Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 3 - Lyhennelmä

 

Tämä sivu on kesken

 

10.11.2017

 

TTAV video 3:

 

MMR- (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) ja DTaP-rokotteet (kurkkumätä, jäykkäkouristus ja hinkuyskä) sekä ”kansan edun mukainen” rokottaminen

 

”Mitä kauemmaksi yhteiskunta liukuu totuudesta, sitä enemmän inhotaan niitä, jotka puhuvat totta.” - George Orwell -

 

Minuutti 1: Maurice Hilleman kehitti MMR -rokotteen (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko). Hän myös kertoi rokotteiden vaaroista. MMR-rokotteen virukset ovat eläviä viruksia.

 

Minuutti 4:06: Sikotautiepidemia Harwardin yliopistossa 2016. Cambridgen terveysviranomaisten tiedotteen mukaan kaikki Harwardin oppilaat oli rokotettu sitä vastaan.

Sama tapahtui seuraavissa 100% rokotetuissa oppilaitoksissa: Richmondin yliopisto (2013), Loyolan yliopisto (2013), Fordhamin yliopisto (2013)

Vuonna 2010 rokotevalmistaja Merck haastettiin oikeuteen toimimattoman rokotteen vuoksi.

 

 

 

 

Rokotteet joissa on eläviä viruksia, stimuloivat TH-1 puolta immuunijärjestelmässä. Noiden rokotteiden vaikutus on pidempiaikainen ja niissä tarvitaan yleensä 1-2 rokotetta, että 90 prosentille rokotetuista saadaan jopa 10-30 vuotta kestävä immuniteetti. Rokotetuista 2-10 prosentissa rokote ei saa lainkaan aikaan toivottuja reaktioita, mutta siitä ei juuri keskustella.

 

Minuutti 5:55: Tohtori Suzanne Humpfries kävi läpi kaikki Yhdysvaltojen hallituksen epidemiologista kirjallisuutta sisältävät tietokannat, ja hän sai selville, että 98 prosentissa tapauksista taudit olivat jo melkein kadonneet, kun rokote tautia vastaan tuli markkinoille.

 

 

Taudit katosivat, mutta se johtui muun muassa jääkaappien ja puhtaan veden yleistymistä sekä uusien säädösten voimaantulosta.

 

Lastenlääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Tuhkarokko ei ole tappava tauti. Luomme pelkoa, koska meidän täytyy käyttää tuota pelkoa saadaksemme ihmiset rokotettua.

Paikoissa missä on köyhyyttä, huono hygienia ja nälänhätää, mikä tahansa virus voi olla tappava.”

 

 

On olemassa kymmeniä tutkimuksia jotka osoittavat, että niiden lasten immuunijärjestelmä on vahvistunut, jotka ovat sairastaneet tuhkarokon, vesirokon ja vihurirokon. He sairastuvat myöhemmin elämässään vähemmän ja heidän riskinsä sairastua esimerkiksi syöpään ja verisuonitauteihin on pienempi.

 

 

Artikkeli: Why we need germs? Miksi tarvitsemme pöpöjä?

 

Rokotetut sairastuvat enemmän esimerkiksi autoimmuunisairauksiin.

 

Yksikään ihminen ei sairastu kahteen tautiin samalla kertaa. Yhdessä rokotteessa voi olla useita tauteja. (Polio = 3 virusta, Prevnar = 13 bakteeria)

 

Lastenlääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Kun ihminen sairastuu sekä tuhkarokkoon että sikotautiin lyhyen ajan sisällä, hänen todennäköisyytensä sairastua vatsatulehdukseen (inflammatory bowel disease) kasvaa. MMR-rokotteessa on sekä tuhkarokko- että sikotautirokote, eikä MMR-rokotteen yhteyttä tuohon vatsatulehdukseen ole tutkittu.”

 

Minuutti 14: Lääkäri Andrew Wakefield sanoo: ”Kun Japanissa ja muualla annettiin sikotautirokote Urabe AM9:ää, saatiin vain muutama raportti, joissa rokotettu henkilö oli sairastunut aivokalvontulehdukseen. Kun Sikotautirokotteeseen yhdistettiin kaksi muuta rokotetta, eli MMR-rokote, räjähti aivokalvontulehduksen määrä niin suureksi, että MMR-rokotteen antaminen lopetettiin pysyvästi Japanissa, siitä huolimatta, että viranomaiset olivat yrittäneet salata ongelman.”

 

CDC:n ilmiantajan William Thompsonin esiintulon jälkeen, on selvää, että CDC valehtelee.

 

Lastenlääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Andrew Wakefield löysi yhteyden vatsatulehduksen ja yhdistelmärokotteen välillä, ja yhtäkkiä hänestä tulikin [median silmissä ja ansiosta] autismi-rokote-yhteydestä puhuvien esikuva.”

 

Neil Z. Miller, lääketieteeseen erikoistunut tutkiva journalisti sanoo: ”Annettujen rokotteiden määrä romahti ja rokotevalmistajien olisikin nyt täytynyt jakaa tuo MMR-rokote kolmeen osaan. Sitä he eivät halunneet tehdä..”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Andrew Wakefieldin työ 'uudelleentuotettiin'. Ei hän ollut tehnyt huonoa työtä. Olen seurannut häntä, ja pidän häntä erittäin älykkäänä. Ihmiset sanovat hänen olevan 'ydinpommi', jos mainitset hänen nimensä, leimaannut heti. Hän on julkaissut tonneittain artikkeleita, joita ei ole kumottu, ja hän löysi Ileal Lymphoid Dysplasian MMR-rokotteen saaneiden autististen lasten mahasta. Minun vastaanotollani on käynyt useita vanhempia, jotka ovat todistaneet oman lapsensa sairastumisen autismiin lapsen saatua MMR-rokotteen.

