Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 4 - Lyhennelmä

 

 

 

Aiheina muun muassa:

Influenssa-, HIB- ja pneumokokkirokote, vastasyntyneille Suomessakin annettava K-vitamiini pistos sekä laumaimmuniteetti (myytti).

 

”Alaston totuus on aina parempi kuin parhaiten puettu valhe” - Ann Landers

 

 

Influenssarokote

 

Lisää influenssarokotteesta sivullamme influenssa

Lue myös Dailymail 2010: Sikainfluenssaepidemia oli lääkeyhtiöiden aikaansaama väärä pandemia, jossa nuo yhtiöt tienasivat miljardeja

 

Influenssarokote

 

CDC:n mukaan yli 55.000 ihmistä kuolee vuosittain flunssaan ja keuhkokuumeeseen, mutta toisaalla CDC:n oma lähde sanoo että noin 4600 ihmistä kuolee vuosittain flunssaan. Noista 4600:sta suuri osa oli jo valmiiksi sairaita. Vuonna 2010 kuolleiden määrä oli noin 500. Kaksi tapaa antaa influenssarokote ovat pistos ja hengitettävä suihke.

 

Lääkäri Suzanne Humphries sanoo: ”Tuo suihke vedettiin juuri pois markkinoilta, koska se tehosi vain 3 prosentissa ihmisistä. Ja kaiken lisäksi jopa rokotepakkauksessa sanottiin, että tuo rokote levitti itse tautia. Noiden rokotteiden teho perustuu siihen, että ne saavat aikaan vasta-aineiden muodostumista kehossamme, mutta uusien tutkimusten mukaan ne samalla estävät kehoamme muodostamasta niin sanottua muisti- ja solujen välittämää immuniteettia. (memory immunity and cell mediated immunity). Tuo fakta on yleisesti tiedossa ja se on hyvin dokumentoitu.”

 

Lääkäri Eric Zielinski sanoo: ”CDC myönsi viime vuonna, että heidän vuoden 2014 rokotteeseen valitsemansa influenssavirus oli väärä [ja kaiken lisäksi influenssaviruksissa tapahtuu mutaatioita]. Tuo ei ole mikään ihme, sillä on olemassa tuhansia eri influenssaviruksia.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Cochrane Collaboration (CC) on itsenäinen lääkäreistä koostuva kansainvälinen tutkimusjärjestö. Se ei saa rahaa teollisuudelta, ja sitä pidetään luotettavana organisaationa. He tutkivat muun muassa sitä, kuinka tehokkaita ja tarpeellisia ovat erilaiset leikkaukset, lääkkeet ja lisäravinteet.”

 

Kirjailija ja luennoitsija Ji Sayer sanoo: ”Lääke- ja rokotevalmistajien ei tarvitse julkaista ”niille negatiivisia” tutkimuksia, vaan ne voivat valita julkaistaviksi omien etujensa mukaiset tutkimustulokset. CC kävi läpi kaikki rokotteita koskevat tutkimukset, eikä yksikään heidän johtopäätöksistään tukenut sitä väittämään, että rokotteet olisivat turvallisia tai tehokkaita.”

 

Lääkäri Toni Bark sanoo: ”CC julkaisee vuosittain meta-analyysityyppisen tutkimuksen ja heidän mukaansa influenssarokotteen teho on todella heikko. He myös totesivat, että vain 7 prosentilla ´flunssadiagnoosin´ saaneista potilaista itse asiassa oli influenssa. Influenssa ei ole läheskään niin yleinen kuin luullaan. Monella ’flunssapotilaista’ todennäköisesti on vain kuumetta tai hengitysoireita. Vuoden 2009 sikainfluenssa tapauksessa virus ei ollut tappava eikä kyseessä ollut pandemia (maailmanlaajuinen epidemia). Tuon tapauksen tarkoitus oli myydä influenssarokotteita ja Tamiflu-rokotetta. WHO:ta neuvoi ryhmä (ESWY), jonka jäsenillä kaikilla oli kytköksiä Tamiflu- tai muiden rokotteiden valmistajiin.

 

Selling sickness -konferenssissa puhuttiin tuosta tapauksesta, ja se avasi minun ja pomoni silmät.

 

 

Ty Bollinger sanoo: Vuonna 2010 Yhdysvalloissa alettiin suositella influenssarokotetta kaikille yli kuuden kuukauden ikäisille. CC totesi vuonna 2012 heidän käyttämänsä väitteet valheellisiksi ja sanoi, että alle 2-vuotiaille annettuna rokotteella ei ollut juurikaan plaseboa parempaa tehoa. Yli 2-vuotiaiden lasten influenssaansairastumisriskiä rokote pienensi CC:n mukaan noin 3 prosentilla. CC:n vuoden 2010 raportin mukaan, rokote ei ole tehokas edes vanhuksissa.

 

 

 

 

Lääkäri Suzanne Humphries sanoo: ”Erään influenssarokotetutkimuksen mukaan influenssarokotteen saaneet sairastuvat helpommin muihin tauteihin, myös todella vakavien virusten aiheuttamiin, kuten ’tautiin, jota ennen olisi kutsuttu polioksi.’ (Ks. TTAV videon #2 kohta jossa kerrotaan rokotevalmistajien ’poliohuijauksesta’)”.

 

Lääkäri Toni Bark sanoo: Kirjoitin Synnytyslääkäreiden ja gynekologien järjestölle kirjeen, joss suosittelin moniannoksisen influenssarokotteen vaihtamista yksiannoksiseen, koska tuossa yksiannoksisessa ei ole elohopeaa. Sain heiltä vastauksen, jossa he sanoivat pitävänsä thimerosalia turvallisena. Kerroin heille, että jopa thimerosalin pakkauksessa on sen myrkyksi osoittava pääkallomerkintä, ja että tuotteen valmistaja itse sanoo thimerosalin aiheuttavan mutaatioita naisten munasoluissa. He eivät halunneet keskustella aiheesta enempää kanssani.

 

Ty Bollinger sanoo: ”Muistan lehdissä olleen uutisen, kun eräässä koulussa joku oli rikkonut elohopeaa sisältäneen kuumemittarin biologian tunnilla. Lapset olivat olleet kauhuissaan, kun sotkua siivoamaan tulivat palomiehet avaruuspuvuissaan (HAZMAT).”

 

Robert Kennedy sanoo: ”Vuonna 2003 thimerosal poistettiin kolmesta lapsille annettavista rokotteista, mutta samana vuonna CDC sääti pakollisiksi influenssarokotteen raskaana oleville naisille ja lapsille. Tuolloin melkein kaikki influenssarokotteet sisälsivät valtavat annokset thimerosalia, joten lasten rokotteista saama thimerosalin määrä ei tuolloin vähentynyt. Tuo thimerosalin poistaminen rokotteista on myytti, koska sitä kuitenkin samanaikaisesti alettiin lisätä joihinkin rokotteisiin”

 

Neil Z. Miller, lääketieteeseen erikoistunut tutkiva journalisti, sanoo: ”Rokotevalmistajille on halvempaa laittaa 10 rokotetta yhteen pakkaukseen, kuin yksittäispakata rokotteet. Siitä kuitenkin seurasi se, että he joutuivat lisäämään tuotteeseen bakteereja tappavaa ainetta, koska tuohon 10 rokotteen pakkaukseen pistettiinkin nyt tuotteen mahdollisesti saastuttavalla neulalla 10 kertaa. Kumman rokotteen itse valitsisit, jos eroa hinnassa on vain 15 senttiä, sen joka sisältää elohopeaa vain sen joka ei sisällä?”

