Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 2

 

Alun teksti:

Päivä, jolloin näemme totuuden ja lopetamme puhumisen, on se päivä kun alamme kuolla.

- Martin Luther King jr. -

 

Ty Bollinger (TB) on Totuus rokotteista -järjestön (ja Totuus syövästä -järjestön) perustaja.

TB: Tässä jaksossa käsittelemme seuraavia aiheita: Tiedätkö tämän päivän rokotteiden valmistusaineet? Hävittikö poliorokote polion?

Totuus rokotteista -sarjan tavoite on esittää selkeää, tarkkaa ja puolueetonta tietoa tieteeseen keskittyen, tarkastellen tutkimuksia, jotta voisimme päätellä ovatko rokotteet turvallisia vai eivät. Haluamme myös painottaa jokaisen oman valinnan tärkeyttä.

Monissa tutkimuksissa todetaan, että rokotteet ovat turvallisia. Ne ovat epidemiologisia tutkimuksia.

 

Robert F. Kennedy (RFK) on radiotoimittaja, kirjailija, aktivisti ja ympäristöasioihin erikoistunut asianajaja. Hän selittää epidemiologian käsitettä:

Epidemiologia on tieteenala, joka tutkii esimerkiksi jonkin myrkyllisen aineen vaikutusta tietyssä populaatiossa ja vertaa sitä sitten toiseen populaatioon (=kontrolliryhmä). Epidemiologia on hyvin altis manipulaatiolle. Esimerkiksi sellaisen tutkimuksen voisi saada aikaiseksi missä todistettaisiin, ettei seksi aiheuta raskautta. Tutkimukseen osallistuvien joukosta poistettaisiin ensin kaikki raskaana olevat. Jäljelle jääneet harrastaisivat seksiä, mutta kukaan ei olisi raskaana. CDC teki tällä tavalla tutkimuksen: siinä tutkimuksesta poistettiin kaikki, joilla oli autismi. Kun tutkimus saatiin loppuun, ei tutkimustuloksissa ollut henkilöitä joilla olisi ollut autismi.

 

Brandy Vaughan (BV) on Merck-lääketehtaan entinen myyntiedustaja, ilmiantaja ja rokoteaktivisti.

BV: Myin mm. Vioxx -nimistä lääkettä ja näin mitä se aiheuttaa ja miten asioita peiteltiin. Meidät koulutettiin manipuloimaan lääkäreitä ja kertomaan heille asioita, jotka eivät ole edes totta. Meidän piti vakuuttaa heidät asiasta ja tehdä selväksi, että olet heidän ainoa tiedonlähteensä. Työskentelin siis Merckille ja näin kuinka asiat hoidettiin sisäpiirissä. Otin lopputilin koska en kestänyt toimintamme epäeettisyyttä. Ennen lääketeollisuuden palveluksessa työskentelyä ajattelin kuten kaikki muutkin, että lääkkeet ja rokotteet ovat kaikkien parhaaksi, mutta kun sain aiheesta sisäpiirin tietoa, tajusin kuinka väärässä olin, kuinka tietoa vääristellään.

 

RFK: Tapaan usein sanoa: Tilastot eivät valehtele, mutta tilastojen laatijat valehtelevat. Tilastojen laatijat voivat epidemiologisia tutkimuksia laatiessaan halutessaan manipuloida tilastoja ja tietoa ja niin todella tehdään.

 

Barbara Loe Fisher (BLF) on kansallisen rokoteinformaatiokeskuksen, NVIC:n, johtaja ja kirjailija. Hän kertoo kliinisten tutkimusten ja rokotetutkimusten taustoista:

Kliiniset tutkimukset ovat yleensä todella pieniä ja hyvin puhdistettuja. Rokotetutkimuksiin osallistuvat henkilöt eivät yleensä ole samantyyppisiä kuin ne, jotka lopulta saavat rokotteen. Tutkimustulokset "valkaistaan". Väitetään ettei sairaita lapsia rokoteta silloin kun he ovat sairaita, mutta todellisuudessa paljon sairaita lapsia rokotetaan. Allergisia lapsia rokotetaan, ja lapsia joilla on aivosairauksia tai immuunijärjestelmän sairauksia. He eivät ole noissa tutkimuksissa mukana, mutta kuitenkin yleensä tällä tavallakin sairaat lapset rokotetaan. Näissä kliinisissä tutkimuksissa käytetään usein niin sanottua aktiivista plaseboa.

 

Suzanne Humphries (SH) on sisätautien ja munuaissairauksien erikoislääkäri, luennoitsija ja kirjailija.

SH: Olin todella yllättynyt kun tajusin tämän. Olinhan työskennellyt laboratoriossa ja tiedän, mikä on plasebo. Millainen plasebon pitäisi olla? Aine, jolla ei ole fysiologista vaikutusta. FDA:n myyntilupaa haettaessa rokotetutkimuksissa ei tahdo olla mukana sellaisia, joissa olisi käytetty plasebona suolaliuosta. Yleensä on käytetty rokotteen perusliuosta, jossa on alumiinisuoloja tai Polysorbaatti 80 tai aminohappoja. Tai vielä yleisempää on käyttää toista rokotetta, joka on jo aiemmin "todistettu turvalliseksi". Esimerkiksi tämän vuoden influenssarokotetta tutkittaessa käytetään rokoteturvallisuustutkimuksissa verrokkina viime vuoden rokotetta, eikä siis pistetäkään verrokkeihin suolaliuosta vaan oikeaa, vanhempaa, rokotetta.

 

Sherri Tenpenny (ST) on lääkäri, tutkija, konsultti ja kirjailija.

ST: Turvallinenhan tarkoittaa, ettei se vahingoita sinua ollenkaan. Mutta rokoteturvallisuustutkimuksissa plasebo ei ole aito. Jos kehitellään uutta lääkettä korkeaan verenpaineeseen, toiselle ryhmälle annetaan verenpainelääke ja toiselle sokeripilleri. Mutta rokotetutkimuksissa, kun uutta rokotetta tuodaan markkinoille, käytetään joko toista rokotetta, joka on ”todettu turvalliseksi” tai sitten käytetään rokotetta, joka on heidän reaktiokyvyttömäksi katsomaansa ainetta.

 

TB: Elokuun 19. päivä vuonna 2010 [eräässä lääketieteellisessä julkaisussa] julkaistiin Kalifornian yliopiston tutkimus jossa 167 plasebokontrolloitua, vertaisarvioitua tutkimusta vuosilta 2008-2009 käytiin läpi ja huomattiin, että 91,8 prosentissa lääketutkimuksista ja 73,3 prosentissa rokotetutkimuksista ei koskaan kerrottu plasebon valmistusaineita. Joten jos emme tiedä mitä on plasebossa, miten voimme luottaa tutkimukseen. Jos annat sokeriplasebon kontrolliryhmälle diabetestutkimuksessa, se voi muuttaa lopputulosta.

 

Seuraavassa osiossa kuulemme useiden asiantuntijoiden kertomuksia rokotteiden valmistusprosessista sekä yleisimmistä rokotteiden valmistusaineista.

Monet ihmiset eivät tiedä rokotteiden valmistuksesta ja valmistusaineista. Voitko kertoa meille niistä?

 

Robert Scott Bell (RSB) on kirjailija ja luennoitsija.

RSB: Kananalkioita, apinan munuaiskudosta, koirien ja muiden eläinten kudosta sekä abortoitujen sikiöiden kudosta käytetään rokotteiden valmistuksessa . Toki näitä valmistusaineita täytyy ensin neutralisoida myrkyllisillä kemikaaleilla, kuten balsamointiin käytettävällä formaldehydillä. Myös antibiootteja käytetään valmistuksessa ja metalleja adjuvantteina. Adjuvanttien tarkoitus on ärsyttää immuunijärjestelmää, että voidaan käyttää pienempiä määriä antigeeniä ja jotta syntyisi heidän tavoittelemansa ja toivomansa "vasta-ainereaktio". Mutta tämä kaikkihan on ihan painajaismaista, koska ei ole tutkittu miten nämä kaikki yhdessä vaikuttavat kehon toimintaan ja nykyään rokoteohjelmissa on monta rokotetta samassa ja lisäksi annetaan vielä monta yhdistelmärokotetta samalla kertaa.

 

Larry Palevsky (LP) on maineikas lastenlääkäri, luennoitsija ja kirjailija.

LP: Vuonna 2005 FDA (Yhdysvaltojen EVIRA ja VALVIRA) raportoi rokotteissa olevista ja niitä saastuttavista DNA-jäämistä, jotka ovat kotoisin jostain muualta kuin ihmisestä. "Emme tiedä tulevatko nämä rokotteissa olevat vieraan DNA:n osat aiheuttamaan jotain [ongelmia] tulevaisuudessa". Tulevatko nuo vieraan DNA:n osat valtaamaan kehomme DNA:ta tai aiheuttamaan syöpää, solukuolemia tai tulehduksia? Heillä ei ole mitään käsitystä! Mutta he myönsivät vuonna 2005, että rokotteissa on väistämättä vieraan DNA:n osasia, joista saattaa olla jotain ”seurauksia”.

 

Eric Zielinski (EZ) on tutkija ja terveysvalmentaja.

EZ: Triton X-100 on (DOW:n valmistama) kemikaali, jota on kodinpuhdistustuotteissa, teollisuuden käyttämissä puhdistustuotteissa, maaleissa, tuholaistentorjunta-aineissa ja sitä on influenssarokotteessa. Eikä se tapa, että arvioidaan aineiden myrkyllisyyttä laskemalla miljardinosia (ppb) hyödytä mitään. Kun aine on myrkyllistä niin se on myrkyllistä. Influenssarokotteessa on myös formaldehydiä ja se voi aiheuttaa syöpää. (Ylläpito: EU on juuri kieltänyt Formaldehydin käytön rokotteissa.)

 

Paul Thomas (PT) on lastenlääkäri. Hän perusti Lääkärit tiedonjaon puolesta -järjestön.

PT: Lääkkeiden pakkausselosteet ovat yleensä suurikokoisia, todella pienen pienellä fontilla kirjoitettuja, pieneksi mytyksi taiteltuja lappuja, joissa on molemmin puolin tekstiä. Jossain kohdassa tuolla paperilla saattaa olla oikeasti lääkkeen valmistusaineet ja pitkä lista mahdollisista sivuvaikutuksista. Jos sinä lääkärinä joka kerta lääkettä määrätessäsi kävisit sen kaiken läpi potilaan kanssa voisit yhtä hyvin sulkea vastaanottosi pysyvästi. Päivässä ei ole tarpeeksi tunteja potilaiden perinpohjaiseen valistamiseen.

 

Mike Adams, (MA) on NaturalNews.com -sivuston perustaja, tiedemies, kirjailija ja luennoitsija (Ylläpito: Hänellä on oma laboratorio, jossa tutkitaan ruokia, kemikaaleja, ym.)

MA sanoo: Otetaan kaksi ihmistä:

Henkilö A= vahva immuunijärjestelmä, pystyy vastustamaan tulehduksia ja viruksia, hänen kehonsa tuottaa tarvittavat vasta-aineet.

Henkilö Z= immuunijärjestelmä on heikko, elää roskaruoalla, D-vitamiinin puutteessa ja sairastuu joka talvi.

Tarvitsevatko he rokotetta influenssaa vastaan?

Henkilö A ei tarvitse rokotetta, koska jos hän altistuu flunssalle, kehon puolustusjärjestelmä hoitaa sen, koska hänellä on vahva vastustuskyky.

Henkilö Z:kaan ei tarvitse rokotetta, koska hänen kehonsa ei pysty reagoimaan siihen.

Rokote siis ei hyödytä edes heitä, jotka teoriassa voisivat hyötyä rokotteesta, ja he joilla on hyvä immuunijärjestelmä, eivät tarvitse sitä. Mitä rokotevalmistajat tekevät? Lisäävät kemikaaleja rokotteisiin, että Z-tyypin ihmiset saisivat reaktion rokotettaessa. He lisäävät adjuvantteja, jotka ovat myrkyllisiä kemikaaleja, joita ei milloinkaan pitäisi injektoida ihmiseen. Näitä lisätään, jotta saataisiin aikaan tulehdusreaktio, että saataisiin ihmisen keho reagoimaan siihen rokotteeseen. Juuri tämän seurauksena syntyy autismia, epilepsiaa, tajuttomuuskohtauksia ja koomaa - näiden myrkyllisten kemikaalien takia.

 

TB: Kukaan ei oikeastaan epäile sisältävätkö rokotteet näitä myrkkyjä vai ei. Väittelyä käydään siitä aiheuttavatko myrkkyjen määrät vaaraa ihmisille.

 

Irvin Sahni (IS) on lääkäri, kirurgi, tiedemies ja luennoitsija.

IS: Korkein oikeus on todennut, että ihmisille on aiheutunut vahinkoja ja vammautumisia rokotteista. Oikeudenkäynneissä on korvattu ihmisten sairastumisia 3,6 miljardin dollarin edestä. ICD 9-koodijärjestelmässä (ICD= international codes for diseases) on 18 erilaista kansainvälistä koodia, jotka kuvaavat rokotevaurioita. Jos rokotteet eivät aiheuttaisi mitään jälkiseuraamuksia, miksi meillä olisi sille olemassa koodijärjestelmä? Luokittelujärjestelmässä on 18 erilaista diagnoosia, joiden avulla luokitellaan ja analysoidaan rokotevaurioita.

 

TB: ICD-9 -koodit, erityisesti ICD-978 ja ICD-979, joista kumpikin kattaa yhdeksän eri rokotetta, kattavat yhteensä siis 18 eri rokotetta. Noilla rokotteilla on diagnostinen koodi. (Näkyy ruudussa kohdassa 13:08.) Monet rokotteet sisältävät formaldehydiä ja Triton-X100:aa, joiden molempien on todettu aiheuttavan syöpää. Formaldehydi hajoaa jos sitä nauttii suun kautta, mutta rokotteessa se säilyttää kokonaisen muotonsa. Amerikan syöpäjärjestön mukaan leukemia, joka on lapsilla yleinen syöpä, on usein yhdistetty formaldehydiin. CDC, Yhdysvaltojen tarttuvien tautien virasto, väittää että formaldehydiä on rokotteissa niin pieniä määriä, ettei se ole uhka ihmisen terveydelle. Formaldehydin vaikutuksia ei kuitenkaan ole tutkittu lastenlääketieteessä ottaen huomioon rokotteiden suuren määrän. Vauvat ja pienet lapset ovat paljon herkempiä myrkyille kuin aikuiset ja formaldehydiä sisältävät rokotteet sisältävät monia muitakin myrkkyjä. Eikö formaldehydin käyttöä rokotteissa pitäisi tutkia tarkemmin?

Natriumglutamaatti, MSG (monosodium glutamate), on ollut lisäaineena ruoassa jo yli 100 vuotta ja nyt se on yksi rokotteiden valmistusaineista. Tohtori Russell Blaylock kertoo että MSG on luokiteltu kiihottavaksi myrkyksi. Se ylikiihottaa solujen reseptorit äärimmilleen ja sen seurauksena ne lakkaavat toimimasta kunnolla. Tästä seuraa vaurioita hermosoluille sekä aivohalvauksia. (Toim.huom. Hän sanoo tuon Totuus syövästä dokumenttielokuvassa, www.totuussyovasta.fi).

 

IS: Rokotteita viljellään petrimaljoissa. On olemassa bakteeri- ja viruspohjaisia rokotteita. Rokotteita voidaan viljellä ihmisen ja eläimen elävässä kudoksessa, esimerkiksi kanan kudoksessa, ja apinan tai koiran munuaissoluissa. Rokotevalmistajat käyttävät myös ihmisen sikiön keuhkokudosta, siis abortoidun sikiön keuhkoista otettua kudosta tai apinan aivoista otettua kudosta. Voi olla muitakin, mutta nämä ovat niitä yleisimpiä kudostyyppejä, joissa eläviä rokotteita viljellään. Ongelma tällaisessa toiminnassa on nyt huomattu olevan se, että nämä ”emäkudokset” sisältävät yleensä monia haitallisia aineita kuten glyfosaattia (Ylläpito: Roundup, Monsanton valmistama, surullisen kuuluisa rikkakasvien torjunta-aine, sisältää glyfosaattia). Kasvin tai tuhoeläinten torjunta-aineet ovat siis löytäneet tiensä rokotteisiin. Glyfosaattia levitetään niin paljon ympäri maailman, että se on päätynyt suureen osaan meidän ruoistamme ja sitä kautta todennäköisesti rokotteisiinkin. Rokotteista puhuttaessa ollaan yleensä huolissaan thimerosalista eli elohopeasta, fenoleista, glykooleista kuten pakkasnesteistä, mutta WHO julisti glyfosaatin vuonna 2015 mahdolliseksi karsinogeeniksi (Duckduckgo: World Health Organization labels glyphosate probable carsinogen). Eli se aiheuttaa mahdollisesti syöpää ja sitä siis ruiskutetaan kehoosi rokotteessa. Pitäisiköhän tätä tutkia hiukan tarkemmin? Onko sen ”rokottaminen” meihin turvallista?

 

TB: Kävin äskettäin poikani kanssa Washingtonissa ja siellä kävimme kokouksissa, joissa oli mukana senaattoreita ja kansanedustajia, jotka ovat aikoneet suositella rokotteiden turvallisuuden tutkimista. Tohtori Sahni mainitsi glyfosaatin. Seuraavana on MIT:n, arvostetun Massachusettin teknisen korkeakoulun, tiedemiehen näkemys aiheesta.

 

Stephanie Seneff (SS) on MIT:n biologianlaitoksen vanhempi tutkija. Hän on erikoistunut tietokonetieteisiin ja tekoälyyn.