Aloin tutkia aihetta, ja sain selville, että kongressimme oli käskenyt CDC:tä tekemään tutkimuksen tästä aiheesta. Tutkimuksen lopputulos, 'yhteyttä MMR-rokotteen ja autismin välillä ei ole', julkaistiin eräässä lääketieteellisessä julkaisussa.

Vuonna 2005 luin Brian Hookerin artikkelin koskien em. tutkimusta. Tuossa artikkelissa kerrottiin CDC:n ilmiantajasta, joka paljasti em. tutkimuksessa tehdyn petoksen. CDC oli muuttanut tutkimuksen tavoitetta, koska CDC ei ollut pitänyt tutkimuksen lopputuloksesta.

Alkuperäinen tutkimus osoitti muun muassa noin 300% kasvun autismin määrässä mustan väestön keskuudessa.”

 

Minuutti 10:30: MIT:n vanhempi tutkija Stephanie Seneff sanoo: ”Sen sijaan että Andrew Wakefield olisi saanut Nobelin palkinnon, hänet tuhottiin. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, hallitukset eivät halua tietää totuutta siitä, mitä lapsillemme tapahtuu.”

 

 

Kuva: Yhdysvalloissa 90% mediasta on noin viiden yhtiön hallussa. Tuo asetelma tekee suuryrityksille helpoksi ihmisten manipuloinnin sekä asioiden vääristelyn ja salaamisen.

 

Sama työ, minkä Andrew Wakefield teki tutkimuksissaan, on toistettu 28:ssa eri tutkimuksessa.

 

Sveitsiläinen tutkimus: 180 sveitsiläistä lääkäriä analysoi 320 tieteellistä tutkimusta ympäri maailman. Heidän johtopäätöksensä oli, ettei tuhkarokon, sikotaudin ja vihurirokon yhdistämiselle yhdeksi rokotteeksi (MMR-yhdistelmärokote) ole lääketieteellisiä perusteita.

 

Andrew Wakefield ei suositellut rokotusten lopettamista, vain MMR-rokotteen erottamista kolmeksi eri rokotteeksi. Itse asiassa nuo kolme rokotetta (measles, mumps ja rubella) olivat markkinoilla tuolloin, mutta ne vedettiin pois 6 kuukautta sen jälkeen, kun Wakefield oli antanut suosituksensa.

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Päätin antaa MMR-rokotetta vasta 3-vuotta täyttäneille lapsille, koska en ollut koskaan nähnyt yli kolme vuotiaan sairastuvan autismiin."

 

Minuutti 26:30: Mike Adams, naturalnews.com -sivuston perustaja, sanoo: Rokotteita markkinoidaan pelon avulla, jotkut mediassa pelotteena mainitut epidemiat ovat jopa itse rokotteen aiheuttamia, koska monet rokotteet levittävät tauteja.

 

Disneylandissa vuonna 2014 sattuneen tuhkarokko epidemian jälkeen Kalifornian viranomaiset päättivät pakkorokottaa kaikki lapset tuhkarokkoa vastaan, ja kaikki mahdolliset vapautukset (johtuen allergioista, uskonnosta,ym.) peruttiin. Jos lasta ei ole rokotettu, hän ei voi mennä kouluun.

 

Ylen tuhkarokkorokotepropaganda: Ei puhuttu mitään niistä sairastuneista, jotka oli rokotettu. Sairastuneet saivat tartunnan ROKOTETUSTA italialaismiehestä. Myös kuudes sairastunut oli rokotettu:

Neljäs tuhkarokkotartunta Savonlinnassa – kaikki sairastuneet olleet rokottamattomia

 

 

Rokotteiden on todistettu levittävän tauteja jopa 37 päivää rokottamisen jälkeen.

 

Lääkäri Tim o’Shea sanoo: ”Tuhkarokon määrät ovat lisääntynyt viime aikoina, mutta nykyinen versio tuhkarokosta ei ole sama kuin ennen, vaan se on uusi, rokotteen ansiosta muuntunut (intinuated) versio.

Me jotka sairastimme tuhkarokon lapsena, tulimme sairastamisen myötä immuuniksi tuolle taudille. Me emme kuitenkaan ole immuuneja tälle ”uudelle” versiolle tuhkarokosta, jonka leviäminen maassamme on siis vuodesta 1978 lähtien annetun MMR-rokotteen ansiota.”

 

Minuutti 30:

 

Vihurirokko (rubella)

 

Immunologi, Lääkäri Tetyana Obukhanych sanoo: ”Vihurirokon sairastaminen raskauden aikana on vaarallista sikiölle, ja onkin parempi, että vihurirokko, tuo 'lievä' tauti, sairastetaan lapsena, ja tullaan sitä kautta sille immuuniksi.

Nykyään viranomaiset Yhdysvalloissa haluavat poikienkin saavan vihurirokko-rokotteen, vaikka pojille ei ole siitä mitään terveydellistä hyötyä.”

 

Minuutti 32: Polly Tommeyn (Yksi Vaxxed-dokumenttielokuvan tuottajista) haastattelu.

 

Ty Bollinger sanoo: ”Ei ole mitään epäilystä siitä, että rokotteet sairastuttavat ihmisiä, siksihän valtiolla on 'rokotevauriorahasto'. Kyse on siitä, ovatko rokottamisella saadut hyödyt rokotteiden aiheuttamien haittojen arvoisia.”

 

Minuutti 35:

 

Hinkuyskä (pertussis).

 

DTaP-rokote (kurkkumätä, jäykkäkouristus, hinkuyskä) annetaan lapsille.