 

Lääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Vuoden 2012 tutkimuksessa käsiteltiin influenssarokotteen antamista raskaana oleville naisille. Koskaan aiemmin ei ollut tutkittu tuon rokotteen vaikutuksia raskaana olevien naisten immuunijärjestelmälle. Tuossa tutkimuksessa todettiin, että rokotusten seurauksena tulehdusarvot (inflammatory markers) nousivat. On olemassa tutkimuksia, jotka sanovat selvästi, että tietyt raskaudenaikaiset tulehdukset kohdussa ovat edeltäneet lapsen psykiatrisia ongelmia ja autismia.”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: Ymmärrämme, että esimerkiksi autismi johtuu aivojen tulehdustilasta. Tutkimukset osoittavat, että raskaudenaikainen influenssarokote aiheuttaa tulehdusarvojen kohoamista, ja että raskaudenaikainen kohdun tulehdus on linkitetty autismiin.

 

Robert f. Kennedy sanoo: ”Teoriassa jos lääkäriltä rikkoutuu influenssarokoteampulli vastaanotolla, hänen täytyy soittaa paikalle palokunta (HAZMAT-team) siivoamaan jäljet. Ja tuo rokoteampulli on aina ongelmajätettä, koska se sisältää elohopeaa.”

 

Lääkäri Suzanne Humphries sanoo: ”Estääksesi muutaman ihmisen sairastumisen influenssaan, täytyy 100 ihmistä rokottaa, ja seuraavana vuonna noilla rokotetuilla on suurempi mahdollisuus sairastua pandemia-tyyliseen influenssaan.”

 

 

Kuva: Australian kansallisen yliopiston professori: ”Jos otat kausi-influenssarokotteen, sinulla on kaksi kertaa suurempi riski sairastua kuin rokottamattomilla.”

 

Barbara Fisher sanoo: ”CDC myöntää omilla sivuillaan, että influenssarokote ei ole toiminut joinain vuosina ollenkaan. 75% rokotetuista saattaa rokotteesta huolimatta sairastua, ja he saattavat levittää tautia muihin. Yhdysvalloissa vain 20 prosentilla influenssaan sairastuneista on tyypin A tai B influenssa. Joka vuosi viranomaiset yrittävät arvata mikä [kaikista tuhansista] influenssaviruksista sinä vuonna aiheuttaa eniten ongelmia. Vuonna 2009 influenssarokotteen saaneet sairastuivat enemmän influenssaan kuin rokottamattomat.”

 

Lääkäri Heather Rice sanoo: Haluamme että lapsemme altistuvat lastentaudeille, koska se auttaa heidän immuunijärjestelmänsä kehittymistä. Tämä uusi tutkimus marraskuun 2016 Science-lehdessä sanoo: ”Lapsen ensimmäinen kokema influenssahyökkäys voi vaikuttaa siihen, miten hänen koko elämänsä kestävä immuniteetti tuota virusta vastaan rakentuu.” Tuo tarkoittaa sitä, että kehomme muistaa tuon viruksen ja tunnistaa sen tulevaisuudessa ja hoitaa asian ilman sen suurempia ongelmia.

 

Lastenlääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Influenssarokotteessa ei ole mitään järkeä. Ensinnäkin se virus, joka aiheutti flunssan, on hyvin harvoin influenssavirus. Suurin osa flunssaoireiden aiheuttamista viruksista ei ole influenssaviruksia. Toisekseen tuo rokote itsessään on myrkyllinen. Kun ihmiset sanovat, että he rokotteesta huolimatta sairastuivat, oikeasti heidän kehonsa reagoi tuohon myrkkyyn. Heidän kehonsa yrittää poistaa noita myrkkyjä. Ne rokotetut jotka eivät sairastu pitävät nuo myrkyt sisällään, tai jos heillä on onnea, nuo myrkyt poistuvat ilman sairastumista.”

 

Sydäntautilääkäri Jack Wolfson sanoo: ”Jokin aikaa sitten minulla oli potilas, joka valitti rintakipua. Hänellä oli oikeasti ollut lievä sydänkohtaus, joka oli seurausta hänen muutama tunti aiemmin saamastaan influenssarokotteesta. Tuo reaktio influenssarokotteeseen ei ole harvinainen.”

 

Lääkäri Robert Scott Bell sanoo: ”Influenssarokote on noppapeliä, ja rokotevalmistajat kaikenlisäksi lisäävät uusia tehoaineita (myrkkyjä) niihin saadakseen kehomme reagoimaan niihin. Influenssarokote on hyvä esimerkki siitä, kuinka turhaa tuotetta markkinoidaan vuosi toisensa jälkeen. ’Joko otit OMAN rokotteesi?’ Ei se rokote ole minun. Noin pelaavat tarkkaan analysoimaansa sanapeliä.”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Minulla oli juuri viime viikolla tämä nelihenkinen perhe vastaanotollani. He kaikki olivat saaneet influenssarokotteen, ja he kaikki olivat ’sairaita kuin koirat.’ Heillä kaikilla oli influenssa-A, me testasimme heidät. Voit tutkia aihetta CDC:n verkkosivuilta, ja todeta, että influenssarokotteen teho on noin 30-40 prosentin luokkaa. Mitä ajattelisit tuon tehoisesta ehkäisypilleristä?

 

Lääkäri Irvin Ahni sanoo: ”Tämä on suuri ongelma sairaaloiden ja vastaavien henkilökunnalla, lääkäreille, sairaanhoitajille, ja muille. Sairaanhoitajat ovat saaneet potkuja, koska he ovat kieltäytyneet influenssarokotteesta. Eräs 20-vuotias sairaanhoitaja kuoli muutama tunti sen jälkeen kun hän oli saanut tuon rokotteeseen. Uskon että hänet ’pakotettiin’ ottamaan tuo rokote. Ihmiset saavat potkuja, jos he eivät ota tuota rokotetta. Itse en ole ottanut sitä yli kymmeneen vuoteen. Ainoa kerta kun minulla oli flunssaoireita, oli tuon rokotteen ottamisen jälkeen.

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Minulla on töissä monta sairaanhoitajaa, joista kukaan ei ole koskaan ottanut influenssarokotetta. Yksi heistä ei ole koskaan ollut sairaana. Hän syö hyvin, katsoo mitä syö, nukkuu kunnolla, kuntoilee, eikä ota rokotteita. Hän on ollut minulla töissä 20 vuotta eikä ole ollut koskaan sairaana, vaikka hän on jatkuvasti sairaiden lasten ympäröimä. Silloin kun itse vielä otin influenssarokotteen, ja hän sen jätti aina ottamatta, sanoin hänelle ’Tulet vielä katumaan tuota päätöstä, koska altistut jatkuvasti influenssalle’. Yksi syy siihen, miksi hän ei tullut koskaan sairaaksi oli se, että hän altistui noille viruksille ja sitä kautta tuli immuuniksi, ja lisäksi hänellä oli todella vahva immuunijärjestelmä.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Tohtori Thomasin kanssani keskustellessa hän kertoi minulle lääkäreihin kohdistuvasta paineesta rokottamisen suhteen, sekä siitä, kuinka paljon lääkärit tienaavat rokottamalla lapsia.”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Lastenlääkärinä minulle annetaan ohjeita näistä niin sanotuista laatukriteereistä. Näissä ’laatukriteereissä’ yhtenä mittarina käytetään sitä, kuinka paljon rokotan potilaitani, siis lapsia. Sain juuri viime viikolla palautetta heiltä, ja tuossa palautteessa minun rokotetasoni oli nollassa. Minä rokotan vain noin 5% potilaistani, mutta varsinainen syy tuohon saamaani ’nollatasoon’ on se, että en rokota yhtäkään potilaistani hepatiitti-B-rokotteella. Minun potilaani eivät kuulu ’hepatiitti-B-riskiryhmään’, ja silti tuon rokotteen antamatta jättäminen asettaa klinikkani nollakategoriaan.

