Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 2

 

Alun teksti:

Päivä, jolloin näemme totuuden ja lopetamme puhumisen, on se päivä kun alamme kuolla.

- Martin Luther King jr. -

 

Päivitys 7.10.2018:

Totuus rokotteista dokumenttielokuva, osa 2 katsottavissa tässä.

Päivitys 7.10.2018 päättyy tähän.

 

Ty Bollinger (TB) on Totuus rokotteista -järjestön (ja Totuus syövästä -järjestön) perustaja.

TB: Tässä jaksossa käsittelemme seuraavia aiheita: Tiedätkö tämän päivän rokotteiden valmistusaineet? Hävittikö poliorokote polion?

Totuus rokotteista -sarjan tavoite on esittää selkeää, tarkkaa ja puolueetonta tietoa tieteeseen keskittyen, tarkastellen tutkimuksia, jotta voisimme päätellä ovatko rokotteet turvallisia vai eivät. Haluamme myös painottaa jokaisen oman valinnan tärkeyttä.

Monissa tutkimuksissa todetaan, että rokotteet ovat turvallisia. Ne ovat epidemiologisia tutkimuksia.

 

Robert F. Kennedy (RFK) on radiotoimittaja, kirjailija, aktivisti ja ympäristöasioihin erikoistunut asianajaja. Hän selittää epidemiologian käsitettä:

Epidemiologia on tieteenala, joka tutkii esimerkiksi jonkin myrkyllisen aineen vaikutusta tietyssä populaatiossa ja vertaa sitä sitten toiseen populaatioon (=kontrolliryhmä). Epidemiologia on hyvin altis manipulaatiolle. Esimerkiksi sellaisen tutkimuksen voisi saada aikaiseksi missä todistettaisiin, ettei seksi aiheuta raskautta. Tutkimukseen osallistuvien joukosta poistettaisiin ensin kaikki raskaana olevat. Jäljelle jääneet harrastaisivat seksiä, mutta kukaan ei olisi raskaana. CDC teki tällä tavalla tutkimuksen: siinä tutkimuksesta poistettiin kaikki, joilla oli autismi. Kun tutkimus saatiin loppuun, ei tutkimustuloksissa ollut henkilöitä joilla olisi ollut autismi.

 

Brandy Vaughan (BV) on Merck-lääketehtaan entinen myyntiedustaja, ilmiantaja ja rokoteaktivisti.

BV: Myin mm. Vioxx -nimistä lääkettä ja näin mitä se aiheuttaa ja miten asioita peiteltiin. Meidät koulutettiin manipuloimaan lääkäreitä ja kertomaan heille asioita, jotka eivät ole edes totta. Meidän piti vakuuttaa heidät asiasta ja tehdä selväksi, että olet heidän ainoa tiedonlähteensä. Työskentelin siis Merckille ja näin kuinka asiat hoidettiin sisäpiirissä. Otin lopputilin koska en kestänyt toimintamme epäeettisyyttä. Ennen lääketeollisuuden palveluksessa työskentelyä ajattelin kuten kaikki muutkin, että lääkkeet ja rokotteet ovat kaikkien parhaaksi, mutta kun sain aiheesta sisäpiirin tietoa, tajusin kuinka väärässä olin, kuinka tietoa vääristellään.

 

RFK: Tapaan usein sanoa: Tilastot eivät valehtele, mutta tilastojen laatijat valehtelevat. Tilastojen laatijat voivat epidemiologisia tutkimuksia laatiessaan halutessaan manipuloida tilastoja ja tietoa ja niin todella tehdään.

 

Barbara Loe Fisher (BLF) on kansallisen rokoteinformaatiokeskuksen, NVIC:n, johtaja ja kirjailija. Hän kertoo kliinisten tutkimusten ja rokotetutkimusten taustoista:

Kliiniset tutkimukset ovat yleensä todella pieniä ja hyvin puhdistettuja. Rokotetutkimuksiin osallistuvat henkilöt eivät yleensä ole samantyyppisiä kuin ne, jotka lopulta saavat rokotteen. Tutkimustulokset "valkaistaan". Väitetään ettei sairaita lapsia rokoteta silloin kun he ovat sairaita, mutta todellisuudessa paljon sairaita lapsia rokotetaan. Allergisia lapsia rokotetaan, ja lapsia joilla on aivosairauksia tai immuunijärjestelmän sairauksia. He eivät ole noissa tutkimuksissa mukana, mutta kuitenkin yleensä tällä tavallakin sairaat lapset rokotetaan. Näissä kliinisissä tutkimuksissa käytetään usein niin sanottua aktiivista plaseboa.

 

Suzanne Humphries (SH) on sisätautien ja munuaissairauksien erikoislääkäri, luennoitsija ja kirjailija.

SH: Olin todella yllättynyt kun tajusin tämän. Olinhan työskennellyt laboratoriossa ja tiedän, mikä on plasebo. Millainen plasebon pitäisi olla? Aine, jolla ei ole fysiologista vaikutusta. FDA:n myyntilupaa haettaessa rokotetutkimuksissa ei tahdo olla mukana sellaisia, joissa olisi käytetty plasebona suolaliuosta. Yleensä on käytetty rokotteen perusliuosta, jossa on alumiinisuoloja tai Polysorbaatti 80 tai aminohappoja. Tai vielä yleisempää on käyttää toista rokotetta, joka on jo aiemmin "todistettu turvalliseksi". Esimerkiksi tämän vuoden influenssarokotetta tutkittaessa käytetään rokoteturvallisuustutkimuksissa verrokkina viime vuoden rokotetta, eikä siis pistetäkään verrokkeihin suolaliuosta vaan oikeaa, vanhempaa, rokotetta.

 

Sherri Tenpenny (ST) on lääkäri, tutkija, konsultti ja kirjailija.

ST: Turvallinenhan tarkoittaa, ettei se vahingoita sinua ollenkaan. Mutta rokoteturvallisuustutkimuksissa plasebo ei ole aito. Jos kehitellään uutta lääkettä korkeaan verenpaineeseen, toiselle ryhmälle annetaan verenpainelääke ja toiselle sokeripilleri. Mutta rokotetutkimuksissa, kun uutta rokotetta tuodaan markkinoille, käytetään joko toista rokotetta, joka on ”todettu turvalliseksi” tai sitten käytetään rokotetta, joka on heidän reaktiokyvyttömäksi katsomaansa ainetta.

 

TB: Elokuun 19. päivä vuonna 2010 [eräässä lääketieteellisessä julkaisussa] julkaistiin Kalifornian yliopiston tutkimus jossa 167 plasebokontrolloitua, vertaisarvioitua tutkimusta vuosilta 2008-2009 käytiin läpi ja huomattiin, että 91,8 prosentissa lääketutkimuksista ja 73,3 prosentissa rokotetutkimuksista ei koskaan kerrottu plasebon valmistusaineita. Joten jos emme tiedä mitä on plasebossa, miten voimme luottaa tutkimukseen. Jos annat sokeriplasebon kontrolliryhmälle diabetestutkimuksessa, se voi muuttaa lopputulosta.

 

Seuraavassa osiossa kuulemme useiden asiantuntijoiden kertomuksia rokotteiden valmistusprosessista sekä yleisimmistä rokotteiden valmistusaineista.

Monet ihmiset eivät tiedä rokotteiden valmistuksesta ja valmistusaineista. Voitko kertoa meille niistä?

 

Robert Scott Bell (RSB) on kirjailija ja luennoitsija.

RSB: Kananalkioita, apinan munuaiskudosta, koirien ja muiden eläinten kudosta sekä abortoitujen sikiöiden kudosta käytetään rokotteiden valmistuksessa . Toki näitä valmistusaineita täytyy ensin neutralisoida myrkyllisillä kemikaaleilla, kuten balsamointiin käytettävällä formaldehydillä. Myös antibiootteja käytetään valmistuksessa ja metalleja adjuvantteina. Adjuvanttien tarkoitus on ärsyttää immuunijärjestelmää, että voidaan käyttää pienempiä määriä antigeeniä ja jotta syntyisi heidän tavoittelemansa ja toivomansa "vasta-ainereaktio". Mutta tämä kaikkihan on ihan painajaismaista, koska ei ole tutkittu miten nämä kaikki yhdessä vaikuttavat kehon toimintaan ja nykyään rokoteohjelmissa on monta rokotetta samassa ja lisäksi annetaan vielä monta yhdistelmärokotetta samalla kertaa.

 

Larry Palevsky (LP) on maineikas lastenlääkäri, luennoitsija ja kirjailija.

LP: Vuonna 2005 FDA (Yhdysvaltojen EVIRA ja VALVIRA) raportoi rokotteissa olevista ja niitä saastuttavista DNA-jäämistä, jotka ovat kotoisin jostain muualta kuin ihmisestä. "Emme tiedä tulevatko nämä rokotteissa olevat vieraan DNA:n osat aiheuttamaan jotain [ongelmia] tulevaisuudessa". Tulevatko nuo vieraan DNA:n osat valtaamaan kehomme DNA:ta tai aiheuttamaan syöpää, solukuolemia tai tulehduksia? Heillä ei ole mitään käsitystä! Mutta he myönsivät vuonna 2005, että rokotteissa on väistämättä vieraan DNA:n osasia, joista saattaa olla jotain ”seurauksia”.

 

Eric Zielinski (EZ) on tutkija ja terveysvalmentaja.