TDaP-rokote annetaan teini-ikäisille ja aikuisille.

 

 

 

 

Barbara Loe Fisher on Kansallisen rokotetiedotuskeskuksen johtaja. Hän sanoo: ”Minäkin rokotutin lapseni, eikä minulle tuolloin kerrottu rokotteiden mahdollisista haitoista. Nyt, asiaan perehdyttyäni tajusin, että oma lapsenikin reagoi rokotteeseen ei-toivotulla tavalla saatuaan DPT-rokotteen. Jos en olisi herättänyt kaksi ja puoli vuotiasta lastani keskellä yötä, kesken hänen 'tärinäkohtauksensa', hänen juuri saatuaan yhden DPT-rokotteistaan, uskon, että hänen aivonsa olisivat vaurioituneet vakavasti.

Tuon rokotteen jälkeen hänestä tuli kuin toinen lapsi. Hän ei enää osannut aakkosia eikä numeroita, hänen keskittymiskykynsä romahti, ja niin edelleen.

Hieman tuon jälkeen näin dokumenttielokuvan 'DPT-ruletti', ja tuo oli ensimmäinen kerta, kun yhdysvaltalaisten lasten vanhemmille kerrottiin rokotteiden mahdollisesti aiheuttavan aivovaurioita lapsille.

Rupesin tutkimaan aihetta perusteellisesti, ja useita tutkimuksia läpikäytyäni, huomasin, että noissa tutkimuksissa kuvattiin juuri samoja oireita, kuin omalla pojallani oli ollut DPT -rokotteen saatuaan.

 

Minuutti 42:30: Lääkevalmistajien vastuuseen erikoistunut asianajaja Michael R. Hugo sanoo: ”Olen itse ollut todistamassa sitä, kuinka lääkevalmistajat väärentävät tutkimustuloksia. Eräässä tapauksessa minulle jopa näytettiin, kuinka lääkevalmistajat valmistavat erivahvuisia rokotteita ja valitsevat sitten sarjan vastaanottajasta riippuen.

Vuonna 1985 eräs tuomari New Jerseyn osavaltiosta pyysi saada nopeasti nähtäväkseen eräitä rokotteita koskevia dokumentteja. Tuon tapauksen aikataulu oli niin kiireellinen, ettei rokotevalmistaja kerinnyt 'pesemään' dokumenttejaan. Nuo dokumentit todistivat sen, että lääkevalmistajat huijaavat viranomaisia, lääkäreitä ja lasten vanhempia.

Mukana oli erilaisia dokumentteja, joista yksi tutkimus käsitteli hinnoittelua, eli 'kuinka pidämme tuotteen kannattavana vaikka meitä haastetaan oikeuteen (ja joudumme maksamaan valtavia korvauksia)'. Rokotteen valmistaminen oli aikaisemmin maksanut keskimäärin 28 senttiä, ja kymmenen annoksen pakkaus maksoi 2.80 dollaria. Kun tuo tutkimus valmistui, 10 annoksen rokotepakkauksen hinta nousi kirjaimellisesti yhdessä yössä kolmesta dollarista noin 175 dollariin pakkaukselta.

Tutkimuksessa todettiin, että yksi kuollut vauva 'maksaa' rokotevalmistajille 500.000 dollaria, aivovaurion saanut vauva miljoonan. Tuolloin elettiin noin vuotta 1983. Noita ja muita lukuja hyväksi käyttäen muodostui siis hinta rokotteille.

 

Vuosina 1978-79 kuoli 11 vauvaa viikon sisällä DPT-rokuksesta. Tutkimuksessa todettiin, että kätkytkuolemat (SID = sudden infant death) oli aiheuttanut yksi ja sama tuote-erä rokotteita. Tuon jälkeen valmistajat alkoivat sekoittaa varastoissaan eri tuote-eriä keskenään, ettei kuolemia osuisi niin montaa niin pienelle alueelle.

 

 

Näin rokotteiden aiheuttamat kätkytkuolemat saatiin ”peitettyä”.”

 

Immunologi, Lääkäri Tetyana Obukhanych sanoo: ”1980-luvulla rokotevalmistajat toivat markkinoille Japanissa kehitetyn rokotteen, DtaP:in,jossa kokosolun komponenttien (whole-cell components) sijaan olikin ei-solullisia komponentteja (acellular components).

Japanissa vanha DPT-rokote vedettiin pois markkinoilta vain kahden kuolemantapauksen jälkeen.”

 

Asianajaja Michael R. Hugo sanoo: ”Japanissa rokotevauriot eivät olleet tuolloin niin yleisiä kuin Yhdysvalloissa, joten aloimme tutkia rokotepatentteja syyn löytämiseksi.

Yksi japanilaisista rokotevalmistajista valmistaa rokotetta, jonka patentit ovat vuodelta 1937. Eli heillä oli jo tuolloin käytössään 'hyvää' teknologiaa.

Rokotevauriotapauksissani tuomioistuimet ja valamiehet viittasivat tuohon vanhaan japanilaisen teknologiaan tuomioissaan rokotevaurioita kärsineiden eduksi.

Aloinkin sitten tutkin syytä siihen, miksi yhdysvaltalaiset rokotevalmistajat eivät pitäneet tuosta vanhasta, turvallisemmasta teknologiasta. Ainoa vastaus, minkä rokotevalmistajilta sain, oli se, että tuolla vanhalla teknologialla valmistetut rokotteet olisivat maksaneet puoli senttiä (USD0.005) enemmän kuin uudella teknologialla valmistetut.

