Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 3 - Lyhennelmä

 

Tämä sivu on kesken

 

10.11.2017

 

TTAV video 3:

 

MMR- (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) ja DTaP-rokotteet (kurkkumätä, jäykkäkouristus ja hinkuyskä) sekä ”kansan edun mukainen” rokottaminen

 

”Mitä kauemmaksi yhteiskunta liukuu totuudesta, sitä enemmän inhotaan niitä, jotka puhuvat totta.” - George Orwell -

 

Minuutti 1: Maurice Hilleman kehitti MMR -rokotteen (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko). Hän myös kertoi rokotteiden vaaroista. MMR-rokotteen virukset ovat eläviä viruksia.

 

Minuutti 4:06: Sikotautiepidemia Harwardin yliopistossa 2016. Cambridgen terveysviranomaisten tiedotteen mukaan kaikki Harwardin oppilaat oli rokotettu sitä vastaan.

Sama tapahtui seuraavissa 100% rokotetuissa oppilaitoksissa: Richmondin yliopisto (2013), Loyolan yliopisto (2013), Fordhamin yliopisto (2013)

Vuonna 2010 rokotevalmistaja Merck haastettiin oikeuteen toimimattoman rokotteen vuoksi.

 

 

 

 

Rokotteet joissa on eläviä viruksia, stimuloivat TH-1 puolta immuunijärjestelmässä. Noiden rokotteiden vaikutus on pidempiaikainen ja niissä tarvitaan yleensä 1-2 rokotetta, että 90 prosentille rokotetuista saadaan jopa 10-30 vuotta kestävä immuniteetti. Rokotetuista 2-10 prosentissa rokote ei saa lainkaan aikaan toivottuja reaktioita, mutta siitä ei juuri keskustella.

 

Minuutti 5:55: Tohtori Suzanne Humpfries kävi läpi kaikki Yhdysvaltojen hallituksen epidemiologista kirjallisuutta sisältävät tietokannat, ja hän sai selville, että 98 prosentissa tapauksista taudit olivat jo melkein kadonneet, kun rokote tautia vastaan tuli markkinoille.

 

 

Taudit katosivat, mutta se johtui muun muassa jääkaappien ja puhtaan veden yleistymistä sekä uusien säädösten voimaantulosta.

 

Lastenlääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Tuhkarokko ei ole tappava tauti. Luomme pelkoa, koska meidän täytyy käyttää tuota pelkoa saadaksemme ihmiset rokotettua.

Paikoissa missä on köyhyyttä, huono hygienia ja nälänhätää, mikä tahansa virus voi olla tappava.”

 

 

On olemassa kymmeniä tutkimuksia jotka osoittavat, että niiden lasten immuunijärjestelmä on vahvistunut, jotka ovat sairastaneet tuhkarokon, vesirokon ja vihurirokon. He sairastuvat myöhemmin elämässään vähemmän ja heidän riskinsä sairastua esimerkiksi syöpään ja verisuonitauteihin on pienempi.

 

 

Artikkeli: Why we need germs? Miksi tarvitsemme pöpöjä?

 

Rokotetut sairastuvat enemmän esimerkiksi autoimmuunisairauksiin.

 

Yksikään ihminen ei sairastu kahteen tautiin samalla kertaa. Yhdessä rokotteessa voi olla useita tauteja. (Polio = 3 virusta, Prevnar = 13 bakteeria)

 

Lastenlääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Kun ihminen sairastuu sekä tuhkarokkoon että sikotautiin lyhyen ajan sisällä, hänen todennäköisyytensä sairastua vatsatulehdukseen (inflammatory bowel disease) kasvaa. MMR-rokotteessa on sekä tuhkarokko- että sikotautirokote, eikä MMR-rokotteen yhteyttä tuohon vatsatulehdukseen ole tutkittu.”

 

Minuutti 14: Lääkäri Andrew Wakefield sanoo: ”Kun Japanissa ja muualla annettiin sikotautirokote Urabe AM9:ää, saatiin vain muutama raportti, joissa rokotettu henkilö oli sairastunut aivokalvontulehdukseen. Kun Sikotautirokotteeseen yhdistettiin kaksi muuta rokotetta, eli MMR-rokote, räjähti aivokalvontulehduksen määrä niin suureksi, että MMR-rokotteen antaminen lopetettiin pysyvästi Japanissa, siitä huolimatta, että viranomaiset olivat yrittäneet salata ongelman.”

 

CDC:n ilmiantajan William Thompsonin esiintulon jälkeen, on selvää, että CDC valehtelee.

 

Lastenlääkäri Larry Palevsky sanoo: ”Andrew Wakefield löysi yhteyden vatsatulehduksen ja yhdistelmärokotteen välillä, ja yhtäkkiä hänestä tulikin [median silmissä ja ansiosta] autismi-rokote-yhteydestä puhuvien esikuva.”