Lääkäreitä siis painostetaan jatkuvasti ja joka suunnasta, että he rokottaisivat kaikki potilaansa ja kaikilla rokotteilla ja ’ajallaan’ (täysin rokoteohjelman mukaisesti).

Ei ole olemassa ’tämä rokote sopii kaikille’ -tyyppistä rokotetta. Meidän täytyy katsoa potilaidemme autismin tasoa/määrää, ADD-tasoa, diabetestasoa, astmatasoa, päivystyskäyntien määrää, sairastumisalttiutta, sitä kuinka usein potilas on jouduttu ottamaan sisään sairaalaan, ja montaa muuta tekijää.

Toivoisin niin, että tehtäisiin tutkimus, jossa verrattaisiin rokotusohjelman mukaan rokotettuja valikoidusti rokotettuihin ja rokottamattomiin. Kun tuo tehtäisiin tarpeeksi pitkällä aikavälillä, saataisiin laadukasta dataa aiheesta.

 

Robert Kennedy sanoo: ”Olen huomannut, etteivät lääkärit ja lastenlääkärit käy läpi tutkimuksia. Heille CDC on ’jumala’, jonka sanaa uskotaan ja siihen luotetaan. Toisaalta ymmärrän syyn siihen. Kun asioita tutkii huolellisesti, siihen kuluu paljon aikaa. On käytävä läpi satoja dokumentteja, ja on vaikeaa tietää kuinka vakavasti joku tietty tutkimus täytyy ottaa. Ja lisäksi tulevat vielä taloudelliset kannusteet ja erilaiset bonukset ihmisten rokottamisesta.”

 

Lääkäri Sherri Tenpenny sanoo: ”Tänä vuonna Blue Cross/Blue Shield -vakuutusyhtiön käsikirjassa mainitaan Combo 10. Tuon ’10 rokotteen kombinaatio’ -kriteerin täyttyminen, eli se että lastenlääkäri rokottaa 63% lapsipotilaistaan täysin rokoteohjelman mukaisesti, tuo tuolle lääkärille rahallisen bonuksen joka on 400 dollaria per lapsi. Jos sinulla on 1000 lapsipotilasta, saat siis lähes puolen miljoonan dollarin bonuksen.”

 

Elokuvaohjaaja Julius Tharpe sanoo: ”Veimme lapsemme lääkärintarkastukseen tälle tutulle lastenlääkärille. Hän oli jopa ollut kotonamme juhlimassa lapsemme syntymää. Kesken tuo lääkärintarkastuksen hän otti yht’äkkiä esiin rokotusruiskun ja ampullin ja aikoi rokottaa lapsemme. Tuo tuli minulle ja vaimolle yllätyksenä, joten kysyimme lääkäriltä tuosta rokotteesta. Hän suuttui meille ja kirjaimellisesti heitti meidät ulos vastaanotoltaan. Menimme sitten sairaanhoitajan luo maksamaan käyntiämme. Hän oli meidän ikäisemme, noin 30-vuotias, ja hänellä oli paljon rauhallisempi asenne meitä kohtaan. Hän selitti tuon rokotteen tarkoitusta, ja kun kysyimme, oliko hän itse rokotuttanut lapsensa tuolla rokotteella, hän sanoi ’ei’.”

 

Sydäntautilääkäri Jack Wolfson sanoo: ”Ennen lääkäreillä oli erilainen asenne potilaitaan kohtaan. Potilasta kuunneltiin, hän oli tärkeä. Nykyään monet lääkärit vain haluavat potilaansa ulos vastaanotolta mahdollisimman nopeasti, he ajattelevat ensimmäisenä mitä lääkettä hänelle määräisin. Potilaan vaivojen syytä ei haeta tarpeeksi huolella ja sen seurauksena potilaat kärsivät turhaan.”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Itse olen aika kiireinen lääkäri, minulla on yli 13.000 potilasta. Aloitin noin kahdeksan vuotta sitten noin tuhannella potilaalla, ja käytäntöömme kuuluu potilaan valistaminen muun muassa rokotteiden suhteen. Meidän klinikallamme rokotamme ehkä noin puolet CDC:n suosittelemista rokotteista. Kun puhumme lääkäreiden taloudellisista kannusteista, on ymmärrettävää, että lääkärit rokottavat niin ahkerasti. Lääkäriklinikan kulut ovat noin 80% luokkaa, joten ei ole helppoa tienata rahaa klinikkaa pyörittämällä. Moni lastenlääkäri ei pärjäisi ilman rokotteista saamaansa bonusta.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”CDC:n rokoteohjelmasta poikkeaminen siis vaatii paljon työtä ja vaivaa. Erityisesti lastenlääkäreille rokottamisesta maksetut bonukset ja vastaavasti rangaistukset rokottamatta jättämisestä ovat usein valtavia.”

 

Syöpälääkäri Manuela Malaguti-Boyle sanoo: ”Japanissa alle 2-vuotiaille ei anneta rokotteita, koska siellä uskotaan, että alle 2-vuotiaan lapsen keho toisaalta puolustautuu tehokkaasti tauteja vastaan ja toisaalta on hyvin herkkä ulkoiselle manipuloinnille. Kaksivuotiaan lapsen immuunijärjestelmä on jo sen verran kehittynyt, että se osaa paremmin hoitaa rokotteiden aiheuttaman rasituksen.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Australian viranomaiset kannustavat vanhempia rokotuttamaan lapsensa muun muassa No Jab, No Pay -ohjelman avulla.”

 

 

”Vain niiden alle 20-vuotiaiden lasten vanhemmat, jotka ovat täysin ’immunisoineet’ (Ylläpito: Huomaa viranomaisten harhaanjohtava sanavalinta Immunized) lapsensa tai ovat aloittaneet hyväksytyn ’pikarokotusohjelman”, voivat saada seuraavia tukia valtiolta [lastensa kasvattamiseksi] - - Ei-lääketieteellisistä syistä tapahtuva rokotusten tarkoituksellinen välttäminen ei enää ole hyväksyttävää [tukien saamiseksi].”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Kaksi sekä Australian että Yhdysvaltojen viranomaisten rokotusohjelmaan kuuluvista rokotteista ovat Hib-rokote (Haemophilus influenza type-B https://www.thl.fi/fi/web/rokottaminen/rokotteet/hib-rokote#Hib-rokote ) ja Prevnar (uusi pneumokokkirokote). Molemmat noista rokotteista on tarkoitettu suojaamaan muun muassa aivokalvontulehdukselta.”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Vuonna 1987, kun oli juuri valmistumassa lääkäriksi, sairaalassa jossa olin töissä meillä oli paljon Hib-tapauksia. CDC:ltä tuli silloin uusi Hib-rokote, ja rokotimme tuolloin paljon potilaita. Näin kuinka tuosta taudista kärsivien määrä romahti muutamassa kuukaudessa. Pidän tuota tapausta hyvänä esimerkkinä rokotteiden tehosta ja lisäksi tuon ajan rokotteissa oli paljon vähemmän ’myrkkyjä’.

Nyt kun minä haluan informoida potilaitamme rokotteiden tarpeellisuudesta, kerron heille, että nykyään bakteerien aiheuttama aivokalvontulehdus on tosi, tosi harvinainen ja myös Hib aiheuttaa vain muutaman vakavan sairaustapauksen vuodessa, ja moni potilaistani jättääkin tuon ’sairastumisen todennäköisyys on yksi miljoonasta’ -rokotteen ottamatta lapselleen.”