Aloinkin siitä lähtien kantaa taskussani yhden sentin kolikon puolikasta. Oikeudessa näytin tuon kolikon aina valamiehistölle, ja kerroin sen olevan rokotevaurion syy. ”Puoli senttiä enemmän, ja tämä lapsi ei olisi pyörätuolissa. Meillä olisi turvallisempi rokote.”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Yhdysvalloissa kuolee kourallinen ihmisiä vuodessa hinkuyskään. Jos sinun lapsesi kuolisi… jos puhut lastenlääkärin kanssa, hän on todennäköisesti nähnyt lapsen hengityskoneessa hinkuyskää vastaan taistelemassa. Siksi lastenlääkärit ovat niin hinkuyskärokotteen puolesta. Tuo rokote saattaa vähentää tautiin sairastumisen todennäköisyyttä, mutta nykyinen TDaP ei ole kovin tehokas rokote, itse asiassa se on niin tehoton, että CDC suositteleekin naisia ottamaan tuon rokotteen jokaisen raskauden aikana, vaikka tulisi raskaaksi saman tien uudestaan.

Yhdysvalloissa kuolee 5-10 ihmistä hinkuyskään vuodessa, suurin osa lapsia.

Sinun todennäköisyytesi menettää lapsesi tuolle taudille on yksi miljoonasta, ja sitä paitsi tutkimukset todistavat rokotteessa olevan alumiinin olevan todella haitallista meille.”

 

 

80% hinkuyskään sairastuvista on rokotettu sitä vastaan, mediassa epidemioista syytetään kuitenkin aina rokottamattomia.

 

Tutkimusten mukaan hinkuyskärokote on aiheuttanut hinkuyskäorganismin muuntumisen.

 

Rokotetut levittävät hinkuyskää.

 

Kuva minuutti 60: FDA:n Tod Merkelin tutkijan Washington Postin artikkeli vuodelta 2013: Rokotetut levittävät tauteja (Silent carriers):

 

 

Kuva: Washington Post 2013: ”Tutkimusten mukaan hinkuyskärokote saattaa estää ihmisten sairastumisen hinkuyskään, mutta tuo rokote ei estä heitä levittämästä sitä muihin. Tämä selittäisi hinkuyskään sairastuvien määrän kasvun Yhdysvalloissa.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Eli hinkuyskärokote saattaa estää sen, että sinulla on hinkuyskän oireita, samalla kun levität tautia muihin.

 

Vuonna 2011 pois markkinoilta vedetyn DtaP-rokotteen Tripedian sivuvaikutuksia olivat kätkytkuolema, anafylaktinen shokki ja autismi.

90-luvulla markkinoilla oli jäykkäkouristusrokote, joka aiheutti keskenmenoja.”

 

Lääkäri Suzanne Humpfries sanoo: ”Minulla on kaikki tuota ongelmaa käsittelevät tutkimukset. Erään tutkimuksen tehnyt intialainen tutkija puhui avoimesti siitä, että hänen maassaan tarvitaan parempia syntyvyyden säätelykeinoja, ja noita rokotteita annetaan joissain maissa paljon useammin kuin olisi tarpeen jäykkäkouristuksen estämiseksi. Minua hämmästyttää se, että joidenkin mielestä oli hyväksyttävää, että syntyvyyttä säädellään antamalla rokotteita, jotka aiheuttavat keskenmenoja. Jotkut pitivät sitä jopa lahjana ihmisille, jotka asuvat suuren väestötiheyden alueilla.”

 

Lääkäri Toni Bark sanoo: ”Siinä ei ole mitään järkeä, että rokotteiden kohderyhmä on synnytysikäiset naiset, joille annetaan jopa viisi tehosterokottetta (booster shot) muutaman kuukauden välein. Tuo tapaus tutkittiin, ja jokaisesta testatusta rokotteesta löydettiin tuota keskenmenoja aiheuttavaa ainetta.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Jäykkäkouristusrokotteiden käyttämistä syntyvyydensäätelyyn, on kyseenalaista sekä eettisessä että moraalisessa mielessä. Filippiinit eivät ole olleet ainoa maa, jossa naisille on annettu rokotetta, joka on aiheuttanut abortteja ja keskenmenoja, jopa lapsettomuutta.

On väärin, että rokotteita käytetään salassa syntyvyydensäätelyyn, mutta tuo on utilitariaanisen filosofian mukaista. Tuon filosofian mukaan tärkeintä on ”kansan etu” (the greater good). Tuota filosofiaa käytettiin hyväksi eräässä korkeimman oikeuden tapauksessa yli sata vuotta sitten.”

 

Barbara Loe Fisher sanoo: ”Vuonna 1905 tapahtuneessa oikeudenkäynnissä Jacobson vastaan Massachusetts korkein oikeus totesi, että osavaltiolla on perustuslaillinen oikeus käyttää poliisin oikeuksia ja pakottaa ihmiset ottamaan isorokkorokote.

Tuo päätös oli mielestäni todella utilitäärinen, koska tuon oikeusjutun toinen osapuoli, mies nimeltään Jacobson, oli vastustanut tuota lakia, koska hän uskoi, että hänellä ja hänen pojallaan oli geneettinen ominaisuus (genetic disposition) joka aiheutti sen, että heidän kehonsa oli reagoinut negatiivisesti aiemmin annettuihin isorokkorokotteisiin.

Utilitäärinen filosofia tarkoittaa ”mahdollisimman suuri määrä mahdollisimman onnellisia ihmisiä”, eikä maatamme perustettu tuo filosofia mielessä. Kun tuota filosofiaa käytetään terveydenhuollon säädösten laatimisessa, on tuloksena ”enemmistön tyrannia”. Tuosta seuraa se, että allergisten ihmisten, tai geneettisesti tai biologisesti erilaisten ihmisten terveys uhrataan.”