 

Neil Z. Miller, lääketieteeseen erikoistunut tutkiva journalisti sanoo: ”Annettujen rokotteiden määrä romahti ja rokotevalmistajien olisikin nyt täytynyt jakaa tuo MMR-rokote kolmeen osaan. Sitä he eivät halunneet tehdä..”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Andrew Wakefieldin työ 'uudelleentuotettiin'. Ei hän ollut tehnyt huonoa työtä. Olen seurannut häntä, ja pidän häntä erittäin älykkäänä. Ihmiset sanovat hänen olevan 'ydinpommi', jos mainitset hänen nimensä, leimaannut heti. Hän on julkaissut tonneittain artikkeleita, joita ei ole kumottu, ja hän löysi Ileal Lymphoid Dysplasian MMR-rokotteen saaneiden autististen lasten mahasta. Minun vastaanotollani on käynyt useita vanhempia, jotka ovat todistaneet oman lapsensa sairastumisen autismiin lapsen saatua MMR-rokotteen.

Aloin tutkia aihetta, ja sain selville, että kongressimme oli käskenyt CDC:tä tekemään tutkimuksen tästä aiheesta. Tutkimuksen lopputulos, 'yhteyttä MMR-rokotteen ja autismin välillä ei ole', julkaistiin eräässä lääketieteellisessä julkaisussa.

Vuonna 2005 luin Brian Hookerin artikkelin koskien em. tutkimusta. Tuossa artikkelissa kerrottiin CDC:n ilmiantajasta, joka paljasti em. tutkimuksessa tehdyn petoksen. CDC oli muuttanut tutkimuksen tavoitetta, koska CDC ei ollut pitänyt tutkimuksen lopputuloksesta.

Alkuperäinen tutkimus osoitti muun muassa noin 300% kasvun autismin määrässä mustan väestön keskuudessa.”

 

Minuutti 10:30: MIT:n vanhempi tutkija Stephanie Seneff sanoo: ”Sen sijaan että Andrew Wakefield olisi saanut Nobelin palkinnon, hänet tuhottiin. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, hallitukset eivät halua tietää totuutta siitä, mitä lapsillemme tapahtuu.”

 

 

Kuva: Yhdysvalloissa 90% mediasta on noin viiden yhtiön hallussa. Tuo asetelma tekee suuryrityksille helpoksi ihmisten manipuloinnin sekä asioiden vääristelyn ja salaamisen.

 

Sama työ, minkä Andrew Wakefield teki tutkimuksissaan, on toistettu 28:ssa eri tutkimuksessa.

 

Sveitsiläinen tutkimus: 180 sveitsiläistä lääkäriä analysoi 320 tieteellistä tutkimusta ympäri maailman. Heidän johtopäätöksensä oli, ettei tuhkarokon, sikotaudin ja vihurirokon yhdistämiselle yhdeksi rokotteeksi (MMR-yhdistelmärokote) ole lääketieteellisiä perusteita.

 

Andrew Wakefield ei suositellut rokotusten lopettamista, vain MMR-rokotteen erottamista kolmeksi eri rokotteeksi. Itse asiassa nuo kolme rokotetta (measles, mumps ja rubella) olivat markkinoilla tuolloin, mutta ne vedettiin pois 6 kuukautta sen jälkeen, kun Wakefield oli antanut suosituksensa.

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Päätin antaa MMR-rokotetta vasta 3-vuotta täyttäneille lapsille, koska en ollut koskaan nähnyt yli kolme vuotiaan sairastuvan autismiin."

 

Minuutti 26:30: Mike Adams, naturalnews.com -sivuston perustaja, sanoo: Rokotteita markkinoidaan pelon avulla, jotkut mediassa pelotteena mainitut epidemiat ovat jopa itse rokotteen aiheuttamia, koska monet rokotteet levittävät tauteja.

 

Disneylandissa vuonna 2014 sattuneen tuhkarokko epidemian jälkeen Kalifornian viranomaiset päättivät pakkorokottaa kaikki lapset tuhkarokkoa vastaan, ja kaikki mahdolliset vapautukset (johtuen allergioista, uskonnosta,ym.) peruttiin. Jos lasta ei ole rokotettu, hän ei voi mennä kouluun.

 

Ylen tuhkarokkorokotepropaganda: Ei puhuttu mitään niistä sairastuneista, jotka oli rokotettu. Sairastuneet saivat tartunnan ROKOTETUSTA italialaismiehestä. Myös kuudes sairastunut oli rokotettu:

Neljäs tuhkarokkotartunta Savonlinnassa – kaikki sairastuneet olleet rokottamattomia

 

 

Rokotteiden on todistettu levittävän tauteja jopa 37 päivää rokottamisen jälkeen.

 

Lääkäri Tim o’Shea sanoo: ”Tuhkarokon määrät ovat lisääntynyt viime aikoina, mutta nykyinen versio tuhkarokosta ei ole sama kuin ennen, vaan se on uusi, rokotteen ansiosta muuntunut (intinuated) versio.

Me jotka sairastimme tuhkarokon lapsena, tulimme sairastamisen myötä immuuniksi tuolle taudille. Me emme kuitenkaan ole immuuneja tälle ”uudelle” versiolle tuhkarokosta, jonka leviäminen maassamme on siis vuodesta 1978 lähtien annetun MMR-rokotteen ansiota.”