SS: Glyfosaatti kertyy elimistöön, joten se rapauttaa ihmisen terveyden hiljalleen ajan kanssa. Mutta olen havainnut, että se toimii yhteistyössä rokotteen kanssa. Glyfosaatti avaa veriaivoesteen ja vatsan suojakalvon. Aivoilla on todella vahva suoja, veriaivoeste, joka yleensä pitää myrkyt aivoista poissa. Mutta glyfosaatti sotkee sen toiminnan, joten rokotteiden myrkyt pääsevät suoraan aivoihin. Ne eivät sinne varmaankaan pääsisi, jollei ruoassamme olisi niin paljon glyfosaattia. Lapsilla esiintyy nykyään vuotavan suolen oireyhtymää, ruoka-aineallergioita ja erilaisia intoleransseja. Juuri nämä lapset ovat erittäin suuressa vaarassa vahingoittua rokotteista, koska nämä mainitsemani vaivat ovat glyfosaattimyrkytyksen oireita sekä myös vuotavan suolen oireita. Vuotava suoli kertoo taas siitä, että lapsella on niin sanotut vuotavat aivot joten hänen tapauksessaan rokotteissa olevat myrkyt menevät suoraan aivoihin, ja aiheuttavat siellä neurologisia vaurioita.

 

LP: Jotakin on tapahtunut lastemme aivoille! Jotain kiihottavaa, tulehduttavaa, ärsyttävää ja sekoittavaa, niin että aivojen hermosolut eivät enää kykene kehittymään normaalisti ja normaalissa ajassa. Esim. puheen viivästyminen, oppimisvaikeudet, huono kunto, heikot lihakset, koordinaation puute, rauhattomuus, keskittymisvaikeudet ja huomiokyvyn puute ovat ongelmia, joita syntyy kun joku ärsyttää aivoja muuttaen aivojen toimintaa ja kehitystä.

 

TB: Tieteellisissä yhteisöissä ollaan samaa mieltä siitä, että jotain on tapahtunut lastemme aivoille.

Pinta-aktiiviset aineet auttavat kahta normaalisti toisiinsa liukenematonta ainetta sulautumaan yhteen, niin kuin nuo aineet olisivat kuin öljy ja vesi. Rokotteissa Polysorbaatti 80 liuottaa kaikki aineet seokseen. Kuunnellaan seuraavaksi kahta lääkäriä, Toni Barkia ja Larry Palevskya:

 

Toni Bark (TBa) on lääkäri.

TBa: Käytämme Polysorbaatti 80:tä avaamaan veriaivoeste kemoterapiassa, kun hoidetaan aivosyöpää. Me tiedämme, että se avaa aivojen ja vatsan tiukkoja liittymiä.

 

LP: Useimmat ihmiset tekevät niin kuin käsketään. Jos kertoisin tutkimustulokseni rokotteista lääkärikollegoilleni, heitä hävettäisi tietämättömyytensä siitä, että rokotteissa oleva alumiini ei ole samaa alumiinia kuin se mitä hengitämme tai ”syömme”. Rokotteissa oleva alumiini on sellaisessa olomuodossa, että se voi helposti kulkea aivoihin asti ja tuoda sinne mukanaan viruksia ja bakteereja. Emulgointiaine Polysorbaatti 80 laitetaan lääkkeisiin, jotta ne voivat kulkeutua aivoihin ohittaen veriaivoesteen. Sitä on myös rokotteissa ja se tarttuu todella lujasti kiinni alumiiniin. Adjuvanttina alumiinilla on rakenne, joka auttaa sitä sitoutumaan lujasti bakteereihin ja viruksiin ja Polysorbaatti 80 sitoutuu todella lujasti alumiiniin ja voi vain ”kävellä” aivoihin kuin kummitus seinän läpi. Lääketiede käyttää valmistusaineita, kuten alumiinia, tarttumaan lääkeaineisiin ja kuljettamaan ne veriaivoesteen läpi, koska lääkkeet eivät muuten tuon veriaivoesteen läpi kulkisi. Polysorbaatti 80 siis tarttuu tuohon nanokokoiseen alumiinipartikkeliin, jossa lääkkeet ovat kiinni ja parantaa sen veriaivoesteen läpäisykykyä 20 kertaisesti. Menevätkö rokoteainesosat aivoihin? Sitä ei ole tutkittu. Pitäisikö rokotteen ainesosien mennä aivoihin? Ei. Jos rokoteainesosat menevät aivoihin, mitä tapahtuu? Yksi kuudesta sairastuu hermoston kehitysvaurioon, yksi viidestäkymmenestä autismiin, yksi kymmenestä ADHD:hen ja yksi kahdestakymmenestä alle 5-vuotiaasta saa aivohalvauksia. Kunnes toisin todistetaan. Vuonna 2011 julkaistiin tutkimus, jossa seurattiin yli 91000 lasta, ja 54 prosentilla noista lapsista oli vähintään yksi kahdestakymmenestä kroonisesta sairaudesta.

 

TB: Tri. Palevsky sanoi, että rokotteita jotka sisältävät aineita kuten Polysorbaatti 80, pitää tutkia enemmän. Meidän täytyy olettaa, että ne tekevät vahinkoa kunnes toisin todistetaan.

Polysorbaatti 80:n turvallisuusinfo (sciencelab.com) kertoo, että sitä on testattu ja että se on todettu lievästi vaaralliseksi ihokontaktissa. Rokotteessa käytettynä siitä ei ole tutkimuksia, mutta infon lopussa todetaan "Krooniset ja myrkylliset vaikutukset ihmisillä" -osiossa, että "Voi aiheuttaa lisääntymiseen liittyviä ongelmia eläintutkimusten perusteella. Ihmiskeholle aiheutuvasta vaarasta ei ole tietoa." Vaikuttaa siltä, ettei myrkyllisiä vaikutuksia ole tutkittu ihmisten terveyteen liittyen ollenkaan. Jotkut väittävät, ettei Polysorbaatti 80 ole vaarallista, koska sitä on niin vähän rokotteíssa. Fakta on kuitenkin se, että Yhdysvalloissa CDC suosittelee lääkäreitä rokottamaan lapset 48 rokoteannoksella kuuteen ikävuoteen mennessä. CDC:n rokoteainesosaluettelo kertoo että DTap-, influenssa-, meningiitti-, pneumokokki-, rotavirus- ja Tdap-rokotteet kaikki sisältävät Polysorbaatti 80:tä. Entä useiden rokotteiden antamisen jälkeinen kumulatiivinen vaikutus? MSDS:n mukaan Polysorbaatti 80 saattaa aiheuttaa syöpää eläintutkimusten perusteella, ja se saattaa aiheuttaa myös mutaatioita geeneissämme. Pitäisikö rokotteiden valmistajilta sekä FDA:lta vaatia tieteellisiä ja uskottavaa todisteita siitä, että Polysorbaatti 80 rokotteissa annettuna on turvallista sekä aikuisille että lapsille?

Toinen usein mainittu ainesosa rokotteissa on alumiini. CDC:n mukaan sitä on HepA-, HepB-, DTap-, Tdap-, influenssa-, pneumokokki- ja HPV- rokotteissa. Alumiinia käytetään rokotteissa adjuvanttina tai lisäaineena, joka saa ne toimimaan paremmin.

 

TBa: Jos rokote ei ole elävää virusta, käytetään adjuvanttia, joka lisää immuunivastetta. Eli elävä virusrokote kuten vesirokko, MMR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) ja vyöruusurokote sisältävät kaikki eläviä viruksia, joten ne voivat kaikki aiheuttaa ko. sairauden. Joten vyöruusurokotteen tuoteselosteeseen jouduttiinkin juuri lisäämään, että "Ai niin, vyöruusurokote voi muuten aiheuttaa vyöruusua". Mutta siis jos rokote ei ole elävää virusta on pakko käyttää jotain lisäämään reaktiota tai muuten immuunireaktio on liian heikko. Kehosi ei pidä alumiinista ja se on hermostolle myrkyllistä, joten keho tuottaa vasta-aineita sitä vastaan. Jos mukana on esim. fluoria tai muita myrkkyjä ne menevät suoraan hermojärjestelmäämme.

 

Debra Gambrell (DG) on lasten osteopaatti.

DG: Tohtori Kristoffer Exley Keeleyn yliopistosta Britanniasta,(linkki Ongelmana alumiini ja luento) on tutkinut pelkästään alumiinia yli 30 vuotta. Hän on erikoistunut tutkimaan alumiinia ja sen myrkyllisyyttä ihmiskehossa ja ruoassamme ja on osoittanut, että alumiini voi aiheuttaa herkistymistä ruoalle, jolle ei normaalisti tulisi mitään reaktiota. On tehty tutkimuksia hiirillä eli kun ruiskutetaan hiiriin alumiinia, ne eivät siedä seuraavaa ruokaa mitä niille annetaan ja kehittävät IgG-vasta-aineita sitä vastaan. Tohtori Shoenfeld on tutkijana Tel Avivissa, hän on julkaissut yli 1600 tutkimusta PubMedissä sekä kirjoittanut kirjan alumiinista ja sen vaikutuksista kehoon. Myös ruokayliherkkyydet ja autoimmuunisairaudet, kuten MS, lupus, nivelreuma ja Alzheimer ovat suorassa yhteydessä rokotettuun alumiiniin.

 

LP: Usein ei mainita ollenkaan jatkuvasti yleistyviä aikuisten hermostollisia rappeumasairauksia tai tutkimuksia alumiinin rokottamisesta nanopartikkelina. Se että saat alumiinia ravinnossasi ei ole sama asia kuin se, että hengität alumiinia keuhkoihisi. Alumiini nanopartikkelina on sitoutunut tiukasti bakteereihin ja viruksiin, Polysorbaatti 80:een ja kaikkeen muuhun mihin se voi sitoutua. Nämä aineet eivät ainoastaan pääse aivoihin, vaan ne myös jäävät aivosolujen ja muiden solujen sisään vuosiksi.

 

TBa: Ravinnon mukana kehoomme tullut alumiini tai muut myrkylliset aineet eivät teoriassa imeydy kovin suuressa määrin kehoomme, koska ruoansulatusjärjestelmämme on tai ainakin pitäisi olla avoin mutta ehyt ja yhtenäinen systeemi, josta ei imeydy mitään suoraan verenkiertoon. Kun syöt jotain, tulee sitä myös ulos. En toki suosittele meille haitallisten aineiden suun kautta nauttimista, mutta suun kautta otettuna tai ihon alle otettuna ovat kaksi aivan eri asiaa. Kun rokotetaan Polysorbaatti 80:n kanssa, saadut aineet menevät suoraan verenkiertoon.

 

TB: Paljonko alumiinia on turvallista?

 

Paul Thomas (PT) on lastenlääkäri.

PT: Yhdessä FDA:n dokumentissa 2000-luvulta sanotaan, ettei viittä mikrogrammaa alumiinia/kg/päivä saa ylittää. Mahdollinen ylittäminen voi aiheuttaa neurologisia ongelmia sekä luiden erottumista ja luultavasti monia muitakin ongelmia. New England Journal of Medicin -lehdessä muistaakseni vuonna 1998 oli Bishopin artikkeli, jossa todettiin edellä mainitun määrän jokapäiväisen ylityksen aiheuttavan yhden pisteen laskun Baileysin kehityspisteytyksessä, joten alumiini aiheuttaa merkittävän kehityksellisen tuhon. Tuossa tutkimuksessa pistettiin ruokaa suoneen. Ruoassa oli alumiinia, ja se meni suoraan kehoon, ei siis ruoansulatuksen kautta. Ruoansulatuskanavamme on niin kuin iho, jossa on suojakerros myrkkyjä vastaan. Ja ruoansulatusjärjestelmässämme on aivan oma järjestelmä, joka taistelee syömiämme myrkkyjä vastaan. Rokotettaessa tuo suojajärjestelmä ohitetaan kokonaan, ja siksi on elintärkeää, että alumiinin määriä rokotteissa katsotaan kuten aiemmin katsottiin elohopeaakin. Tällä hetkellä ylitämme kaikki turvallisuusrajat.

 

Neil Z. Miller (NZM) on lääketieteeseen erikoistunut tutkiva journalisti.

NZM: Lapsemme rokotetaan kahden, neljän ja kuuden kuukauden iässä rokotteilla, joissa on yliannos alumiinia. Pneumokokki-, HepA-, HepB- ja DTap -rokotteissa on kaikissa suuret määrät alumiinia ja tutkimukset osoittavat, että nuo rokotteet aiheuttavat hermostollista ja immunologista vahinkoa sekä autoimmuunisairauksia. FDA on asettanut turvarajan myös alumiinille. Lapset jotka saavat HepB-rokotteen heti synnyttyään ylittävät tuon turvarajan 20-kertaisesti. Kahden kuukauden iässä lapset saavat rokotteista alumiinia 50 kertaa yli tuon turvarajan.

 

TB: Tohtori Thomas mainitsi juuri termin "ei suun kautta", ja FDA:n dokumentin jossa osoitetaan alumiinin päivittäinen turvaraja. Neil Miller suositteli myös samaa turvarajaa. FDA:n koodin (Code of Federal regulations, CFR Title 21 Volume 4, www.fda.gov) mukaan alumiinin turvallinen saantiraja, ei suun kautta nautittuna, vaan jollain muulla mahdollisella tavalla, on 25 mikrogrammaa (mcg) päivässä. FDA:n mukaan suurin turvallinen määrä alumiinia on viisi mikrogrammaa per kilo, ja jokainen tuote, jossa on enemmän kuin 25 mcg pitäisi olla merkitty varoitustekstillä ”Alumiini voi olla myrkyllistä keskushermostolle ja luille”. Jostain syystä rokotteissa ei vaadita tätä merkintää, eikä niissä tarvitse välittää turvarajoista.

Minulla on yliopistotutkinto matematiikasta. Lasketaanpa huviksemme, paljonko on FDA:n suositusten mukainen maksimimäärä alumiinia (5 mcg / kilo) eri painoisille ihmisille:

-3,6 kg painavalle vauvalle maksimi turvallinen alumiinimäärä on 18 mcg.

-7,5 kg painavalle vauvalle 34 mcg

-14 kg painavalle pienelle lapselle 68 mcg

-68 kg painavalle aikuiselle 340 mcg

-160 kg painavalle aikuiselle 794 mcg

 

Eli kuinka paljon tarkalleen ottaen on alumiinia rokotteissa, joita lapsille annetaan Yhdysvalloissa?

Hib: 225 mcg

HepB: 250 mcg

DTap: 170 - 625 mcg valmistajasta riippuen

Pneumokokki: 125 mcg

HepA: 250 mcg

HPV: 225 mcg

Pentacel = DTap-Hib-polio yhdistelmärokote: 330 mcg

Pediatrix= DTap-HepB-polio yhdistelmärokote: 850 mcg

 

Syntymähetkellä 99% lapsista Yhdysvalloissa rokotetaan HepB -rokotteella. Vastasyntynyt painaa noin 3-4 kiloa, eli pelkästään tuon rokotteen alumiinimäärä ylittää FDA:n suositukset 14-kertaisesti.

Neuvolakäynneillä 2-, 4- ja 6-kuukauden iässä annetaan yhteensä kahdeksan rokotetta, joista vauva saa yhteensä yli 1000 mcg alumiinia, mikä määrä ei ole turvallinen edes aikuiselle joka painaa 160 kg.

 

Tohtori Jennifer Margulis (JM) on palkittu tiedetoimittaja. Hän on myös kirjoittanut kirjan "Rokoteystävällinen suunnitelma" (Vaccine friendly plan).

JM: Alumiini on erittäin, erittäin myrkyllistä hermostolle. Ja lapsi, joka ei pysty poistamaan elimistöstään hermomyrkkyä saa aivovaurioita alumiinista. Me tiedämme sen, siitä on tukena tieteellisiä tutkimuksia.

 

DG: On tärkeää tunnustaa tosiasiat ja analysoida potilaiden tarpeet ja muuttaa ajattelutapaamme kun uutta tietoa on saatavilla.

Parin vuosikymmenen ajan meillä oli käsitys siitä, mitä rokotteet olivat, mutta viime vuonna meille selvisi, että alumiini on hermomyrkky, joka aiheuttaa autoimmuunisairauksia. Saimme tietää, että rokotteissa on glyfosaattia, tohtorit Ansell ja Seneff saivat sen selville. Jokaisen pätevän tiedemiehen tulisi ottaa tämä uusi tieto vastaan ja pohtia asioita uudelleen. Teemme niin anestesian kohdalla myös. Emme aiemmin testanneet anestesiaa alle 2-vuotiailla, koska FDA ei halunnut lapsia tutkimuksiin ja se on ymmärrettävää. Mutta sitten huomasimme korrelaation siinä kuinka lapset saivat kohtauksia korvaputkien asennuksen yhteydessä ja heillä oli vuosia myöhemmin muistihäiriöitä. Pystyimme selvittämään tuon ongelman anestesian kohdalla. Rokotteissa pitäisi ajatella samaa nyt, kun tulee uutta tietoa siitä, mitä rokotteet ovat ja mitä ne aiheuttavat. Meidän tulisi tutkia kriittisesti ja tieteellisesti se mitä tarkalleen ottaen on tapahtumassa.

