaan, sitten "leikataan", ryhmäkoot päiväkodeissa kasvavat henkilökuntaa liikaa stressaavalle tasolle. Yle: Velkataakka)

Sivustomme, joihin perehtyminen avaa em. aihetta:

pedogate.fi

salaseurat.fi

valeuutisia.fi

 

Neurokirurgi selittää sitä, kuinka ihmisten kyky ajatella on heikentynyt (Toim.huom: Yksi syy on rokotteissa)

Lista tuotteista, jotka sisältävät glyfosaattia (Toim.huom: Nykyään myös rokotteet sisältävät tuota "rikkaruohomyrkkyä" - Rokotteista löydetty syöpää aiheuttavaa kasvimyrkkyä glyfosaattia)

Lääketieteellisten julkaisujen toimittajat sen vahvistavat: HPV-rokotteesta on enemmän haittaa kuin hyötyä

Turpaduunari: Vakavia haittoja HPV-rokotteesta

Influenssarokotteen uskomaton tehottomuus paljastettu

Vyöruusurokote aiheuttanut suuren määrän vyöruusua sekä rokotevaurioita

Hoitovirhe tappaa Suomessa useammin kuin liikenne

Seattlessa luvan olla rokottamatta lastaan saa jo yli 10% ihmisistä (rikkaat?)

24.8.2018:

Uusi sivumme: Mykoplasma ja rokotteet

23.8.2018:

Robert Steele: Miten ihmiset saadaan uskomaan melkein mitä tahansa

21.8.2018:

Samoalla sairaanhoitaja syytteeseen kahden vauvan kuoltua MMR-rokotteen saatuaan Kaikkien rokotteiden antaminen oli jo aiemmin keskeytetty.

Oma sivumme MPR-rokotteesta tässä. Lisää erittäin kyseenalaisesta MMR- rokotteesta (Suomessa MPR) tässä ja tässä

Italian uudet viranomaiset aikovat perua aiemman päätöksen pakkorokotuksista Italiassa Kyseessä on vanha laki, joka aiottiin ottaa käyttöön maaliskuussa, mutta sitä ei vielä tänäänkään ole otettu käyttöön. Lain mukaan ehtona kouluun pääsylle on 10 rokotteen ottaminen!

Totuus Syövästä -sivuston video: HPV-rokotteen pelottavat sivuvaikutukset Oma sivumme HPV-rokotteesta tässä.

Sivusto too-much-medicine.com järjesti luentotilaisuuden Helsingissä 15-17 elokuuta 2018.

Tohtori Steven Baker kertoo K-vitamiinipistoksesta tässä.

Tohtori Steven Baker: 3 tyhmintä rokotetta, jotka lapsesi voi saada tässä.

Hinkuyskän torjunta Suomessa 2017-2021

20.8.2018:

Jopa miljoona "viallista rokotetta" jakoon Kiinasssa - Osa jo annettu lapsille (Toim.huom: Valtaosan maailman rokotteista voi oikeasti luokitella viallisiksi, koska rokotevalmistajat itsekään eivät tiedä mitä rokotteet sisältävät tai aiheuttavat)

Syöpää aiheuttavaa glyfosaattia (Round-Up kasvimyrkky) löydetty lasten ruuasta

Trump käy opioidien valmistajia vastaan - Niitä käytetää eräänlaisena aseena aseena [tuhoamaan kansan terveys] Lisää aiheesta aiemmissa uutisissa.

Robert Steele: Sandy Hookin "kouluammunta" oli harjoitus: "Kaikkien näyttelijöiden on ilmottauduttava täällä" (Toim.huom: Aiheesta löytyy materiaalia todella paljon, esim. tässä.)

19.8.2018:

Koskee myös meitä suomalaisia (Persianlahden sodassa käytetyt bioaseet leviävät):

Garth Nicolson 2008 "Weaponized Mycoplasmas"

18.8.2018:

Professori: Jopa puolet lääketieteen toimista turhia tai huonosti tehoavia Lisää aihesta etusivullamme.