 

Minuutti 30:

 

Vihurirokko (rubella)

 

Immunologi, Lääkäri Tetyana Obukhanych sanoo: ”Vihurirokon sairastaminen raskauden aikana on vaarallista sikiölle, ja onkin parempi, että vihurirokko, tuo 'lievä' tauti, sairastetaan lapsena, ja tullaan sitä kautta sille immuuniksi.

Nykyään viranomaiset Yhdysvalloissa haluavat poikienkin saavan vihurirokko-rokotteen, vaikka pojille ei ole siitä mitään terveydellistä hyötyä.”

 

Minuutti 32: Polly Tommeyn (Yksi Vaxxed-dokumenttielokuvan tuottajista) haastattelu.

 

Ty Bollinger sanoo: ”Ei ole mitään epäilystä siitä, että rokotteet sairastuttavat ihmisiä, siksihän valtiolla on 'rokotevauriorahasto'. Kyse on siitä, ovatko rokottamisella saadut hyödyt rokotteiden aiheuttamien haittojen arvoisia.”

 

Minuutti 35:

 

Hinkuyskä (pertussis).

 

DTaP-rokote (kurkkumätä, jäykkäkouristus, hinkuyskä) annetaan lapsille.

TDaP-rokote annetaan teini-ikäisille ja aikuisille.

 

 

 

 

Barbara Loe Fisher on Kansallisen rokotetiedotuskeskuksen johtaja. Hän sanoo: ”Minäkin rokotutin lapseni, eikä minulle tuolloin kerrottu rokotteiden mahdollisista haitoista. Nyt, asiaan perehdyttyäni tajusin, että oma lapsenikin reagoi rokotteeseen ei-toivotulla tavalla saatuaan DPT-rokotteen. Jos en olisi herättänyt kaksi ja puoli vuotiasta lastani keskellä yötä, kesken hänen 'tärinäkohtauksensa', hänen juuri saatuaan yhden DPT-rokotteistaan, uskon, että hänen aivonsa olisivat vaurioituneet vakavasti.

Tuon rokotteen jälkeen hänestä tuli kuin toinen lapsi. Hän ei enää osannut aakkosia eikä numeroita, hänen keskittymiskykynsä romahti, ja niin edelleen.

Hieman tuon jälkeen näin dokumenttielokuvan 'DPT-ruletti', ja tuo oli ensimmäinen kerta, kun yhdysvaltalaisten lasten vanhemmille kerrottiin rokotteiden mahdollisesti aiheuttavan aivovaurioita lapsille.

Rupesin tutkimaan aihetta perusteellisesti, ja useita tutkimuksia läpikäytyäni, huomasin, että noissa tutkimuksissa kuvattiin juuri samoja oireita, kuin omalla pojallani oli ollut DPT -rokotteen saatuaan.

 

Minuutti 42:30: Lääkevalmistajien vastuuseen erikoistunut asianajaja Michael R. Hugo sanoo: ”Olen itse ollut todistamassa sitä, kuinka lääkevalmistajat väärentävät tutkimustuloksia. Eräässä tapauksessa minulle jopa näytettiin, kuinka lääkevalmistajat valmistavat erivahvuisia rokotteita ja valitsevat sitten sarjan vastaanottajasta riippuen.

Vuonna 1985 eräs tuomari New Jerseyn osavaltiosta pyysi saada nopeasti nähtäväkseen eräitä rokotteita koskevia dokumentteja. Tuon tapauksen aikataulu oli niin kiireellinen, ettei rokotevalmistaja kerinnyt 'pesemään' dokumenttejaan. Nuo dokumentit todistivat sen, että lääkevalmistajat huijaavat viranomaisia, lääkäreitä ja lasten vanhempia.

Mukana oli erilaisia dokumentteja, joista yksi tutkimus käsitteli hinnoittelua, eli 'kuinka pidämme tuotteen kannattavana vaikka meitä haastetaan oikeuteen (ja joudumme maksamaan valtavia korvauksia)'. Rokotteen valmistaminen oli aikaisemmin maksanut keskimäärin 28 senttiä, ja kymmenen annoksen pakkaus maksoi 2.80 dollaria. Kun tuo tutkimus valmistui, 10 annoksen rokotepakkauksen hinta nousi kirjaimellisesti yhdessä yössä kolmesta dollarista noin 175 dollariin pakkaukselta.

Tutkimuksessa todettiin, että yksi kuollut vauva 'maksaa' rokotevalmistajille 500.000 dollaria, aivovaurion saanut vauva miljoonan. Tuolloin elettiin noin vuotta 1983. Noita ja muita lukuja hyväksi käyttäen muodostui siis hinta rokotteille.

 

Vuosina 1978-79 kuoli 11 vauvaa viikon sisällä DPT-rokuksesta. Tutkimuksessa todettiin, että kätkytkuolemat (SID = sudden infant death) oli aiheuttanut yksi ja sama tuote-erä rokotteita. Tuon jälkeen valmistajat alkoivat sekoittaa varastoissaan eri tuote-eriä keskenään, ettei kuolemia osuisi niin montaa niin pienelle alueelle.