 

PT: Ihmiset eivät tajua, että sinunkin lääkärisi kertoo vain niin paljon kuin hän itse tietää (Toim.huom: USA:ssa informed consent, joka tulisi aina tapahtua ennen rokotusta= Lääkärin pitäisi kertoa rokotteen hyödyistä ja haitoista ja valistaa vanhempia rokotteista perusteellisesti). Mutta tosiasia on, että useimmat lääkärikollegani eivät edes tiedä, että rokotteissa on alumiinia. Jos he tietävät, he eivät tiedä kuinka paljon sitä on. Jos he tietävät, he eivät tiedä mikä on turvallinen määrä alumiinia. Meidät on koulutettu kertomalla, että alumiini on turvallista, sehän on ollut rokotteissa aikojen alusta. Se on tutkittu ja todistettu turvalliseksi. Näin meille kerrotaan. Mutta jos oikeasti tutkit asiaa tarkemmin, on olemassa satoja tutkimuksia alumiinin myrkyllisyydestä - minulla on kaksi kirjaa pelkästään tuosta aiheesta (Kuvassa kirja Research issues in aluminum toxicity by Robert A. Yokel and Mari S. Golub). Tietoa on runsaasti ja sen pitäisi herättää meissä kysymyksiä siitä mitä olemme tekemässä.

 

TB: Ehkä kaikkein tunnetuin ja kiistellyin ainesosa rokotteissa on säilöntäaine nimeltään thimerosal, joka on noin 50% etyylielohopeaa. CDC:n mukaan (CDC: Thimerosal in flu vaccine) useamman annoksen influenssarokotepakkaus sisältää thimerosalia säilöntäaineena, koska thimerosalin pitäisi ehkäistä rokoteaineen kontaminaatiota. Virheellinen yleinen uskomus on, että thimerosal eli elohopea poistettiin kaikista lasten rokotteista jo 10 vuotta sitten.

 

LP: Elohopea on edelleen rokotteissa, eikä pelkästään influenssarokotteissa. Etyylielohopea on elohopean orgaaninen muoto ja sitä on thimerosalissa ja thimerosalia on edelleen rokotteissa. Elohopea on hermomyrkky. Mutta nyt rokotteissa on yhä enemmän alumiinia, ja alumiini ja elohopea yhdessä vahvistavat toistensa vaarallista ominaisuutta: aiheuttaa hermosolujen kuolemaa.

 

TB: Tohtori Palevsky mainitsi termin ”jäämiä” (trace amounts), joka on muuten myös yhden erinomaisen dokumenttielokuvan nimi. Tuon dokumenttielokuvan on tuottanut Robert Kennedy jr.

CDC:n rokoteainesosaluettelossa moni rokote kuten DTap-, HepA-, HepB- ja influenssarokote sisältävät thimerosalia, mutta näiden kohdalla on tähtimerkki tarkoittaen, että rokote luokitellaan elohopeavapaaksi tuotteeksi, koska se saattaa sisältää vain jäämiä thimerosalista. Joten thimerosal-vapaa tuote voi siis sisältää thimerosalia!

Se on vähän niin kuin stevia, joka on makean steviakasvin lehtien uute, eikä sisällä kaloreita. Tai niin ainakin luulin. Siinä merkissä jota itse käytän, on myös tähtimerkintä ja paketin pohjassa lukee "yksi teelusikallinen sisältää alle 2 kaloria, jonka FDA luokittelee dieettisuosituksissaan nollaksi". Joten kun minä matematiikkaihmisenä laskin, että kun yksi annos steviaa, joka siis luokitellaan kokonaan kalorittomaksi, sisältää 1,9 kcal, ja haluan vaihtaa reseptissä olevan sokerin steviaan, steviaa tulee 144 teelusikallista, joka tekee 273,6 kcal lisää tuotteesta, jossa ei ole kaloreita!

Kuinka paljon tarkalleen on siis "jäämä"? CDC:n mukaan alle 0,3 mcg/0,5 ml, ja kun muutamme tuon mikrogrammoiksi per litra, saamme 600 mcg thimerosalia rokotteessa, joka on thimerosal -vapaa! Tai toisella tavalla ilmaistuna 600 ppb (parts per billion, miljardisosa). EPA:n mukaan juomavedessä voi olla 2 ppb elohopeaa. Jos siinä on 200 ppb, se on myrkyllistä. Eli thimerosal -vapaat rokotteet voivat sisältää kolme kertaa enemmän elohopeaa kuin EPA hyväksyy nesteessä ennen kuin se julistetaan myrkkyjätteeksi. Tämän tutkimuksen mukaan (US national library of medicine, National institute of health, 2005: Effects of thimerosal on NGF signal transduction and cell death in neuroblastoma cells) 1 ppb elohopeaa on myrkyllistä hermosoluille.

Eräässä lehdistötilaisuudessa Washingtonissa Robert De Niro ja Robert F. Kennedy lupasivat 100.000 dollaria sille, joka löytää tutkimuksen, jossa todistetaan thimerosalin olevan turvallista.

 

RFK: Meillä on 240 tutkimusta, joissa thimerosalin todetaan aiheuttavan aivovaurioita, ADD:tä ja ADHD:tä. Se tappaa rotat ja oravat, apinat, hamsterit, lehmät ja vuohet ja maanviljelijät. Meillä on puolen metrin korkuinen pino näitä tutkimuksia ja lisäksi 81 tutkimusta, joiden mukaan se aiheuttaa autismia, muttei yhtä ainoaa tutkimusta osoittamaan, että se on turvallista. Minä ja Robert De Niro yhdessä lupasimme 100.000 dollaria sille joka näyttää meille yhden vertaisarvioidun tutkimuksen, joka osoittaa, että thimerosal on turvallista. Sellaista ei ole olemassa.

 

TB: On ainakin 240 tutkimusta, jotka ovat osoittaneet Thimerosalin olevan vaarallista, aiheuttavan allergisia reaktioita, epämuodostumia, autoimmuniteettia, kehityshäiriöitä ja hermoston kehityshäiriöitä, kuten pakkoliikkeitä, puheen ja kielen viivästymistä sekä ADD:tä. Yli 80 näistä tutkimuksista osoittaa thimerosalin aiheuttavan autismia. Se on mutageeninen eli muuttaa geenejämme, vahingoittaa munuaisia, maksaa, pernaa, luuydintä ja keskushermostoa. Eläinkokeiden perusteella thimerosal saattaa myös aiheuttaa syöpää ja se vaikuttaa heikentävästi hedelmällisyyteen ja aiheuttaa sikiövaurioita.

Thimerosalin myrkyllisyys oli Simpsonwoodissa, Atlantassa vuonna 2000 järjestetyn tapaamisen aiheena. CDC järjesti kokouksen WHO:n (Maailman terveysjärjestön), FDA:n, Institute of Medicinen (Yhdysvaltojen lääkeinstituutti) sekä useiden rokotevalmistajien edustajien kesken. Netistä löytyy kokouksen pöytäkirja, jonka kokouksen järjestäjät joutuivat julkaisemaan myöhemmin, ja josta selviää, että kokouksen tarkoitus oli jakaa tietoa siitä, että CDC:n tietojen mukaan hermostollisten sairauksien, erityisesti autismin, sekä sen thimerosalin välillä, jota lapset saavat rokotteista, on tilastollisesti merkittävä yhteys. Yhden kokouksen kuvaavimmista kommenteista esitti tohtori William Weil: "Annoksiin liittyvä yhteys [elohopean ja autismin välillä] on suoraviivainen ja tilastollisesti merkittävä. Näillä tiedoilla voi leikkiä niin paljon kuin huvittaa, mutta yhteys on suora ja se on tilastollisesti merkittävä."

 

Rahshid Buttar (RB) on tutkija, lääkäri ja kirjailija.

RB: Simpsonwoodissa oli muistaakseni kuuden lääkevalmistajan edustajia sekä lääketieteellisen instituutin johtaja. He puhuivat thimerosalin ja lasten autismin yhteydestä ja kun epidemiologi totesi, että yhteys on selkeä, lääketieteellisen instituutin johtaja sanoi, että tiedot pitää analysoida uudelleen. Mutta epidemiologi totesi että tuo yhteys tulee ilmi joka tapauksessa, tutkitaan asiaa kuinka paljon tahansa, tai manipuloidaan tuloksia kuinka paljon tahansa. Lääketieteellisen instituutin johtaja vastasi tuohon kommenttiin, ja tämä on kirjattu kokouksen pöytäkirjaankin, että "Minun lapsenlastani, joka on juuri syntynyt, ei tulla rokottamaan. Me emme voi sallia sitä, että kansalaiset saavat tietää tästä [yhteydestä elohopean ja autismin välillä] !" Miksiköhän sitä ei saa kertoa kenellekään? Koska se aiheuttaisi valtavan kaaoksen. Eli jos seuraavalle sisällissodalle tarvittaisiin syy, tässä se on! He vaarantavat tieten tahtoen lastemme terveyden.

 

TBa: He tutkivat elohopeaa ja thimerosalia rokotteissa ja sitä miten aikaisin vauvat altistetaan sille ja totesivat tiedoista, joita heidän mukaansa ei voi "kadottaa" mihinkään

 

(Toim.huom: tietojen ”kadottaminen”, samoin kuin ”itsemurhaaminen” kuuluvat valitettavasti rahaeliittimme keinoihin heidän yrittäessään salata asioita kansalta.)

Lue myös: Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

 

että mitä aikaisempi altistus oli, sitä suurempi riski lapsella oli sairastua autismiin. Ja mitä sitten tapahtui? Samassa kokouksessa suositeltiin influenssarokotteen ottamista käyttöön raskaana oleville naisille, vaikka siinä on elohopeaa. Eli varmistetaan mahdollisimman varhainen altistus. Tohtori Brian Hooker, jolla on nippu FOIA dokumentteja (Freedom of Information Act on yhdysvaltalainen laki, joka velvoittaa viranomaisia julkistamaan dokumenttejaan kansalaisten pyynnöstä) kertoi tämän meille. Istuin asianajaja Mary Hollandin vieressä tohtori Hookeria kuuntelemassa, kun Mary sanoi "Mitä ihmettä! He juuri totesivat että mitä aikaisempi altistus elohopealle, sitä suurempi riski sairastua autismiin! Miksi ihmeessä he suosittelisivat influenssarokotetta raskaana oleville naisille?"

 

PT: Ei mahdu järkeeni miksi elohopea jätettiin juuri influenssarokotteeseen? Se on tänä päivänä suurin elohopean lähde. Siinä on 25 mcg per annos ja tuo määrä on mieletön vauvalle annettuna! Olen ihan kauhuissani siitä, että rokotteita annetaan raskaana oleville naisille! Kokeita ei ole tehty, ja se lukee rokotepakkauksen sisällä olevassa rokotevalmistajan omassa pakkausselosteessa. Siinä sanotaan: "Tuotetta ei ole koskaan testattu raskaana olevilla". Silti meidän CDC:mme suosittelee influenssarokotteen otettavaksi raskauden aikana, ja itse asiassa jotkut äidit saavat jopa kaksi influenssarokotetta saman raskauden aikana, jos heidän raskautensa osuu kahdelle eri flunssakaudelle! Ja pari vuotta sitten raskaana oleville alettiin tyrkyttää myös TDap-rokotetta (jäykkäkouristus, kurkkumätä ja hinkuyskä) joka on ihan oma tarinansa. Mutta ongelma siinä on se että rokotteissa on järjetön määrä alumiinia. Myrkkyä annetaan ”suoraan” kehittyviin aivoihin ilman mitään tutkimuksia. CDC:n nettisivuilla lukee "rokotteet ja raskaus"-kohdassa listattuna artikkeleita, joilla oikeutetaan rokotteiden käyttöä. Olen tutkinut ne kaikki sanasta sanaan ja missään ei ole pitkäaikaisia tutkimuksia, ne ovat kaikki todella lyhyitä tutkimuksia ja todella pienellä otannalla toteutettuja, joskus jopa alle 100 raskaana olevaa naista. Ei ole edes tutkittu ovatko nämä rokotteet myrkyllisiä hermostollemme (neurotoxicity), ja he kutsuvat niitä turvallisiksi!

 

RFK: Yhdysvalloissa melkein jokaisen makeanvedenkalan säilykepurkin kyljessä kielletään raskaana olevia syömästä tuota kalaa. Elohopea thimerosalissa on 50 kertaa myrkyllisempää aivokudokselle ja se pysyy aivoissa kaksi kertaa pidempään kuin kalan mukana tullut elohopea, joten miksi pistäisimme sitä raskaana olevaan naiseen tai pieneen vauvaan? Siinä ei ole mitään järkeä.

 

TB: Etyylielohopea on siis 50 kertaa myrkyllisempää ja kaksi kertaa ”kehossapysyvämpää” kuin metyylielohopea. Nämä luvut selviävät Guzzin tutkimuksesta vuodelta 2012 ja Burbacherin vuodelta 2005. Myös tuore vuodelta 2017 oleva CDC:n tutkimus (Alkyl mercury -induced toxicity: Multiple mechanisms of action) paljasti, että etyylielohopea (EtHg) on paljon myrkyllisempää kuin metyylielohopea (MeHg). Elohopean myrkyllisyys on yksi CDC:n päähuolenaiheista.

 

RB: Kun eräässä tapaamisessa keskustelin CDC:n edustajan kanssa kuuden tunnin ajan, hän halasi minua kerrottuani hänelle näistä asioista. Hänellä ei osannut kuvitellakaan, että joku on paneutunut näihin asioihin! Joten myös CDC:ssä ja hallituksessa on oikeasti ihmisiä, jotka haluavat tietää totuuden ja tehdä oikein. Kysyin tuolta CDC:n edustajalta mikä olisi hänen mielestään myrkyllisintä kaikista hänen suuressa katalogissaan olevista aineista. Ja kun hän vastasi tähän hän sanoi, että jos kerrot tämän julkisuudessa, hän kieltää asian. Hän vastasi, että elohopea on ykköshuolenaihe ja CDC:n mukaan maailman toiseksi myrkyllisin aine. Miten koko maailman toiseksi myrkyllisin aine voisi olla hyväksi meille?

 

TB: Oletko saanut tähän asti hyvää tietoa? Haluatko auttaa meitä levittämään tietoa? Voit halutessasi hankkia täydellisen videosarjan omaksesi. Jokaisesta myydystä paketista lahjoitetaan osa myös oikeisiin tutkimuksiin, niihin jotka parantavat lastemme terveyttä ja turvallisuutta.

 

RFK: Kirjani "Thimerosal" nivoo yhteen kaiken asiaan liittyvän tiedon ja kaikki vertaisarvioidut julkaistut tutkimukset. Kirjoitimme tätä kirjaa kolme vuotta ja tutkimme jokaisen tutkimuksen, jotka on tehty, ja käytimme siihen 250.000 dollaria. Emme valikoineet tutkimuksia vaan laitoimme kaiken tähän. Löysimme yli 1400 referenssiä, melkein 500 tutkimusta, jotka käytännössä kaikki toteavat saman: Thimerosal on hermomyrkky ja aiheuttaa hirvittävää vahinkoa muille elimille kehossa, se reagoi ihmisen kudosten kanssa ja on myrkyllisin ei-radioaktiivinen aine hermostollemme mitä maailmankaikkeudestamme löytyy. Tutkimustulokset tämän suhteen olivat hyvin selkeitä.

Minä olin hiukan naiivi kirjoittaessani tästä, kun ihmiset sanoivat, että tiede on osoittanut sen turvalliseksi ja thimerosalin ja autismin yhteyttä ei ole. Mutta luin tutkimuksia enkä löytänyt samaa. Kaikki tutkimukset mitä luin, kertoivat juuri päinvastaista. Uskoin, että jos ihmiset näkisivät tutkimustulokset, käytännöt muuttuisivat ja mielipiteet seuraisivat. Mutta lääketeollisuus ja rokotteiden valmistajat olivat kuin uskovaisia. On olemassa kuusi tutkimusta, joihin CDC tukeutuu, ja ne on kaikki jo kumottu. Ne löytyvät heidän nettisivuiltaan ja kun lääketieteen instituutti pyysi CDC:tä tutkimaan uudelleen näiden tutkimusten tekotapa ja tiede niissä (they were asked to review the science in those studies), CDC kieltäytyi ja uhkasi lopettaa lääketieteen instituutin rahoituksen, jos he yrittäisivät käydä uudestaan läpi nämä tutkimukset. Eli onhan selvää, että CDC tietää tutkimusten olevan vääristeltyjä. Noiden tutkimusten joukossa on kolme amerikkalaista ja kolme ulkomaalaista, skandinaavista tutkimusta. Skandinaaviset tutkimukset tehnyt, CDC:n tietojen kerääjä Paul Thorsen on nyt FBI:ltä karannut ja Interpolin jahtaama.

 

Kuva: Interpolin etsimä Poul Thorsen

 

Hän varasti rahat, miljoona dollaria CDC:ltä ja on saanut yliopistoltaan potkut, ja on saamassa tuomiot 22:sta petoksesta ja varkaudesta. Ja hänen tutkimuksensa on silti edelleen CDC:n sivuilla tärkeimpänä tutkimuksena, joka väitetysti vapauttaa thimerosalin autismiepidemiasta.

 

TB: Seuraavassa rokotusvaurioisten lasten vanhempia, jotka uskovat thimerosalin olleen yksi syy vaurioon.

April, haluan kuulla tarinasi, erityisesti Aidania koskevan.

 

April Boden (AB) on aktivisti, bloggaaja ja rokotusvaurioisen lapsen äiti.

AB: Hän oli erittäin aktiivinen, konttasi ja liikkui nelikuukautisena ja alkoi kävellä 10 kk:n iässä. Vuoden ikäisenä hän puhui, luetteli ruumiinosiaan, kertoi Seesamikadun hahmoista, kuten Elmosta. Kuukautta myöhemmin menimme rokotuksille. 13 kuukauden iässä hän sai MMR-, pneumokokki- ja vesirokkorokotteen samalla kertaa. Hän lopetti puhumisen ja hän alkoi käyttäytyä oudosti, hän esimerkiksi paukutteli itseään lattiaan. Muutamaa kuukautta myöhemmin lääkäriin mennessämme olin huolissani hänen puheestaan. Hän jokelteli hieman, mutta lääkäri sanoi hänen olevan kunnossa ja antoi hänelle lisää rokotteita. Tuon rokottamisen jälkeen jokeltelukin loppui kokonaan. Hänen vähäinenkin puheensa loppui.