 

K-vitamiinipistos

 

Lastenlääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Rokotettaessa ruiskutamme vieraita aineita kehoon, ja keho käy noiden aineiden kimppuun. Yksi syy allergioiden lisääntymiseen on se, että rokotteissa on ruokaproteiineja. Ensimmäinen on vitamiini k-ruiske, siinä on egg phosphal lipid (?) ja risiiniöljyä. Suosittelen sinua tutkimaan, reagoiko risiiniöljy pähkinöiden kanssa? Reagoi. On mahdollista, että tuo rokote aiheuttaa pähkinäallergiaa.”

 

Lääkäri Janet Levatin sanoo: ”Allergiat olivat käytännössä tuntematon käsite ennen kanyylin (hypodermic needle) keksimistä. Ihon alle ruiskuttaminen ei ole keholle luonnollista. Rokotteiden sisältämät aineet ja niiden määrät ovat usein liikesalaisuuksia, mutta on tiedossa, että esimerkiksi Hib-rokotteessa käytetään muun muassa maapähkinäöljyä. Periaatteessa ongelma on se, että kun kehomme saa esimerkiksi maapähkinäöljyä rokotteessa, se erehtyy luulemaan sitä vieraaksi aineeksi ja reagoi siihen. Joskus tuo kehon reaktio saattaa olla jopa hengenvaarallinen.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Moni vanhempi ei tiedä, että vastasyntyneelle annetaan K-vitamiiniruiske [yleensä muutaman minuutin kuluttua syntymästä]. (Ylläpito: Näin tapahtuu myös Suomessa. Tuosta K-vitamiinipistoksesta voi myös kieltäytyä. Lisää K-vitamiinipistoksesta tässä.)

Viranomaisten mukaan monet lapset syntyvät K-vitamiinitaso liian alhaalla, ja se saattaa aiheuttaa veren hyytymisongelman (Vitamin K Deficiency Bleeding, VKDB).”

 

Lääkäri Irvin Sahni sanoo: ”Joissain harvoissa (1:10.000?) tapauksissa lapsi saattaa syntyä VKDB:sta kärsivänä. K-vitamiini on tärkeää veren hyytymisprosessissa, oli lapsella sitten sisäinen tai ulkoinen verenvuoto, esimerkiksi haava ihossa. Lapselle siis yleensä annetaan tuota vitamiinia rokotteen muodossa, mutta tuo pistos sisältää muun muassa alumiinia, alkoholia sekä glykoolia. Glykoolia käytetään autojen moottoreissa pakkasnesteenä. Miksi antaa tuo pistos, jos saman vitamiinin voi saada äidin ruuan kautta? Syömällä vihreälehtisiä vihanneksia muutaman viikon ennen synnytystä K-vitamiini siirtyy verenkierrossa istukkaan. On myös olemassa suun kautta otettava K-vitamiinilisä, ja se on aivan hyvä tapa nostaa lapsen K-vitamiinitasoa ja näin varmistaa veren normaalia hyytymistä. VKDB on harvinainen ongelma ja minun mielestäni se on vain yksi tilaisuus lisää lääketeollisuudelle päästä rokottamaan lapsia.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Ei ole olemassa tutkimuksia, joiden mukaan suun kautta annettava K-vitamiini aiheuttaisi syöpää. Mutta tutkimus julkaistu British Medical Journalissa vuonna 1992 (Childhood cancer, intramuscular vitamin K, and pethidine given during labour) oli toinen tutkimus aiheesta, joka vahvisti linkin K-vitamiinipistoksen ja syövän välillä. Tutkimuksen johtopäätös kuuluu seuraavasti:

 

’Ainoat kaksi tutkimusta, jotka ovat tutkineet lasten syövän ja pistettävän K-vitamiinin yhteyttä ovat osoittaneet samantapaisia tuloksia ja tuo yhteys on biologisesti mahdollinen. K-vitamiinipistoksesta saatava hyöty ei todennäköisesti ole tuon pistoksen mahdollisesti aiheuttaman vaaran arvoinen. Koska suun kautta nautittavasta K-vitamiinista saadaan suurempi hyöty ilman selviä haittavaikutuksia, saattaa se olla paras käytettävissä oleva vaihtoehto.’

 

Kuunnellaampa lisää Prevnarista (Pneumococcal vaccine):

 

Neil Z. Miller, lääketieteeseen erikoistunut tutkiva journalisti sanoo: ”Ensin tulli markkinoille Prevnar 7. Tuon rokotteen tarkoitus oli taistella kaikista yli 90 pneumokokkilajikkeesta seitsemää vastaan. Nuo kaikki yli 90 variaatiota voivat aiheuttaa tuon taudin. Kun tuo rokote oli ollut markkinoilla muutaman vuoden, ja se oli taistellut noita seitsemää variaatiota vastaan, jotkut noista yli 80:stä muusta variaatiosta tulivat vahvemmiksi, ja käytännössä ottivat noiden seitsemän paikan kaikkein ongelmallisimpina variaatioina. Miksi rokotevalmistaja toi markkinoille Prevnar 13 -rokotteen? Koska uudet pneumokokkivariaatiot olivat tulleet ongelmallisiksi vain muutamassa vuodessa, ja nuo variaatiot piti rokotevalmistajan mielestä nyt lisätä rokotteeseen. Mitä sitten tapahtui? Kahdessa vuodessa taas uudet variaatiot ottivat entisten paikan ongelmallisimpina.

 

Ty Bollinger sanoo: ”Prevnar 13 -rokotteen kliinisissä testeissä käytettiin Prevnar 7:ää plasebona. Ja Prevnar 7 -rokotteen testeissä käytettiin plasebona kokeiluluontoista meningococcal -rokotetta. Toisin sanoen Prevnaria ei ole koskaan testattu todellista plasebokontrolliryhmää vastaan.

Lastenlääkärit usein suosittelevat parasetamolia silloin, kun lapsi reagoi rokotteissa oleviin myrkkyihin.”

 

Tohtori ja palkittu tiedetoimittaja Jennifer Margulis sanoo: ”On ehdottoman tärkeää, että rokotteiden myrkyt poistuvat lapsen kehosta. Yksi keino vaarantaa lapsen kehon luonnollinen puhdistuminen noista myrkyistä, on antaa lapselle parasetamolia. Lapsen maksa prosessoi tuon parasetamolia ja käyttää samalla kaiken kehossa olevan glutationi (?) on entsyymi, jota tarvitsemme puhdistamaan kehomme myrkyistä.”

 

Lasten osteopaatti, tohtori Debra Gambrell sanoo: ”Tylenol (parasetamolia sisältävä särkylääke) tuotiin markkinoille erittäin voimakkaan mainoskampanjan avulla korvaamaan aspiriini. On paljon materiaalia, joka osoittaa selvästi, että lapsilla, joiden äiti käytti parasetamolia raskauden aikana, on enemmän astmaa, ADHD:ta, käytöshäiriöitä ja aistihäiriöitä.”

 

Jennifer Margulis sanoo: ”Juuri nyt ollaan julkaisemassa Duken ja Harwardin yliopistojen tutkijoiden tutkimus, joka käsittelee sitä, mitä tiedämme parasetamolista. Parasetamoli vaikuttaa erittäin negatiivisesti terveyteemme, eikä lasten pitäisi ottaa sitä koskaan. Valitettavasti moni lääkäri ei seuraa tieteellistä kirjallisuutta, eikä heillä siten ole mitään käsitystä siitä, kuinka vaarallista asetaminofeeni on. ”

 

 

 

 

Tohtori Debra Gambrell sanoo: ”Lääkärit ovat alkaneet suositella vähemmän Tylenolia, eikä sitä enää määrätä automaattisesti rokotekomplikaatioihin. Sen että parasetamolia annetaan ennen rokottamista tai sen jälkeen, on tieteellisesti todistettu nostavan autismin riskiä.”