 

Kuinka statistiikkaa käytetään hyväksi rokotteiden tehokkuutta arvioitaessa

Rokotehuijauksesta epäillyn kiinalaisen rokotevalmistajan työntekijä yritti itsemurhaa

Japani kielsi lukuisia rokotteita lasten rokoteohjelmastaan - Terveempiä lapsia ja pidempää ikää luvassa

Kenialaiset arkkipiispat löysivät lapsettomuutta aiheuttavia aineita "Windows" Bill Gatesin rokotteissa

Rokotteista löydetty syöpää aiheuttavaa kasvimyrkkyä glyfosaattia

17.8.2018:

Rokotevalmistaja Pfizerin ex-varatoimitusjohtaja: Rokotevalmistajat laittavat tarkoituksella [lastenkin] rokotteisiin aineita, jotka sairastuttavat lapsetkin [että heille voidaan myöhemmin myydä lääkkeet] Lisää siitä, kuinka rokotteilla sairastutetaan ihmiset tarkoituksella, löydät sivustollamme. Tutki ja jaa.

30.7.2018:

Dailymail: Myrkytettyä hammastahnaa, hypnotisoituja murhaajia - Israelin tiedustelupalvelu murhaa eniten maailmassa (Toim.huom: Ja luonnollisesti artikkeli käsittelee vain jäävuoren huippua. Montako rokotetutkijaa he ovat murhanneet?) Lue myös oma artikkelimme: Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

28.7.2018:

Yhdysvaltalaisessa mediassa kuohuu, kun Kiinassa peitellään rokoteskandaalia - Syyllistyvät itse samanlaiseen peittelyyn

27.7.2018:

Facebookin Rokotuskriittiset-ryhmästä poimittua:

Armeijassa pelotellaan ihmiset ottamaan rokotteet: "Lapselleni sanottiin, että hän kuolee jos ei ota rokotteita"

Kuva: Näin armeijamme kutsuu alokkaita lain mukaan vapaaehtoiseen rokotukseen

25.7.2018:

Uusia sivujamme:

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: MPR

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Hinkuyskä

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Influenssa

HPV-rokote

Rokotteita käytetään syntyvyyden säätelyyn

Yksi esimerkki lisää siitä, kuinka Trump korjaa edellisten presidenttien tarkoituksella kansalle aiheuttamia terveydellisiä "vahinkoja": Opioidikriisin hoitaminen (rokotteet on myös yksi esim. Sairastutetaan ihmiset tarkoituksella niin he eivät jaksa taistella tyranneja vastaan/ myydään heille lääkkeet)

Yhdysvaltojen hallituksen sivu aiheesta tässä.

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

24.7.2018:

Omat tiedemiehet ilmiantoivat: Merck, joka valmistaa myös Suomessa vauvoille annettavia rokotteita, väärensi sikotautirokotteen testituloksia

Kumpi on tappanut enemmän ihmisiä, tuhkarokkorokote vai tuhkarokko? (Toim.huom: Valtamedia jätti mainitsematta sen tosiasian, että osa tuoreessa Savonlinnan tuhkarokkoepidemiassa sairastuneista oli tuhkarokkoa vastaan rokotettuja)

Aiheuttaako ydinvoimalan läheisyydessä asuminen syöpää lapsille?

15.7.2018:

Vihdoinkin suomeksi:

Video: Miten pelastetaan maailma pahuudelta? Projekti Q esittäytyy

(Videolla suomenkielinen tekstitys)

 

 

12.7.2018:

Puolet lapsista Yhdysvalloissa autistisia vuonna 2032 - Yhdysvaltojen loppu?

Totuus rokotteista: Kuinka valtamedia vaikenee

Korkein oikeus Yhdysvalloissa 2016: Rokotteet ovat vaarallisia - Miksi mikään ei ole muuttunut?

Korkein oikeus Yhdysvalloissa: Salaiset "rokotekorvaustuomioistuimet" ovat laittomia

Tutkimus: Vesirokkorokote aiheuttaa vyöruusuua

28.6.2018:

Tuntuuko ajatus siitä, että "lääkärit" tappaisivat lapsia propagandatarkoituksessa sinusta vielä mahdottomalta? Lue tämä artikkelimme aiheesta: Ruotsalainen Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta sanoo: Hyväntekeväisyysjärjestö White Helmets murhaa lapsia Syyriassa propagandatarkoituksessa

Uusi uutinen aiheesta

Robert Steele: White Helmets suunnittelee taas feikkiä iskua Syyriassa

Lisää "feikkiterrorismista" ihmisten mielipiteiden muokkaamiseksi sivullamme tässä.

27.6.2018:

Yliopistotutkimus: Rokotetut lapset sairastuvat todennäköisemmi muun muassa pakko-oireiseen häiriöön

Robert Steele: QAnon ja suunnitelma maailman pelastamiseksi (Toim.huom: Kaikki liittyy kaikkeen)

25.6.2018:

QAnon: Ihmiskunnan vuoksi - herää ja opi!