 

TB: Sanoit että hänelle annettiin lisää rokotteita. Mitä rokotteita hänelle annettiin tuolloin?

 

AB: Luulen, että ne olivat DPT ja polio. Hänen puheensa oli kokonaan kadonnut ja hänen käytöksensä oli omituista. Hän hakkasi päätään ja teki kaikkea outoa ja vaarallista. Veimme hänet uudelleen lääkäriin ja hänet diagnosoitiin autistiseksi.

 

TB: Sinä teet päivät pitkät töitä vahingoittuneiden aikuisten ja lasten kanssa.

 

 

Robert J. Krakov (RJK) on rokotteisiin, henkilökohtaisiin vaurioihin sekä hoitovirheisiin erikoistunut asianajaja.

RJK: Vanhempien, lasten ja aikuisten. Suurin osa tapauksista on aikuisia influenssarokotteen uhreja, heillä on Guillan-Barren syndroomaa, joka on ääreishermoston sairaus. Hepatiitti-B rokotteen vaurioita, [HPV-rokote] Gardacilin vaurioita, joista olet varmaan kuullut. Jotenkin tuntuu, että aikuisten tapaukset ovat todistettavampia kuin lasten. He pystyvät itse kertomaan asioista ja heitä voi testata. Oireet ovat tunnistettavampia ja heidän kokemuksensa on tunnistettavissa, joten oikeudessa on helpompi todistaa.

Myös minun pojallani alkoi näkyä taantumisen merkkejä influenssarokotteen jälkeen ja ajattelimme, että se johtuu rokotteesta, mutta oikeuslaitos ei ole sitä mieltä. Se avasi silmäni sille mitä rokotteet voivat saada aikaan. Meillä Yhdysvalloissa on rokotehaittojen korvausjärjestelmä, koska rokotteet aiheuttavat vaurioita. Tiedetään myös lain ja tapausten perusteella, ettei kukaan oikeasti tiedä miten rokotteet vaikuttavat ihmisen kehoon. Päättäjät päättivät suojella rokotevalmistajia hyvittelemällä ihmisiä. Kun emme tiedä mikä aiheuttaa sairastumisen, niin todistustaakka on sairastuneella ihmisellä itsellään. Haittakorvausjärjestelmä on rajallinen, mutta jotkut ihmiset saavat oikeasti korvauksia ja se on hyvä asia. En missään nimessä sanoisi, että rokoteohjelma on kamala ja se pitäisi lopettaa, mutta se on rajallinen. Sitä ei alun perin kehitetty antamaan rokotevalmistajille täydellistä immuniteettia, mutta se on tulkittu niin ja se vaikuttaa siltä. Se myös estää meitä saamasta kunnollista tietoa aiheesta. Eli kun haastat rokotevalmistajan oikeuteen, ja sinulla on vaatimus, johon on hyvät perusteet, voit saada heidät vastaamaan kysymyksiisi ja saatat saada heidät luovuttamaan asiakirjoja ja nähdä tutkimustuloksia. Me emme pysty saamaan rokotevalmistajilta tai heidän tutkijoiltaan tietoa kuin erittäin harvoissa tapauksissa. Emme siis pysty tuottamaan tietoa siitä, aiheuttavatko rokotteet vahinkoa, mutta se mitä opimme William Thompsonilta ja CDC:n tutkimuksista on se, että rokotteissa oleva thimerosal aiheuttaa vahinkoa. Ja tätä meidän täytyy selvittää enemmän, mutta koska rokotevalmistajilla on syytesuoja, kaikenlainen selvittäminen on hyvin vaikeaa. Tämä on yhtä taistelua. Yritämme eri reittejä käyttäen vain saada aidon totuuden esiin ja oikeutta lapsillemme.

 

TB: Lasten suojeleminen on tavoitteemme. Ovatko rokotteet turvallisia ja tehokkaita? Näin meille kerrotaan, mutta olemme juuri nähneet pari henkilökohtaista tarinaa, jotka voivat kyseenalaistaa rokotteiden turvallisuuden. Mutta entä sitten rokotteiden tehokkuus?

 

Mitä tarkoittaa se että rokotteet ovat tehokkaita? Sitäkö että ne ehkäisevät sairauksia?

 

Sherri Tenpenny (ST) on tutkija, konsultti, lääkäri ja kirjailija.

ST: Websterin sanakirjan mukaan tehokkuus tarkoittaa sitä, että tekee jotain, jolla saavutetaan tietty tavoite. Rokotettaessa tavoite on saada aikaan vasta-aineita. Jos rokote tekee tämän, niin se on tehokas, se on saanut kehon muodostamaan vasta-aineita. Ja sitä varten rokote on tarkoitettukin. Mutta se että sinulla on vasta-aineita kehossasi ei tarkoita sitä, että ne suojaisivat sinua sairastumiselta.

Rokotteet ovat siis määritelmän mukaan tehokkaita, mutta ne eivät suojaa sinua sairastumiselta, koska vaikka sinulla olisi suuret määrät vasta-aineita kehossasi, voit silti sairastua. Lääketieteellisessä kirjallisuudessa on tästä monia, monia esimerkkejä. Tämä pätee jopa jäykkäkouristukseen. Sinulla voi olla suuri määrä tetanuksen vasta-aineita kehossasi, mutta jollet todella huolellisesti puhdista haavaa, on kuitenkin hyvin mahdollista saada jäykkäkouristus.

 

RS: Modernin immunologisen kannan mukaan rokotteen tarkoitus on ärsyttää kehon puolustusjärjestelmää tuottamaan vasta-aineita sairauksille, joita sinun ei haluta saavan. Tämä on se ajatus ja tietenkin tähän on muutama poikkeus. Se esitetään todella tieteellisesti jotta ajattelisit, että kun se on ruiskeena, se on tieteellisesti todistettu. Mutta se ei juurikaan poikkea siitä, että lehmästä kerätään mätää ja sinulle tehdään haava, johon mätää laitetaan. (Näin tehtiin alkuperäinen isorokkorokote, suom. huom.)

 

JM: Vanhemmat eivät tiedä, että CDC ja vakuutusyhtiöt painostavat lääkäreitä, että heidät on pakotettu rokottamaan. Sitten lääkärit pelottelevat perheitä sanoen ”Katso kuinka sairas hän on! Jos hänelle ei anneta tätä, hän tulee vieläkin sairaammaksi!” Vanhemmat eivät tiedä! He käyvät neurologilla ja neurologi ei ole immunologi. Rokotevauriot eivät ole neurologian alaa vaan immunologiaa. Emme ole tehneet mitään pariin vuosikymmeneen sen jälkeen kun keksimme kokonaisen T-solujen immuunireaktioon pohjautuvan järjestelmän. Vasta-ainereaktio ei ole suojaava immuunireaktio!

 

ST: Minulla on paksu käsikirjoitus kokouksesta 2000-luvulta, jossa keskusteltiin vasta-aineista. He sanovat tähän tyyliin: ”Emme todellakaan halua tuoda enää esiin koko keskustelua vasta-aineista, koska emme todellakaan tiedä mitä se tarkoittaa ja emme edes tiedä toimiiko se, joten unohdetaan koko juttu.”

 

TB: Tässä on tuo CBR:n (Center for biological evaluation and research) kokouksen käsikirjoitus, josta tohtori Tenpenny puhuu. Tuo FDA:n alainen Yhdysvaltojen biologisen arvioinnin ja tutkimuksen keskus säätelee biologisten tuotteiden ”turvallisuutta ja tehokkuutta”. Tässä dokumentissakin CBR toteaa moneen kertaan, että vasta-ainereaktion kehittymisellä mitataan rokotteen ”tehokkuutta”, mutta että sillä ei ole mitään tekemistä henkilön suojelemiseksi sairaudelta. Eli rokote voidaan todeta tehokkaaksi vasta-aineiden muodostamisen vuoksi, mutta se ei välttämättä suojaa taudilta.

 

PT: Vanhemmat eivät monesti tajua, että kun mennään synnytykseen ja allekirjoitetaan muutama paperi, samalla annetaan lupa kaikkeen rutiinihoitoon, mukaan lukien rokotteet. Rokottaminen tapahtuu hyvin pian synnytyksen jälkeen, eikä siitä enää keskustella, koska näet lastenlääkärin vasta tuntien kuluttua synnytyksestä. Kun synnytys on suoritettu, saat vauvan hetkeksi ihollesi ja sitten vauva viedään sinulta pois ja rokotetaan. Jokaisessa sairaalassa rokotteet paukutellaan vauvoille rutiinilla, koska se on ymmärtääkseni käytäntö kaikissa sairaaloissa ja vastaavissa.

 

JM: Valtion lainsäätäjät haluavat pakottaa vanhemmat ottamaan lapsilleen rokotteet, joita he eivät halua tai joita perhe ei tarvitse, ja tämä ajatus ei mahdu päähäni ollenkaan. Vaikka itse olen kiitollinen rokotteista ja olen r

 

 

Invitation to european protest for medical freedom 21/3/2020 munich

 

Toimituksemme suosittelee:

Kirjan voit tilata tässä.

 

Suosittelemme rokotteista kertovan Vaxxed -dokumenttielokuvan katsomista (haluamme muistuttaa lukijoitamme, että Yhdysvalloissa jokainen pieni lapsi on autistinen kymmenen vuoden kuluttua, ja rokotteet ovat yksi syy siihen. Videon katsoaksesi sinun täytyy kirjautua, koska YT:llä tiedetään, että kirjautumispakon vuoksi moni jättää elokuvan katsomatta. Voit katsoa "Rokotettu" -dokumenttielokuvan myös kanavallamme tässä.):

Vaxxed: from Cover-Up to Catastrophe

 

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat


 

Kiinnitetyt uutiset:

3/9/18: Robert Steele: Yhdysvaltojen hallitus hävisi tuomioistuimessa: Se on valehdellut kansalle vuosikymmeniä. Rokotteiden laatua EI ole testattu

14/10/18: Rokoteaiheinen paneeli Atlantassa - Kaikki "rokotemyönteiset" asiantuntijat peruivat osallistumisensa kun lista laitettiin nettiin (osa myönsi painostuksen: "Haluan pitää työpaikkani"). Live-video paneelista tässä (alkaa min 29:00)

24/1/2019: Rokotegate Italiassa: Alustavat tulokset Infanrix Hexan kemiallisesta koostumuksesta - Tutkijat eivät löytäneet rokotteesta [rokotteen tehoamiselle välttämättömiä] proteiiniantigeenejä (Toimitus: Linkki siirretty/vaihdettu?)

Video: Miten Suomi tuhotaan (BlokkiMedia) Tai tässä

 

Uutisia:

 

Olemme julkaisseet terveysaiheisia uutisia viimeiset kahdeksan vuotta "24/7". Seuraaviin lähteisiin (kuten muihinkin sivustomme lähteisiin) olemme voineet aina luottaa. Luota sinäkin. Jos kuitenkin löydät mielestäsi virheellistä tietoa, tai "valeuutisen", ilmoitathan meille siitä tässä.

 

Linkkejä kriittisiin rokoteuutisiin ja puolueettomaan rokotetietoon:

Suosittelemme seuraamaan Jordan Satheria (tai tässä), joka on perehtynyt myös rokoteaiheeseen ja käsittelee aihetta usein videoillaan.

Kooste vilpittömistä uutisista: murkut.org

Älä tue teollisuuden propagandamediaa.

Sivumme joka auttaa sinua nopeasti kohti parempaa terveyttä tässä.

 

 

Erinomainen työkalu YT:n videoiden tallentamiseen omalle koneelle on downvids.net. Kopioit YT:n linkin ja klikkaat "download". Sen jälkeen kursori kohtaan "Download this video", kilikkaat oikealla ja valitset "Tallenna nimellä". Lataa melkein kaikki videot.

 

Uusi sivumme

koronaviruksesta tässä

 

Yksi valtaeliitin tärkeimmistä tavoitteista koronavirusbioaseen suhteen on saada ihmiset pakkorokotettua. Seuraukset:

 • Yli 300 miljardia tilille.
 • Seitsemän miljardin ihmisen immuunijärjestelmä heikennetty (Lääkkeet "vaivoihin").
 • Lääkkeet rokotevaurioihin.
 • Voilá!

 

Juuri avaamani Twitter-tili tässä. (Lukeminen EI edellytä omaa tiliä.)

 

 

3.4.2020:

THL:n terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen YK:n Agenda 2030-pinssi takissa:

Covidin tarina saa uusia käänteitä (labran tuote, mutta "harmiton". Lue alla oleva twitterketju.)

Seuraava saattaa mennä monelta "yli hilseen", mutta laitan sen silti, koska suuri osa lukijoistani on perehtynyt QAnoniin: 

Uskomatonta: Wuhanissa tehdyn Adrenokromin molekyylimassa "17 17" (aakkosten 17. kirjain on Q):

Mahtava ketju Adrenokromista tässä. (Selittää mm. Covidin!)

Ja kaiken lisäksi Trump twiittasi JUURI äsken 3M:stä (3M on listattu Adrenokromin patentissa)

1.4.2020:

Tässä 2 videota, jotka auttavat sinua katsomaan Covidia toisesta näkökulmasta. Miksi sairaalat tuntuvat olevan niin tyhjiä? Mitä meille on taas kerran jätetty kertomatta?

Dana: More good news? Citizen reporters go & do what the media won't!

Polly: Not So Trusted Voices

Valkoisen talon (Q) useasti linkkaama Joe M: Bill Gates is head of the Deep State's population reduction agenda, and leads their efforts in sterilization, populace regulation, biological agents & vaccine weaponization. He oversees multiple blueprints, from localized population boosts or cuts, to global extinction events.

Päivän mietelause: Big Pharma ei halua malarialääkkeen olevan ratkaisu Covidiin, koska se on liian halpaa ja sen sivuvaikutukset (lue: vaikutukset) liian vähäiset.

Ent. CI_A: A must read. Dr. Fauci is close friends with the WHO Director - accused of human rights violations in Ethiopia. Both are connected to the Clinton Foundation - in Ethiopia.

Ja: Global vaccine coming. Why does this bother me? Maybe because Bill Gates is proposing placing a microchip in vaccines to track vaccine recipients.

Varsinkin kun mittaatte kuumetta pieniltä lapsilta, suosittelen käyttämään minimi kahta mittaria ennen kuin aloitatte esim. kuumeenalennuslääkkeen käytön. Niissä on uskomattomia heittoja. Kokemusta on.

Lisää huonoja uutisia Covid-testeistä: Virusta löydetty jopa "testiputkiloiden" ulkopuolelta

VIRANOMAISET (THL ainakin) VALEHTELEVAT KORONALUVUISSA SUOMESSAKIN!

 

31.3.2020:

Tärkeä luettava:

Onko tässä Covid-tapauksessa mielestäsi jotain todella pielessä?

Saatamme lähipäivinä joutua olemaan ilman nettiä (ja mahdollisesti puhelinta) muutaman päivän, mutta ei syytä huoleen. Kyse on armeijan ja poliisin massiivisesta, maailmanlaajuisesta operaatiosta, jossa muun muassa moni salaseuralainen (päättäjämme) pidätetään. Suosittelen tuolloin välttämään tarpeetonta ulkona liikkumista:

Covid-19 päivitys: Kaatuko internet kohta? Alkavatko massapidätykset pian?

 

David Wilcockin tuore kommentti aiheesta tässä (koko video tässä)

Jos "flunssa" vaivaa tai muuten vaan haluat buustata immuunijärjestelmääsi, lue listani suosituksista tässä.

C- ja D-vitamiinin tärkeys korostuu näinä "flunssapäivinä". Itse otan 2 grammaa C-vitamiinia ja 100mcg D-vitamiinia per päivä. Paras C-vitamiinilisä tuntuu olevan jauhe, jota suositellaan otettavan 2-3 kertaa päivässä haaleaan veteen sekoitettuna. C-vitamiini muun muassa tappaa viruksia. Aiheesta tässä, tässä, tässä ja tässä.

Varoitus! Ennen kuin otat vitamiinilisiä, tutki aihetta huolella ja keskustele lääkärisi kanssa.

Trump sanoi: ""Emme halua hoidon [rokotteen] olevan tautia pahempi." Miksi "malarialääkettä" promotaan Covidin hoidossa:  Some Rational Thoughts on CHLOROQUINE

29.3.2020:

(Video 46:38) Tutkiva journalisti haastattelee lääkäreitä : Tässä Covid "kriisissä" pelataan numeroilla ja ihmisten tunteilla - Ei tällaisia testejä ole tehty koskaan aiemmin

(Video 2:31) Thank you, Coronavirus

Neuvolassa jossa ei nyt Covidin aikaan rokoteta, ei ole ollut kätkytkuolemia eikä päivystyspotilaita:

Linkki postaukseen tässä. Lynn jatkaa:

Tuore tutkimus C-vitamiinista Covidin hoidossa: Can early and high intravenous dose of vitamin C prevent and treat coronavirus disease 2019 (COVID-19)?

Twitterissä: NY Doctor Used Hydroxy Chloroquine/Azithromycin w/ GREAT RESULTS. 200mg 2x daily Hydroxy Chloroquine 500mg 1x daily Azithromycin 220mg 1x daily Zinc sulfate 500 patients: • Breathing restored 3-4 hours • Zero deaths or intubations. Tai tässä.