EZ: Triton X-100 on (DOW:n valmistama) kemikaali, jota on kodinpuhdistustuotteissa, teollisuuden käyttämissä puhdistustuotteissa, maaleissa, tuholaistentorjunta-aineissa ja sitä on influenssarokotteessa. Eikä se tapa, että arvioidaan aineiden myrkyllisyyttä laskemalla miljardinosia (ppb) hyödytä mitään. Kun aine on myrkyllistä niin se on myrkyllistä. Influenssarokotteessa on myös formaldehydiä ja se voi aiheuttaa syöpää. (Ylläpito: EU on juuri kieltänyt Formaldehydin käytön rokotteissa.)

 

Paul Thomas (PT) on lastenlääkäri. Hän perusti Lääkärit tiedonjaon puolesta -järjestön.

PT: Lääkkeiden pakkausselosteet ovat yleensä suurikokoisia, todella pienen pienellä fontilla kirjoitettuja, pieneksi mytyksi taiteltuja lappuja, joissa on molemmin puolin tekstiä. Jossain kohdassa tuolla paperilla saattaa olla oikeasti lääkkeen valmistusaineet ja pitkä lista mahdollisista sivuvaikutuksista. Jos sinä lääkärinä joka kerta lääkettä määrätessäsi kävisit sen kaiken läpi potilaan kanssa voisit yhtä hyvin sulkea vastaanottosi pysyvästi. Päivässä ei ole tarpeeksi tunteja potilaiden perinpohjaiseen valistamiseen.

 

Mike Adams, (MA) on NaturalNews.com -sivuston perustaja, tiedemies, kirjailija ja luennoitsija (Ylläpito: Hänellä on oma laboratorio, jossa tutkitaan ruokia, kemikaaleja, ym.)

MA sanoo: Otetaan kaksi ihmistä:

Henkilö A= vahva immuunijärjestelmä, pystyy vastustamaan tulehduksia ja viruksia, hänen kehonsa tuottaa tarvittavat vasta-aineet.

Henkilö Z= immuunijärjestelmä on heikko, elää roskaruoalla, D-vitamiinin puutteessa ja sairastuu joka talvi.

Tarvitsevatko he rokotetta influenssaa vastaan?

Henkilö A ei tarvitse rokotetta, koska jos hän altistuu flunssalle, kehon puolustusjärjestelmä hoitaa sen, koska hänellä on vahva vastustuskyky.

Henkilö Z:kaan ei tarvitse rokotetta, koska hänen kehonsa ei pysty reagoimaan siihen.

Rokote siis ei hyödytä edes heitä, jotka teoriassa voisivat hyötyä rokotteesta, ja he joilla on hyvä immuunijärjestelmä, eivät tarvitse sitä. Mitä rokotevalmistajat tekevät? Lisäävät kemikaaleja rokotteisiin, että Z-tyypin ihmiset saisivat reaktion rokotettaessa. He lisäävät adjuvantteja, jotka ovat myrkyllisiä kemikaaleja, joita ei milloinkaan pitäisi injektoida ihmiseen. Näitä lisätään, jotta saataisiin aikaan tulehdusreaktio, että saataisiin ihmisen keho reagoimaan siihen rokotteeseen. Juuri tämän seurauksena syntyy autismia, epilepsiaa, tajuttomuuskohtauksia ja koomaa - näiden myrkyllisten kemikaalien takia.

 

TB: Kukaan ei oikeastaan epäile sisältävätkö rokotteet näitä myrkkyjä vai ei. Väittelyä käydään siitä aiheuttavatko myrkkyjen määrät vaaraa ihmisille.

 

Irvin Sahni (IS) on lääkäri, kirurgi, tiedemies ja luennoitsija.

IS: Korkein oikeus on todennut, että ihmisille on aiheutunut vahinkoja ja vammautumisia rokotteista. Oikeudenkäynneissä on korvattu ihmisten sairastumisia 3,6 miljardin dollarin edestä. ICD 9-koodijärjestelmässä (ICD= international codes for diseases) on 18 erilaista kansainvälistä koodia, jotka kuvaavat rokotevaurioita. Jos rokotteet eivät aiheuttaisi mitään jälkiseuraamuksia, miksi meillä olisi sille olemassa koodijärjestelmä? Luokittelujärjestelmässä on 18 erilaista diagnoosia, joiden avulla luokitellaan ja analysoidaan rokotevaurioita.

 

TB: ICD-9 -koodit, erityisesti ICD-978 ja ICD-979, joista kumpikin kattaa yhdeksän eri rokotetta, kattavat yhteensä siis 18 eri rokotetta. Noilla rokotteilla on diagnostinen koodi. (Näkyy ruudussa kohdassa 13:08.) Monet rokotteet sisältävät formaldehydiä ja Triton-X100:aa, joiden molempien on todettu aiheuttavan syöpää. Formaldehydi hajoaa jos sitä nauttii suun kautta, mutta rokotteessa se säilyttää kokonaisen muotonsa. Amerikan syöpäjärjestön mukaan leukemia, joka on lapsilla yleinen syöpä, on usein yhdistetty formaldehydiin. CDC, Yhdysvaltojen tarttuvien tautien virasto, väittää että formaldehydiä on rokotteissa niin pieniä määriä, ettei se ole uhka ihmisen terveydelle. Formaldehydin vaikutuksia ei kuitenkaan ole tutkittu lastenlääketieteessä ottaen huomioon rokotteiden suuren määrän. Vauvat ja pienet lapset ovat paljon herkempiä myrkyille kuin aikuiset ja formaldehydiä sisältävät rokotteet sisältävät monia muitakin myrkkyjä. Eikö formaldehydin käyttöä rokotteissa pitäisi tutkia tarkemmin?

Natriumglutamaatti, MSG (monosodium glutamate), on ollut lisäaineena ruoassa jo yli 100 vuotta ja nyt se on yksi rokotteiden valmistusaineista. Tohtori Russell Blaylock kertoo että MSG on luokiteltu kiihottavaksi myrkyksi. Se ylikiihottaa solujen reseptorit äärimmilleen ja sen seurauksena ne lakkaavat toimimasta kunnolla. Tästä seuraa vaurioita hermosoluille sekä aivohalvauksia. (Toim.huom. Hän sanoo tuon Totuus syövästä dokumenttielokuvassa, www.totuussyovasta.fi).

 

IS: Rokotteita viljellään petrimaljoissa. On olemassa bakteeri- ja viruspohjaisia rokotteita. Rokotteita voidaan viljellä ihmisen ja eläimen elävässä kudoksessa, esimerkiksi kanan kudoksessa, ja apinan tai koiran munuaissoluissa. Rokotevalmistajat käyttävät myös ihmisen sikiön keuhkokudosta, siis abortoidun sikiön keuhkoista otettua kudosta tai apinan aivoista otettua kudosta. Voi olla muitakin, mutta nämä ovat niitä yleisimpiä kudostyyppejä, joissa eläviä rokotteita viljellään. Ongelma tällaisessa toiminnassa on nyt huomattu olevan se, että nämä ”emäkudokset” sisältävät yleensä monia haitallisia aineita kuten glyfosaattia (Ylläpito: Roundup, Monsanton valmistama, surullisen kuuluisa rikkakasvien torjunta-aine, sisältää glyfosaattia). Kasvin tai tuhoeläinten torjunta-aineet ovat siis löytäneet tiensä rokotteisiin. Glyfosaattia levitetään niin paljon ympäri maailman, että se on päätynyt suureen osaan meidän ruoistamme ja sitä kautta todennäköisesti rokotteisiinkin. Rokotteista puhuttaessa ollaan yleensä huolissaan thimerosalista eli elohopeasta, fenoleista, glykooleista kuten pakkasnesteistä, mutta WHO julisti glyfosaatin vuonna 2015 mahdolliseksi karsinogeeniksi (Duckduckgo: World Health Organization labels glyphosate probable carsinogen). Eli se aiheuttaa mahdollisesti syöpää ja sitä siis ruiskutetaan kehoosi rokotteessa. Pitäisiköhän tätä tutkia hiukan tarkemmin? Onko sen ”rokottaminen” meihin turvallista?

 

TB: Kävin äskettäin poikani kanssa Washingtonissa ja siellä kävimme kokouksissa, joissa oli mukana senaattoreita ja kansanedustajia, jotka ovat aikoneet suositella rokotteiden turvallisuuden tutkimista. Tohtori Sahni mainitsi glyfosaatin. Seuraavana on MIT:n, arvostetun Massachusettin teknisen korkeakoulun, tiedemiehen näkemys aiheesta.

 

Stephanie Seneff (SS) on MIT:n biologianlaitoksen vanhempi tutkija. Hän on erikoistunut tietokonetieteisiin ja tekoälyyn.

SS: Glyfosaatti kertyy elimistöön, joten se rapauttaa ihmisen terveyden hiljalleen ajan kanssa. Mutta olen havainnut, että se toimii yhteistyössä rokotteen kanssa. Glyfosaatti avaa veriaivoesteen ja vatsan suojakalvon. Aivoilla on todella vahva suoja, veriaivoeste, joka yleensä pitää myrkyt aivoista poissa. Mutta glyfosaatti sotkee sen toiminnan, joten rokotteiden myrkyt pääsevät suoraan aivoihin. Ne eivät sinne varmaankaan pääsisi, jollei ruoassamme olisi niin paljon glyfosaattia. Lapsilla esiintyy nykyään vuotavan suolen oireyhtymää, ruoka-aineallergioita ja erilaisia intoleransseja. Juuri nämä lapset ovat erittäin suuressa vaarassa vahingoittua rokotteista, koska nämä mainitsemani vaivat ovat glyfosaattimyrkytyksen oireita sekä myös vuotavan suolen oireita. Vuotava suoli kertoo taas siitä, että lapsella on niin sanotut vuotavat aivot joten hänen tapauksessaan rokotteissa olevat myrkyt menevät suoraan aivoihin, ja aiheuttavat siellä neurologisia vaurioita.