 

 

Myös UNESCOn sopimus vuodelta 2005 sisältää oikeuden lääketieteellisten toimenpiteiden vapaaehtoisuuteen

 

Barbara Loe Fisher sanoo: ”Vuoden 1905 korkeimman oikeuden päätös oli perustana vuoden 1927 korkeimman oikeuden päätökselle, jossa eräs nainen sterilisoitiin, koska häntä ja hänen lastaan pidettiin, väärin perustein, mielenvikaisena. Tuon vuoden 1927 päätöksen seurauksena alkoi ”rodunjalostus” (eugenics) Yhdysvalloissa, ja yli 60000 naista pakkosterilisoitiin, kunnes 1940-luvulla tuo käytäntö kiellettiin.”

 

Meidän kaikkien tulee taistella sen puolesta, että meillä jokaisella on oikeus päättää siitä, mitä kehollemme tehdään.

 

Lääkäri Jennifer Margulis sanoo: ”Maailmamme on sekaisin, koska lapsemme kärsivät. Lastenlääkärit tienaavat suuren osan palkastaan rokotteiden avulla. Olen keskustellut monen lääkärin kanssa näistä aiheista. He eivät halua nimeään julkisuuteen, mutta he sanovat, että he eivät ole antaneet vanhemmille vaihtoehtoa rokotteiden suhteen, koska he ovat luottaneet täysin järjestelmäämme ja viranomaisiimme mitä rokotteisiin tulee. Aikaisemmin he eivät perehtyneet rokotteisiin, mutta onneksi nyt moni lastenlääkäri on alkanut opiskella aihetta, ja huomata, että viranomaisemme ovat väärässä. Moni lääkäri on jo muuttanut rokoteohjelmaansa.”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Rokotteisiin perehtyminen pelasti minun urani. Monet potilaistani ovat lähestyneet minua uusien tutkimustulosten kanssa, ja olen heille todella kiitollinen siitä. Kaikki lääkärit eivät kuuntele tarpeeksi niitä potilaitaan, jotka ovat perehtyneet asioihin. Eräs asiakkaani on asianajaja ja kahden mukavan pojan äiti. Hän lähestyi minua kertoakseen minulle kaupungissa järjestettävästä autismi-seminaarista. Olin pitänyt noita seminaarin järjestäneitä ihmisiä outoina, mutta päätin kuitenkin osallistua seminaariin, ja se oli hämmästyttävä, silmäni avaava kokemus. Järjestelmä on opettanut meidät lääkärit toimimaan tietyllä tavalla, jonka uskomme olevan paras tapa toimia. Monet vanhemmat ovat turhautuneet, koska media ja lääkärit eivät kuuntele heitä, vaikka heillä oikeasti on hyvää, uutta tietoa eri aiheista.”

 

Tohtori Jennifer Margulis sanoo: ”Lääkäreiden on aika olla rohkeita, tunnustaa olleensa väärässä ja puhua näistä asioista. Liian moni lapsi on vahingoittunut rokotteiden takia ja vanhemmat ovat heräämässä. On aika saada autismiepidemia ja autoimmuunitaudit loppumaan.”

 

Lue myös Totuus rokotteista käsikirjoitus 0sa 2 tässä ja osa 4 tässä.

 

 

 

 

Toimituksemme suosittelee:

Juuri julkaistun kirjan voit tilata tässä.

Suosittelemme myös aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

Suosittelemme Facebookissa:

Rokotuskriittiset

 

Uutisia ja päivityksiä:

30.7.2018:

Dailymail: Myrkytettyä hammastahnaa, hypnotisoituja murhaajia - Israelin tiedustelupalvelu murhaa eniten maailmassa (Toim.huom: Ja luonnollisesti artikkeli käsittelee vain jäävuoren huippua. Montako rokotetutkijaa he ovat murhanneet?) Lue myös oma artikkelimme: Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

28.7.2018:

Yhdysvaltalaisessa mediassa kuohuu, kun Kiinassa peitellään rokoteskandaalia - Syyllistyvät itse samanlaiseen peittelyyn

27.7.2018:

Facebookin Rokotuskriittiset-ryhmästä poimittua:

Armeijassa pelotellaan ihmiset ottamaan rokotteet: "Lapselleni sanottiin, että hän kuolee jos ei ota rokotteita"

Kuva: Näin armeijamme kutsuu alokkaita lain mukaan vapaaehtoiseen rokotukseen

25.7.2018:

Uusia sivujamme:

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: MPR

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Hinkuyskä

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Influenssa

HPV-rokote

Rokotteita käytetään syntyvyyden säätelyyn

Yksi esimerkki lisää siitä, kuinka Trump korjaa edellisten presidenttien tarkoituksella kansalle aiheuttamia terveydellisiä "vahinkoja": Opioidikriisin hoitaminen (rokotteet on myös yksi esim. Sairastutetaan ihmiset tarkoituksella niin he eivät jaksa taistella tyranneja vastaan/ myydään heille lääkkeet)

(Lisäämme Trumpin 24/7 tviitin pian, sivustolla on ongelmia lataamisen kanssa)

Yhdysvaltojen hallituksen sivu aiheesta tässä.

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

24.7.2018:

Omat tiedemiehet ilmiantoivat: Merck, joka valmistaa myös Suomessa vauvoille annettavia rokotteita, väärensi sikotautirokotteen testituloksia

Kumpi on tappanut enemmän ihmisiä, tuhkarokkorokote vai tuhkarokko? (Toim.huom: Valtamedia jätti mainitsematta sen tosiasian, että osa tuoreessa Savonlinnan tuhkarokkoepidemiassa sairastuneista oli tuhkarokkoa vastaan rokotettuja)

Aiheuttaako ydinvoimalan läheisyydessä asuminen syöpää lapsille?