Malarialääkettä Covidin hoidossa on tutkittu jo monessa maassa: So far, this my count of research on HC and COVID. - Papers in Norway, France (2), Australia, China - papers on HC and SARS (also a corona), as far back as 2005. - Pfizer just finished a clinical study - Russia (FMBA) has presented a HC Regimen - NYC started Tuesday

Chloroquine is a potent inhibitor of SARS coronavirus infection and spread. (2005)  Tai tässä.

Ja samalla Hesarissa pilkataan lääkkeettömiä hoitoja: C-vitamiini on saanut koronavirusepidemian aikana absurdin roolin, sanoo terveyshuuhaasta kirjoittava professori

Toim.huom: Edellisen artikkelin lääkäri on vapaamuurari:

Lista Suomen vapaamuurareista tässä.

Linked Birth and Infant Death Data

 

28.2.2020:

VETOOMUS C-vitamiinin käyttöönotosta koronaviruspotilaille! Helsingin yliopiston dosentti Harri Hemilän lukuisat C-vitamiinitutkimukset osoittavat C-vitamiinin hyödyt infektiotaudeissa. Kiinassa ja New Yorkissa on otettu C-vitamiini käyttöön koronaviruksen hoidossa sairaaloissa.

Oma sivumme C-vitamiinista tässä.

Mitä vikaa on foolihapossa? Foolihappo ei (yleisestä väärinkäsityksestä huolimatta) ole ihmiselle välttämätön aine (toisin kuin metyylifolaatti), vaan monelle jopa haitallinen.

Lääkärit- tv-ohjelman tuottajalta: BREAKING: EXPERTS DRASTICALLY ALTER COURSE ON CORONAVIRUS?

Video (13:56): ​WHO:n johtaja - Entinen terroristiorganisaation jäsen  Katso myös: Fauci Ignores WHO Boss Crimes Against Humanity

Dr. Fauci Confirms His Friendship with WHO Director General Dr. Tedros, Both Are Connected to the Clinton Foundation in Ethiopia

Mikä päättäjiämme vaivaa:

27.3.2020:

En suosittele ottamaan tosissaan Italiankaan numeroita: Vuonna 2018 järjestelmä "romahteli" muutaman hassun influensssasairaan vuoksi

Italia kärsii myös ilmansaasteista: Ilmansaasteet saattavat vaikuttaa koronaviruksen leviämiseen – Italialaistutkimuksen mukaan virus levisi nopeimmin alueilla, joilla ilmansaasteita oli eniten

Oma kommenttini: Big Pharman liittolaiset (monet poliitikot, viranomaiset, tyyliin kaikki lehdet...) eivät tietenkään halua, että lääke koronaan löytyisi. Niiden 300 miljardin dollarin rokotediili (7 miljardia rokotetta) menisi sivu suun. Ihmiset on saatava pelkäämään lääkettä:

Michigan’s Democrat Governor THREATENS All Doctors and Pharmacists who Prescribe or Dispense Hydroxychloroquine for Coronavirus Patients

Man dead, wife critically ill after taking additive found in anti-malaria drug touted by Trump

Yhdysvalloissa edellisenlaiset otsikot levisivät kulovalkean tavoin valtamediassa. Tässä suomalaisen roskamedian versio:

Tosiasiassa pariskunta otti akvaarionpuhdistusainetta (jolla on "sama nimi" kuin nyt tutkittavalla malarialääkkeellä.)

 

26.3.2020:

Tutkimus: Kiinassa jylläävä Covid (eri lajia kuin Italian) on "5 kertaa vaarallisempi" kiinalaisille miehille kuin muille. Täsmäase? Miksi Kiina?

Suosittelen katsomaan Ylen dokkarin Mielen salattu voima. Miten on mahdollista, että kun toista kaksosista satutetaan, toinen, joka on maailman toisella puolella, tuntee kivun? Spoiler: Olemme kaikki yhtä. Meditoi/rukoile.

25.3.2020:

Ehdoton luettava/katsottava! En halua pelotella ketään, mutta suosittelen lukemaan arvostetun MIT:n artikkelin "uudesta normaalista" joka meitä saattaa odottaa, jos Covid ei katoakaan: We’re not going back to normal

Aihetta/artikkelia selittävä video tässä.

Julkaisin juuri videon (16:02) Vuoden 1976 sikainfluenssahuijaus - Rokote tappoi ja sairastutti vakavasti tuhansia - CBS 60 minutes

Edge of Wonderin tuore video: The CCPVirus Updates: The Opening of Pandora's Box [Part 6]

Omia poimintojani/kommenttejani edelliseltä videolta:

Listat Googlen ja YouTuben sensuroimista aiheista ja sanoista löydät Googlen ilmiantajan Zach Vorhiesin web-sivustolta https://zachvorhies.com . Hänen Twitterinsä on @Perpetualmaniac  ja hänen haastatteluvideonsa tässä.

24.3.2020:

Erikoislääkäri tuomitsee hallituksen Covid-19 toimenpiteet – ”Perusteet oikeuden vastaisia” | Mielipide

Ylen propagandakone: Koronaluvut kaunistellaan prosenttipelillä

Tukholmassa yli puolet koronaan kuolleista somalitaustaisia

Belgia­ssakorona­viruksen vuoksi sairaalaan joutuneista henkilöistä yli puolet on turkkilaisia.

Harvardin presidentillä ja vaimolla on Covid. Harvard saa suuria summia rahaa Kiinan kommunistipuolueelta ja Harvard on linkitetty "labrarikoksiin"

'They have been LYING from the start,' lawyer tells RT as medics sue French PM, ex-minister over Covid-19 inaction

EXCLUSIVE: Former HHS official claims CDC leaders "lied" to Trump over coronavirus testing

Yle 2013: Suomessa on varauduttu koronaviruksen mahdolliseen leviämiseen

 

22.3.2020:

Joe on biologi-kemisti ja trutheri. Hän kertoo seuraavalla, yli miljoona kertaa YouTubessa katsotulla VUODELTA 2018 olevalla videollaan, kuinka 5G:n tullessa (eli siis juuri nyt), ihmisten pyörtyilemisistä, ym. tullaan syyttämään jotain outoa virusta. Tuo video omalla kanavallamme tässä (sensuurin välttämiseksi).

Hänen web-sivunsa tässä.

5G:tä asennetaan juuri nyt (koronaviruksen varjolla) monissa paikoin (mukaan lukien risteilyalukset ja vastaavat) eri maissa, kun kaikki ovat "kotiarestissa". Tutki ja jaa.

Joen YT-kanava tässä.

 

Yksi esimerkki lisää siitä, kuinka rasismikortin käyttö saattaa vahingoittaa yhteiskuntaa - Ei uskalleta enää toimia rasistiksileimautumisen pelossa: Italian Virologist Says ‘Racism’ Fears Crippled Country’s Coronavirus Response

Monokulttuurisessa Japanissa ei päätöksiä tehdessä tarvi pelätä rasistikorttia (ja maltillinen rokotusohjelma on myös maalle eduksi): A Coronavirus Explosion Was Expected in Japan. Where Is It?

The Netherlands: Medical research teams are the first to discover COVID-19 antibody

Kuinka globalistit hyötyvät koronaepidemiasta? Does the Coronavirus Pandemic Serve a Global Agenda?

 

21.3.2020:

Raportteja Googlen ja Youtuben sensuurin loppumisesta tulee koko ajan lisää. Tässä yksi (video):  VIKTIGT!! Google & Youtube släpper censuren! :)

Prestigious vaccine journal: Flu vaccine increases coronavirus infection risk 36%

The old swine flu vaccine caused permanent brain damage; will the new coronavirus vaccine do the same thing?

After wasting over $1 billion developing a Zika vaccine, now the government wants another $2.5 billion for novel Coronavirus

20.3.2020:

Sairaanhoitoalalla työskentelevä Samuli kertoo videollaan muun muassa rokotteista: Mitä todella tapahtuu kulissien takana - Vaihe 2 käynnistyy - Co-virus

99% kuolleista oli sairaita jo ennen koronaa:

99% of people who died from COVID-19 in Italy had other illnesses, according to Italian officials

Miten rokoteteollisuus alkoi käyttää termiä "laumaimmuniteetti" omaksi hyödykseen (huijaus):

Kun rokotteet tulivat markkinoille, oli taudit oikeasti jo "selätetty":

Lisää rokotekäyriä tässä.

19.3.2020:

Koronavirukseen on löytynyt hoito! Malarialääke!

Israeli scientist: You’re not going to see millions of people die from COVID-19

A fiasco in the making? As the coronavirus pandemic takes hold, we are making decisions without reliable data

Fasesta:

Tällä hulabaloolla on vain yksi päämäärä: Saada pakolla rokotettua koko maailman väestö. WHO teki päätöksen (THL:n Nohayek kertoi tämän Alfa-TV:n lähetyksessä), että keskeneräinen ja tutkimaton rokote on oikeus antaa pandemiatilanteessa + rokottajalla on syytesuoja + lääkeyhtiöt haluavat lyödä rahoiksi. HE SIIS EIVÄT JOUDU MISTÄÄ VASTUUSEEN! Asiaa he ovat huolella valmistelleet jo pitkään: Problem, reaction, solution.

Koronarokote on jo valmis. Se oli valmis virallisesti kolme päivää ensimmäisen Kiinan tapauksen jälkeen. Miksi ei Suomen mediat puhu siitä? Siksi, että se paljastaisi tämän lääkemafian lirityksen.

Yhtiö joka on kehittänyt rokotteen, esitteli sen Trumpille pyytäen rahaa USA:n valtiolta rahoitusta massatuotantoon. Yhtiön omistajina on kyseenalaisia tahoja ja rokote sisältää mm. sian DNA:ta kaikkien muiden myrkkyjen lisäksi. Ovat todella ovelia. Valmiuslain voimassa olon eli poikkeustilan aikana perustuslain antama turva kansalaisille ei ole voimassa. Tartuntatautilaki astuu voimaan, mikä antaa valtiolle oikeuden pakkorokotuksiin. Se voidaan antaa täysin tahdosta riippumatta vaikkapa voimakeinoja käyttäen. Ihmisiä tulee kuolemaan rokotteen takia enemmän kuin virukseen tulee kuo-lemaan. Ihmisiä tulee vammautumaan elinikäisesti rokotteen takia samalla tavalla kuin kävi sikapiikin takia. Ja valtio tai lääkeyhtiö eivät ole mistään vastuussa, jos joku vammautuu. Lääkeyhtiö tienaa tällä taas miljardeja muiden ihmisten kustannuksella. Olisi ehkä aika herätä ennen, kun on myöhäistä.

18.3.2020:

Tässä kysely Covidin alkuperästä FB:n rokotuskriittiset-ryhmässä:

Kuva: Melkein kaikki vastanneet ovat sitä mieltä, että Covid sai alkunsa laboratoriosta.

Lisää "bioaseteoriasta" alla.

Malarialääke, joka on todella halpaa, ja jota on kasapäin "malariamaissa" estää Covid-19:n leviämisen: French researcher posts successful Covid-19 drug trial​

Selitys malarialääkkeeseen By Computational biologist ( and director of @UGI_at_UC) tässä.

Uudet artikkelimme:

Tappavien virusten kehittämiskielto päättyi Yhdysvalloissa vuonna 2017

Bioaseasetuksen kehittäjältä Covid-19 päivitys - Kiina ostaa bioaseteknologiaa Yhdysvalloista

Tässä mielenkiintoinen kirjoitus Googlen "omistajanvaihdoksesta":

17.3.2020:

Googlelta löytyy nyt aiemmin piilotettua tietoa ja kuvia! Onko Google hyvisten hallussa? 

And We Know kertoo aiheesta tuoreella videollaan tässä (alkaa 18:45).

 

 

Edellinen video on vain yksi esimerkki siitä, että valta on karannut päättäjiltämme mielisairaille globalisteille.

Nyt on mielestäni tärkeää saada lähipiiri ymmärtämään, että koronaviruksessa on kyse bioaseesta, jonka levittämisen yksi tärkeimmistä tarkoituksista on saada ihmiset ottamaan (mahdollisesti pakkorokotusten kautta) koronaviruksen kehittäjien itsensä valmistama todella vaarallinen koronavirusrokote.

Jos emme saa ihmisiä ymmärtämään supereliitin (alias globalistit, teollisuus, kabaali, saatananpalvojat) lahjomalla ja kiristämällä saavuttaman vallan määrää, on peli oikeasti kohta pelattu.

Nyt on hetki unohtaa kanssaihmisten väri ja uskonto ja muut oikeasti merkityksettömät asiat, ja keskittyä yhdessä päihittämään tuo mielisaras vihollinen.

Jaa tietoa (sensuroivan ja varjobannaavien Fasen ja Twitterin ulkopuolella) niin tehokkaasti kuin pystyt.

Tanskassakin alkavat pian pakkorokotukset vaarallisella koronavirusrokotteella

Dailymail 2010: Sikainfluenssaepidemia oli lääkeyhtiöiden aikaansaama väärä pandemia, jossa nuo yhtiöt tienasivat miljardeja

Eurooppa on nyt maailmanlaajuisen koronaviruspandemian keskipiste Tohtori Daniele Macchini Italiassa: "Mietittyäni pitkään, mitä kirjoittaa siitä, mitä meille tapahtuu, minusta tuntui, että vaikeneminen ei ollut lainkaan vastuullista. Yritän siksi ilmaista kauempana oleville ihmisille todellisuudestamme sen, mitä Bergamossa koemme näinä koronaviruspandemiapäivinä [...] Sota on kirjaimellisesti syttynyt, ja taistelut ovat yhtäjaksoisia yötä päivää [...] Ihmiset kärsivät paljon pahemmasta kuin influenssan komplikaatioista. Meidän on lakattava väittämästä, että se on paha flunssa."

They recovered from the coronavirus. Then they tested positive again. Why?

Los Angelesin lentokentällä takavarikoitiin feikkejä Covid-testauslaitteita (tuotiin Englannista): U.S. Customs Seizes Fake Coronavirus Test Kits at LAX

Tutkimusten mukaan influenssaan kuolee maailmassa vuosittain noin 500.000 ihmistä

Yle Ykkösaamu: Voisiko koronavirus olla lähtöisin sotilaslaboratoriosta? (Spoiler: Voi.)

16.3.2020:

Googlen ilmiantaja, vanhempi softainsinööri Zach Vorhies suosittelee nanohopeaa taistelussa viruksia vastaan

Oma artikkelini aiheesta tässä.

​Katso Covid-listamme "sairastuneista" "merkkihenkilöistä"

Miksi Suomessa ihmiset paranee aivan erilailla Covid-19:sta kuin muualla pohjoismaissa? Huomattava on se, että Covid tuli Suomeen noin viikon jäljessä, ja silti 10 kertaa enemmän parantuneita. Onko immuunijärjestelmämme niin paljon paremmassa kunnossa? Norjassa syödään miljoona pakastepizzaa päivässä.

Edellisen lähde: worldometers.info

Dailymail 2010: Sikainfluenssaepidemia oli lääkeyhtiöiden aikaansaama väärä pandemia, jossa nuo yhtiöt tienasivat miljardeja

Kymen Sanomat 19.12.2017: Tämän vuoden influenssarokote täysi huti

Iltalehti 20.12.2017: Ensimerkit influenssarokotteen tehosta huonot

Sanden hieno kirjoitus ajankohtaisesta aiheesta: CORONA !

15.3.2020:

Denmark rushes through emergency coronavirus law

FB:stä poimittu: 

"Tanskassa juuri 2 päivää sitten ajettiin läpi laki, joka antaa terveysviranomaisille lailliset oikeudet päättää hoitotoimenpiteistä ... laki antaa poliisille oikeudet rajoittaa ihmisten liikkuvuutta myös ruokakauppoihin sekä yksityisiin ja julkisiin sairaaloihin, pakkorokottaa kansalaiset (vaikka rokote on vasta tekeillä)... poliisi saa [ehkä pian] tunkeutua sairastuneiden ihmisten yksityiskoteihin ilman oikeuden päätöstä ... Kööpenhaminan yliopiston lakitieteen professorin Jens Elo Rytterin mielestä tämä lakimuutos on äärimmäisin lakimuutos Tanskassa 75 vuoteen, sitten toisen maailmansodan ... Suomellakin on jo suunnitelma pandemian varalle, mutta pandemia-asiakirja on salainen. Miksi se on salainen? ... Pakkorokotus rikkoo ihmisoikeuksia ja tulee olemaan monille ihmisille erittäin riskialtista hommaa. Kun on kyseessä nopeasti kehitetty uusi rokote, niin emme tiedä vielä sen pitkäaikaisista haitoista ja seurauksista, saati sen sisällön vaikutuksista ihmiskehoon tai yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa, puhumattakaan joidenkin ihmisten geneettisistä alttiuksista (joita ei selvitetä ennakkoon) sairastua vakavasti rokotteista.

Pakkorokotukset ovat myös Nürnbergin oikeudenkäyntien julistusta vastaan, jossa todetaan, että ihmisellä on oikeus koskemattomuuteen, eikä hänen koskemattomuuttaan saa loukata tai käyttää hänen kehoaan lääketieteellisenä kokeena vastoin hänen tahtoaan."

Robert Steele: Fake Pandemic Update — CDC Official Figures on “Normal” Flu

Tutkimus: Covid-19 -testit testanneet 80% väärin: Potential false-positive rate among the 'asymptomatic infected individuals' in close contacts of COVID-19 patients. " The false-positive rate of positive results was 80.33%." Tutkimus myös tässä.

Amazing Pollyn RT: "Bill Gates itse on virus":

Joe M: Julkkikset sairastuu muka enemmän:

"Antivirus" John McAfee: We are destroying our economies, And giving up our freedoms to assemble And move freely ... For fear of a virus That has killed 100 times fewer people than the flu ... In the same period of time. We are watching a society In the throes of insanity.