 

Jennifer Margulis sanoo: ”Minä kävin läpi joka ikisen [parasetamoliin liittyvän] tutkimuksen. Tulostin tutkimukset, merkitsin niihin kohtia keltaisella tussilla ja kävin ne läpi. Luin kaikki tutkimukset moneen kertaan. Sinun täytyy lukea muutakin kuin otsikot ja abstrakti. Sinun täytyy sukeltaa noiden tutkimusten sisään. Tiedämme nyt tutkimusten perusteella, että testosteroni tehostaa parasetamolin vaikutusta, ja yksi autismin mysteereistä onkin se, että miksi pojat ovat yliedustettuina autismissa.”

 

Tutkiva toimittaja Jeffrey Jaxen sanoo: ”Autismi ja rokotevauriot ovat vaivanneet erityisesti viimeisten kahdenkymmenen vuoden ajan. Miljoonia ihmisiä on kärsinyt rokotevaurioita, ja monet noista ihmisistä ovat taistelleet saadakseen äänensä kuuluviin. He taistelevat paperitiikeriä vastaan, rikkaita yhtiöitä vastaan, ja tuo paperitiikeri ei tule voittamaan.”

 

”Yksikään lapsi ei synny immuunijärjestelmä valmiina, vaan tuo immuunijärjestelmä kirjaimellisesti taistelee itsensä esiin lapsen kahden ensimmäisen elinvuoden ajan. Tuo on se syy, miksi useissa maissa lapsia ei rokoteta ennen kahden vuoden ikää, ja noissa maissa autismin ja rokotevaurioiden määrät ovat huomattavasti alhaisemmat kuin Yhdysvalloissa. Palasin juuri luentomatkalta Euroopasta ja sain tietää, että useissa maissa lapset saavat vain puolet niistä rokotteista mitä lapset saavat Yhdysvalloissa.”

 

Rokoteaktivisti Brandy Vaughan sanoo: ”Näin juuri kyselyn, jossa yli 5 miljoonaa ihmistä oli äänestänyt CDC:n rokoteohjelmaa koskien. Noin 70% äänestäneistä tuki tuota ohjelmaa, jossa lapsille annetaan 72 rokotetta ennen 18 vuoden ikää. 26 noista rokotteista annetaan ennen yhden vuoden ikää. Nämä määrät ovat ennenkuulumattomia, suurempia kuin missään muussa maassa. Maamme lapsikuolemien ja kätkytkuolemien määrä on yksi [kehittyneiden maiden] korkeimmista.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Vuonna 2011 Neil Miller ja tohtori Gary Goldman julkaisivat tutkimuksen, jossa vertailtiin maailmanlaajuisesti lapsikuolemien määrää ja lasten saamien rokotteiden määrää.

 

 

 

 

Kuva: Alle 6-vuotiaille annettavien rokotteiden määrä vs. lapsikuolemien määrä kehittyneissä maissa.

 

Neil Miller sanoo: ”Tohtori Goldman ja minä teimme toisen tutkimuksen, jossa tutkimme rokoteohjelmia ympäri maailman. Totesimme että lapset Yhdysvalloissa saavat eniten rokotteita koko maailmassa. Vertasimme sitten tuloksia lapsikuolemien määrään, koska viranomaisethan kertovat meille, että rokotteet estävät kuolemia, että lapsia rokotetaan, etteivät he kuolisi tarttuviin tauteihin. Lapsikuolemat ovat hyvä mittari kertomaan maan sosio-ekonomisesta tasosta. Islannissa ja joissain muissa Euroopan maissa alle yksivuotiaille annetaan vain 12 rokotetta. Keskityimme kehittyneisiin maihin ja huomasimme, että Yhdysvalloissa lapsikuolemien määrä oli maailman 34:ksi huonoin. Löysimme statistisesti merkittävän yhteyden tietyn maan lapsikuolemien ja lapsille annettavien rokotteiden määrissä. Nuo tulokset käyvät yhteen myös aihetta käsittelevien vertaisarvioitujen tutkimusten kanssa.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Kaksi viidestä maasta, joissa rokotteiden määrä ja lapsikuolemien määrä ovat alhaisimmat, ovat Islanti ja Norja. Mutta noilla kahdella maalla on jotain muutakin yhteistä.

 

Tohtori ja palkittu tiedetoimittaja Jennifer Margulis sanoo: ”Kun tein tutkimusta viimeisintä kirjaani varten, kävin Norjassa ja Islannissa. Haastattelin Islannin terveydenhuoltolaitoksen johtajaa ja kysyin häneltä, annetaanko maassa ”pakkorokotteita”. Hän katsoi minua kuin olisin päästäni vialla. Heillä on paljon miedompi, todisteisiin perustuva rokoteohjelma, ja hän sanoi, etteivät he koskaan pakottaisi ihmisiä ottamaan rokotteita. Suurin osa islantilaisista ottaa rokoteohjelman mukaiset rokotukset. Kun yhdysvaltalaiset jättävät joitain rokotteita ottamatta, en minä ajattele, että noilla ihmisillä ei ole asiat kunnossa. Se saa minut miettimään meidän rokoteohjelmamme järkevyyttä.

Norjassa ollessani haastattelin eri sairaaloiden lääkäreitä ja opin, että Norjassa vauvojen imetystaso on 99 prosentin luokkaa, ja siellä melkein kaikki vauvat saavat rintamaitoa vielä kuuden kuukauden iässä. Norjassa on täysin normaalia nähdä äitejä imettämässä vauvojaan.

 

Ty Bollinger sanoo: ”Voisiko Norjan alhainen lapsikuolemien määrä johtua siitä, että imetettävien vauvojen määrä on suhteessa niin korkea? Myös autismin määrä noissa maissa on alhainen. Vuodelta 2009 olevan tutkimuksen mukaan autismin määrä Norjassa on 1 lapsi 2000:sta, Islannissa 1/1100 ja Yhdysvalloissa 1/150 (Suomessa 1/719). Tällä hetkellä autismin määrän Yhdysvalloissa arvioidaan olevan 1 lapsi 50:stä.

 

 

 

Del Bigtree ohjasi Emmy-palkittua tv-ohjelmaa ”Lääkärit”, sekä tuotti dokumenttielokuvan ”Vaxxed” (Robert De Niro). Hän sanoo: ”Olemme menneet 1/10.000:sta 1970-80-luvulla tämän hetkiseen (viime vuonna tehdyn kyselyn perusteella) 1/45:stä. Lääkäreille tehdyn kyselyn perusteella tuo luku saattaa tänä vuonna nousta 1/25! MIT:n tutkijoiden ja matemaatikkojen tekemissä grafiikoissa, jotka perustuvat CDC:ltä saatuun tietoon, nuo luvut kasvavat räjähdysmäisesti. Jos tuota kasvua ei saada jarrutettua, joka toinen lapsi Yhdysvalloissa on autistinen vuonna 2032. Se on yhteiskuntamme loppu!

 

Ty Bollinger sanoo: ”Onko meillä teidän mielestänne tarpeeksi todisteita rokotevalmistajien haastamiseksi oikeuteen?”