 

LP: Jotakin on tapahtunut lastemme aivoille! Jotain kiihottavaa, tulehduttavaa, ärsyttävää ja sekoittavaa, niin että aivojen hermosolut eivät enää kykene kehittymään normaalisti ja normaalissa ajassa. Esim. puheen viivästyminen, oppimisvaikeudet, huono kunto, heikot lihakset, koordinaation puute, rauhattomuus, keskittymisvaikeudet ja huomiokyvyn puute ovat ongelmia, joita syntyy kun joku ärsyttää aivoja muuttaen aivojen toimintaa ja kehitystä.

 

TB: Tieteellisissä yhteisöissä ollaan samaa mieltä siitä, että jotain on tapahtunut lastemme aivoille.

Pinta-aktiiviset aineet auttavat kahta normaalisti toisiinsa liukenematonta ainetta sulautumaan yhteen, niin kuin nuo aineet olisivat kuin öljy ja vesi. Rokotteissa Polysorbaatti 80 liuottaa kaikki aineet seokseen. Kuunnellaan seuraavaksi kahta lääkäriä, Toni Barkia ja Larry Palevskya:

 

Toni Bark (TBa) on lääkäri.

TBa: Käytämme Polysorbaatti 80:tä avaamaan veriaivoeste kemoterapiassa, kun hoidetaan aivosyöpää. Me tiedämme, että se avaa aivojen ja vatsan tiukkoja liittymiä.

 

LP: Useimmat ihmiset tekevät niin kuin käsketään. Jos kertoisin tutkimustulokseni rokotteista lääkärikollegoilleni, heitä hävettäisi tietämättömyytensä siitä, että rokotteissa oleva alumiini ei ole samaa alumiinia kuin se mitä hengitämme tai ”syömme”. Rokotteissa oleva alumiini on sellaisessa olomuodossa, että se voi helposti kulkea aivoihin asti ja tuoda sinne mukanaan viruksia ja bakteereja. Emulgointiaine Polysorbaatti 80 laitetaan lääkkeisiin, jotta ne voivat kulkeutua aivoihin ohittaen veriaivoesteen. Sitä on myös rokotteissa ja se tarttuu todella lujasti kiinni alumiiniin. Adjuvanttina alumiinilla on rakenne, joka auttaa sitä sitoutumaan lujasti bakteereihin ja viruksiin ja Polysorbaatti 80 sitoutuu todella lujasti alumiiniin ja voi vain ”kävellä” aivoihin kuin kummitus seinän läpi. Lääketiede käyttää valmistusaineita, kuten alumiinia, tarttumaan lääkeaineisiin ja kuljettamaan ne veriaivoesteen läpi, koska lääkkeet eivät muuten tuon veriaivoesteen läpi kulkisi. Polysorbaatti 80 siis tarttuu tuohon nanokokoiseen alumiinipartikkeliin, jossa lääkkeet ovat kiinni ja parantaa sen veriaivoesteen läpäisykykyä 20 kertaisesti. Menevätkö rokoteainesosat aivoihin? Sitä ei ole tutkittu. Pitäisikö rokotteen ainesosien mennä aivoihin? Ei. Jos rokoteainesosat menevät aivoihin, mitä tapahtuu? Yksi kuudesta sairastuu hermoston kehitysvaurioon, yksi viidestäkymmenestä autismiin, yksi kymmenestä ADHD:hen ja yksi kahdestakymmenestä alle 5-vuotiaasta saa aivohalvauksia. Kunnes toisin todistetaan. Vuonna 2011 julkaistiin tutkimus, jossa seurattiin yli 91000 lasta, ja 54 prosentilla noista lapsista oli vähintään yksi kahdestakymmenestä kroonisesta sairaudesta.

 

TB: Tri. Palevsky sanoi, että rokotteita jotka sisältävät aineita kuten Polysorbaatti 80, pitää tutkia enemmän. Meidän täytyy olettaa, että ne tekevät vahinkoa kunnes toisin todistetaan.

Polysorbaatti 80:n turvallisuusinfo (sciencelab.com) kertoo, että sitä on testattu ja että se on todettu lievästi vaaralliseksi ihokontaktissa. Rokotteessa käytettynä siitä ei ole tutkimuksia, mutta infon lopussa todetaan "Krooniset ja myrkylliset vaikutukset ihmisillä" -osiossa, että "Voi aiheuttaa lisääntymiseen liittyviä ongelmia eläintutkimusten perusteella. Ihmiskeholle aiheutuvasta vaarasta ei ole tietoa." Vaikuttaa siltä, ettei myrkyllisiä vaikutuksia ole tutkittu ihmisten terveyteen liittyen ollenkaan. Jotkut väittävät, ettei Polysorbaatti 80 ole vaarallista, koska sitä on niin vähän rokotteíssa. Fakta on kuitenkin se, että Yhdysvalloissa CDC suosittelee lääkäreitä rokottamaan lapset 48 rokoteannoksella kuuteen ikävuoteen mennessä. CDC:n rokoteainesosaluettelo kertoo että DTap-, influenssa-, meningiitti-, pneumokokki-, rotavirus- ja Tdap-rokotteet kaikki sisältävät Polysorbaatti 80:tä. Entä useiden rokotteiden antamisen jälkeinen kumulatiivinen vaikutus? MSDS:n mukaan Polysorbaatti 80 saattaa aiheuttaa syöpää eläintutkimusten perusteella, ja se saattaa aiheuttaa myös mutaatioita geeneissämme. Pitäisikö rokotteiden valmistajilta sekä FDA:lta vaatia tieteellisiä ja uskottavaa todisteita siitä, että Polysorbaatti 80 rokotteissa annettuna on turvallista sekä aikuisille että lapsille?

Toinen usein mainittu ainesosa rokotteissa on alumiini. CDC:n mukaan sitä on HepA-, HepB-, DTap-, Tdap-, influenssa-, pneumokokki- ja HPV- rokotteissa. Alumiinia käytetään rokotteissa adjuvanttina tai lisäaineena, joka saa ne toimimaan paremmin.

 

TBa: Jos rokote ei ole elävää virusta, käytetään adjuvanttia, joka lisää immuunivastetta. Eli elävä virusrokote kuten vesirokko, MMR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) ja vyöruusurokote sisältävät kaikki eläviä viruksia, joten ne voivat kaikki aiheuttaa ko. sairauden. Joten vyöruusurokotteen tuoteselosteeseen jouduttiinkin juuri lisäämään, että "Ai niin, vyöruusurokote voi muuten aiheuttaa vyöruusua". Mutta siis jos rokote ei ole elävää virusta on pakko käyttää jotain lisäämään reaktiota tai muuten immuunireaktio on liian heikko. Kehosi ei pidä alumiinista ja se on hermostolle myrkyllistä, joten keho tuottaa vasta-aineita sitä vastaan. Jos mukana on esim. fluoria tai muita myrkkyjä ne menevät suoraan hermojärjestelmäämme.

 

Debra Gambrell (DG) on lasten osteopaatti.

DG: Tohtori Kristoffer Exley Keeleyn yliopistosta Britanniasta,(linkki Ongelmana alumiini ja luento) on tutkinut pelkästään alumiinia yli 30 vuotta. Hän on erikoistunut tutkimaan alumiinia ja sen myrkyllisyyttä ihmiskehossa ja ruoassamme ja on osoittanut, että alumiini voi aiheuttaa herkistymistä ruoalle, jolle ei normaalisti tulisi mitään reaktiota. On tehty tutkimuksia hiirillä eli kun ruiskutetaan hiiriin alumiinia, ne eivät siedä seuraavaa ruokaa mitä niille annetaan ja kehittävät IgG-vasta-aineita sitä vastaan. Tohtori Shoenfeld on tutkijana Tel Avivissa, hän on julkaissut yli 1600 tutkimusta PubMedissä sekä kirjoittanut kirjan alumiinista ja sen vaikutuksista kehoon. Myös ruokayliherkkyydet ja autoimmuunisairaudet, kuten MS, lupus, nivelreuma ja Alzheimer ovat suorassa yhteydessä rokotettuun alumiiniin.

 

LP: Usein ei mainita ollenkaan jatkuvasti yleistyviä aikuisten hermostollisia rappeumasairauksia tai tutkimuksia alumiinin rokottamisesta nanopartikkelina. Se että saat alumiinia ravinnossasi ei ole sama asia kuin se, että hengität alumiinia keuhkoihisi. Alumiini nanopartikkelina on sitoutunut tiukasti bakteereihin ja viruksiin, Polysorbaatti 80:een ja kaikkeen muuhun mihin se voi sitoutua. Nämä aineet eivät ainoastaan pääse aivoihin, vaan ne myös jäävät aivosolujen ja muiden solujen sisään vuosiksi.

 

TBa: Ravinnon mukana kehoomme tullut alumiini tai muut myrkylliset aineet eivät teoriassa imeydy kovin suuressa määrin kehoomme, koska ruoansulatusjärjestelmämme on tai ainakin pitäisi olla avoin mutta ehyt ja yhtenäinen systeemi, josta ei imeydy mitään suoraan verenkiertoon. Kun syöt jotain, tulee sitä myös ulos. En toki suosittele meille haitallisten aineiden suun kautta nauttimista, mutta suun kautta otettuna tai ihon alle otettuna ovat kaksi aivan eri asiaa. Kun rokotetaan Polysorbaatti 80:n kanssa, saadut aineet menevät suoraan verenkiertoon.