KORONAVIRUS VOI OLLA KRIISIYTYVÄLLE LÄNSIMAAILMALLE MYÖS MAHDOLLISUUS

14.3.2020:

The old swine flu vaccine caused permanent brain damage; will the new coronavirus vaccine do the same thing?

Human GUINEA PIGS: Volunteers offered $4,500 to be infected with coronavirus to test a VACCINE

2015: CDC admits 98 million Americans were given cancer virus via the polio shot

Here’s PROOF that it’s actually vaccinated people who are spreading communicable disease - watch at Brighteon.com

22 ‘must-see’ vaccine documentaries

Uusi artikkelimme: 

Nanohopea ja C-vitamiini ja koronavirus

 

13.3.2020:

Uusi artikkelimme: 

Miksi koronavirus haisee - Top 10

 

Miten estää Covid-sairastuminen (video 7:05): How to take Vit C in prevention of Covid-19 infection Vältä ihmisjoukkoja, pese kätesi, syö terveellisesti, nuku hyvin, kuntoile, low-karb ketogeeninen ruokavalio, paastoa, ota C-vitamiinia suun kautta (pulveria, ei tablettia) 5-10g per päivä haaleaan veteen sekoitettuna, mielummin 3 x päivässä, liika C-vitamiini aiheuttaa ripulia, älä käytä muovi- eikä metallipulloa, juo todella hitaasti. Ota myös B-vitamiinia ja antioksidantteja.

Covid-19 in China is improving, no need to panic

Näin kansaa viedään:

“Healthy people in Italy are dying.” Two points here. First, sometimes these healthy people aren’t really healthy at all. And second, if you were healthy, and you were suddenly diagnosed, for no reason, with a virus you believed was dangerous and even deadly, and then you were isolated in an ICU ward, allowed no visitors, perhaps even put on a ventilator, and then treated with highly toxic antiviral drugs, do you think there is a chance you would die? Jon Rappoport: Italy: “ICU wards are overflowing”

12.3.2020:

Del Bigtreen tuore video jaettavaksi somessa - Sitä ei sensuroida kuten alkuperäiselle käy juuri nyt:  Viranomaisten rokotehuijaus autismin suhteen paljastui, oikeus voitti - Viranomaisilla ei yhtäkään tutkimusta tueksi! (7:16)

Del Bigtreen tuore video, jossa käsitellään koronavirusta, numeroiden "manipulointia", kv-rokotteen haasteita ("hyvää" rokotetta ei ole tulossa lähiaikoina): CORONAVIRUS: THE PHARMA PANDEMIC

Miksi näistä ei uutisoida? (Spoiler: Koska media on lääketeollisuuden "hallussa", koska lääketeollisuus ei näillä hoidoilla juuri tienaa, eikä niillä saada meitä sairaiksi, kuten esim. rokotteilla):

Hoito #1: C-vitamiini:

Hoito #2: Malarialääke: 

Hoito #3: Kantasolut: 

US Coronavirus Fatality Rate Is Overestimated, Experts Say

Toimitus: Kirjoitamme parhaillaan artikkelia siitä, mikä koronaviruksessa ja -epidemiassa "haisee". Ja noita asoita on runsaasti. 

Globalresearch: COVID-19 Coronavirus “Fake” Pandemic: Timeline and Analysis

Robert Steele: World Health Organization Lies, Weaponized Against the Public – Should USA Leave WHO? Fake Pandemic But Real Threat . .

FB:stä poimittua: Ukkola on Lääkemafian lahjoma trolli, hän on aiemminkin hyökännyt rajusti rokotteita vastustavia vastaan ja nyt hän lainaa jutussaan CEPI:n (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) juttuja: ”Tämä on pelottavin virus, minkä olen nähnyt vaikka mukaan laskettaisiin mers, sars ja ebola. Korona on pelottava, koska se on yhtä aikaa tarttuva ja tappava”, sanoo epidemioita torjuvan CEPI:n johtava asiantuntija Dr Richard Hatchett."

No, mitähän tuo CEPI ajaa ja kuka sitä rahoittaa..? No Gateshan se sielläkin vaikuttaa....

Edellisen kirjoittaja viittaa tähän iltalehden artikkeliin: Tätä vauhtia kymmenettuhannet suomalaiset kuolevat koronaan – miksi Suomi ei yritä estää sitä?

Bill Gates on rahoittanut monia todella kyseenalaisia projekteja. Tässä yksi: "Koronavirusepidemiaharjoitus" New Yorkissa lokakuussa 2019 (Eli noin kaksi kuukautta ennen OIKEAA epidemiaa):

Huomaa että CIA on myös yksi tapahtuman tukijoista. Video aiheesta tässä.

Anti-Vaxxer Biologist Stefan Lanka Bets Over $100K Measles Isn’t A Virus; He Wins In German Federal Supreme Court

11.3.2020:

Toimitus: Koska suurin määrä ihmisiä sairastuu? Tyyliin tammi-helmikuussa. Pimeys (tekemisen puute, masentaa). Kylmyys (ollaan sisällä). Syödään "mitä sattuu" (vähemmän terveellistä ruokaa, "kaukoruokaa". Ollaan enemmän sisätiloissa suurten ihmisjoukkojen keskellä.... Ennustukseni: Kevät kun pääsee vauhtiin, on koronakeissi muisto vain!

CDC hävisi oikeustaistelun – Rokotteet eivät ole turvallisia

The Flu Shot Can Protect You From Coronavirus is FAKE News According to Medical Doctor

Ovatko rokotteet turvallisia?

9.3.2020:

Jäitä hattuun!

Joukkohysterian anatomia Vuonna 2017 kuoli 26 000 ihmistä terrorismiin ja peräti 120 000 kuoli tulipaloissa. Mutta näittekö Iltalehdessä otsikkoa: OHIKULKIJA HUOMASI MIEHEN SYTYTTÄVÄN KYNTTILÄN ASUNNOSSAAN! KORTTELI EVAKUOITIIN!

Lääkäri Heikkilä: Kiinassa saavutettu erinomaisia tuloksia C-vitamiinilla koronaviruksen hoitamisessa

Syytetään koronavirusta kaikesta: Suomi perui osallistumisen Naton sotaharjoitukseen Norjassa – Syyksi kerrotaan koronavirus

Tässä mielenkiintoinen video koronaviruksesta (vaatii avointa mieltä).

On hyvin todennäköistä, että koronavirus aktivoituu kun kehon PH on alle 6,9 ja tauti puhkeaa PH laskee alle 5,5 Kuinka voit vaikuttaa kehosi PH:hon? Wim Hof opettaa, kuinka kehon emäksisyystasoa kasvatetaan, mm. hengitysharjoituksilla. Wim Hof -metodin kouluttaja on Tampereella ensi lauantaina (99€), Porissa 19/4 (125€)ja Espossa 25/4 (125€). Suosittelemme!

"Koronavirusflunssa" paranee happiterapialla: All Roads Lead to Oxygen "Don't be afraid of the corona virus.  We know how to beat the virus.  Be afraid of the vaccine. The South Koreans have already beaten the corona virus with simple oxygen therapy --- and that, too, is part and parcel of the story."

Postasimme seuraavan videon 26.2.2020:

The BEST NEWS re CΟRΟNΑ VΙrus you've heard all month! Kinda. (Myös Danan mielestä happi on tärkeässä osassa koronaviruksesta puhuttaessa)

8.3.2020:

Robert Steele: 32,000+ COVID-19 ARTICLES UNLOCKED "Do not celebrate the above — published articles are 1% of written articles which are 1% of what is known. The system is hosed."

Asterix koronavirus:

Virukset osuvat "hassusti" vaalien alle Yhdysvalloissa:

Ahkerasti shadowbannaavasta ja sensuroivasta FB:stä poimittua:

Sain tietoa kollegalta Kiinasta. Siellä on saatu erinomaisia tuloksia hoidettaessa C-vitamiinilla koronaviruksen aiheuttamia keuhkokomplikaatioita, mitkä muuten johtavat potilaan kuolemaan. C- vitamiinihoidosta on meneillään samanaikaisesti kolme laajaa tutkimusta. Tämän hetken konsensus C-vitamiinin määristä on 50–100 mg painokiloa kohden päivässä, mikä tarkoittaa 70 kg painavalla 3,5 g –7 g pv:ssä jaettuna useampaan annokseen. Tehohoidossa annos suonensisäisesti on 200 mg, mutta ovat käyttäneet tehohoidossa jopa 350 mg:n annoksia painokiloa kohden. Ilman komplikaatioita. Oheisena linkki, joka avautuu Googlen avulla kiinaa osaamattomille.

https://mp.weixin.qq.com/s/bF2YhJKiOfe1yimBc4XwOA

C-vitamiinihoitoja pidetään Suomessa HuuHaana. Mutta pitäköön tunkkinsa. Jaan tämän tiedon kaikille, jotta ihmiset voivat toteuttaa itse tätä Kiinassa toimivaksi todettua hoitoa jo ennalta.

First coronavirus vaccine trial in the US is recruiting volunteers

Coronavirus: Dozens trapped as China quarantine hotel collapses

 

7.3.2020:

Koronavirusrokote on ehkä tarpeeton! Isopuun videolta ICAN VS CDC "Yksi maailman parhaista asiantuntijoista sanoo, että eri hengitystieinfektioista koronavirustartunta on ehkä helpoin hoidettava. Meillä ei ole mitään kiirettä rokotteen suhteen"

Yhdysvalloissa kuolee 100.000 ihmistä vuosittain ilmansaasteiden vuoksi:

WHO:n luvut vs. todellisuus (WHO:n "rokotekattavuus 99%" on oikeasti alle puolet siitä):

Australiassa aivopestään tosissaan - Postimerkeissä vaarallisen rokotteen mainos:

 

6.3.2020:

Koronavirusrokotteesta:

Rokote saattaa olla valmis huomenna, mutta sen jälkeen tuleva pakolliset (mutta järjettömän lyhyet) testaukset mm. "tehosta" (ja kun puhutaan rokotteen tehosta on hyvä tietää, että silloin tarkoitetaan vasta-aineiden muodostumista rokotetun kehossa, ei taudilta suojaamista) ja haittavaikutuksista (joista suuri osa tulee esiin vasta vuosien kuluttua, mutta sitähän meille ei kerrota). Pakkorokotukset alkavat pahimmassa tapauksessa vuoden kuluttua. Sen verran meillä on aikaa herättää naapurit. Tutki ja jaa.

Hyvä on myös tietää, että Kiinassa moni koronaviruksesta kuollut on saattanut kuolla koronavirusrokotteen vuoksi. Siellä on saatettu antaa ihmisille SARS-rokotetta, jonka tiedetään tappavan ihmisiä sen jälkeen kun tuo henkilö on saanut koronavirustartunnan.

Del Bigtree kertoo aiheesta tuoreella videollaan, voit katsoa sen Brighteonin kanavallamme tässä, tai Bigtreen kanavalla YT:ssä. Jos et halua katsoa koko videota aloita kohdasta 1:04:30):

 

Girl Commits Suicide After Gardasil Vaccine Destroys Her Life

European forum for vaccine vigilance

Influenssakuolleisuus lähes kymmenkertaistui neljässä vuodessa, mistä se voi johtua? "Todellisuudessa huomattavasti enemmän kuin Tilastokeskuksen luvut kertovat"

Milloin eri rokotukset ovat alkaneet Suomessa?

Tutkimus 2016: Safety concerns and hidden agenda behind HPV vaccines: another generation of drug-dependent society?

Del Bigtreen videolta ICAN VS. CDC (kohdassa 49:00): CDC toitottaa jatkuvasti etteivät rokotteet aiheuta autismia. ICAN pyysi FOIA:lla ("oikeuden kautta") CDC:ltä tutkimukset aiheesta (eli todisteet). CDC lähetti heille "pitkän ajan kuluttua" 20 "tutkimusta" (osa oli koosteita tutkimuksista, reviews). DTap-rokotteen kohdalla (sen ainoan joka lähetettiin) tutkimuskoosteen lopussa lukee: Emme voi poissulkea emmekä vahvistaa DTapin yhteyttä autismiin! Uskomatonta! Eli CDC:n todiste oli..... siis se ei ollutkaan todiste! Uskomatonta mitä huijausta CDC (Yhdysvaltojen THL) harrastaa:

5.3.2020:

Lääketiede Ja Eugeniikka - "Reilu" Vuosisata Käsikädessä

Yhdysvaltojen bioterrorismi antiterrorismiasetuksen (vuodelta 1989) kehittäjä, professori Boyle sanoo, että on runsaasti todisteita siitä, että koronavirus on bioase ja kertoo kuinka KV-bioase todennäköisesti tehtiin

Yhden edellistä vastaavan haastattelun käsikirjoitus tässä.

CONFIRMED: CoVid-19 coronavirus found to contain unique “gain-of-function” property “for efficient spreading in the human population” … exact quote from science paper just published in Antiviral Research

Siitä miksi WHO ei vieläkään luokittele KV-epidemiaa pandemiaksi tässä. Toimitus: Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, Maailmanpankki toi vuonna 2017 markkinoille "pandemiavelkakirjoja", joiden arvo romahtaa pandemian iskiessä, ja velkakirjojen omistajat tietysti menettävät miljoonia.

4.3.2020: Aina mahtavan Edge of Wonderin video KV:tä koskien (osa 5) alkaa tänään 4.3.2020 kello 22.00: Coronavirus: Immunity, Vaccinations, Propaganda & Prophecies [Part 5] (Osa 4 alla)

Aina mahtavan Edge of Wonderin uunituore video: Coronavirus: Did the CCP Just Call The Coronavirus a Bio-Weapon? [Part 4]

Videolta: Kiinan armeijan virallisessa lehdessä myönnetään että Wuhanissa on bioaselaboratorio:

Noiden labrojen koe-eläimet syötetään kansalle

CIA-Nobel Robert Steele: Pääministeri pyysi minulta juuri apua koronavirusongelman hoitamisessa

Taas vain rokotetut sairastuivat - Tällä kertaa sikotautiin: Mumps virus strikes Brumbies Super Rugby squad ahead of club's clash with Chiefs in Hamilton, New Zealand

Lisää tehottomista rokotteista ylävalikossamme.

2018: Yle: Professori: Jopa puolet lääketieteen toimista turhia tai huonosti tehoavia

New England Journal of Medicine: Coronavirus Could Be No Worse than Flu

29.2.2020:

China Orders Owners Of Closed Factories To Boost Electricity Usage, Pretend Economy Is Back To Normal "or else they will get a "visit" if they fail to consumer 3000 kWh of electricity by midnight."

Kim Jong Un Threatens To Execute Politburo Members If They Fail To Contain Coronavirus Outbreak

Trump Slams Media For Coronavirus 'Hoax' Disinfo "Hoax, referring to the action they take to try and pin this on somebody."

Uudet koronapotilaat per päivä - Kiina vs. muu maailma vs. risteilyalukset:

Tällainenkin käsitys asioista on olemassa – ei ihme jos on tahoja jotka haluavat virukseen liittyvän valeuutisoinnin kuriin.

Desperate scientists inject monkeys with coronavirus to create vaccine

NIH spent more than $700 million in taxpayer money to develop coronavirus pharmaceuticals, vaccines and bioweapons

WikiHow now “weaponizing” children against their own parents to obey the very same vaccine industry that’s killing children

NEWSFLASH: Measles is NO BIG DEAL

How many ways is the flu vaccine failing us?

28.2.2020:

Savon Sanomat 26.02.2020: 

Koronaviruksen aiheuttama kuolleisuus kausi-influenssan luokkaa – Sikainfluenssa sairastuttaa maailmalla ihmisiä koronaa enemmän:

26.2.2020:

"Koronavirusflunssa" paranee happiterapialla: All Roads Lead to Oxygen "Don't be afraid of the corona virus.  We know how to beat the virus.  Be afraid of the vaccine. The South Koreans have already beaten the corona virus with simple oxygen therapy --- and that, too, is part and parcel of the story."

Myös Danan mielestä happi on tärkeässä osassa kororaviruksesta puhuttaessa: The BEST NEWS re CΟRΟNΑ VΙrus you've heard all month! Kinda.

Robert Steele postasi: VACCINE FAILURES PART 1: THE GLARING PROBLEM OFFICIALS ARE IGNORING

Robert Steele postasi: VACCINE FALURES PART 2: PETUSSIS (WHOOPING COUGH) VACCINATION

Robert Steele postasi: VACCINE FAILURES PART 3: INFLUENZA VACCINATION

23.2.2020:

Maailman terveysjärjestön WHO:n budjetista 54% tulee lääketeollisuudelta. Kuinka siltä (tai lähinnä sen johtajilta) voi odottaa puolueetonta toimintaa, mitä esimerkiksi rokotteisiin tulee?

FDA saa 70% budjetistaan teollisuudelta ja sama koskee eurooppalaisia lääkevirastoja.

Tutkimus: HepB-rokotteen "synnytyssalissa" saaneet vs. rokotteen myöhemmin saaneet, autismi oli rokotteen sairaalassa saaneissa 135-kertainen.

”Päättäjät ” (mukana CDC, lääketeollisuus, ym.) pitivät hätäkokouksen Simpsonwoodissa , kokousta ei voitu pitää CDC:ssä, koska FOIA:n kautta totuus olisi tullut julki. Yksi osanottajista kuitenkin nauhoitti kokouksen, ja tallenne vuodettiin julkisuuteen. Simpsonwoodissa päätettiin pitää tuo ”todellinen autismin syy” salassa.

HepB-rokotetteen turvallisuutta testattiin 4-5 päivää. Jos lapsi kuoli tai sairastui tuon jälkeen , "ei linkkiä rokotteeseen ollut".