 

Nico Lahood on Bexarin kunnan yleinen syyttäjä. Hänellä ja hänen vaimollaan Davilla on lapsi, jolla on rokotevaurio. Nico sanoo: ”Minun rehellinen mielipiteeni on se, että meillä on. Aihetodisteiden käyttö on jokapäiväistä oikeusjärjestelmässämme. Suoriksi todisteiksi kutsutaan esimerkiksi verta, DNA:ta ja ruudinjäämiä käsissä. Sitten meillä on silminnäkijätodisteet, kun joku omin silmin on nähnyt rikoksen. Kun meillä on tapaus, jossa ihmisen on ainoana nähty menevän sisälle taloon, josta on löytynyt kuoliaaksi ammuttu ihminen. Laukaukset on kuultu, tuo epäillyn on ainoana nähty tulevan ulos tuosta talosta. Sitten tuolta epäillyltä on vielä löytynyt ruudinjäämiä käsistään. Kukaan ei kuitenkaan nähnyt epäillyn ampuvan uhria. Meillä on kasa aihetodisteita. Emmekö siis aseta tuota epäiltyä syytteeseen? Totta kai asetamme.

Lapsiamme rokotetaan valtavalla määrällä rokotteita, ja autismin määrät ovat valtavat. Ei tuo sinänsä todista mitään, mutta aihetta on syytä tutkia.”

 

Neil Miller sanoo: ”On lukuisia tutkimuksia, jotka yhdistävät rokotteet autismiin. Kun viranomaiset sanovat, ettei rokotteiden ja autismin välillä ole yhteyttä, he valehtelevat.

 

Ty Bollinger sanoo: ”Meidän täytyy suojella lapsiamme. He ovat heikkoja ja haavoittuvia ja tarvitsevat meitä. Onko mahdollista, että yrittäessämme pitää lapsemme terveinä rokotteiden avulla olemmekin aiheuttaneet heille vahinkoa?”

 

Rokotteisiin ja lääkäreiden virheisiin erikoistunut asianajaja Robert J. Krakow sanoo: ”Tapasin juuri Edwin Blackin. Hän on kirjoittanut kirjan ’Kuinka heikoimmat murhataan’ (Murder against the weak). Maallamme on valitettava historia heikoimpien kansalaistemme hoitamisen suhteen. Yhteiskuntaa mitataan sen perusteella, kuinka se pitää huolta heikoimmista. On valtava määrä lapsia, jotka ovat sairastuneet viime vuosina, eikä heistä pidetä tarpeeksi huolta. Tästä aiheesta on oltu huolissaan vuosikaudet, eikä oikeastaan mitään ole tehty asian eteen.”

 

Palkittu tutkiva ’New York Times best-selling’ -kirjailija Edwin Black sanoo: ”Yksi Saksan julmimmista eugeenikoista, Josef Mengele, rokotti ihmisiä viruksilla. Hän rokotti toisen kaksosista vertaillakseen heitä, hän teki ruumiinavauksia eläville ihmisille [ja lukuisia muita kamalia asioita].”

 

Laura Hayes on aktivisti ja rokotevaurioisen lapsen äiti. Hän sanoo: ”Nurembergin koodi on vuodelta 1947. Sen kirjoittamiseen osallistui kaksi yhdysvaltalaista, ja yksi sen tarkoituksista oli ikuisesti kieltää lääketieteellisten toimenpiteiden suorittamisen niille ihmisille, jotka eivät sitä halunneet. Rokotteiden tapauksessa lapsemme ovat ’laboratoriorottia’.”

 

Mike Adams, naturalnews.com -sivuston perustaja, sanoo: ”Jos katsotaan hallitusten kansan polkemisen historiaa, uskoakseni se oli kiinalainen Mao Zedong, joka sanoi, että kaikki poliittinen valta tulee aseen piipusta. Rokoteteollisuus tekee juuri tuota. Se käyttää samoja työkaluja kuin Adolf Hitler ja Mao, aiheuttaen sen että ihmiset turvautuvat aseisiin, vaarantaen ihmisten turvallisuuden, sairastuttaen terveitä ihmisiä, vahingoittaen ja tappaen lapsia. Rokoteteollisuus pakottaa ihmiset olemaan hiljaa, ’salaa tiedettä’ ja väärentää tutkimuksia. Se on massiivinen rikollisorganisaatio joka on väkivaltainen syyttömiä ihmisiä kohtaan kaikkialla maailmassa. He joutuvat vielä oikeuden eteen, tässä elämässä tai seuraavassa.”

 

Del Bigtree ohjasi Emmy-palkittua tv-ohjelmaa ”Lääkärit”, sekä tuotti dokumenttielokuvan ”Vaxxed” (Robert De Niro). Hän sanoo: ”Kun tein Lääkärit -sarjaa, lääkärit sanoivat, ja tämä on kirjallisesti todistettu, että nykyinen sukupolvi lapsia tulee olemaan ensimmäinen sukupolvi, jonka odotettu elinikä on lyhyempi kuin edellisen sukupolven. Miksi kuuntelemme järjestelmäämme? Miksi kuuntelemme lääkäreitä? Tiedämme että kolmanneksi yleisin kuolinsyy Yhdysvalloissa on lääkäreiden tekemät virheet.”

 

 

 

Kuva: Kolmanneksi yleisin kuolinsyy: Lääkäreiden virheet (Ylläpito: On hyvä ottaa huomioon, että tuokin luku on kaunisteltu, aivan kuten Suomenkin viranomaisten luvut.)

 

 

Del Bigtree jatkaa: ”Ihmiset kuolevat syistä, joilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa miksi he menivät sairaalaan. Vietnamin sodassa kuoli 65.000 ihmistä, ja noiden kuolemien seurauksena järjestettiin valtavia mielenosoituksia. Meillä kuolee noin 300 – 400.000 ihmistä sairaaloissa joka vuosi käytännössä ilman syytä, eikä juuri kukaan protestoi."

 

Ty Bollinger sanoo: ”Onko termi ’laumaimmuniteetti’ sinulle tuttu?"

 

Lastenlääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Idea laumaimmuniteetista perustuu siihen uskomukseen, että taudit leviävät vain tartunnan kautta. Siihen uskomukseen, että minä sairastun vain jos sinä, joka olet sairas, tartutat tuon taudin minuun. Ihan kuin minä en voisi saada tuota pöpöä muualta kuin sairaalta ihmiseltä. Tuo on isoin ongelma, mitä tauteihin, tartuntaan ja laumaimmuniteettiin tulee, koska tuo uskomus ei salli sitä, että sinussa olisi joku pöpö etkä kuitenkaan tulisi sairaaksi. Laumaimmuniteettiuskomus ei salli sitä, että olisit saanut tuon pöpön ympäristöstä, olematta lähelläkään jotakuta, jolla oli tuo pöpö. Aivan kuin ainoa pöpönsaantitapa on saada pöpö pöpön kantajalta.”

 

Barbara Loe Fisher on Kansallisen rokotetiedotuskeskuksen johtaja. Hän sanoo: ”Aloin tutkia hinkuyskärokotetta jo vuonna 1982. DPT-rokote, joka vahingoitti myös minun poikaani, ja DtaP-rokote, joka korvasi tuon DPT:n, molemmat ’sallivat’ sen, että hinkuyskää vastaan rokotettu levittää hinkuyskää. Rokotteesta saatu immuniteetti on illuusio, ja on sitä aina ollut, koska ensinnäkin tuota tautia aiheuttavat mikrobit ovat muuntuneet, eikä rokote suojaa meitä niiltä. Toiseksi jos rokote antaisi immuniteetin, se kestäisi parhaimmassakin tapauksessa vain pari vuotta. Maassamme sairastetaan paljon hinkuyskää, mutta sitä ei tunnisteta, eikä sitä raportoida. On väärin sanoa, että hinkuyskärokote estää hinkuyskää maassamme, joten on väärin puhua hinkuyskärokotteen aiheuttamasta laumaimmuniteetista."