 

 

Näin rokotteiden aiheuttamat kätkytkuolemat saatiin ”peitettyä”.”

 

Immunologi, Lääkäri Tetyana Obukhanych sanoo: ”1980-luvulla rokotevalmistajat toivat markkinoille Japanissa kehitetyn rokotteen, DtaP:in,jossa kokosolun komponenttien (whole-cell components) sijaan olikin ei-solullisia komponentteja (acellular components).

Japanissa vanha DPT-rokote vedettiin pois markkinoilta vain kahden kuolemantapauksen jälkeen.”

 

Asianajaja Michael R. Hugo sanoo: ”Japanissa rokotevauriot eivät olleet tuolloin niin yleisiä kuin Yhdysvalloissa, joten aloimme tutkia rokotepatentteja syyn löytämiseksi.

Yksi japanilaisista rokotevalmistajista valmistaa rokotetta, jonka patentit ovat vuodelta 1937. Eli heillä oli jo tuolloin käytössään 'hyvää' teknologiaa.

Rokotevauriotapauksissani tuomioistuimet ja valamiehet viittasivat tuohon vanhaan japanilaisen teknologiaan tuomioissaan rokotevaurioita kärsineiden eduksi.

Aloinkin sitten tutkin syytä siihen, miksi yhdysvaltalaiset rokotevalmistajat eivät pitäneet tuosta vanhasta, turvallisemmasta teknologiasta. Ainoa vastaus, minkä rokotevalmistajilta sain, oli se, että tuolla vanhalla teknologialla valmistetut rokotteet olisivat maksaneet puoli senttiä (USD0.005) enemmän kuin uudella teknologialla valmistetut.

Aloinkin siitä lähtien kantaa taskussani yhden sentin kolikon puolikasta. Oikeudessa näytin tuon kolikon aina valamiehistölle, ja kerroin sen olevan rokotevaurion syy. ”Puoli senttiä enemmän, ja tämä lapsi ei olisi pyörätuolissa. Meillä olisi turvallisempi rokote.”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Yhdysvalloissa kuolee kourallinen ihmisiä vuodessa hinkuyskään. Jos sinun lapsesi kuolisi… jos puhut lastenlääkärin kanssa, hän on todennäköisesti nähnyt lapsen hengityskoneessa hinkuyskää vastaan taistelemassa. Siksi lastenlääkärit ovat niin hinkuyskärokotteen puolesta. Tuo rokote saattaa vähentää tautiin sairastumisen todennäköisyyttä, mutta nykyinen TDaP ei ole kovin tehokas rokote, itse asiassa se on niin tehoton, että CDC suositteleekin naisia ottamaan tuon rokotteen jokaisen raskauden aikana, vaikka tulisi raskaaksi saman tien uudestaan.

Yhdysvalloissa kuolee 5-10 ihmistä hinkuyskään vuodessa, suurin osa lapsia.

Sinun todennäköisyytesi menettää lapsesi tuolle taudille on yksi miljoonasta, ja sitä paitsi tutkimukset todistavat rokotteessa olevan alumiinin olevan todella haitallista meille.”

 

 

80% hinkuyskään sairastuvista on rokotettu sitä vastaan, mediassa epidemioista syytetään kuitenkin aina rokottamattomia.

 

Tutkimusten mukaan hinkuyskärokote on aiheuttanut hinkuyskäorganismin muuntumisen.

 

Rokotetut levittävät hinkuyskää.

 

Kuva minuutti 60: FDA:n Tod Merkelin tutkijan Washington Postin artikkeli vuodelta 2013: Rokotetut levittävät tauteja (Silent carriers):

 

 

Kuva: Washington Post 2013: ”Tutkimusten mukaan hinkuyskärokote saattaa estää ihmisten sairastumisen hinkuyskään, mutta tuo rokote ei estä heitä levittämästä sitä muihin. Tämä selittäisi hinkuyskään sairastuvien määrän kasvun Yhdysvalloissa.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Eli hinkuyskärokote saattaa estää sen, että sinulla on hinkuyskän oireita, samalla kun levität tautia muihin.

 

Vuonna 2011 pois markkinoilta vedetyn DtaP-rokotteen Tripedian sivuvaikutuksia olivat kätkytkuolema, anafylaktinen shokki ja autismi.

90-luvulla markkinoilla oli jäykkäkouristusrokote, joka aiheutti keskenmenoja.”

 

Lääkäri Suzanne Humpfries sanoo: ”Minulla on kaikki tuota ongelmaa käsittelevät tutkimukset. Erään tutkimuksen tehnyt intialainen tutkija puhui avoimesti siitä, että hänen maassaan tarvitaan parempia syntyvyyden säätelykeinoja, ja noita rokotteita annetaan joissain maissa paljon useammin kuin olisi tarpeen jäykkäkouristuksen estämiseksi. Minua hämmästyttää se, että joidenkin mielestä oli hyväksyttävää, että syntyvyyttä säädellään antamalla rokotteita, jotka aiheuttavat keskenmenoja. Jotkut pitivät sitä jopa lahjana ihmisille, jotka asuvat suuren väestötiheyden alueilla.”