Robert Steele: Ihmiskunnan likainen salaisuus: Me annamme lastemme kuolla nälkään ja me orjuutamme, raiskaamme, kidutamme ja tapamme lapsiamme

Kuinka lapsia sairastutetaan ruualla

Rokotteilla lapset pidetään sairaina, siksi ne ovat niin hyvä bisnes Neurologi Russell Blaylock: Agressiivisella rokotusohjelmalla käytännössä kaikkien aivoja vaurioitetaan. Ihmisistä tehdään tyhmiä.

Rokotteiden sisältämä alumiini kertyy aivoihin pysyvästi (How vaccines hurt you, min 7:28)

Lisää aiheesta tässä, tässä, ja tässä

Päivitettyjä terveysuutisia: https://www.naturalnews.com/

Päivitettyjä rokoteuutisia:

http://vaccines.news/

sekä linkeissämme tässä.

Rokotuskriittisten Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

Sinnikäs toimittaja paljasti, miten lääke­yhtiö sai valtiot haalimaan Tamiflu-influenssa­lääkettä – siitä oli lopulta enemmän haittaa kuin hyötyä

24.6.2018:

Nämä 3 yhtiötä (muutama perhe) kontrolloivat Yhdysvaltoja ( ja suurta osaa maailmasta)

Sama selitettynä 3 minuutissa:

Lisää tässä.

20.6.2018:

Rokotemiljardööri osti juuri Los Angeles Timesin - Esimerkki siitä, kuinka rokoteteollisuus kontrolloi medioita

Australiassa kysytään mainostauluissa: Tiedätkö mitä rokotteet sisältävät? Rokotemyönteiset yrittävät lopettaa kampanjan Riskeistä kerrotaan muun muassa sivustolla: https://www.learntherisk.org/

Uusi tutkimus: Jos haluat tulla raskaaksi nopeammin, syö hedelmiä roskaruuan sijaan

23.5.2018:

Allekirjoita adressi sote-henkilöstön pakkorokotusten lopettamiseksi tässä.

12.5.2018:

Lue etusivultamme (päivitys 12.5.)  lapsensa rokottamatta jättäneille tekemästämme kyselystä! Tulos yllättää!

Katso Vaxxed-dokkari ilmaiseksi 17.5 asti tässä.

Rokotuskriittiset Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

10.5.2018:

Alfie-vauva murhattiin Englannissa: Sairaala tappoi 2v-Alfien vähän rokotusvaurion jälkeen:

Tässä ja tässä

6 rokotetta saaneelle Alfielle ei annettu ruokaa eikä vettä päiväkausiin! Sairaala linkitetty laittomaan elinkauppaan!

6.5.2018:

Ei talkkia vauvalle! Se aiheuttaa syöpää! Yhdysvaltalainen mies voitti oikeudessa - 37 miljoonaa korvaukseksi syövästä

Bill Gates varoittaa tulevasta pandemiasta - Haluaa 12 mijoonaa kehittääkseen maailmankattavan rokotteen

Totuus Bill Gatesista etusivullamme (Ctrl+F hakusana Gates). Hän haluaa mm. rokottamalla laskea maailman väkilukua (Jopa teollisuuden YouTubessa monta videota, jossa hän tunnustaa asian)

28.4.2018:

Ei BPA:ta edes raskauden aikana: Vesipulloissakin käytetty BPA vaurioittaa sikiöiden aivoja

Mm. lapsettomuutta aiheuttavaa BPA:ta on kassakuiteissa, kylpyammeissa, leluissa... Miksi?

Ranskassa on jo BPA-vapaita kassakuitteja!

Oikeus tuomitsi: HPV-rokote tappaa lapsiamme

Merck (Valmistaa mm. Suomen rotavirusrokotteen) nimetty syytteessä rokotevalmistajia vastaan

27.4.2018:

Saksan televisio: Syyrian kaasuisku huijausta (Sairas eliitti haluaa aloittaa kolmannen maailmansodan, ja valtamedia auttaa heitä manipuloimaan kansaa, siis julkaisemalla uutisia terrori-iskuista jotka oikeasti ovat lavastettuja)

Lisää aiheesta: valeuutisia.fi

25.4.2018:

Uusi sivumme: 10 faktaa rokotteista

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

15.4.2018:

Robert Steele sivustollaan: tappaako langaton teknologia yhden sukupolven nuoria?