 

TB: Paljonko alumiinia on turvallista?

 

Paul Thomas (PT) on lastenlääkäri.

PT: Yhdessä FDA:n dokumentissa 2000-luvulta sanotaan, ettei viittä mikrogrammaa alumiinia/kg/päivä saa ylittää. Mahdollinen ylittäminen voi aiheuttaa neurologisia ongelmia sekä luiden erottumista ja luultavasti monia muitakin ongelmia. New England Journal of Medicin -lehdessä muistaakseni vuonna 1998 oli Bishopin artikkeli, jossa todettiin edellä mainitun määrän jokapäiväisen ylityksen aiheuttavan yhden pisteen laskun Baileysin kehityspisteytyksessä, joten alumiini aiheuttaa merkittävän kehityksellisen tuhon. Tuossa tutkimuksessa pistettiin ruokaa suoneen. Ruoassa oli alumiinia, ja se meni suoraan kehoon, ei siis ruoansulatuksen kautta. Ruoansulatuskanavamme on niin kuin iho, jossa on suojakerros myrkkyjä vastaan. Ja ruoansulatusjärjestelmässämme on aivan oma järjestelmä, joka taistelee syömiämme myrkkyjä vastaan. Rokotettaessa tuo suojajärjestelmä ohitetaan kokonaan, ja siksi on elintärkeää, että alumiinin määriä rokotteissa katsotaan kuten aiemmin katsottiin elohopeaakin. Tällä hetkellä ylitämme kaikki turvallisuusrajat.

 

Neil Z. Miller (NZM) on lääketieteeseen erikoistunut tutkiva journalisti.

NZM: Lapsemme rokotetaan kahden, neljän ja kuuden kuukauden iässä rokotteilla, joissa on yliannos alumiinia. Pneumokokki-, HepA-, HepB- ja DTap -rokotteissa on kaikissa suuret määrät alumiinia ja tutkimukset osoittavat, että nuo rokotteet aiheuttavat hermostollista ja immunologista vahinkoa sekä autoimmuunisairauksia. FDA on asettanut turvarajan myös alumiinille. Lapset jotka saavat HepB-rokotteen heti synnyttyään ylittävät tuon turvarajan 20-kertaisesti. Kahden kuukauden iässä lapset saavat rokotteista alumiinia 50 kertaa yli tuon turvarajan.

 

TB: Tohtori Thomas mainitsi juuri termin "ei suun kautta", ja FDA:n dokumentin jossa osoitetaan alumiinin päivittäinen turvaraja. Neil Miller suositteli myös samaa turvarajaa. FDA:n koodin (Code of Federal regulations, CFR Title 21 Volume 4, www.fda.gov) mukaan alumiinin turvallinen saantiraja, ei suun kautta nautittuna, vaan jollain muulla mahdollisella tavalla, on 25 mikrogrammaa (mcg) päivässä. FDA:n mukaan suurin turvallinen määrä alumiinia on viisi mikrogrammaa per kilo, ja jokainen tuote, jossa on enemmän kuin 25 mcg pitäisi olla merkitty varoitustekstillä ”Alumiini voi olla myrkyllistä keskushermostolle ja luille”. Jostain syystä rokotteissa ei vaadita tätä merkintää, eikä niissä tarvitse välittää turvarajoista.

Minulla on yliopistotutkinto matematiikasta. Lasketaanpa huviksemme, paljonko on FDA:n suositusten mukainen maksimimäärä alumiinia (5 mcg / kilo) eri painoisille ihmisille:

-3,6 kg painavalle vauvalle maksimi turvallinen alumiinimäärä on 18 mcg.

-7,5 kg painavalle vauvalle 34 mcg

-14 kg painavalle pienelle lapselle 68 mcg

-68 kg painavalle aikuiselle 340 mcg

-160 kg painavalle aikuiselle 794 mcg

 

Eli kuinka paljon tarkalleen ottaen on alumiinia rokotteissa, joita lapsille annetaan Yhdysvalloissa?

Hib: 225 mcg

HepB: 250 mcg

DTap: 170 - 625 mcg valmistajasta riippuen

Pneumokokki: 125 mcg

HepA: 250 mcg

HPV: 225 mcg

Pentacel = DTap-Hib-polio yhdistelmärokote: 330 mcg

Pediatrix= DTap-HepB-polio yhdistelmärokote: 850 mcg

 

Syntymähetkellä 99% lapsista Yhdysvalloissa rokotetaan HepB -rokotteella. Vastasyntynyt painaa noin 3-4 kiloa, eli pelkästään tuon rokotteen alumiinimäärä ylittää FDA:n suositukset 14-kertaisesti.

Neuvolakäynneillä 2-, 4- ja 6-kuukauden iässä annetaan yhteensä kahdeksan rokotetta, joista vauva saa yhteensä yli 1000 mcg alumiinia, mikä määrä ei ole turvallinen edes aikuiselle joka painaa 160 kg.

 

Tohtori Jennifer Margulis (JM) on palkittu tiedetoimittaja. Hän on myös kirjoittanut kirjan "Rokoteystävällinen suunnitelma" (Vaccine friendly plan).

JM: Alumiini on erittäin, erittäin myrkyllistä hermostolle. Ja lapsi, joka ei pysty poistamaan elimistöstään hermomyrkkyä saa aivovaurioita alumiinista. Me tiedämme sen, siitä on tukena tieteellisiä tutkimuksia.

 

DG: On tärkeää tunnustaa tosiasiat ja analysoida potilaiden tarpeet ja muuttaa ajattelutapaamme kun uutta tietoa on saatavilla.

Parin vuosikymmenen ajan meillä oli käsitys siitä, mitä rokotteet olivat, mutta viime vuonna meille selvisi, että alumiini on hermomyrkky, joka aiheuttaa autoimmuunisairauksia. Saimme tietää, että rokotteissa on glyfosaattia, tohtorit Ansell ja Seneff saivat sen selville. Jokaisen pätevän tiedemiehen tulisi ottaa tämä uusi tieto vastaan ja pohtia asioita uudelleen. Teemme niin anestesian kohdalla myös. Emme aiemmin testanneet anestesiaa alle 2-vuotiailla, koska FDA ei halunnut lapsia tutkimuksiin ja se on ymmärrettävää. Mutta sitten huomasimme korrelaation siinä kuinka lapset saivat kohtauksia korvaputkien asennuksen yhteydessä ja heillä oli vuosia myöhemmin muistihäiriöitä. Pystyimme selvittämään tuon ongelman anestesian kohdalla. Rokotteissa pitäisi ajatella samaa nyt, kun tulee uutta tietoa siitä, mitä rokotteet ovat ja mitä ne aiheuttavat. Meidän tulisi tutkia kriittisesti ja tieteellisesti se mitä tarkalleen ottaen on tapahtumassa.

 

PT: Ihmiset eivät tajua, että sinunkin lääkärisi kertoo vain niin paljon kuin hän itse tietää (Toim.huom: USA:ssa informed consent, joka tulisi aina tapahtua ennen rokotusta= Lääkärin pitäisi kertoa rokotteen hyödyistä ja haitoista ja valistaa vanhempia rokotteista perusteellisesti). Mutta tosiasia on, että useimmat lääkärikollegani eivät edes tiedä, että rokotteissa on alumiinia. Jos he tietävät, he eivät tiedä kuinka paljon sitä on. Jos he tietävät, he eivät tiedä mikä on turvallinen määrä alumiinia. Meidät on koulutettu kertomalla, että alumiini on turvallista, sehän on ollut rokotteissa aikojen alusta. Se on tutkittu ja todistettu turvalliseksi. Näin meille kerrotaan. Mutta jos oikeasti tutkit asiaa tarkemmin, on olemassa satoja tutkimuksia alumiinin myrkyllisyydestä - minulla on kaksi kirjaa pelkästään tuosta aiheesta (Kuvassa kirja Research issues in aluminum toxicity by Robert A. Yokel and Mari S. Golub). Tietoa on runsaasti ja sen pitäisi herättää meissä kysymyksiä siitä mitä olemme tekemässä.

 

TB: Ehkä kaikkein tunnetuin ja kiistellyin ainesosa rokotteissa on säilöntäaine nimeltään thimerosal, joka on noin 50% etyylielohopeaa. CDC:n mukaan (CDC: Thimerosal in flu vaccine) useamman annoksen influenssarokotepakkaus sisältää thimerosalia säilöntäaineena, koska thimerosalin pitäisi ehkäistä rokoteaineen kontaminaatiota. Virheellinen yleinen uskomus on, että thimerosal eli elohopea poistettiin kaikista lasten rokotteista jo 10 vuotta sitten.

 

LP: Elohopea on edelleen rokotteissa, eikä pelkästään influenssarokotteissa. Etyylielohopea on elohopean orgaaninen muoto ja sitä on thimerosalissa ja thimerosalia on edelleen rokotteissa. Elohopea on hermomyrkky. Mutta nyt rokotteissa on yhä enemmän alumiinia, ja alumiini ja elohopea yhdessä vahvistavat toistensa vaarallista ominaisuutta: aiheuttaa hermosolujen kuolemaa.