 

Lääkäri Toni Bark sanoo: ”Siinä ei ole mitään järkeä, että rokotteiden kohderyhmä on synnytysikäiset naiset, joille annetaan jopa viisi tehosterokottetta (booster shot) muutaman kuukauden välein. Tuo tapaus tutkittiin, ja jokaisesta testatusta rokotteesta löydettiin tuota keskenmenoja aiheuttavaa ainetta.”

 

Ty Bollinger sanoo: ”Jäykkäkouristusrokotteiden käyttämistä syntyvyydensäätelyyn, on kyseenalaista sekä eettisessä että moraalisessa mielessä. Filippiinit eivät ole olleet ainoa maa, jossa naisille on annettu rokotetta, joka on aiheuttanut abortteja ja keskenmenoja, jopa lapsettomuutta.

On väärin, että rokotteita käytetään salassa syntyvyydensäätelyyn, mutta tuo on utilitariaanisen filosofian mukaista. Tuon filosofian mukaan tärkeintä on ”kansan etu” (the greater good). Tuota filosofiaa käytettiin hyväksi eräässä korkeimman oikeuden tapauksessa yli sata vuotta sitten.”

 

Barbara Loe Fisher sanoo: ”Vuonna 1905 tapahtuneessa oikeudenkäynnissä Jacobson vastaan Massachusetts korkein oikeus totesi, että osavaltiolla on perustuslaillinen oikeus käyttää poliisin oikeuksia ja pakottaa ihmiset ottamaan isorokkorokote.

Tuo päätös oli mielestäni todella utilitäärinen, koska tuon oikeusjutun toinen osapuoli, mies nimeltään Jacobson, oli vastustanut tuota lakia, koska hän uskoi, että hänellä ja hänen pojallaan oli geneettinen ominaisuus (genetic disposition) joka aiheutti sen, että heidän kehonsa oli reagoinut negatiivisesti aiemmin annettuihin isorokkorokotteisiin.

Utilitäärinen filosofia tarkoittaa ”mahdollisimman suuri määrä mahdollisimman onnellisia ihmisiä”, eikä maatamme perustettu tuo filosofia mielessä. Kun tuota filosofiaa käytetään terveydenhuollon säädösten laatimisessa, on tuloksena ”enemmistön tyrannia”. Tuosta seuraa se, että allergisten ihmisten, tai geneettisesti tai biologisesti erilaisten ihmisten terveys uhrataan.”

 

 

Myös UNESCOn sopimus vuodelta 2005 sisältää oikeuden lääketieteellisten toimenpiteiden vapaaehtoisuuteen

 

Barbara Loe Fisher sanoo: ”Vuoden 1905 korkeimman oikeuden päätös oli perustana vuoden 1927 korkeimman oikeuden päätökselle, jossa eräs nainen sterilisoitiin, koska häntä ja hänen lastaan pidettiin, väärin perustein, mielenvikaisena. Tuon vuoden 1927 päätöksen seurauksena alkoi ”rodunjalostus” (eugenics) Yhdysvalloissa, ja yli 60000 naista pakkosterilisoitiin, kunnes 1940-luvulla tuo käytäntö kiellettiin.”

 

Meidän kaikkien tulee taistella sen puolesta, että meillä jokaisella on oikeus päättää siitä, mitä kehollemme tehdään.

 

Lääkäri Jennifer Margulis sanoo: ”Maailmamme on sekaisin, koska lapsemme kärsivät. Lastenlääkärit tienaavat suuren osan palkastaan rokotteiden avulla. Olen keskustellut monen lääkärin kanssa näistä aiheista. He eivät halua nimeään julkisuuteen, mutta he sanovat, että he eivät ole antaneet vanhemmille vaihtoehtoa rokotteiden suhteen, koska he ovat luottaneet täysin järjestelmäämme ja viranomaisiimme mitä rokotteisiin tulee. Aikaisemmin he eivät perehtyneet rokotteisiin, mutta onneksi nyt moni lastenlääkäri on alkanut opiskella aihetta, ja huomata, että viranomaisemme ovat väärässä. Moni lääkäri on jo muuttanut rokoteohjelmaansa.”

 

Lääkäri Paul Thomas sanoo: ”Rokotteisiin perehtyminen pelasti minun urani. Monet potilaistani ovat lähestyneet minua uusien tutkimustulosten kanssa, ja olen heille todella kiitollinen siitä. Kaikki lääkärit eivät kuuntele tarpeeksi niitä potilaitaan, jotka ovat perehtyneet asioihin. Eräs asiakkaani on asianajaja ja kahden mukavan pojan äiti. Hän lähestyi minua kertoakseen minulle kaupungissa järjestettävästä autismi-seminaarista. Olin pitänyt noita seminaarin järjestäneitä ihmisiä outoina, mutta päätin kuitenkin osallistua seminaariin, ja se oli hämmästyttävä, silmäni avaava kokemus. Järjestelmä on opettanut meidät lääkärit toimimaan tietyllä tavalla, jonka uskomme olevan paras tapa toimia. Monet vanhemmat ovat turhautuneet, koska media ja lääkärit eivät kuuntele heitä, vaikka heillä oikeasti on hyvää, uutta tietoa eri aiheista.”