8.4.2018:

Päivitettyjä uutisia Facebookia (alamäki jatkuu), Googlea/Youtubea (sensuuri jatkuu) ja Twitteriä (twiittien poistoa) koskien tässä. Noiden sosiaalisen median jättien loppu on nyt lähellä.

5.4.2018:

Kaikki lääkärit, jotka ovat löytäneet syöpäentsyymejä rokotteissa ovat [mysteerisesti] kuolleet

Kuinka valehteleva valtamedia mustamaalaa ne, jotka ovat huolissaan rokotteiden sivuvaikutuksista

Yli 100 lääkäriä itsemurhattu, kukaan ei kysy miksi

Lääkäri Yhdysvalloissa: Lasten täytyy antaa leikkiä mullalla, että heidän immuunijärjestelmänsä kehittyy normaaliksi

Näin levitetään tauteja edelleen: Yhdysvallat tiputti Koreassa lentokoneista sairauksia kantavia hyönteisiä vuonna 1952

Tutkimus Yhdysvalloissa: Glyfosaattia (Round-Up) virtsassa 90 prosentilla raskaana olevista naisista

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

31.3.2018:

Hullujen tiedemiesten seuraava projekti: 'Universaali' influenssarokote?

29.3.2018:

Fox News (valtamedia!) 28.3.2018: Miksi niin moni havahtuu karuun totuuteen [valehtelevasta] valtamediasta

27.3.2018:

Tässä yksi esimerkki siitä, mitä eliitti on valmis tekemään muokatakseen meitä haluamaansa suuntaan: Yhdysvalloissa pakkosteriloitiin 20.000 naista

Katso myös video: The Science Agenda to Exterminate Blacks (Tieteen suunnitelma mustan rodun eliminoimiseksi) N.350.000 katsonutta.

Tässä lisää aiheesta:

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia sekä: Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Lääkäri katuu sitä, ettei ollut tutkinut rokotteita aikaisemmin

Pahantahtoinen valtamedia Yhdysvalloissa hyökkää nyt avoimesti "rokotteiden uhrien" kimppuun

Rokoteteollisuus Yhdysvalloissa mustamaalaa rokotuskriittisiä ryhmiä

25.3.2018:

Uusi sivumme: Rokotetut vs. rokottamattomat

23.3.2018:

Ylen rokotemainos: Rotavirusrokotukset tehokkaita myös heti syntymän jälkeen aloitettuna Tässä oma artikkelimme rotavirusrokotteesta:

Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

www.jeffereyjaxen.com/blog/doctor-vows-no-more-vaccines-at-his-practice-after-attending-the-autismone-conference

The American History Of Compulsory Vaccination and its Ties to Eugenics

Duodecim: Rokotusvastaisuus ei kunnioita ihmisarvoa

Oikeus ilmaiseen punkkirokotukseen laajenee nyt myös Kemiin

18.3.2018:

Australiassa hyvä esimerkki rokotustietoudesta: Varakkaat (korkeammin koulutetut) rokottavat vähemmän

Lääkäri influenssarokotteesta: Se on suunniteltu aiheuttamaan syöpää

Kuinka HPV-rokote "tuhoaa" teinimme

Teinit sairastuneet MS-tautiin Gardasil-rokotuksen jälkeen

16.3.2018:

Useat tutkimukset sen todistavat: Rokotteet heikentävät immuunijärjestelmäämme

Päivitys 14.3.2018:

Todella hyvä uutinen Valkoisesta Talosta:

Trump 13.3.2018: "Hallintoni tulee tekemään kaikkensa ihmiskaupan, tämän todella hirveän 'bisneksen', lopettamiseksi."

Ihmiskauppa (erityisesti lapsiin liittyvä) on Varjohallituksen (teollisuuden) akilleenkantapää. Lisää aiheesta etusivullamme ja sisarsivustollamme tässä.

12.3.2018:

Gardasil-rokotteeseen liittyvissä tutkimuksissa puutteita - Vaikuttivat merkittävästi turvallisuuteen

"Syöpämurhat" saatava loppumaan: Tutkija sanoo erilaisten siementen ominaisuudet "uhka lääketeollisuudelle"

Vuonna 2011: Taas uusi rokoteskandaali! Neljä japanilaista lasta kuoli rokottamisen jälkeen. Samoja rokotteita on annettu kymmenilletuhansille suomalaislapsille. (Pfizerin Prevenar ja Sanofi-Aventiksen ActHIB)

Vuonna 2015: Lääkärit vaativat HPV-rokotusten lopettamista

Yhdysvaltojen viranomaisten dokumentit todistavat: Rokote linkitetty mikrokefaliaan

"Limsa päivässä pitää raskauden loitolla"

Teinipoika kuoli aivokalvontulehdukseen rokottamisen jälkeen

8.3.2018:

Rokotevelvoitteessa on kyseessä ”ihmiskoe” - kapinakätilö kertoo miksi

Taas yksi teinipoika kuoli HPV-rokotteesta

6.3.2018:

Toimitus valittaa 3.3. uutisiin lipsahtaneita, huonosta nettiyhteydestä johtuneita, harhaanjohtavia, käännöksiä uutisotsikoista.