15.7.2018:

Vihdoinkin suomeksi:

Video: Miten pelastetaan maailma pahuudelta? Projekti Q esittäytyy

(Videolla suomenkielinen tekstitys)

 

 

12.7.2018:

Puolet lapsista Yhdysvalloissa autistisia vuonna 2032 - Yhdysvaltojen loppu?

Totuus rokotteista: Kuinka valtamedia vaikenee

Korkein oikeus Yhdysvalloissa 2016: Rokotteet ovat vaarallisia - Miksi mikään ei ole muuttunut?

Korkein oikeus Yhdysvalloissa: Salaiset "rokotekorvaustuomioistuimet" ovat laittomia

Tutkimus: Vesirokkorokote aiheuttaa vyöruusuua

28.6.2018:

Tuntuuko ajatus siitä, että "lääkärit" tappaisivat lapsia propagandatarkoituksessa sinusta vielä mahdottomalta? Lue tämä artikkelimme aiheesta: Ruotsalainen Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta sanoo: Hyväntekeväisyysjärjestö White Helmets murhaa lapsia Syyriassa propagandatarkoituksessa

Uusi uutinen aiheesta

Robert Steele: White Helmets suunnittelee taas feikkiä iskua Syyriassa

Lisää "feikkiterrorismista" ihmisten mielipiteiden muokkaamiseksi sivullamme tässä.

27.6.2018:

Yliopistotutkimus: Rokotetut lapset sairastuvat todennäköisemmi muun muassa pakko-oireiseen häiriöön

Robert Steele: QAnon ja suunnitelma maailman pelastamiseksi (Toim.huom: Kaikki liittyy kaikkeen)

25.6.2018:

QAnon: Ihmiskunnan vuoksi - herää ja opi!

Robert Steele: Ihmiskunnan likainen salaisuus: Me annamme lastemme kuolla nälkään ja me orjuutamme, raiskaamme, kidutamme ja tapamme lapsiamme

Kuinka lapsia sairastutetaan ruualla

Rokotteilla lapset pidetään sairaina, siksi ne ovat niin hyvä bisnes Neurologi Russell Blaylock: Agressiivisella rokotusohjelmalla käytännössä kaikkien aivoja vaurioitetaan. Ihmisistä tehdään tyhmiä.

Rokotteiden sisältämä alumiini kertyy aivoihin pysyvästi (How vaccines hurt you, min 7:28)

Lisää aiheesta tässä, tässä, ja tässä

Päivitettyjä terveysuutisia: https://www.naturalnews.com/

Päivitettyjä rokoteuutisia:

http://vaccines.news/

sekä linkeissämme tässä.

Rokotuskriittisten Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

Sinnikäs toimittaja paljasti, miten lääke­yhtiö sai valtiot haalimaan Tamiflu-influenssa­lääkettä – siitä oli lopulta enemmän haittaa kuin hyötyä

24.6.2018:

Nämä 3 yhtiötä (muutama perhe) kontrolloivat Yhdysvaltoja ( ja suurta osaa maailmasta)

Sama selitettynä 3 minuutissa:

Lisää tässä.

20.6.2018:

Rokotemiljardööri osti juuri Los Angeles Timesin - Esimerkki siitä, kuinka rokoteteollisuus kontrolloi medioita

Australiassa kysytään mainostauluissa: Tiedätkö mitä rokotteet sisältävät? Rokotemyönteiset yrittävät lopettaa kampanjan Riskeistä kerrotaan muun muassa sivustolla: https://www.learntherisk.org/

Uusi tutkimus: Jos haluat tulla raskaaksi nopeammin, syö hedelmiä roskaruuan sijaan

23.5.2018:

Allekirjoita adressi sote-henkilöstön pakkorokotusten lopettamiseksi tässä.

12.5.2018:

Lue etusivultamme (päivitys 12.5.)  lapsensa rokottamatta jättäneille tekemästämme kyselystä! Tulos yllättää!

Katso Vaxxed-dokkari ilmaiseksi 17.5 asti tässä.

Rokotuskriittiset Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

10.5.2018:

Alfie-vauva murhattiin Englannissa: Sairaala tappoi 2v-Alfien vähän rokotusvaurion jälkeen:

Tässä ja tässä

6 rokotetta saaneelle Alfielle ei annettu ruokaa eikä vettä päiväkausiin! Sairaala linkitetty laittomaan elinkauppaan!

6.5.2018:

Ei talkkia vauvalle! Se aiheuttaa syöpää! Yhdysvaltalainen mies voitti oikeudessa - 37 miljoonaa korvaukseksi syövästä

Bill Gates varoittaa tulevasta pandemiasta - Haluaa 12 mijoonaa kehittääkseen maailmankattavan rokotteen

Totuus Bill Gatesista etusivullamme (Ctrl+F hakusana Gates). Hän haluaa mm. rokottamalla laskea maailman väkilukua (Jopa teollisuuden YouTubessa monta videota, jossa hän tunnustaa asian)

28.4.2018:

Ei BPA:ta edes raskauden aikana: Vesipulloissakin käytetty BPA vaurioittaa sikiöiden aivoja

Mm. lapsettomuutta aiheuttavaa BPA:ta on kassakuiteissa, kylpyammeissa, leluissa... Miksi?

Ranskassa on jo BPA-vapaita kassakuitteja!