 

Tohtori Jennifer Margulis sanoo: ”Lääkäreiden on aika olla rohkeita, tunnustaa olleensa väärässä ja puhua näistä asioista. Liian moni lapsi on vahingoittunut rokotteiden takia ja vanhemmat ovat heräämässä. On aika saada autismiepidemia ja autoimmuunitaudit loppumaan.”

 

Lue myös Totuus rokotteista käsikirjoitus 0sa 2 tässä ja osa 4 tässä.

 

 

 

 

Suosittelemme aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

 

Uutisia ja päivityksiä:

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskihuijauksesta:

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Robert Steele: 911 sisäpiirin toteuttama:

21.2.2018:

Kouluampumiset, viranomaiset ja rokotteet: Tutki!

Viranomaisten uskottavuus on kriisissä: Jos he osallistuvat totuuden salaamiseen kouluampumisiin liittyen, on vaikea uskoa heidän tiedottamiseensa esimerkiksi rokotteita ja syöpää koskien.

Jos aihe on sinulle uusi, lue ensin aikaisempi postauksemme siitä alla (17.2.2018).

Kutsuvieraanamme Tenojoella ollut, ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele: Terrorismi Euroopassa teatteria (näyttelijöitä)

Robert: CNN tiesi 14. päivän "ampumisesta" jo kaksi viikkoa aiemmin

Teatteria: Floridan "kouluampumisesta selvinnyt" harjoittelee rooliaan kameralle

Lavastetut hyökkäykset (false flag) ei ole salaliittoteoriaa, vaan olemassa oleva ja yleinen tapa manipuloida kansaa

Entinen CIA:n agentti: Suunnittelin ja toteutin valehyökkäyksiä CIA:ssa ollessani

YouTuben sensuroima video: Uutisissa sanotaan: Kaksi ampujaa - Opiskelija käveli koulun käytävällä "väitetyn ampujan" kanssa, kun he kuulivat laukauksia

Video: Opiskelija sanoo: Olin "väitetyn ampujan" kanssa, juuri kun ammuttiin

Sandy Hookin väitetty kouluampuminen

Muita "terrori-iskuja":

USA:ssa: 911, September 11 > S 11 > $ ( kyseisen maan valuutta, dollarin merkki)

Espanjassa: Madridissa junaisku 11 maaliskuuta 2004, march 11 > M 11 > € merkki kyljellään (Espanjan valuutta. euro)

Englannissa: Lontoossa metroisku 7 heinäkuuta 2005 > 7/7 > 7 J > £ (Englannin valuutta, punta, ylösalaisin):

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Sekä USA:ssa, että Englannissa viranomaiset harjoittelivat samana päivänä kun terrori-iskut näissä maissa tapahtuivat sitä, kuinka estää juuri kyseisenlainen isku. Viranomaiset valitsivat päivät harjoituksille, eivät terroristit.

"Terrori-iskuille" on vieläkin tyypillistä se, että viranomaiset harjoittelevat iskua varten juuri silloin kun "oikea" isku tapahtuu. Miksi? Harjoitus on helppo kääntää "oikeaksi" iskuksi etenkin, kun valtamedia on omistuksessa, ja osallistuvat "viranomaiset" ovat omia joukkoja.

Oklahoman vuoden 1995 pommi-iskusta tässä.

Naton Gladio-joukkojen terrorismista tässä.

19.2.2018:

Rintaruoki vauvaasi: Nestlen todistettu käyttävän hyväkseen "valetiedettä" markkinoidessaan maidonkorviketta hyväuskoisille

Floridassa lakiehdotus HPV-pakkorokotuksista - Vastusta sitä! (Toim.huom: Tulossa myös Suomeen? Älä tyydy vastaukseen: Suomessa annetaan eri valmistajan rokotetta. Tutki ja jaa tietoa!)

Tietoa HPV:stä tässä.

Influenssan homeopaattinen hoito: toimintaperiaate, viisaus ja tieteellinen näyttö

17.2.2018:

Otamme osaa Floridan kouluammunnassa menehtyneiden puolesta. Tällä kertaa todennäköisesti ihmisiä oikeasti kuoli. WikiLeaksin perustajan Julian Assangen kommentti aiheeseen liittyen:

"Melkein kaikki terroriteot ovat FBI:n suunnittelemia." (Koska FBI saa niistä lisärahoitusta)

Lisää aiheesta sivullamme Totuus terrorismista.

Ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele aiheesta suomeksi tekstitettynä:

(Tuplaklikkaa isommaksi)

Koko 52 minuutin luennon voit katsoa tässä.

 

16.2.2018:

Uusi sivumme: Totuus poliosta

Ilkka: Kätilö: Olen tutkinut rokotteita, influenssarokote on [vain] bisnestä!

Vauvakolmoset rokotettiin - kaikista "yhdessä yössä" autistisia

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia

Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Psychology Today: Tekeekö flunssavirus meistä tarkoituksella sosiaalisempia?