 

Tohtori ja palkittu tiedetoimittaja Jennifer Margulis sanoo: ”Vanhemmat, luottakaa itseenne. Te tunnette lapsenne ja perheenne paremmin kuin kukaan muu. Meidän ei pitäisi luottaa valtion viranomaisiin sen suhteen, mitä teemme lapsillemme. Meidän täytyy etsiä yhteistyöhaluisia ja luotettavia lääketieteen ammattilaisia, jotka auttavat meitä tekemään päätöksiä lastemme terveyden suhteen. CDC ei tiedä paremmin kuin sinä, eikä myöskään lapsesi opettaja. Ei edes sinun lääkärisi. Sinä olet vauvasi tai lapsesi kanssa joka päivä, luota itseesi.”

 

 

Lääkäri Joseph Mercola on mercola.com -sivuston perustaja ja New York Times -lehden Best-seller -kirjailija. Hän sanoo: ”Rokotteet voivat aiheuttaa vakavia ja peruuttamattomia vaurioita lapsellesi. Joissain tapauksissa on rokottaminen aiheellista, mutta ongelma on se, että vain noin 0.1% vanhemmista tutkii aihetta rokotteista. Meidän täytyy varata aikaa sille ja tehdä läksymme rokotteiden tutkimiseksi.”

 

Lääkäri Toni Bark sanoo: ”Lääkärit eivät kuuntele. He pitävät näistä asioista puhuvia vaarallisina. Kun heiltä kysyy erilaisista rokotteisiin liittyvistä termeistä, he eivät tiedä mitä ne ovat. He vain sanovat, että he opiskelivat immunologiaa osana lääkäriopintojaan. Lääkäreille ei opeteta mitään synnynnäisestä immuniteetista (innate immunity) ja rokotteistakin heille opetetaan vain, kuinka rokotteet teoriassa toimivat. Lääkärit painavat mieleensä rokoteohjelman. Ei se ole opiskelua rokotteista. He eivät tiedä mitä aineita rokotteet sisältävät, eivätkä sitä, mitä vieraita DNA:ta rokotteissa on."

 

 

Del Bigtree ohjasi Emmy-palkittua tv-ohjelmaa ”Lääkärit”, sekä tuotti dokumenttielokuvan ”Vaxxed” (Robert De Niro). Hän sanoo: ”Arvostamme lääkäreitä suuresti, osaksi koska he opiskelivat lääketiedettä kahdeksan vuotta yliopistossa. Haluan sinun pyytävän sitä lääkäriä, joka on rokottamassa lastasi kertomaan mitä kaikkea tuo rokote sisältää.

 

Käsikirjoitus kesken, minuutti 1:19:00

 

 

Lue myös käsikirjoitus Totuus rokotteista osa 3 tässä ja osa 2 tässä.

 

Suosittelemme aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

 

Uutisia ja päivityksiä:

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskihuijauksesta:

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Robert Steele: 911 sisäpiirin toteuttama:

21.2.2018:

Kouluampumiset, viranomaiset ja rokotteet: Tutki!

Viranomaisten uskottavuus on kriisissä: Jos he osallistuvat totuuden salaamiseen kouluampumisiin liittyen, on vaikea uskoa heidän tiedottamiseensa esimerkiksi rokotteita ja syöpää koskien.

Jos aihe on sinulle uusi, lue ensin aikaisempi postauksemme siitä alla (17.2.2018).

Kutsuvieraanamme Tenojoella ollut, ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele: Terrorismi Euroopassa teatteria (näyttelijöitä)

Robert: CNN tiesi 14. päivän "ampumisesta" jo kaksi viikkoa aiemmin

Teatteria: Floridan "kouluampumisesta selvinnyt" harjoittelee rooliaan kameralle

Lavastetut hyökkäykset (false flag) ei ole salaliittoteoriaa, vaan olemassa oleva ja yleinen tapa manipuloida kansaa

Entinen CIA:n agentti: Suunnittelin ja toteutin valehyökkäyksiä CIA:ssa ollessani

YouTuben sensuroima video: Uutisissa sanotaan: Kaksi ampujaa - Opiskelija käveli koulun käytävällä "väitetyn ampujan" kanssa, kun he kuulivat laukauksia

Video: Opiskelija sanoo: Olin "väitetyn ampujan" kanssa, juuri kun ammuttiin

Sandy Hookin väitetty kouluampuminen

Muita "terrori-iskuja":

USA:ssa: 911, September 11 > S 11 > $ ( kyseisen maan valuutta, dollarin merkki)

Espanjassa: Madridissa junaisku 11 maaliskuuta 2004, march 11 > M 11 > € merkki kyljellään (Espanjan valuutta. euro)

Englannissa: Lontoossa metroisku 7 heinäkuuta 2005 > 7/7 > 7 J > £ (Englannin valuutta, punta, ylösalaisin):

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Sekä USA:ssa, että Englannissa viranomaiset harjoittelivat samana päivänä kun terrori-iskut näissä maissa tapahtuivat sitä, kuinka estää juuri kyseisenlainen isku. Viranomaiset valitsivat päivät harjoituksille, eivät terroristit.

"Terrori-iskuille" on vieläkin tyypillistä se, että viranomaiset harjoittelevat iskua varten juuri silloin kun "oikea" isku tapahtuu. Miksi? Harjoitus on helppo kääntää "oikeaksi" iskuksi etenkin, kun valtamedia on omistuksessa, ja osallistuvat "viranomaiset" ovat omia joukkoja.

Oklahoman vuoden 1995 pommi-iskusta tässä.

Naton Gladio-joukkojen terrorismista tässä.

19.2.2018:

Rintaruoki vauvaasi: Nestlen todistettu käyttävän hyväkseen "valetiedettä" markkinoidessaan maidonkorviketta hyväuskoisille

Floridassa lakiehdotus HPV-pakkorokotuksista - Vastusta sitä! (Toim.huom: Tulossa myös Suomeen? Älä tyydy vastaukseen: Suomessa annetaan eri valmistajan rokotetta. Tutki ja jaa tietoa!)

Tietoa HPV:stä tässä.

Influenssan homeopaattinen hoito: toimintaperiaate, viisaus ja tieteellinen näyttö

17.2.2018:

Otamme osaa Floridan kouluammunnassa menehtyneiden puolesta. Tällä kertaa todennäköisesti ihmisiä oikeasti kuoli. WikiLeaksin perustajan Julian Assangen kommentti aiheeseen liittyen:

"Melkein kaikki terroriteot ovat FBI:n suunnittelemia." (Koska FBI saa niistä lisärahoitusta)

Lisää aiheesta sivullamme Totuus terrorismista.

Ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele aiheesta suomeksi tekstitettynä:

(Tuplaklikkaa isommaksi)

Koko 52 minuutin luennon voit katsoa tässä.

 

16.2.2018:

Uusi sivumme: Totuus poliosta

Ilkka: Kätilö: Olen tutkinut rokotteita, influenssarokote on [vain] bisnestä!

Vauvakolmoset rokotettiin - kaikista "yhdessä yössä" autistisia

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia

Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Psychology Today: Tekeekö flunssavirus meistä tarkoituksella sosiaalisempia?

CDC:n johtajan rötösten lista jatkuu: Linkitetty myös tupakkayhtiöihin

Anna lapsillesi ananasmehua yskänlääkkeen sijaan

Suosi alatiesynnytystä: Keisarinleikkaus nostaa lapsen astmaan sairastumisen riskiä sekä kaksinkertaistaa lapsen riskin tulla ylipainoiseksi

Älypuhelimet tekevät lapsista onnettomia - maksimi 2 tuntia/päivä

8.2.2018:

Uusi sivumme: Autismi ja rokotteet

CDC:n johtajan kytkökset lääketeollisuuteen vahvistuvat

7.2.2018:

Rokotevalmistajan luvat peruttiin - heidän rokotteensa teki 500.000 naisesta lapsettomia

Lisää esimerkkejä siitä, kuinka maapallon väestöä vähennetään rokotteilla tässä, ja ruualla tässä.