Australialaiset vanhemmat, jotka eivät halua rokotuttaa lapsiaan, perustivat oman verkoston palveluineen protestina pakkorokotuksille

16 syytä olla ottamatta rokotuksia

Kemisti antaa kolme syytä olla rokotuttamatta lapsia

NBC-uutiskanava Yhdysvalloissa: Influenssavirus muuntuu, koska rokotteet on "tehty kananmunissa" - Vanhanaikainen metodi

3.3.2018:

Ruuaksi kasvatetuissa eläimissä on todettu olevan valtavia määriä antibiootteja

Vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreitä on löydetty (mysteerisesti) kuolleina jo yli 80

Oikeus Yhdysvalloissa: Veden fluoraaminen saattaa olla kohta kiellettyä

Rokotteetko turvallisia? Ne levittävät samoja tauteja, joita niiiden pitäisi estää

Maailman vaarallisimmat lääkkeet listattu - Otatko niitä?

Rokotteet ja immuunijärjestelmäsi

Mitä maksaa synnyttäminen Yhdysvalloissa

Terapiakoirat parantavat sinut

3.3.2018:

Yle svenska: Robinin taistelu jatkuu - Sai narkolepsian rokotteesta

Clevelandilaisen klinikan entinen pomo puhuu saatuaan potkut - Kyseenalaisti  influenssarokotteen tehon

2.3.2018:

Päivitetty tiedote lukijoillemme tässä.

Suomi on maailman ylivoimainen ykkönen alzheimer ja dementiakuolemissa. Rokotteet ovat yksi syyllinen.

Rokotteiden saastuminen valmistusvaiheessa saattaa olla yksi syy epidemioihin

ADHD on lääketeollisuuden keksimä "valesairaus" Lisää aiheesta Ylen dokkarissa lääkkeitä terveille

25.2.2018:

Uusi artikkelimme: Sokeroidut juomat muuttavat vauvojen ja lasten DNA:ta – Sairastavat enemmän

Henkilökohtaisia terveystietoja on katsottu laittomasti hyvin laajasti – tarkista kuka on tietojasi katsonut

23.2.2018:

Uusi sivumme:

Tutkiva journalisti Jon Rappoport haastatteli rokotetutkijaa

Hänen bloginsa tässä, ja hänen web-sivunsa tässä.

Syöpärokotetta aletaan testata ihmisissä

Tieteellisten tutkimusten vertaisarvionnissakin huijataan Toinen artikkeli aiheesta tässä.

 

Yhdysvaltojen lääketurvallisuusvirasto tunnustaa: Rokotteet aiheuttavat autismia. Oma sivumme autismista tässä.

Influenssarokote Yhdysvalloissa tunnustettuakin huonompi

Verkkouutiset: THL:ltä virhearvio: Influenssarokote tehoton

Parasetamoli, rokotteet ja autismi

 

Rokotetut vs. rokottamattomat: Arvaa kummat ovat sairaampia

Yhdysvaltojen tarttuvien tautien viraston harhaanjohtava statistiikka ja Tamiflu-influenssarokotteen tappavat sivuvaikutukset

Tutkimus rokotetut vs. rokottamattomat: 6-12 vuotiaiden lasten terveys

Yhdysvaltojen valtamediassa asiantuntijat sanovat: Rokote on saattanut aiheuttaa influenssaepidemian

Arkisto, jossa muun muassa linkit 8000 rokotetutkimukseen

Lista kuuluisimmista mielenhallintaprojekteista (joilla tehdään myös kouluampujia)

Kuinka FBI teki kansalaisesta tarkoituksella terroristin

Entinen CIA:n agentti: Jokainen terrori-isku Yhdysvalloissa on ollut FBI:n suunnittelema ja toteuttama

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Virallisen version mukaan lentokoneet romahduttivat kaksi pilvenpiirtäjää New Yorkissa vuonna 2001. Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3