CDC:n johtajan rötösten lista jatkuu: Linkitetty myös tupakkayhtiöihin

Anna lapsillesi ananasmehua yskänlääkkeen sijaan

Suosi alatiesynnytystä: Keisarinleikkaus nostaa lapsen astmaan sairastumisen riskiä sekä kaksinkertaistaa lapsen riskin tulla ylipainoiseksi

Älypuhelimet tekevät lapsista onnettomia - maksimi 2 tuntia/päivä

8.2.2018:

Uusi sivumme: Autismi ja rokotteet

CDC:n johtajan kytkökset lääketeollisuuteen vahvistuvat

7.2.2018:

Rokotevalmistajan luvat peruttiin - heidän rokotteensa teki 500.000 naisesta lapsettomia

Lisää esimerkkejä siitä, kuinka maapallon väestöä vähennetään rokotteilla tässä, ja ruualla tässä.

3.2.2018:

CDC myöntää, että 98 miljoonaa yhdysvaltalaista sai syöpäviruksen poliorokotteessa

1.2.2018:

Yhdysvaltojen rokotteista vastaavan viranomaisen,CDC:n, johtaja erosi. Oli ostanut tuhansia rokotevalmistajien osakkeita CDC:tä johtaessaan

Viranomaiset Yhdysvalloissa: HPV-rokotetta ei tulisi antaa pojille

Rokoteteollisuus paniikissa: Rokotettuja lapsia kuolee influenssaan ympäri Yhdysvaltojen

Rokotetut levittävät influenssaa 7 kertaa enemmän kuin rokottamattomat

Todisteet influenssarokotteen puolesta todella vähissä

27.1.2017:

300 miljoonaa kertaa luettu artikkeli rokotteista: 99% ihmisistä saa sellaisen version rokotteesta, joka vaurioittaa aivojasi (ja siis helpottaa myöhemmin manipulointiasi)

Trump ei ole koskaan ottanut influenssarokotetta: Hän ei pidä siitä, että myrkkyjä ruiskutetaan kehoomme - influenssarokote on tehoton

Todistettu: Lasten rokotteissa on vieläkin elohopeaa

Justin Timberlake: Idea pakollisesta rokotusohjelmasta on epä-amerikkalainen

Trump auttaa taistelussa pakollisia rokotteita vastaan

25.1.2017:

Ensimmäinen vertaisarvioitu tutkimus paljastaa: Rokotetut sairastuvat enemmän kuin rokottamattomat

24.1.2018

Sadat perheet Yhdysvalloissa raportoineet: Lapsilla hallusinaatioita influenssarokotteen saatuaan

23.1.2018:

Uusi sivumme: Influenssa

Aamulehti 20.1.2018: Uusi tutkimus: Influenssa leviää työkaverilta toiselle pelkän hengitysilman välityksellä - rokotetut levittävät enemman viruksia kuin ei rokotetut

15.1.2018:

Helsingin Uutiset 26.11.2017: Tartuntatautilääkäri: Hinkuyskäepidemian kaikki sairastuneet olleet rokotettuja

29.12.2017:

EI LAPSILLE: Yksi todiste lisää siitä, ettei Disneyn tuotanto ole (varsinkaan) lapsille sopivaa: Disneyn musiikkiosaston johtaja syytettynä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Lisää Disneystä ja maailmanlaajuisesta pedofiliaskandaalista sisarsivustollamme www.pizzagate.fi

Kymen Sanomat 19.12.2017: Tämän vuoden influenssarokote täysi huti

Iltalehti 20.12.2017: Ensimerkit influenssarokotteen tehosta huonot

27.12.2017:

Trump julisti 21.12. Yhdysvaltoihin kansallisen hätätilan, ja samalla astui voimaan laki, joka antaa viranomaisille oikeuden jäädyttää mm. ihmisoikeuksia loukkaavien (ihmiskauppa) tahojen varat. Valkoisen Talon virallinen sivu aiheesta tässä.

Laki selitettynä tässä.

Kaikki liittyy kaikkeen. Viimeisen vuoden aikana Washingtonissa on todella jyrissyt ja tämäkin tapahtuma on valtava askel kohti parempaa, avointa maailmaa. Tutki aihetta ja jaa sitten tietoa.

Ymmärtääksesi paremmin tämän historiallisen lain merkitystä, tutustu sivuumme Google.

Tuon uuden lain kohteena ovat erityisesti Clintonit.

Clintoniin liittyvät skandaalit kuohuttavat Amerikassa – miksi YLE vaikenee?

Vihdoinkin "Hillary Clintonit" (pedofiilit ja muut) saatu tutkintaan Yhdysvalloissa. Vangin seurantapantoja on jo monen rötöstelijän nilkassa:

Lisää tässä.

26.12.2017:

Tutkimus: Lasten 'viihde' kannustaa huonoihin elintapoihin - Lihavia ja sairaita ihmisiä on helpompi kontrolloida Käännämme artikkelin pian suomeksi, voit auttaa meitä siinä.