Oikeus tuomitsi: HPV-rokote tappaa lapsiamme

Merck (Valmistaa mm. Suomen rotavirusrokotteen) nimetty syytteessä rokotevalmistajia vastaan

27.4.2018:

Saksan televisio: Syyrian kaasuisku huijausta (Sairas eliitti haluaa aloittaa kolmannen maailmansodan, ja valtamedia auttaa heitä manipuloimaan kansaa, siis julkaisemalla uutisia terrori-iskuista jotka oikeasti ovat lavastettuja)

Lisää aiheesta: valeuutisia.fi

25.4.2018:

Uusi sivumme: 10 faktaa rokotteista

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

15.4.2018:

Robert Steele sivustollaan: tappaako langaton teknologia yhden sukupolven nuoria?

8.4.2018:

Päivitettyjä uutisia Facebookia (alamäki jatkuu), Googlea/Youtubea (sensuuri jatkuu) ja Twitteriä (twiittien poistoa) koskien tässä. Noiden sosiaalisen median jättien loppu on nyt lähellä.

5.4.2018:

Kaikki lääkärit, jotka ovat löytäneet syöpäentsyymejä rokotteissa ovat [mysteerisesti] kuolleet

Kuinka valehteleva valtamedia mustamaalaa ne, jotka ovat huolissaan rokotteiden sivuvaikutuksista

Yli 100 lääkäriä itsemurhattu, kukaan ei kysy miksi

Lääkäri Yhdysvalloissa: Lasten täytyy antaa leikkiä mullalla, että heidän immuunijärjestelmänsä kehittyy normaaliksi

Näin levitetään tauteja edelleen: Yhdysvallat tiputti Koreassa lentokoneista sairauksia kantavia hyönteisiä vuonna 1952

Tutkimus Yhdysvalloissa: Glyfosaattia (Round-Up) virtsassa 90 prosentilla raskaana olevista naisista

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

31.3.2018:

Hullujen tiedemiesten seuraava projekti: 'Universaali' influenssarokote?

29.3.2018:

Fox News (valtamedia!) 28.3.2018: Miksi niin moni havahtuu karuun totuuteen [valehtelevasta] valtamediasta

27.3.2018:

Tässä yksi esimerkki siitä, mitä eliitti on valmis tekemään muokatakseen meitä haluamaansa suuntaan: Yhdysvalloissa pakkosteriloitiin 20.000 naista

Katso myös video: The Science Agenda to Exterminate Blacks (Tieteen suunnitelma mustan rodun eliminoimiseksi) N.350.000 katsonutta.

Tässä lisää aiheesta:

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia sekä: Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Lääkäri katuu sitä, ettei ollut tutkinut rokotteita aikaisemmin

Pahantahtoinen valtamedia Yhdysvalloissa hyökkää nyt avoimesti "rokotteiden uhrien" kimppuun

Rokoteteollisuus Yhdysvalloissa mustamaalaa rokotuskriittisiä ryhmiä

25.3.2018:

Uusi sivumme: Rokotetut vs. rokottamattomat

23.3.2018:

Ylen rokotemainos: Rotavirusrokotukset tehokkaita myös heti syntymän jälkeen aloitettuna Tässä oma artikkelimme rotavirusrokotteesta:

Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

www.jeffereyjaxen.com/blog/doctor-vows-no-more-vaccines-at-his-practice-after-attending-the-autismone-conference

The American History Of Compulsory Vaccination and its Ties to Eugenics

Duodecim: Rokotusvastaisuus ei kunnioita ihmisarvoa

Oikeus ilmaiseen punkkirokotukseen laajenee nyt myös Kemiin

18.3.2018:

Australiassa hyvä esimerkki rokotustietoudesta: Varakkaat (korkeammin koulutetut) rokottavat vähemmän

Lääkäri influenssarokotteesta: Se on suunniteltu aiheuttamaan syöpää

Kuinka HPV-rokote "tuhoaa" teinimme

Teinit sairastuneet MS-tautiin Gardasil-rokotuksen jälkeen

16.3.2018:

Useat tutkimukset sen todistavat: Rokotteet heikentävät immuunijärjestelmäämme

Päivitys 14.3.2018:

Todella hyvä uutinen Valkoisesta Talosta:

Trump 13.3.2018: "Hallintoni tulee tekemään kaikkensa ihmiskaupan, tämän todella hirveän 'bisneksen', lopettamiseksi."

Ihmiskauppa (erityisesti lapsiin liittyvä) on Varjohallituksen (teollisuuden) akilleenkantapää. Lisää aiheesta etusivullamme ja sisarsivustollamme tässä.

12.3.2018:

Gardasil-rokotteeseen liittyvissä tutkimuksissa puutteita - Vaikuttivat merkittävästi turvallisuuteen

"Syöpämurhat" saatava loppumaan: Tutkija sanoo erilaisten siementen ominaisuudet "uhka lääketeollisuudelle"

Vuonna 2011: Taas uusi rokoteskandaali! Neljä japanilaista lasta kuoli rokottamisen jälkeen. Samoja rokotteita on annettu kymmenilletuhansille suomalaislapsille. (Pfizerin Prevenar ja Sanofi-Aventiksen ActHIB)

Vuonna 2015: Lääkärit vaativat HPV-rokotusten lopettamista

Yhdysvaltojen viranomaisten dokumentit todistavat: Rokote linkitetty mikrokefaliaan

"Limsa päivässä pitää raskauden loitolla"

Teinipoika kuoli aivokalvontulehdukseen rokottamisen jälkeen

8.3.2018:

Rokotevelvoitteessa on kyseessä ”ihmiskoe” - kapinakätilö kertoo miksi

Taas yksi teinipoika kuoli HPV-rokotteesta

6.3.2018:

Toimitus valittaa 3.3. uutisiin lipsahtaneita, huonosta nettiyhteydestä johtuneita, harhaanjohtavia, käännöksiä uutisotsikoista.