 

TB: Tohtori Palevsky mainitsi termin ”jäämiä” (trace amounts), joka on muuten myös yhden erinomaisen dokumenttielokuvan nimi. Tuon dokumenttielokuvan on tuottanut Robert Kennedy jr.

CDC:n rokoteainesosaluettelossa moni rokote kuten DTap-, HepA-, HepB- ja influenssarokote sisältävät thimerosalia, mutta näiden kohdalla on tähtimerkki tarkoittaen, että rokote luokitellaan elohopeavapaaksi tuotteeksi, koska se saattaa sisältää vain jäämiä thimerosalista. Joten thimerosal-vapaa tuote voi siis sisältää thimerosalia!

Se on vähän niin kuin stevia, joka on makean steviakasvin lehtien uute, eikä sisällä kaloreita. Tai niin ainakin luulin. Siinä merkissä jota itse käytän, on myös tähtimerkintä ja paketin pohjassa lukee "yksi teelusikallinen sisältää alle 2 kaloria, jonka FDA luokittelee dieettisuosituksissaan nollaksi". Joten kun minä matematiikkaihmisenä laskin, että kun yksi annos steviaa, joka siis luokitellaan kokonaan kalorittomaksi, sisältää 1,9 kcal, ja haluan vaihtaa reseptissä olevan sokerin steviaan, steviaa tulee 144 teelusikallista, joka tekee 273,6 kcal lisää tuotteesta, jossa ei ole kaloreita!

Kuinka paljon tarkalleen on siis "jäämä"? CDC:n mukaan alle 0,3 mcg/0,5 ml, ja kun muutamme tuon mikrogrammoiksi per litra, saamme 600 mcg thimerosalia rokotteessa, joka on thimerosal -vapaa! Tai toisella tavalla ilmaistuna 600 ppb (parts per billion, miljardisosa). EPA:n mukaan juomavedessä voi olla 2 ppb elohopeaa. Jos siinä on 200 ppb, se on myrkyllistä. Eli thimerosal -vapaat rokotteet voivat sisältää kolme kertaa enemmän elohopeaa kuin EPA hyväksyy nesteessä ennen kuin se julistetaan myrkkyjätteeksi. Tämän tutkimuksen mukaan (US national library of medicine, National institute of health, 2005: Effects of thimerosal on NGF signal transduction and cell death in neuroblastoma cells) 1 ppb elohopeaa on myrkyllistä hermosoluille.

Eräässä lehdistötilaisuudessa Washingtonissa Robert De Niro ja Robert F. Kennedy lupasivat 100.000 dollaria sille, joka löytää tutkimuksen, jossa todistetaan thimerosalin olevan turvallista.

 

RFK: Meillä on 240 tutkimusta, joissa thimerosalin todetaan aiheuttavan aivovaurioita, ADD:tä ja ADHD:tä. Se tappaa rotat ja oravat, apinat, hamsterit, lehmät ja vuohet ja maanviljelijät. Meillä on puolen metrin korkuinen pino näitä tutkimuksia ja lisäksi 81 tutkimusta, joiden mukaan se aiheuttaa autismia, muttei yhtä ainoaa tutkimusta osoittamaan, että se on turvallista. Minä ja Robert De Niro yhdessä lupasimme 100.000 dollaria sille joka näyttää meille yhden vertaisarvioidun tutkimuksen, joka osoittaa, että thimerosal on turvallista. Sellaista ei ole olemassa.

 

TB: On ainakin 240 tutkimusta, jotka ovat osoittaneet Thimerosalin olevan vaarallista, aiheuttavan allergisia reaktioita, epämuodostumia, autoimmuniteettia, kehityshäiriöitä ja hermoston kehityshäiriöitä, kuten pakkoliikkeitä, puheen ja kielen viivästymistä sekä ADD:tä. Yli 80 näistä tutkimuksista osoittaa thimerosalin aiheuttavan autismia. Se on mutageeninen eli muuttaa geenejämme, vahingoittaa munuaisia, maksaa, pernaa, luuydintä ja keskushermostoa. Eläinkokeiden perusteella thimerosal saattaa myös aiheuttaa syöpää ja se vaikuttaa heikentävästi hedelmällisyyteen ja aiheuttaa sikiövaurioita.

Thimerosalin myrkyllisyys oli Simpsonwoodissa, Atlantassa vuonna 2000 järjestetyn tapaamisen aiheena. CDC järjesti kokouksen WHO:n (Maailman terveysjärjestön), FDA:n, Institute of Medicinen (Yhdysvaltojen lääkeinstituutti) sekä useiden rokotevalmistajien edustajien kesken. Netistä löytyy kokouksen pöytäkirja, jonka kokouksen järjestäjät joutuivat julkaisemaan myöhemmin, ja josta selviää, että kokouksen tarkoitus oli jakaa tietoa siitä, että CDC:n tietojen mukaan hermostollisten sairauksien, erityisesti autismin, sekä sen thimerosalin välillä, jota lapset saavat rokotteista, on tilastollisesti merkittävä yhteys. Yhden kokouksen kuvaavimmista kommenteista esitti tohtori William Weil: "Annoksiin liittyvä yhteys [elohopean ja autismin välillä] on suoraviivainen ja tilastollisesti merkittävä. Näillä tiedoilla voi leikkiä niin paljon kuin huvittaa, mutta yhteys on suora ja se on tilastollisesti merkittävä."

 

Rahshid Buttar (RB) on tutkija, lääkäri ja kirjailija.

RB: Simpsonwoodissa oli muistaakseni kuuden lääkevalmistajan edustajia sekä lääketieteellisen instituutin johtaja. He puhuivat thimerosalin ja lasten autismin yhteydestä ja kun epidemiologi totesi, että yhteys on selkeä, lääketieteellisen instituutin johtaja sanoi, että tiedot pitää analysoida uudelleen. Mutta epidemiologi totesi että tuo yhteys tulee ilmi joka tapauksessa, tutkitaan asiaa kuinka paljon tahansa, tai manipuloidaan tuloksia kuinka paljon tahansa. Lääketieteellisen instituutin johtaja vastasi tuohon kommenttiin, ja tämä on kirjattu kokouksen pöytäkirjaankin, että "Minun lapsenlastani, joka on juuri syntynyt, ei tulla rokottamaan. Me emme voi sallia sitä, että kansalaiset saavat tietää tästä [yhteydestä elohopean ja autismin välillä] !" Miksiköhän sitä ei saa kertoa kenellekään? Koska se aiheuttaisi valtavan kaaoksen. Eli jos seuraavalle sisällissodalle tarvittaisiin syy, tässä se on! He vaarantavat tieten tahtoen lastemme terveyden.

 

TBa: He tutkivat elohopeaa ja thimerosalia rokotteissa ja sitä miten aikaisin vauvat altistetaan sille ja totesivat tiedoista, joita heidän mukaansa ei voi "kadottaa" mihinkään

 

(Toim.huom: tietojen ”kadottaminen”, samoin kuin ”itsemurhaaminen” kuuluvat valitettavasti rahaeliittimme keinoihin heidän yrittäessään salata asioita kansalta.)

Lue myös: Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

 

että mitä aikaisempi altistus oli, sitä suurempi riski lapsella oli sairastua autismiin. Ja mitä sitten tapahtui? Samassa kokouksessa suositeltiin influenssarokotteen ottamista käyttöön raskaana oleville naisille, vaikka siinä on elohopeaa. Eli varmistetaan mahdollisimman varhainen altistus. Tohtori Brian Hooker, jolla on nippu FOIA dokumentteja (Freedom of Information Act on yhdysvaltalainen laki, joka velvoittaa viranomaisia julkistamaan dokumenttejaan kansalaisten pyynnöstä) kertoi tämän meille. Istuin asianajaja Mary Hollandin vieressä tohtori Hookeria kuuntelemassa, kun Mary sanoi "Mitä ihmettä! He juuri totesivat että mitä aikaisempi altistus elohopealle, sitä suurempi riski sairastua autismiin! Miksi ihmeessä he suosittelisivat influenssarokotetta raskaana oleville naisille?"

 

PT: Ei mahdu järkeeni miksi elohopea jätettiin juuri influenssarokotteeseen? Se on tänä päivänä suurin elohopean lähde. Siinä on 25 mcg per annos ja tuo määrä on mieletön vauvalle annettuna! Olen ihan kauhuissani siitä, että rokotteita annetaan raskaana oleville naisille! Kokeita ei ole tehty, ja se lukee rokotepakkauksen sisällä olevassa rokotevalmistajan omassa pakkausselosteessa. Siinä sanotaan: "Tuotetta ei ole koskaan testattu raskaana olevilla". Silti meidän CDC:mme suosittelee influenssarokotteen otettavaksi raskauden aikana, ja itse asiassa jotkut äidit saavat jopa kaksi influenssarokotetta saman raskauden aikana, jos heidän raskautensa osuu kahdelle eri flunssakaudelle! Ja pari vuotta sitten raskaana oleville alettiin tyrkyttää myös TDap-rokotetta (jäykkäkouristus, kurkkumätä ja hinkuyskä) joka on ihan oma tarinansa. Mutta ongelma siinä on se että rokotteissa on järjetön määrä alumiinia. Myrkkyä annetaan ”suoraan” kehittyviin aivoihin ilman mitään tutkimuksia. CDC:n nettisivuilla lukee "rokotteet ja raskaus"-kohdassa listattuna artikkeleita, joilla oikeutetaan rokotteiden käyttöä. Olen tutkinut ne kaikki sanasta sanaan ja missään ei ole pitkäaikaisia tutkimuksia, ne ovat kaikki todella lyhyitä tutkimuksia ja todella pienellä otannalla toteutettuja, joskus jopa alle 100 raskaana olevaa naista. Ei ole edes tutkittu ovatko nämä rokotteet myrkyllisiä hermostollemme (neurotoxicity), ja he kutsuvat niitä turvallisiksi!