3.2.2018:

CDC myöntää, että 98 miljoonaa yhdysvaltalaista sai syöpäviruksen poliorokotteessa

1.2.2018:

Yhdysvaltojen rokotteista vastaavan viranomaisen,CDC:n, johtaja erosi. Oli ostanut tuhansia rokotevalmistajien osakkeita CDC:tä johtaessaan

Viranomaiset Yhdysvalloissa: HPV-rokotetta ei tulisi antaa pojille

Rokoteteollisuus paniikissa: Rokotettuja lapsia kuolee influenssaan ympäri Yhdysvaltojen

Rokotetut levittävät influenssaa 7 kertaa enemmän kuin rokottamattomat

Todisteet influenssarokotteen puolesta todella vähissä

27.1.2017:

300 miljoonaa kertaa luettu artikkeli rokotteista: 99% ihmisistä saa sellaisen version rokotteesta, joka vaurioittaa aivojasi (ja siis helpottaa myöhemmin manipulointiasi)

Trump ei ole koskaan ottanut influenssarokotetta: Hän ei pidä siitä, että myrkkyjä ruiskutetaan kehoomme - influenssarokote on tehoton

Todistettu: Lasten rokotteissa on vieläkin elohopeaa

Justin Timberlake: Idea pakollisesta rokotusohjelmasta on epä-amerikkalainen

Trump auttaa taistelussa pakollisia rokotteita vastaan

25.1.2017:

Ensimmäinen vertaisarvioitu tutkimus paljastaa: Rokotetut sairastuvat enemmän kuin rokottamattomat

24.1.2018

Sadat perheet Yhdysvalloissa raportoineet: Lapsilla hallusinaatioita influenssarokotteen saatuaan

23.1.2018:

Uusi sivumme: Influenssa

Aamulehti 20.1.2018: Uusi tutkimus: Influenssa leviää työkaverilta toiselle pelkän hengitysilman välityksellä - rokotetut levittävät enemman viruksia kuin ei rokotetut

15.1.2018:

Helsingin Uutiset 26.11.2017: Tartuntatautilääkäri: Hinkuyskäepidemian kaikki sairastuneet olleet rokotettuja

29.12.2017:

EI LAPSILLE: Yksi todiste lisää siitä, ettei Disneyn tuotanto ole (varsinkaan) lapsille sopivaa: Disneyn musiikkiosaston johtaja syytettynä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Lisää Disneystä ja maailmanlaajuisesta pedofiliaskandaalista sisarsivustollamme www.pizzagate.fi

Kymen Sanomat 19.12.2017: Tämän vuoden influenssarokote täysi huti

Iltalehti 20.12.2017: Ensimerkit influenssarokotteen tehosta huonot

27.12.2017:

Trump julisti 21.12. Yhdysvaltoihin kansallisen hätätilan, ja samalla astui voimaan laki, joka antaa viranomaisille oikeuden jäädyttää mm. ihmisoikeuksia loukkaavien (ihmiskauppa) tahojen varat. Valkoisen Talon virallinen sivu aiheesta tässä.

Laki selitettynä tässä.

Kaikki liittyy kaikkeen. Viimeisen vuoden aikana Washingtonissa on todella jyrissyt ja tämäkin tapahtuma on valtava askel kohti parempaa, avointa maailmaa. Tutki aihetta ja jaa sitten tietoa.

Ymmärtääksesi paremmin tämän historiallisen lain merkitystä, tutustu sivuumme Google.

Tuon uuden lain kohteena ovat erityisesti Clintonit.

Clintoniin liittyvät skandaalit kuohuttavat Amerikassa – miksi YLE vaikenee?

Vihdoinkin "Hillary Clintonit" (pedofiilit ja muut) saatu tutkintaan Yhdysvalloissa. Vangin seurantapantoja on jo monen rötöstelijän nilkassa:

Lisää tässä.

26.12.2017:

Tutkimus: Lasten 'viihde' kannustaa huonoihin elintapoihin - Lihavia ja sairaita ihmisiä on helpompi kontrolloida Käännämme artikkelin pian suomeksi, voit auttaa meitä siinä.

Harvardista valmistunut immunologi: Rokottamattomat eivät ole vaara yhteiskunnalle - Rokotteen tarkoitus on suojata vain rokotettua, rokotteet eivät estä tautien leviämistä

21.12.2017:

Vastasyntyneiden aivovaurioiden määrä putosi dramaattisesti sen jälkeen kun haitallisia kemikaaleja kiellettiin "teflon-tuotteista".

Antibioottien käyttö synnytyksessä: Tappavat myös hyviä bakteereja - Lapsi sairastaa myöhemmin enemmän

18.12.2017:

Joulufaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Näyttelijä Jim Carrey: Onko tuomio rokotteista jo annettu?

Lisätty sivustollemme:

Totuus ilmastonmuutoksesta

Totuus terrorismista

Lisää 'totuuksia' sivuvalikossa Totuus.

12.12.2017:

Unlocking Autism -järjestön perustaja löytyi kuolleena kanavasta: onnettomuus?

Lue myös:

Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut mysteerisesti vuoden sisällä Yhdysvalloissa

25.11.2017:

Lisätty sivustollemme:

Totuus Pizzagate-pedofiliaskandaalista

Totuus sodista

Totuus rahasta

Totuus uutisista

Lisää 'totuuksia' sivuvalikossa (Totuus).

 

18.11.2017:

Lisäsimme sivustollemme:

Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 3 - Lyhennelmä

Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 4 - Llyhennelmä

31.10.2017:

Totuus rokotteista -dokumenttielokuvien osan 2 käsikirjoitus luettavissa suomeksi sivustollamme tässä.

Suunta on muuttumassa: Lääkemafian pomo syytettynä lääkäreiden lahjonnasta

16.8.2017: Miljoonat lapset saaneet tartunnan ”apinaviruksesta” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rotavirusrokotteesta. (100 miljoonaa yhdysvaltalaista sai syöpäviruksen poliorokotteesta. "Kaunisteltu versio" aiheesta teollisuuden kontrolloimassa Wikipediassa: Apinavirus SV40)

29.9.2016: HPV-rokotteen kehittäjä paljasti: Rokote on suuri tappava huijaus

18.8.2017:

Lääketeollisuus manipuloi mediaa Suomessa: Rokotekriittinen artikkeli kirjoitettiin uudestaan

13.4.2017:

Olemme käyttäneet sivustollamme käsittelemien aiheiden kriittiseen tutkimiseen tuhansia tunteja, ja pidämme tuon tutkimisen seurauksena muodostunutta kokonaiskuvaamme maailman tilanteesta kohtalaisen hyvänä.

Ymmärrämme miksi "teollisuus" rahanahneudessaan julkaisee valeuutisia, valetutkimuksia ja valekyselyjä, ja pidämme hyvänä kykyämme erottaa roistot sankareista.

Seuraavalla videolla kutsu- vieraanamme Tenojoella maaliskuussa 2017 ollut entinen CIA:n agentti ja tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi ehdotettu Robert David Steele kertoo kuinka poliitikkojamme lahjotaan ja kiristetään. Suomenkielinen tekstitys:

 

Robertin videoita suomenkielisellä tekstityksellä tässä.

WikiLeaksin perustaja, Julian Assange lokakuussa 2017: FBI suunnittelee terroritekoja ja toteuttaa niitä:

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3