Tämä ja paljon muuta todella mielenkiintoista seuraavalla videolla: KENNEDY & BIGTREE: THE INTERVIEW

HepB-rokotteen "turvattomuus":

 

21.2.2020

Kiinassa pakkorokotuslaki voimaan 1.12.2019: "Residents living within the territory of China are legally obligated to be vaccinated with immunization program vaccines, which are provided by the government free of charge." (Toimitus: Jos edellinen pitää paikkansa, on ajoitus USKOMATON, mitä koronavirukseen tulee. Huh, huh. Nyt voidaan todennäköisesti pakkorokottaa tyyliin miljardi ihmistä "puolivalmiilla" rokotteella. Laissa tosin puhutaan rokotusohjelmaan kuuluvista rokotteista, mutta silti, loikka muihin rokotteisiin ei todennäköisesti ole pitkä.)

Artikkeli rokotuskriittisiä vainoavasta kansanedustajasta: KOHUKANSANEDUSTAJALTA HÄRSKEJÄ VIESTEJÄ: MIKKO KÄRNÄ PIINASI NAISTA PENISKUVILLAAN! (Toimitus: FB:n "ansioluettelosta": Lapsilisät pois rokottamattomilta, ei pääsyä päivähoitoon, lasten vanhemmille rokottamattomuudesta kuolemantuottamusyrityssyyte ja lapset huostaan...)

Entinen CI_A, 2017 Nobelehdokas ja 2012 presidenttikandidaatti Robert Steele:

MTV 2009: Lääketeollisuus houkuttelee tutkijoita tautitehtailuun

FB:stä poimittua: Tässä lyhyesti todiste liittovaltion digitaalisen kirjaston kautta, että sähkömagneettisilla kentillä voidaan todellakin aktivoida virusgenomi: Exposure to a 50 Hz electromagnetic field induces activation of the Epstein-Barr virus genome in latently infected human lymphoid cells.

"The mercury [from the vaccines] clearly sat on the nerves supplying the eye muscles, Canadian researchers proved."

FB:stä: Rokoteoikeudenkäynti pe 20.9.2019 Oulun käräjäoikeudessa (Aiheesta voit lukea Henrik Pitkalan sivulta, alkuperäinen postaus 17.9.2019 löytyy myös rokotuskriittisten ryhmästä, 172 kommenttia)

19.2.2020:

JON RAPPOPORT: CDC BEGINS TESTING FOR SOMETHING IT HAS NO CLUE ABOUT — CORONAVIRUS OR RADIATION SICKNESS?

Robert Steele: This book documents the high probability that radiation sickness is caused by all forms of electricity including 5G, microwaves, and all other forms of emission: Arthur Firstenberg: The Invisible Rainbow – A History of Electricity and Life 

The Spanish flu specifically, the current Wuhan virus — and the cruise ships particularly — as well as cancer and diabetes — are all arguably associated with electromagnetic pollution and exposure.

 

15.2.2020:

Mike Adams (Video 11:48): Kolme luonnollista molekyyliä, jotka taistelevat koronavirusta vastaan

Japan Leads the Way in Child Health: No Compulsory Vaccines. Banned Measles Mumps Rubella (MMR) Vaccine

Yksi "homeopaattista lääketiedettä harjoittava" lisää itsemurhattujen listaan? Miksi aiheesta uutisoidaan kuukausia tapahtuman jälkeen? Miksi itsemurhaviestissä ei kerrota mistään muusta kuin rokotteista?: Illinois pediatrician left suicide note saying he may have faked vaccinations: sheriff

Artikkeli "luonnollisen lääketieteen harjoittajien" mysteerisistä kuolemista tässä.

14.2.2020:

Robert Steele SGTreportin haastateltavana: BIOWEAPON UNLEASHED

13.2.2020:

Mahtavan Edge of Wonderin tuore video koronavirukseen liittyen: Coronavirus Outbreak

Jos YT on sensuroinut edellisen, voit katsoa sen myös kanavallamme tässä (ladattu 13.2.2020)

11.2.2020:

WHO:n konferenssissa tunnustetaan puutteet rokoteturvallisuudessa: WHO-konferens erkänner brister i vaccinsäkerheten

Robert Steele: BEN FULFORD: ISRAEL BIO-ATTACK ON CHINA SEEKING TO START WWIII — WITH HUGE INSIDER TRADING PROFITS?

Biologisiin aseisiin tutustumisen voit aloittaa lukemalla tämän: Todistettu: Linkki "borrelioosien" ja bioaseiden välillä

Robert Steele: BITCHUTE: ALTERNATIVE CHANNEL ON CHINA CORONAVIRUS (YT:n sensuroimia videoita)

7.2.2020:

Jon Rappoport: New vaccines will permanently alter your DNA

Ystävämme "CI_A-Nobel" Robert Steelen mukaan Benjamin Fulfordin lähteet ovat "vertaansa vailla". Benjaminin viikottaisten raporttien lukeminen tosin vaatii aimo annoksen avointa mieltä. Selitämme aihetta Benjaminista kertovalla sivullamme tässä.

Benjamin Fulford kirjoitti maanantaina muun muassa koronaviruksesta. Artikkelin voit lukea myös omalla sivullamme.

4.2.2020:

Suomalaisten luottamus rokotteiden turvallisuuteen on laskenut (Vuoden 2019 raporttia ei vielä ole saatavilla):

Invitation to european protest for medical freedom 21/3 munich

Yhdysvaltojen suurin ulkomainen uutiskanava RT (video): Yhdysvaltojen "tarttuvien tautien virasto" CDC on lääkefirma: 'The CDC is actually a vaccine company' – Robert F. Kennedy Jr

Dr. Lawrence Palevsky kertoo rokotteista uusia lakeja käsittelevässä forumissa marraskuussa 2019 (Video 18:09)

Yrittänyttä ei laiteta: Posting anti-vaccine propaganda on social media could become criminal offence, Law Commissioner says 

Oprah ja Michael (!) Obama kampanjoivat juuri nyt rokotteiden puolesta. V for vaccines -ryhmä seuraa heitä ympäri Yhdysvaltoja jakaen totuutta rokotteista:

Ja:

visforvaccine.com/oprah-tour

Kuvakaappaukset heidän promovideoltaan tässä

Kuka saisi R on rokote -kampanjan (tai vastaavan) aikaiseksi Suomessa?

1.2.2020:

Ex-C_IA ROBERT STEELE: CHINA CORONAVIRUS — UPDATE: HYPED, HIV

a) The virus is being hyped, is LESS deadly than SARS.

b) The virus does appear to have come from a biolab and to have HIV elements inserted.

c) Family tree now available.  Bottom line: grossly over-hyped

Suosittelemme perheellisiä lukijoitamme vastaamaan (lähdeviitoitetusti) seuraavaan kyselyyn, johon kaikki lastensa rokotepäätöstä miettivät/ rokotepäätöksen/ rokottamattajättämispäätöksen tehneet voivat nyt vastata. (Tekstistä on juuri poistettu vaatimus "vastaajan omien lasten rokottamisesta" ): Rokote-epäröivien alle kouluikäisten lasten vanhempien myönteiseen rokotuspäätökseen liittyvät tekijät ("Tutkimuksen" tekijä on Oulun yliopiston maisterivaiheen opiskelija terveystieteiden opettajan koulutusohjelmasta)

Tuore tutkimus HPV-rokotetta koskien (Journal of the Royal Society of Medicine): Will HPV vaccination prevent cervical cancer? "The trials may have overestimated the efficacy of the vaccine."

Oma sivumme HPV-rokotteesta tässä.

Vauvan veren varastaminen (Video 13:29) Ruotsiksi tässä: Videon tekijän mukaan Ruotsissakin on alettu nipistää kiinni napanuora heti synnyttämisen jälkeen [aivan niin kuin Yhdysvalloissa] … istukassa oleva veri kuuluu vauvalle ja se tarvii sen. Kun verrattiin lapsia, joiden verensaantia napanuorankautta syntymän jälkeen oli rajoitettu ja niitä joiden ei, olivat verta ENEMMÄN saaneet lapset motoriikaltaan ja sosiaalisilta taidoiltaan kehittyneempiä. Yritykset ympäri maailman ovat alkaneet myydä vauvojen verta käytettäväksi aikuisten verensiirtoihin, joiden verensiirtojen tarkoitus on NUORENTAA veren vastaanottajaa. Toisin sanoen: Älä lahjoita napanuorasi verta, vaan anna vauvasi ottaa siitä kaikki hyöty synnytyssalissa. Videon tekijä suosittelee 3 minuutin odotusta ja on erittäin skeptinen niiden tahojen päämääristä, jotka haluavat vauvasi verta.

Toimitus: Suomessa ei taideta kannustaa vanhempia napanuoran nipistämiseen kiinni heti syntymän jälkeen, mutta DNA:ta Suomessakin tunnutaan "varastavan". Kun sairaalassa kysytään lupaa vauvan veren analysoimiseen (mitä ihmeellisimpien tautien "ennaltaehkäisemiseksi"),on hyvä pitää mielessä, että noihin DNA-tuloksiin ja DNA-pankkeihin pääsee käytännössä kuka tahansa käsiksi halvan hakkerin avulla. Moni yritys maksaa runsaasti lasten DNA:sta.

 

31.1.2020:

Toimituksemme suosittelee: Älä lähde mukaan koronavirushypetykseen. Tässä kuitenkin tuoretta materiaalia aiheesta:

Kartta, ym. koronakeissien ja kuolleiden suhteen: 2019-nCoV Global Cases (by Johns Hopkins CSSE) As of Jan 30, 2020 9:30 pm EST

Video (11:04): How Coronavirus Kills: Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) & Treatment

Viruspelottelun "suuri suunnitelma"

Uusi sivumme Koronaviruksesta tässä

Zerohedgeltä:

C.I.A. PATENT US7220852B1 – CORONAVIRUS AKA SARS (2009)

Ethnic bioweapon

Ja "muihin" aiheisiin...

WHO, rokotteet ja depopulaatio - Kuinka afrikkalaisista tehdään tarkoituksella lapsettomia

Video (56:48): The Science Agenda to Exterminate Blacks

24.7.2019: First clinical trial of a MERS coronavirus DNA vaccine.

WHO:n Vigiaccess sjärjestelmässä on jo:yli 31.000 haittavaikutusilmoitusta koskien Suomessa annettavaa viitosrokotetta Pentavac:ia

Unintended Consequences: Dirty Genes in Vaccines

 

30.1.2020:

Rokotteisiin (kin) perehtyneen Jordan Satherin video, jossa hän käsittelee koronavirusta, tässä.

29.1.2020:

Mitä rokotteet sisältävät (By CDC): Vaccine Excipient Summary Excipients Included in U.S. Vaccines, by Vaccine

Uunituore raportti Lancetiltä: Clinical features of patients infected with 2019 novel coronavirus in Wuhan, China

Coronavirus Cover-Up Begins: China Threatens Social Media Users with Seven Years in Prison for Reporting Pandemic News that Doesn’t Parrot “Official” Stories 

Corruption in Global Health Care May Exceed $1 TRILLION​

 

 

27.1.2020:

Ota aina hyöty kriiseistä:

Varoitamme lukijoitamme Koronavirusvouhotuksesta. Tämän epidemian (tai ainakin "vouhotuksen") takana saattavat olla tahot, jotka haluavat levittää pelkoa, koska pelkäävää ihmistä on helppo manipuloida. Suosittelemme lukemaan artikkeleita luotetuilta sivustoilta mukaan lukien sivusto censored.news

Sivustomme materiaaliin perehtyneet tietävät, että yksi teollisuuden keinoista rahan ja vallan haalimiseksi on ihmisten rokottaminen rokotteilla, jotka nuo sairaat tahot ovat itse kehittäneet sellaista tautia vastaan, jonka he ovat itse kehittäneet. Esimerkkejä on monia, vaikea sanoa onko koronavirustapaus yksi niistä. Jos et ole perehtynyt "vuoden 2009" sikainfluenssaepidemian "huijauksiin", voit aloittaa aiheeseen perehtymisen tässä.

Kannattaa miettiä todella tarkkaan ottaako vai eikö Koronavirusrokote.

Teollisuus on myös yleensä sotien ja terrorismin takana (liittyy pelon aiheuttamiseen):

"Teollisuudesta" lisää sivustollamme tässä.

China built a lab to study SARS and Ebola in Wuhan - and US biosafety experts warned in 2017 that a virus could 'escape' the facility that's become key in fighting the outbreak

Coronavirus is NORMAL, CDC Lies, Says Former CIA Spy | Robert David Steele

19.1.2020:

Yksi esimerkki siitä kuinka THL johtaa lasten vanhempia harhaan:

Kun haluat tietoa lapsille annettavista rokotteista, luet niistä todennäköisesti THL:n sivulta "Rokotusohjelma lapsille ja aikuisille". Koska haluat tietoa lasten rokotuksista, klikkaat kohtaa "Lasten rokotukset". Muutaman rivin tekstin jälkeen on linkki "Neuvolaikäisen rokotusopas (pdf 1,78 Mt)".

Oppaassa on 36 sivua, joten lukemista riittää. Esimerkiksi kohdassa MPR-rokotteen haittavaikutukset, löytyy seuraava kirjoitus:

Valtaosa (tulevista) äideistä ja isistä varmasti tyytyy tuohon tietoon ja ottaa lapselleen MPR-rokotteen.

Ongelmana on tässä kohtaa se, että tuo lista rokotteen haittavaikutuksista on todella, todella puuttellinen ja harhaanjohtava, ja että hyvin harva jatkaa tutkimista tuon MPR-rokotteen haittavaikutuksista, luottaen THL:ään. Lue lisää.

Jos kuitenkin haluat lisää tietoa MPR-rokotteesta, klikkaat rokotusohjelman rokotelistassa todennäköisesti kohtaa "MPR" jolloin päädyt sivulle"MPR eli tuhkarokko-, sikotauti- ja vihurirokkorokote". Jos haluat tietoa rokotteen haitoista, klikkaat todennäköisesti kohtaa"Mitä haittoja MPR-rokotteella voi olla?" jolloin päädyt sivulle jolla ei ole mitään. No, ehkä joku unohti päivittää tuon linkin. Yritetään toista kautta.

Klikataan sivulla alempana kohtaa 

Lisätietoa Priorix-rokotteen koostumuksesta (Lääkeinfo.fi)

Tai

Lisätietoa M-M-RVAXPRO-rokotteen koostumuksesta (Lääkeinfo.fi)

Jos klikkaat ensimmäistä, saavut sivulle, jolla kohdassa 4 kerrotaan haittavaikutuksista:

4. Mahdolliset haittavaikutukset

Kuten kaikki lääkkeet, tämäkin lääke voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Kaikki eivät kuitenkaan niitä saa.

Kliinisissä tutkimuksissa Priorixilla on esiintynyt seuraavia haittavaikutuksia:

Hyvin yleiset (ilmaantuvat 1 rokoteannoksella 10:stä tai useammin):

 • punoitus injektiokohdassa
 • korkea kuume (38 ºC tai sitä korkeampi).

 

(Toimitus: Eli todennnäköisesti suurelle osalle rokotetuista taaperoista nousee korkea kuume, jolloin moni antaa lapselleen kuumeenalennuslääkettä, jolloin keho todennäköisesti rasittuu vieläkin lisää.)

 

Yleiset (ilmaantuvat harvemmin kuin 1 rokoteannoksella 10:stä):

 • kipu ja turvotus injektiokohdassa
 • kuume (39,5 ºC tai sitä korkeampi)
 • ihottuma (läikkiä)
 • ylähengitystieinfektiot.

Melko harvinaiset (ilmaantuvat harvemmin kuin 1 rokoteannoksella 100:sta):

 • välikorvan tulehdus
 • imusolmukkeiden turpoaminen niskassa, kainalokuopassa tai nivusissa
 • ruokahaluttomuus
 • hermostuneisuus
 • epätavallinen itku
 • unettomuus (insomnia)
 • silmien punoitusta, ärtyneisyyttä ja vetisyyttä (konjunktiviitti)
 • keuhkoputkentulehdus
 • yskä
 • korvasylkirauhasen turpoaminen (poskissa)
 • ripuli
 • oksentelu.

Harvinaiset (ilmaantuvat harvemmin kuin 1 rokoteannoksella 1000:sta):

 • kouristukset, joihin liittyy korkea kuume
 • allergiset reaktiot.

Markkinoille tulon jälkeen Priorixilla on raportoitu satunnaisesti seuraavia haittavaikutuksia:

 • nivel- ja lihaskipu
 • pistemäisiä tai pieniä verenvuotoja tai mustelmataipumusta. Tämä johtuu verihiutaleiden määrän laskusta.
 • äkilliset henkeä uhkaavat allergiset reaktiot
 • aivojen, selkäytimen ja ääreishermoston tulehdus tai infektio, mikä johtaa tilapäisiin kävelyvaikeuksiin (tasapainohäiriöihin) ja/tai tilapäiseen vaikeuteen kontrolloida liikkeitä, joidenkin hermojen tulehdus, johon voi liittyä pistelyä ja puutumista tai normaalin liikkeen tuntohäiriötä (Guillan-Barrén oireyhtymä)
 • verisuonten ahtauma tai tukos
 • erythema multiforme (oireena punaiset, kutisevat läiskät, jotka muistuttavat tuhkarokkoa. Läiskät ilmaantuvat ensin raajoissa ja joskus kasvoissa ja koko kehossa.)
 • tuhkarokkoa ja sikotautia muistuttavat oireet (mukaan lukien ohimenevä, kivulias kivesten turpoaminen ja kaularauhasten turpoaminen).

 

Toimitus: Toimiiko THL tässä tapauksessa vastuullisesti?