 

RFK: Yhdysvalloissa melkein jokaisen makeanvedenkalan säilykepurkin kyljessä kielletään raskaana olevia syömästä tuota kalaa. Elohopea thimerosalissa on 50 kertaa myrkyllisempää aivokudokselle ja se pysyy aivoissa kaksi kertaa pidempään kuin kalan mukana tullut elohopea, joten miksi pistäisimme sitä raskaana olevaan naiseen tai pieneen vauvaan? Siinä ei ole mitään järkeä.

 

TB: Etyylielohopea on siis 50 kertaa myrkyllisempää ja kaksi kertaa ”kehossapysyvämpää” kuin metyylielohopea. Nämä luvut selviävät Guzzin tutkimuksesta vuodelta 2012 ja Burbacherin vuodelta 2005. Myös tuore vuodelta 2017 oleva CDC:n tutkimus (Alkyl mercury -induced toxicity: Multiple mechanisms of action) paljasti, että etyylielohopea (EtHg) on paljon myrkyllisempää kuin metyylielohopea (MeHg). Elohopean myrkyllisyys on yksi CDC:n päähuolenaiheista.

 

RB: Kun eräässä tapaamisessa keskustelin CDC:n edustajan kanssa kuuden tunnin ajan, hän halasi minua kerrottuani hänelle näistä asioista. Hänellä ei osannut kuvitellakaan, että joku on paneutunut näihin asioihin! Joten myös CDC:ssä ja hallituksessa on oikeasti ihmisiä, jotka haluavat tietää totuuden ja tehdä oikein. Kysyin tuolta CDC:n edustajalta mikä olisi hänen mielestään myrkyllisintä kaikista hänen suuressa katalogissaan olevista aineista. Ja kun hän vastasi tähän hän sanoi, että jos kerrot tämän julkisuudessa, hän kieltää asian. Hän vastasi, että elohopea on ykköshuolenaihe ja CDC:n mukaan maailman toiseksi myrkyllisin aine. Miten koko maailman toiseksi myrkyllisin aine voisi olla hyväksi meille?

 

TB: Oletko saanut tähän asti hyvää tietoa? Haluatko auttaa meitä levittämään tietoa? Voit halutessasi hankkia täydellisen videosarjan omaksesi. Jokaisesta myydystä paketista lahjoitetaan osa myös oikeisiin tutkimuksiin, niihin jotka parantavat lastemme terveyttä ja turvallisuutta.

 

RFK: Kirjani "Thimerosal" nivoo yhteen kaiken asiaan liittyvän tiedon ja kaikki vertaisarvioidut julkaistut tutkimukset. Kirjoitimme tätä kirjaa kolme vuotta ja tutkimme jokaisen tutkimuksen, jotka on tehty, ja käytimme siihen 250.000 dollaria. Emme valikoineet tutkimuksia vaan laitoimme kaiken tähän. Löysimme yli 1400 referenssiä, melkein 500 tutkimusta, jotka käytännössä kaikki toteavat saman: Thimerosal on hermomyrkky ja aiheuttaa hirvittävää vahinkoa muille elimille kehossa, se reagoi ihmisen kudosten kanssa ja on myrkyllisin ei-radioaktiivinen aine hermostollemme mitä maailmankaikkeudestamme löytyy. Tutkimustulokset tämän suhteen olivat hyvin selkeitä.

Minä olin hiukan naiivi kirjoittaessani tästä, kun ihmiset sanoivat, että tiede on osoittanut sen turvalliseksi ja thimerosalin ja autismin yhteyttä ei ole. Mutta luin tutkimuksia enkä löytänyt samaa. Kaikki tutkimukset mitä luin, kertoivat juuri päinvastaista. Uskoin, että jos ihmiset näkisivät tutkimustulokset, käytännöt muuttuisivat ja mielipiteet seuraisivat. Mutta lääketeollisuus ja rokotteiden valmistajat olivat kuin uskovaisia. On olemassa kuusi tutkimusta, joihin CDC tukeutuu, ja ne on kaikki jo kumottu. Ne löytyvät heidän nettisivuiltaan ja kun lääketieteen instituutti pyysi CDC:tä tutkimaan uudelleen näiden tutkimusten tekotapa ja tiede niissä (they were asked to review the science in those studies), CDC kieltäytyi ja uhkasi lopettaa lääketieteen instituutin rahoituksen, jos he yrittäisivät käydä uudestaan läpi nämä tutkimukset. Eli onhan selvää, että CDC tietää tutkimusten olevan vääristeltyjä. Noiden tutkimusten joukossa on kolme amerikkalaista ja kolme ulkomaalaista, skandinaavista tutkimusta. Skandinaaviset tutkimukset tehnyt, CDC:n tietojen kerääjä Paul Thorsen on nyt FBI:ltä karannut ja Interpolin jahtaama.

 

Kuva: Interpolin etsimä Poul Thorsen

 

Hän varasti rahat, miljoona dollaria CDC:ltä ja on saanut yliopistoltaan potkut, ja on saamassa tuomiot 22:sta petoksesta ja varkaudesta. Ja hänen tutkimuksensa on silti edelleen CDC:n sivuilla tärkeimpänä tutkimuksena, joka väitetysti vapauttaa thimerosalin autismiepidemiasta.

 

TB: Seuraavassa rokotusvaurioisten lasten vanhempia, jotka uskovat thimerosalin olleen yksi syy vaurioon.

April, haluan kuulla tarinasi, erityisesti Aidania koskevan.

 

April Boden (AB) on aktivisti, bloggaaja ja rokotusvaurioisen lapsen äiti.

AB: Hän oli erittäin aktiivinen, konttasi ja liikkui nelikuukautisena ja alkoi kävellä 10 kk:n iässä. Vuoden ikäisenä hän puhui, luetteli ruumiinosiaan, kertoi Seesamikadun hahmoista, kuten Elmosta. Kuukautta myöhemmin menimme rokotuksille. 13 kuukauden iässä hän sai MMR-, pneumokokki- ja vesirokkorokotteen samalla kertaa. Hän lopetti puhumisen ja hän alkoi käyttäytyä oudosti, hän esimerkiksi paukutteli itseään lattiaan. Muutamaa kuukautta myöhemmin lääkäriin mennessämme olin huolissani hänen puheestaan. Hän jokelteli hieman, mutta lääkäri sanoi hänen olevan kunnossa ja antoi hänelle lisää rokotteita. Tuon rokottamisen jälkeen jokeltelukin loppui kokonaan. Hänen vähäinenkin puheensa loppui.

 

TB: Sanoit että hänelle annettiin lisää rokotteita. Mitä rokotteita hänelle annettiin tuolloin?

 

AB: Luulen, että ne olivat DPT ja polio. Hänen puheensa oli kokonaan kadonnut ja hänen käytöksensä oli omituista. Hän hakkasi päätään ja teki kaikkea outoa ja vaarallista. Veimme hänet uudelleen lääkäriin ja hänet diagnosoitiin autistiseksi.

 

TB: Sinä teet päivät pitkät töitä vahingoittuneiden aikuisten ja lasten kanssa.

 

 

Robert J. Krakov (RJK) on rokotteisiin, henkilökohtaisiin vaurioihin sekä hoitovirheisiin erikoistunut asianajaja.

RJK: Vanhempien, lasten ja aikuisten. Suurin osa tapauksista on aikuisia influenssarokotteen uhreja, heillä on Guillan-Barren syndroomaa, joka on ääreishermoston sairaus. Hepatiitti-B rokotteen vaurioita, [HPV-rokote] Gardacilin vaurioita, joista olet varmaan kuullut. Jotenkin tuntuu, että aikuisten tapaukset ovat todistettavampia kuin lasten. He pystyvät itse kertomaan asioista ja heitä voi testata. Oireet ovat tunnistettavampia ja heidän kokemuksensa on tunnistettavissa, joten oikeudessa on helpompi todistaa.

Myös minun pojallani alkoi näkyä taantumisen merkkejä influenssarokotteen jälkeen ja ajattelimme, että se johtuu rokotteesta, mutta oikeuslaitos ei ole sitä mieltä. Se avasi silmäni sille mitä rokotteet voivat saada aikaan. Meillä Yhdysvalloissa on rokotehaittojen korvausjärjestelmä, koska rokotteet aiheuttavat vaurioita. Tiedetään myös lain ja tapausten perusteella, ettei kukaan oikeasti tiedä miten rokotteet vaikuttavat ihmisen kehoon. Päättäjät päättivät suojella rokotevalmistajia hyvittelemällä ihmisiä. Kun emme tiedä mikä aiheuttaa sairastumisen, niin todistustaakka on sairastuneella ihmisellä itsellään. Haittakorvausjärjestelmä on rajallinen, mutta jotkut ihmiset saavat oikeasti korvauksia ja se on hyvä asia. En missään nimessä sanoisi, että rokoteohjelma on kamala ja se pitäisi lopettaa, mutta se on rajallinen. Sitä ei alun perin kehitetty antamaan rokotevalmistajille täydellistä immuniteettia, mutta se on tulkittu niin ja se vaikuttaa siltä. Se myös estää meitä saamasta kunnollista tietoa aiheesta. Eli kun haastat rokotevalmistajan oikeuteen, ja sinulla on vaatimus, johon on hyvät perusteet, voit saada heidät vastaamaan kysymyksiisi ja saatat saada heidät luovuttamaan asiakirjoja ja nähdä tutkimustuloksia. Me emme pysty saamaan rokotevalmistajilta tai heidän tutkijoiltaan tietoa kuin erittäin harvoissa tapauksissa. Emme siis pysty tuottamaan tietoa siitä, aiheuttavatko rokotteet vahinkoa, mutta se mitä opimme William Thompsonilta ja CDC:n tutkimuksista on se, että rokotteissa oleva thimerosal aiheuttaa vahinkoa. Ja tätä meidän täytyy selvittää enemmän, mutta koska rokotevalmistajilla on syytesuoja, kaikenlainen selvittäminen on hyvin vaikeaa. Tämä on yhtä taistelua. Yritämme eri reittejä käyttäen vain saada aidon totuuden esiin ja oikeutta lapsillemme.