Harvardista valmistunut immunologi: Rokottamattomat eivät ole vaara yhteiskunnalle - Rokotteen tarkoitus on suojata vain rokotettua, rokotteet eivät estä tautien leviämistä

21.12.2017:

Vastasyntyneiden aivovaurioiden määrä putosi dramaattisesti sen jälkeen kun haitallisia kemikaaleja kiellettiin "teflon-tuotteista".

Antibioottien käyttö synnytyksessä: Tappavat myös hyviä bakteereja - Lapsi sairastaa myöhemmin enemmän

18.12.2017:

Joulufaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Näyttelijä Jim Carrey: Onko tuomio rokotteista jo annettu?

Lisätty sivustollemme:

Totuus ilmastonmuutoksesta

Totuus terrorismista

Lisää 'totuuksia' sivuvalikossa Totuus.

12.12.2017:

Unlocking Autism -järjestön perustaja löytyi kuolleena kanavasta: onnettomuus?

Lue myös:

Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut mysteerisesti vuoden sisällä Yhdysvalloissa

25.11.2017:

Lisätty sivustollemme:

Totuus Pizzagate-pedofiliaskandaalista

Totuus sodista

Totuus rahasta

Totuus uutisista

Lisää 'totuuksia' sivuvalikossa (Totuus).

 

18.11.2017:

Lisäsimme sivustollemme:

Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 3 - Lyhennelmä

Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 4 - Llyhennelmä

31.10.2017:

Totuus rokotteista -dokumenttielokuvien osan 2 käsikirjoitus luettavissa suomeksi sivustollamme tässä.

Suunta on muuttumassa: Lääkemafian pomo syytettynä lääkäreiden lahjonnasta

16.8.2017: Miljoonat lapset saaneet tartunnan ”apinaviruksesta” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rotavirusrokotteesta. (100 miljoonaa yhdysvaltalaista sai syöpäviruksen poliorokotteesta. "Kaunisteltu versio" aiheesta teollisuuden kontrolloimassa Wikipediassa: Apinavirus SV40)

29.9.2016: HPV-rokotteen kehittäjä paljasti: Rokote on suuri tappava huijaus

18.8.2017:

Lääketeollisuus manipuloi mediaa Suomessa: Rokotekriittinen artikkeli kirjoitettiin uudestaan

13.4.2017:

Olemme käyttäneet sivustollamme käsittelemien aiheiden kriittiseen tutkimiseen tuhansia tunteja, ja pidämme tuon tutkimisen seurauksena muodostunutta kokonaiskuvaamme maailman tilanteesta kohtalaisen hyvänä.

Ymmärrämme miksi "teollisuus" rahanahneudessaan julkaisee valeuutisia, valetutkimuksia ja valekyselyjä, ja pidämme hyvänä kykyämme erottaa roistot sankareista.

Seuraavalla videolla kutsu- vieraanamme Tenojoella maaliskuussa 2017 ollut entinen CIA:n agentti ja tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi ehdotettu Robert David Steele kertoo kuinka poliitikkojamme lahjotaan ja kiristetään. Suomenkielinen tekstitys:

 

Robertin videoita suomenkielisellä tekstityksellä tässä.

WikiLeaksin perustaja, Julian Assange lokakuussa 2017: FBI suunnittelee terroritekoja ja toteuttaa niitä:

Suosittelemme aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut yli 70 miljoonaa ihmistä ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

 

 

Uutisia ja päivityksiä:

 

31.10.2017:

Totuus rokotteista -dokumenttielokuvien osan 2 käsikirjoitus luettavissa suomeksi sivustollamme tässä.

Suunta on muuttumassa: Lääkemafian pomo syytettynä lääkäreiden lahjonnasta

16.8.2017: Miljoonat lapset saaneet tartunnan ”apinaviruksesta” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rotavirusrokotteesta. (100 miljoonaa yhdysvaltalaista sai syöpäviruksen poliorokotteesta. "Kaunisteltu versio" aiheesta teollisuuden kontrolloimassa Wikipediassa: Apinavirus SV40)

29.9.2016: HPV-rokotteen kehittäjä paljasti: Rokote on suuri tappava huijaus

18.8.2017:

Lääketeollisuus manipuloi mediaa Suomessa: Rokotekriittinen artikkeli kirjoitettiin uudestaan

13.4.2017:

Olemme käyttäneet sivustollamme käsittelemien aiheiden kriittiseen tutkimiseen tuhansia tunteja, ja pidämme tuon tutkimisen seurauksena muodostunutta kokonaiskuvaamme maailman tilanteesta kohtalaisen hyvänä.

Ymmärrämme miksi "teollisuus" rahanahneudessaan julkaisee valeuutisia, valetutkimuksia ja valekyselyjä, ja pidämme hyvänä kykyämme erottaa roistot sankareista.

Seuraavalla videolla kutsu- vieraanamme Tenojoella maaliskuussa 2017 ollut entinen CIA:n agentti ja tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi ehdotettu Robert David Steele kertoo kuinka poliitikkojamme lahjotaan ja kiristetään. Suomenkielinen tekstitys:

Robertin videoita suomenkielisellä tekstityksellä tässä.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3