Voit lähettää meille mielipiteesi tai kommentteja tässä.

18.1.2020:

Yle 2004: Rokotteet aiheuttivat Persianlahden sodan syndrooman?

Robert Steele: RECOGNIZING NEUROLOGIC DAMAGE (VIDEO, 00:36:24)

Tohtori Mercola - Yksi pahimmista aineista mitä raskaanaoleva nainen voi ottaa on antibioottikuuri: One of the worst things you can do during pregnancy is to take an antibiotic. Young children also need to be shielded from antibiotics, as they devastate the microbiome

Rokotettu poika kuoli "flunssaan": New York boy, 11, dies from flu: 'We don’t want Luca to become just a statistic'

2015: Hoi­to­suo­si­tus­ten tekijöillä kytköksiä lää­ke­teol­li­suu­teen – Onko tässä seuraava ”vaa­li­ra­ha­ko­hu”?

Fallet Andrew Wakefield om vaccin, autism och media

Kansalaisaloite: Käypä hoito -työryhmien lääketeollisuussidonnaisuudet on kiellettävä ja työryhmät on saatettava viranomaisvalvonnan alaisuuteen. ALOITE PERUSTETTU 26.12.2019. ALLEKIRJOITTANEITA 17.1.20202 3823 HENKILÖÄ.

Hyviä uutisia! Siskontyttären luokassa kysyttiin kuinka moni tyttö haluaisi ottaa HPV-rokotteen. Kaksi halusi (Noin 10%).

Kuinka suuri osa tuhkarokkoon sairastuneista oli rokotettu Yhdysvalloissa:

Lähde:

Lisää teollisuuden tuhkarokkohuijauksesta sivullamme tässä.

Hyviä uutisia - Yhdysvalloissa suurin osa Y-sukupolvesta on rokoteskeptisiä: ‘Very alarming’: Majority of millennials skeptical of vaccines

Googlen tuore ilmiantaja, vanhempi softainsinööri Zack Vorhies, teki kyselyn "Mitä mieltä olet rokotteista?":

From Censored.news (hakusana vacci):

The Leading Authority on Vaccines Was In the Biowarfare Business?

RFK, Jr. Discusses Vaccines on Yahoo! Finance's "Influencers with Andy Serwer"

AlfaStudio: Ovatko rokotteet turvallisia?

childrenshealthdefense.org

Pilot comparative study on the health of vaccinated and unvaccinated 6- to 12- year old U.S. children

16.1.2020:

Facebookin rokotetietosensuuria ajanut kansanedustaja Schiff haastettu oikeuteen rokotekeskustelun vaientamisesta: Rep. Adam Schiff Sued by Physicians for Censoring Vaccine Debate

Tuhannet mielenosoittajat saivat lainsäätäjät uudelleenharkitsemaan "rokotepakon" järkevyyttä: Big Win in New Jersey! Mandatory Vaccine Bill Fails After Thousands Show Up to Protest

Vaccines Containing Animal, Plant, Fungal Proteins Cause Autoimmune Diseases and Cancer

 

13.1.2020:

2015: Vaccine McCarthyism. What If the Vaccine Paradigm Itself Is Deliberately Flawed?

Vuosikymmenen huikein lääketieteellinen läpimurto voi olla tässä: rokote Alzheimerin tautiin (Toim: Alumiinin, jota suuri osa rokotteista sisältää, epäillään olevan yksi Alzheimerin taudin aiheuttajista)

Vaccinations Are Injecting Parasites Into Our Children

Tutkimus aiheesta kätkytkuolema: Simultaneous sudden infant death syndrome.

Facessa oli tällainen lyhennelmä tutkimuksen kuvauksesta: KAKSOISTYTÖT (3,5 kk ikäiset) kuolivat MOLEMMAT kaksi päivää yhdistelmärokotteiden saannin jälkeen. He olivat molemmat terveitä eikä ollut erityistä lääketieteellistä historiaa. Heillä esiintyi molemmilla kuumetta rokotteiden jälkeen (oli annettu erilaisia yhtä aikaa). Äiti löysi heidät kuolleena sängystä ja he makasivat selällään. Kuolinsyyksi dokumentoitiin "samanaikainen kätkytkuolema", eli englanniksi "simultaneous SIDS" = SSIDS.

BIGGEST MEDICAL SCANDAL IN HISTORY BREAKING! UN COMES CLEAN, ADMITS VACCINE DEATH / DAMAGE COVERUP

Vaccine Failures: The Glaring Problem Officials Are Ignoring. Part I: Measles Vaccination

Vaccine Failures, Part 2: Pertussis Vaccination

WikiHow goes insane with vaccine propaganda, teaches children how to “get vaccinated in secret” by scheming against “anti-vaxxer” parents who WikiHow warns might “abuse” their own children

As World's First Ebola Vaccine Is Released, Reported To Be 100% Effective, Remember This: EVERYTHING The Globalists Touch Leads To 'Depopulation'!

Virginia bill would allow vaccinations and birth control without parental consent

NEW SCIENCE PROVES VACCINES SPREAD INFECTIOUS DISEASE, CAUSING UP TO 15X MORE INFECTIONS AMONG FULLY VACCINATED CHILDREN

UN Officials Admit Some Vaccines Are Not Safe-Where's the Data?

Lena Sun, the Washington Post’s Resident Vaccine Propagandist

 

3.1.2020:

Seattle public schools say students must be vaccinated or they cannot come back

Paastosta: Obesity prevention: Dawn-to-sunset fasting can be used for weight management, say scientists

The top 10 most important SUPERFOOD stories of 2019

The top 10 FAKE SCIENCE stories of 2019

Raskaana tiettyjen pähkinöidenkin syöntiä kannattaa rajoittaa: Too much of a good thing: Pregnant women should watch their omega-6 consumption, warns study

Google billionaire Larry Page has been quietly funnelling money into flu vaccination initiatives

Myös Bill Gates on sijoittanut agressiiviseti rokotteisiin, nyt vuorossa GMO:t: Bill Gates Donates $15 Million to Campaign Pushing GMOs on Small Farmers Around the World

 

29.12.2019:

Valtaosa julkaisemistamme uutisista ja videoista tulee lähteistä, joita olemme seuranneet jo vuosikaudet. Olemme voineet luottaa niihin, joten sinäkin voit. (Vaikkakin on hyvä pitää mielessä, että uutta tietoa tulee jatkuvasti, ja että käytännössä kuka tahansa saattaa ”vaihtaa puolta” koska tahansa, ja ”siirtyä pohjattoman rahakirstun omistavan teollisuuden palvelukseen”.)

Haluatko elää yli satavuotiaaksi terveenä? Kirjoituksemme aiheesta tässä

Seuraavalla videolla tohtori Mercola, jolla vielä pari vuotta sitten oli kolme miljoonaa ”kuukausittaista lukijaa”, ennen kuin lääkevalmistajia nykyään omistava Google ”tuhosi” hänet, kertoo muun muassa siitä, miten paastoaminen liittyy pitkäikäisyyteen.

The Longevity Paradox - Interview with Dr. Gundry

Paastoamisesta lisää aiemmissa uutisissamme alla. (Hakusana: paasto)

22.12.2019:

Monissa osavaltioissa Yhdysvalloissa yritetään perua ihmisten uskontoon perustuvaa oikeutta olla rokottamatta lapsiaan (religion-based vaccine excemption). Viimeisin aiheeseen liittyvä merkittävä ”taistelu” käytiin juuri New Jerseyssä, jossa kongressin alahuone hyväksyi tuon uskontoon perustuvan poikkeuksen perumisen. Kun tuota lakialoitetetta oltiin käsittelemässä ylähuoneessa, oli kongressin ulkopuolella satoja/tuhansia rokotekriittisiä äänekkäästi protestoimassa lakialoitetta vastaan. Tulos: Lakialoite ei mennyt läpi. Hyvä uutinen. Tutki ja jaa.

Jordan Sather käsittelee aihetta uudella videollaan [12.21] The vaccine fight...

Jordan uutisoi usein rokoteaiheesta, ja suosittelemme katsomaan hänen videoitaan aiheen paremmin ymmärtämiseksi.

Video mielenosoituksesta tässä.

Kuvakaappaus videolta:

FDA approves first-ever Ebola prevention vaccine

Mark of the Beast by Bill Gates: Invisible Ink Could Reveal whether Kids Have Been Vaccinated

Laumaimmuniteetti osoittautui taas myytiksi: Fox: Whooping cough outbreak closes Texas school despite 100-percent vaccination rate: officials

Oma sivumme tunnetusti huonotehoisesta hinkuyskärokotteesta tässä.

The top 10 bombshell VACCINE stories of 2019

Establishment Republican and neocon anti-Trumper Rick Wilson calls for “anti-vaxxers” to be placed into re-education camps

Medical doctors STUNNED as bone marrow transplant for leukemia treatment changes man’s DNA, proving medical interventions can OVERWRITE your genetic code

It takes “2 weeks to build up immunity” to the flu after the vaccine is administered, claims the industry that has paid out over $2 billion for flu shot injuries

4.12.2019:

Arvostettu neurokirurgi Russell Blaylock: (Video)  Vaccines, eugenics and fluoride

Kaikki liittyy kaikkeen.

Toimituksemme valeuutisvaroitus lukijoillemme: Historiallisen, Obaman autorisoiman, vakoiluskandaalin Yhdysvalloissa paljastava Horowitz-raportti julkaistaan todennäköisesti ensi viikolla, ja tuohon laittomaan vakoiluun osallistuneet (mukaanlukien Obama ja moni VALTAMEDIAN TOIMITTAJA) joutuvat siitä tilille. Monia heistä tullaan syyttämään maanpetoksesta, josta maksimirangaistus Yhdysvalloissa on kuolema. Propagandamedia (YleHS, jne. mukaan lukien) tulee todennäköisesti vähättelemään tuon raportin merkitystä, koska propagandamediaa ei tällä hetkellä valitettavasti kiinnosta totuudenmukainen uutisointi.

PrayingMedic selittää aihetta Twitter-ketjussaan tässä. (Jos Twitter on sensuroinut edellisen, voit lukea sen myös tässä)

Jarmo Ekman selittää aihetta videollaan MSM spin for IG report, Finnish Epstein continued, social media censorship ja suomeksi tässä. Lisää aiheesta löydät Jarmon sivustolta:

olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com

Myös Blokkimedia selittää aihetta videollaan: Valeuutiset kuriin | BlokkiMedia 1.12.2019 tai tällä kanavalla

Jos valeuutiset ei ole sinulle tuttu aihe, voit perehtyä siihen sivustollamme valeuutisia.fi

YouTube saattaa myös osallistua propagandamedian valeuutistalkoisiin ensi viikolla, kun se muuttaa käytäntöjään 10.12.2019.

3.12.2019:

Korruptoituneet byrokraatit Yhdysvalloissa vaativat, että Facebook sensuroisi kaiken rokotekriittisen keskustelun etteivät rokotevaurioisten lasten vanhemmat saisi ääntään kuuluviin

Näyttelijä Rob Schneider puhuu pakkorokotteita vastaan - Sanoo että yhdysvaltalaiset osaavat itse päättää terveyteensä liittyvistä asoista

USA Today bestselling author Jennifer Jaynes, who penned thrillers exposing the murderous vaccine deep state, found shot to death

Michelle Malkin rises above them all, demands “freedom to question vaccines,” even in the face of extreme medical tyranny and Big Tech censorship

Embalming humans while they’re still alive? An inside look at the shockingly common use of deadly FORMALDEHYDE in today’s vaccines

Big Tech is now banning ALL “unauthorized comments” about vaccines, including vaccine ingredients, side effects, autism, etc. – censorship is about way more than just politics!

VIDEO: America collapses into a pharma state; just like a “narco state” but run by prescription drug cartels

24.11.2019:

Kuinka Google manipuloi meitä?

Googlen ilmiantaja, vanhempi softainsinööri Zack Vorhies Edge of Wonderin haastattelussa: Osa 1 tässä ja osa 2 tässä

Älä käytä Googlen tuotteita. Google on kirjaimellisesti ostanut lääkeyhtiöitä ja sensuroi nyt kaikkea  "oikeaa terveystietoa". Kuvassa Mercolan, ( joka oli yksi maailman suurimmista terveyssivustoista) kävijämäärät googlen sensuurin seurauksena. Kahdessa vuodessa miljoonista kävijöistä "nollaan":

Google kerännyt salaa miljoonien ihmisten täydelliset terveystiedot

Lisää GoogleGestaposta sivullamme tässä.

21.11.2019:

12 SCIENCE-backed reasons to say “NO” to the Gardasil vaccine

Vaccine ingredient warning: Ethyl mercury in vaccines 50 times more toxic than methyl mercury in fish

Bombshell: After finding of hundreds of cancer genes in MMR vaccines, FDA researcher admits viral cells in vaccines may “activate” genes and spread more disease

Watch: Anti-vaxxers crash Jimmy Kimmel show to warn of vaccine dangers

Supreme Court rules gun maker may be held responsible for death of children in mass shooting, even though VACCINE makers have zero liability

2015: CDC admits 98 million Americans were given cancer virus via the polio shot

22 ‘must-see’ vaccine documentaries

2016: The big vaccine conspiracy: Secret documents confirm vaccines cause autism

2017: United Nations admits latest outbreak of polio in Syria was caused by polio vaccines

2016: Raw science actually supports Antivaxxers: vaccines utterly DESTROY cellular immunity

2016: News report reveals the shocking truth about the meningitis vaccine

2017: Federal government releases financial settlement figures for vaccine injuries, shattering media’s false claim that vaccines never harm anyone

 

 

12.11.2019:

 

Lisää rokotetutkimuskeskuksen ammattitaidosta tässä.

9.11.2019:

Vaccine industry stages FAKE FLU SHOT using syringe with no needle as part of vaccine propaganda push

Even the fundraising site GoFundMe is now de-platforming vaccine skeptics

Vaccines now being used to harvest biometric identities of everyone; Big Brother merges with Big Pharma

Shocking vaccine truth: Hundreds of cancer genes are deliberately engineered into the MMR vaccine to promote cancer for generations to come

Vaxxed2 documentary producers release devastating information about America’s hidden vaccine injury epidemic: “A war zone” of dead children

 

5.11.2019:

Kaksi myyttiä: Syö aina aamupala ja syö sairaana

Paastoa päivittäin (aloita esim. 19.00-9.00 -paastolla) ja paastoa sairaana (ja kun syöt, syö OIKEASTI terveellisesti) 

joitain paastoamisella saavutettavia hyötyjä:

-Saa kehosi käyttämään sen säilömiä ravinteita tarvitsematta kuluttaa VALTAVIA MÄÄRIÄ energiaa ruuansulatukseen.

-Auttaa kehoasi luomaan optimaaliset olosuhteet paranemiselle (siksi sairaana ruokahalu heikkenee, kehosi viestittää sinulle: immuunijärjestelmäsi tarvitsee kaiken energiasi paranemiseen)

-Vähentää tulehduksia (ruuansulatus edistää tulehduksia)

-Hidastaa solujen vanhenemista (solut elävät pidempään)

-Tappaa syöpäsolut (ne kuolevat nälkään)

-Tutkimus: Miehillä 24 tunnin paastoaminen nosti kasvuhormonin määrää veressä 2000% (paransi lihasten, jänteiden, luiden ja nivelsiteiden toimintaa)

Toimitus: Paastoamista ei suositella lapsille (vaikkakin esim. 12 tunnin yöunet vastaavat lyhyttä paastoa) eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Keskustele lääkärisi kanssa ennen paaston aloittamista. Tärkeää on myös ymmärtää että teollisuus (mukaan lukien sen kontrolloima propagandamedia) ei halua sinun paastoavan. Se haluaa rahasi (osta ja kuluta) ja terveytesi (sairastu ja osta lääkkeitä. Ja lisää lääkkeitä.) 

Lisää aiheesta tässä.

 

Suosittelemme rokotteista kertovan Vaxxed -dokumenttielokuvan katsomista (haluamme muistuttaa lukijoitamme, että Yhdysvalloissa joka toinen lapsi on autistinen kymmenen vuoden kuluttua, ja rokotteet ovat yksi syy siihen. Videon katsoaksesi sinun täytyy kirjautua, koska YT:llä tiedetään, että kirjautumispakon vuoksi moni jättää elokuvan katsomatta. Voit katsoa "Rokotettu" -dokumenttielokuvan myös kanavallamme tässä. (Ladattu 5.11.2019/Katsottavissa 6.11.2019):

Noin 40% tuhkarokkotapauksista Yhdysvalloissa rokotteen aiheuttamia:

Rapid Identification of Measles Virus Vaccine Genotype by Real-Time PCR "Of the 194 measles virus sequences obtained in the United States in 2015, 73 (n. 40%) were identified as vaccine sequences"

FDA:lla ei ole tutkimuksia jotka todistavat ,että heidän hyväksymänsä influenssarokote on turvallinen raskaana olevillenaisille:

Suosittelemme Flexnerin raporttiin perehtymistä:

Opioidikriisi Yhdysvalloissa: Big-farma tarjoaa 12 miljardia kärsineille:

Syöpään kuolleiden määrä ei ole laskenut yhtään viimeisen 50 vuoden aikana Yhdysvalloissa:

Miksi luonnonlääketieteen edustajia katoaa niin suuret määrät:

Artikkeli tässä.

 

Lisää uutisiamme vuodelta 2019 tässä.

Vuoden 2018 uutisemme löydät tässä.

 

 

 

Tämä on tekstikappale. Voit lisätä tähän tekstiä ja kuvia.

/v3/files/2aEQ8c2L3e/ttav+kuinka+retrovirukset+siirtyiv%C3%A4t+ihmisiin.png

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3