 

TB: Lasten suojeleminen on tavoitteemme. Ovatko rokotteet turvallisia ja tehokkaita? Näin meille kerrotaan, mutta olemme juuri nähneet pari henkilökohtaista tarinaa, jotka voivat kyseenalaistaa rokotteiden turvallisuuden. Mutta entä sitten rokotteiden tehokkuus?

 

Mitä tarkoittaa se että rokotteet ovat tehokkaita? Sitäkö että ne ehkäisevät sairauksia?

 

Sherri Tenpenny (ST) on tutkija, konsultti, lääkäri ja kirjailija.

ST: Websterin sanakirjan mukaan tehokkuus tarkoittaa sitä, että tekee jotain, jolla saavutetaan tietty tavoite. Rokotettaessa tavoite on saada aikaan vasta-aineita. Jos rokote tekee tämän, niin se on tehokas, se on saanut kehon muodostamaan vasta-aineita. Ja sitä varten rokote on tarkoitettukin. Mutta se että sinulla on vasta-aineita kehossasi ei tarkoita sitä, että ne suojaisivat sinua sairastumiselta.

Rokotteet ovat siis määritelmän mukaan tehokkaita, mutta ne eivät suojaa sinua sairastumiselta, koska vaikka sinulla olisi suuret määrät vasta-aineita kehossasi, voit silti sairastua. Lääketieteellisessä kirjallisuudessa on tästä monia, monia esimerkkejä. Tämä pätee jopa jäykkäkouristukseen. Sinulla voi olla suuri määrä tetanuksen vasta-aineita kehossasi, mutta jollet todella huolellisesti puhdista haavaa, on kuitenkin hyvin mahdollista saada jäykkäkouristus.

 

RS: Modernin immunologisen kannan mukaan rokotteen tarkoitus on ärsyttää kehon puolustusjärjestelmää tuottamaan vasta-aineita sairauksille, joita sinun ei haluta saavan. Tämä on se ajatus ja tietenkin tähän on muutama poikkeus. Se esitetään todella tieteellisesti jotta ajattelisit, että kun se on ruiskeena, se on tieteellisesti todistettu. Mutta se ei juurikaan poikkea siitä, että lehmästä kerätään mätää ja sinulle tehdään haava, johon mätää laitetaan. (Näin tehtiin alkuperäinen isorokkorokote, suom. huom.)

 

JM: Vanhemmat eivät tiedä, että CDC ja vakuutusyhtiöt painostavat lääkäreitä, että heidät on pakotettu rokottamaan. Sitten lääkärit pelottelevat perheitä sanoen ”Katso kuinka sairas hän on! Jos hänelle ei anneta tätä, hän tulee vieläkin sairaammaksi!” Vanhemmat eivät tiedä! He käyvät neurologilla ja neurologi ei ole immunologi. Rokotevauriot eivät ole neurologian alaa vaan immunologiaa. Emme ole tehneet mitään pariin vuosikymmeneen sen jälkeen kun keksimme kokonaisen T-solujen immuunireaktioon pohjautuvan järjestelmän. Vasta-ainereaktio ei ole suojaava immuunireaktio!

 

ST: Minulla on paksu käsikirjoitus kokouksesta 2000-luvulta, jossa keskusteltiin vasta-aineista. He sanovat tähän tyyliin: ”Emme todellakaan halua tuoda enää esiin koko keskustelua vasta-aineista, koska emme todellakaan tiedä mitä se tarkoittaa ja emme edes tiedä toimiiko se, joten unohdetaan koko juttu.”

 

TB: Tässä on tuo CBR:n (Center for biological evaluation and research) kokouksen käsikirjoitus, josta tohtori Tenpenny puhuu. Tuo FDA:n alainen Yhdysvaltojen biologisen arvioinnin ja tutkimuksen keskus säätelee biologisten tuotteiden ”turvallisuutta ja tehokkuutta”. Tässä dokumentissakin CBR toteaa moneen kertaan, että vasta-ainereaktion kehittymisellä mitataan rokotteen ”tehokkuutta”, mutta että sillä ei ole mitään tekemistä henkilön suojelemiseksi sairaudelta. Eli rokote voidaan todeta tehokkaaksi vasta-aineiden muodostamisen vuoksi, mutta se ei välttämättä suojaa taudilta.

 

PT: Vanhemmat eivät monesti tajua, että kun mennään synnytykseen ja allekirjoitetaan muutama paperi, samalla annetaan lupa kaikkeen rutiinihoitoon, mukaan lukien rokotteet. Rokottaminen tapahtuu hyvin pian synnytyksen jälkeen, eikä siitä enää keskustella, koska näet lastenlääkärin vasta tuntien kuluttua synnytyksestä. Kun synnytys on suoritettu, saat vauvan hetkeksi ihollesi ja sitten vauva viedään sinulta pois ja rokotetaan. Jokaisessa sairaalassa rokotteet paukutellaan vauvoille rutiinilla, koska se on ymmärtääkseni käytäntö kaikissa sairaaloissa ja vastaavissa.

 

JM: Valtion lainsäätäjät haluavat pakottaa vanhemmat ottamaan lapsilleen rokotteet, joita he eivät halua tai joita perhe ei tarvitse, ja tämä ajatus ei mahdu päähäni ollenkaan. Vaikka itse olen kiitollinen rokotteista ja olen rokotuttanut omat lapseni, olen vahvasti sitä mieltä, että vanhemmilla täytyy olla vapaus valita ottaako rokotteet vai ei. "Yksi koko sopii kaikille" -lääkettä ei olemassa. Esimerkiksi minun perheessäni keltakuumerokote oli minusta tarpeellinen, kun menimme Länsi-Afrikkaan. Se oli oikea rokote minun perheelleni, muttei välttämättä ole tarpeellinen sinun perheellesi. Jokaisen perheen tulisi saada jättää pois tarpeettomaksi kokemansa rokotteet ja päättää mitkä rokotteet ovat tarpeellisia itselle ja milloin. On aivan selvää, että jos rokotteet olisivat tehokkaita ja todella toimisivat, emme milloinkaan murehtisi onko jonkun toisen lapset rokotettu vai ei. On täysin naurettavaa sanoa, että sinun täytyy antaa lapsellesi kaikki rokotteet, koska sinun täytyy suojella minunkin lastani. Jos haluan suojella omaa lastani, voin rokotuttaa omat lapseni – sinä voit tehdä mitä sinä haluat, se on sinun päätöksesi ja sinun oma perheesi ja päätöksen pitäisi perustua sinun geneettisiin heikkouksiisi tai omaan sairaushistoriaasi ja omiin altistumisiin sairauksille. Lääketieteellinen toimenpide täytyy aina olla vapaaehtoinen.

 

TB: Tuo viimeinen lause kiteyttää yhden ohjelmamme päätarkoituksista: Lääketieteellinen toimenpide täytyy aina olla vapaaehtoinen!

Entä polio? Oliko poliorokote tehokas ja hävittikö se polion? Ja mikä tarkkaan ottaen on polio?

 

ST: Polio ei ole halvauksen synonyymi. Kun ihmisiä halvaantui suuria määriä Yhdysvalloissa, suurin osa ihmisistä altistui poliovirukselle, joka on ”vatsavirus” ja näytti vatsaflunssalta, mutta eivät kaikki halvaantuneet siitä. Ihmiset eivät ymmärrä, että on olemassa 7-8 muuta virusperhettä, jotka voivat aiheuttaa halvaantumisia. Joten kun heille näytetään näitä kuvia Afrikan lapsista, joilla on epämuodostunut raaja tai he raahaavat tynkää perässään, heille väitetään, että tämä oli polion aiheuttamaa. Aiheuttaja on voinut olla myös joku muu virus, joka aiheuttaa halvaantumista.