Australialaiset vanhemmat, jotka eivät halua rokotuttaa lapsiaan, perustivat oman verkoston palveluineen protestina pakkorokotuksille

16 syytä olla ottamatta rokotuksia

Kemisti antaa kolme syytä olla rokotuttamatta lapsia

NBC-uutiskanava Yhdysvalloissa: Influenssavirus muuntuu, koska rokotteet on "tehty kananmunissa" - Vanhanaikainen metodi

3.3.2018:

Ruuaksi kasvatetuissa eläimissä on todettu olevan valtavia määriä antibiootteja

Vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreitä on löydetty (mysteerisesti) kuolleina jo yli 80

Oikeus Yhdysvalloissa: Veden fluoraaminen saattaa olla kohta kiellettyä

Rokotteetko turvallisia? Ne levittävät samoja tauteja, joita niiiden pitäisi estää

Maailman vaarallisimmat lääkkeet listattu - Otatko niitä?

Rokotteet ja immuunijärjestelmäsi

Mitä maksaa synnyttäminen Yhdysvalloissa

Terapiakoirat parantavat sinut

3.3.2018:

Yle svenska: Robinin taistelu jatkuu - Sai narkolepsian rokotteesta

Clevelandilaisen klinikan entinen pomo puhuu saatuaan potkut - Kyseenalaisti  influenssarokotteen tehon

2.3.2018:

Päivitetty tiedote lukijoillemme tässä.

Suomi on maailman ylivoimainen ykkönen alzheimer ja dementiakuolemissa. Rokotteet ovat yksi syyllinen.

Rokotteiden saastuminen valmistusvaiheessa saattaa olla yksi syy epidemioihin

ADHD on lääketeollisuuden keksimä "valesairaus" Lisää aiheesta Ylen dokkarissa lääkkeitä terveille

25.2.2018:

Uusi artikkelimme: Sokeroidut juomat muuttavat vauvojen ja lasten DNA:ta – Sairastavat enemmän

Henkilökohtaisia terveystietoja on katsottu laittomasti hyvin laajasti – tarkista kuka on tietojasi katsonut

23.2.2018:

Uusi sivumme:

Tutkiva journalisti Jon Rappoport haastatteli rokotetutkijaa

Hänen bloginsa tässä, ja hänen web-sivunsa tässä.

Syöpärokotetta aletaan testata ihmisissä

Tieteellisten tutkimusten vertaisarvionnissakin huijataan Toinen artikkeli aiheesta tässä.

 

Yhdysvaltojen lääketurvallisuusvirasto tunnustaa: Rokotteet aiheuttavat autismia. Oma sivumme autismista tässä.

Influenssarokote Yhdysvalloissa tunnustettuakin huonompi

Verkkouutiset: THL:ltä virhearvio: Influenssarokote tehoton

Parasetamoli, rokotteet ja autismi

 

Rokotetut vs. rokottamattomat: Arvaa kummat ovat sairaampia

Yhdysvaltojen tarttuvien tautien viraston harhaanjohtava statistiikka ja Tamiflu-influenssarokotteen tappavat sivuvaikutukset

Tutkimus rokotetut vs. rokottamattomat: 6-12 vuotiaiden lasten terveys

Yhdysvaltojen valtamediassa asiantuntijat sanovat: Rokote on saattanut aiheuttaa influenssaepidemian

Arkisto, jossa muun muassa linkit 8000 rokotetutkimukseen

Lista kuuluisimmista mielenhallintaprojekteista (joilla tehdään myös kouluampujia)

Kuinka FBI teki kansalaisesta tarkoituksella terroristin

Entinen CIA:n agentti: Jokainen terrori-isku Yhdysvalloissa on ollut FBI:n suunnittelema ja toteuttama

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Virallisen version mukaan lentokoneet romahduttivat kaksi pilvenpiirtäjää New Yorkissa vuonna 2001. Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Suosittelemme aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut yli 70 miljoonaa ihmistä ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

 

 

Uutisia ja päivityksiä:

 

31.10.2017:

Totuus rokotteista -dokumenttielokuvien osan 2 käsikirjoitus luettavissa suomeksi sivustollamme tässä.

Suunta on muuttumassa: Lääkemafian pomo syytettynä lääkäreiden lahjonnasta

16.8.2017: Miljoonat lapset saaneet tartunnan ”apinaviruksesta” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rotavirusrokotteesta. (100 miljoonaa yhdysvaltalaista sai syöpäviruksen poliorokotteesta. "Kaunisteltu versio" aiheesta teollisuuden kontrolloimassa Wikipediassa: Apinavirus SV40)

29.9.2016: HPV-rokotteen kehittäjä paljasti: Rokote on suuri tappava huijaus

18.8.2017:

Lääketeollisuus manipuloi mediaa Suomessa: Rokotekriittinen artikkeli kirjoitettiin uudestaan

13.4.2017:

Olemme käyttäneet sivustollamme käsittelemien aiheiden kriittiseen tutkimiseen tuhansia tunteja, ja pidämme tuon tutkimisen seurauksena muodostunutta kokonaiskuvaamme maailman tilanteesta kohtalaisen hyvänä.

Ymmärrämme miksi "teollisuus" rahanahneudessaan julkaisee valeuutisia, valetutkimuksia ja valekyselyjä, ja pidämme hyvänä kykyämme erottaa roistot sankareista.

Seuraavalla videolla kutsu- vieraanamme Tenojoella maaliskuussa 2017 ollut entinen CIA:n agentti ja tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi ehdotettu Robert David Steele kertoo kuinka poliitikkojamme lahjotaan ja kiristetään. Suomenkielinen tekstitys:

Robertin videoita suomenkielisellä tekstityksellä tässä.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3