 

SH: Poliomyelitis on kuvaus siitä mitä kehossa tapahtuu fysiologisesti, kun selkäytimen etuosa muuntuu ja hermot ja lihakset heikkenevät. Heikkenemisen teho ja kesto vaihtelevat. Se voi vaikuttaa myös aivorunkoon, tämä on poliomyelitiksen pahimpia muotoja, jotka lamauttavat hengitystä ja ihmisiä piti aiemmin laittaa ns. ”rautakeuhkoon”. Ihmisiä saattoi kuolla tähän. Haluan myös muistuttaa, että jopa pahimpien polioesiintymien aikana, jos meillä olisi 100 ihmistä ja altistaisimme kaikki heidät poliolle, siis tälle nielaistavalle virukselle, 95 % heistä ei edes tietäisi, että heillä on poliovirus kehossaan. Heillä ei olisi minkäänlaisia oireita, mutta he olisivat silti jatkossa immuuneja. Neljällä prosentilla olisi hiukan oireita, lihaskipuja, ripulia ja he toipuisivat. Yhdellä prosentilla olisi yhden tai kahden lihasryhmän halvauksia, jotka kestäisivät noin 24 tuntia ja näistä 5-10% saattaisi halvaantua pitkäkestoisemmin. Poliomyelitis oli siis todella harvinainen sairaus. Sairauden fysiologian selostus ei todellisuudessa kerro mikä aiheutti sairauden. Tämä on polion ymmärtämisen avain ja sen miksi me nykyään sanomme, että polio on hävitetty USA:sta, vaikka meillä on poliomyelitis-tapauksia nykyään. Meillä ei siis välttämättä ole polioviruksen aiheuttamaa poliomyelitistä, koska totuus on se, että jopa 1940-50 luvuilla suuri määrä erilaisia infektioita olisi voinut aiheuttaa poliomyelitista. Kun rokote tuli markkinoille, tauti määriteltiin uudelleen ja viranomaiset halusivat erottaa polioviruksen aiheuttamat poliomyelitikset muista. He huomasivat että vain ¼ oli polioviruksen aiheuttamia ja loput joidenkin muiden virusten, kuten coxsackie-virusta, jotka myös voivat aiheuttaa halvaantumisen. Monista ihmisistä ei löytynyt virusta ollenkaan. Tiedetään, että DDT ja arsenikki aiheuttavat vastaavanlaisen sairauden, ja siinä on ihan samat oireet alkaen kurkkukivusta, kurkun turpoamisesta ja kuumeesta, aina kipuihin asti.

 

TB: Luulin, että polio tarkoitti automaattisesti halvaantumisen, mutta olinkin väärässä. Ilmeisesti 95% poliotartunnan saaneista ei oireillut mitenkään. Ja vähemmän kuin 1% polioon sairastuneista todella halvaantui. Tohtori Humphries mainitsi äsken, että DDT ja arsenikki molemmat aiheuttavat selkäytimen etuosan sairautta, jonka oireet ovat samanlaiset kuin halvaannuttavassa poliossa. Kuunnellaanpa lisää tästä mielenkiintoisesta aiheesta.

 

RB: Kun tutkitaan tiettyjen kemikaalien käyttöä, minä en ollut silloin vielä elossa, etkä ollut sinäkään, mutta 40-luvulla sanottiin muistaakseni, että ”Minä olen saanut DDT -annokseni, joten minussa ei ole loisia!”

 

TB: Olen nähnyt sarjakuvassa tai lehdessä mainoksen jossa sanottiin ”DDT is good for me!” – DDT on hyväksi minulle!

 

 

RB: Niin, ja kärpäset eivät häiritse minua kun olen ottanut DDT:ni! Tuollaisia sloganeita näkyi silloin. Kuten 50- ja 60-luvuilla sanottiin: ”Tupakka päivässä pitää lääkärin loitolla”.

 

TB: Silloin ei puhuttu keuhkosyövästä.

 

 

RB: Tuolloin oli omituisia uskomuksia! No nyt puhutaan, että rokotteet ovat tärkeitä ja ne vapauttivat aikoinaan meidät monista sairauksista. No katsotaan nyt poliota, jonka pitäisi olla nyt rokotteiden ansiosta hävitetty. Se on sontaa. Katsopa kaaviota DDT:n käytöstä ja polion määriä samana aikana. Ne ovat tasan samoilla käyrillä, mutta polio seurasi DDT:n käyttöä noin 6 kuukautta myöhässä. Eli kun oli DDT:n käyttöpiikki, puoli vuotta myöhemmin tuli poliopiikki, ja kun DDT:n käyttö väheni, kuuden kuukauden päästä vähenivät myös poliotapaukset.

 

TB: DDT kehitettiin myöhään 1800-luvulla hermokaasuksi ja kemialliseksi aseeksi. Vuonna 1938 DDT pakattiin uuteen pakettiin ja sitä alettiin käyttää hyttysten tappamiseen. Vuosina 1943-52 sitä ruiskuteltiin vapaasti lasten päälle yleisissä uima-altaissa ja opiskelijoita täynnä oleviin koulun ruokasaleihin. Tarkastin tohtori Buttarin kaaviot ja hän oli ihan oikeassa: polion ja DDT:n käytön suhde todellakin täsmäävät. Huomaa, että vuonna 1948 DDT:n käyttö oli alhaisimmillaan ja 1951 korkeimmillaan. Katso tätä polio-grafiikkaa vuodelta 1950. Kuten näet poliotapauksia oli eniten 1951 ja -52, noin 58.000 tapausta! Sitten tapaukset alkoivat vähenemään huomattavasti. Ja vuonna 1955 kun poliorokote tuli markkinoille, oli Yhdysvalloissa 28.985 poliotapausta. Onko mahdollista, että useat poliotapaukset olivatkin DDT-myrkytyksiä? Onko mahdollista, että DDT:n käytön vähentäminen vähensi myös poliota? Vai onko muitakin vaikuttavia asioita?

 

NZM: 50 ja 60-luvuilla polion määritelmä muutettiin ihan laillisesti, kun rokote keksittiin. Polion diagnosointi tehtiin paljon vaikeammaksi. Osaltaan tämä aiheutti sen, että rokote näytti tehokkaammalta tuolloin.

 

SH: Alussa poliotapausten määrä oli keinotekoisesti kasvatettu. Ennen rokotteen kehittämistä kuka tahansa voi sairaaloissa diagnosoida polion, ja poliotapauksiin sai tukea valtiolta. Kuka tahansa vain tutki potilaan 24 tunnin sisällä kahteen kertaan ja jos hänellä oli yksi tai useampi lihasryhmä halvaantunut, kutsuttiin vaivaa polioksi. Ei otettu mitään verikokeita tai ulostenäytteitä tai vastaavaa. Rokotteen keksimisen jälkeen kuka tahansa ei voinutkaan enää vahvistaa poliotapausta. Piti tehdä kaksi tutkimusta, joiden välissä oli 60 päivää ja molemmissa tutkimuksissa piti olla yhden tai useamman lihasryhmän halvaus joka oli siis kestänyt 60 päivää. On huomionarvoista, että suurin osa poliohalvauksista jopa vuonna 1954 oli parantunut 60 päivässä. Joten vain muuttamalla tämä diagnostinen kriteeri saatiin hurja määrä poliotapauksia katoamaan. Oli tapauksia, joita kutsuttiin aseptiseksi meningiitiksi, tämä oli polio, mutta ei välttämättä halvaus. Nämä kaikki otettiin pois luetteloista, joissa niitä aiemmin oli kutsuttu polioksi. Epidemian kriteerejä muutettiin, tautitapauksia piti olla enemmän, että oltaisiin voitu puhua epidemiasta. Nämä toimenpiteet ja todellisten virustestien tekeminen vähensi poliotapauksia tuolloin, joten polio olisi vähentynyt joka tapauksessa noin 75 prosentilla, oli rokotetta tai ei. Vain koska kriteerit muutettiin.

 

TB: Ensimmäinen poliorokote oli ei-aktivoitu eli ns. tapettu poliorokote. Sen kehitti Jonas Salk ja se tuli käyttöön vuonna 1955. Albert Sabinin elävä poliorokote esiteltiin 1960. Polion määritelmän standardit muuttuivat 1955, kun Salkin poliorokote esiteltiin. Uusi määritelmä polioepidemiaksi vaati enemmän raportoituja tapauksia. Halvauksia aiheuttava polio määriteltiin uudelleen myös. Tämä vaikeutti sairauden toteamista ja tapauksien laskemista. Rokotteen tulon jälkeen aseptinen meningiitti, joka on tulehdussairaus, jota on vaikea erottaa poliosta, piti raportoida eri taudiksi. Mutta ennen rokotetta se laskettiin polioksi.

 

Tässä on kaavio, joka kuvaa kaikkiin raportoitaviin tauteihin sairastuneita ja kuolleita Los Angelesin alueella.

 

 

 

 

Kuten näet heinäkuussa 1955, juuri ennen poliorokotteen markkinoilletuloa, oli 273 poliotapausta ja 50 aseptista meningiittiä. Mutta sitten kuusi vuotta myöhemmin, vuonna 1961, oli vain 65 poliotapausta ja 161 aseptista meningiittiä. Ja samat luvut olivat 5 ja 256 vuoden 1966 loppuun mennessä. Onko mahdollista, että polio vaikuttaa hävitetyltä vain, koska diagnosoinnin kriteerit muutettiin, vaikka samalla aseptinen meningiitti näytti lisääntyneen hurjasti?

 

SH: Totuushan on, että ensimmäiset rokotteet, jotka tuotiin markkinoille, sisälsivät eläviä viruksia ja aiheuttivat oikeasti enemmän halvauksia kuin ehkäisivät. Ja tämä on erittäin hyvin dokumentoitu taulukoissa muistaakseni vuosilta 1954-1958. Kirjassani on taulukko, jossa poliomyeliittitapaukset tai halvaukset on esitetty ja näihin tauteihin sairastuneet ihmiset olivat suureksi osaksi rokotettuja. Ja ainoa syy miksi rokote ei aiheuttanut enempää ongelmia oli se, että suurin osa ihmisistä oli immuuneja poliolle [koska heidän kehonsa oli tullut sille immuuniksi polioviruksellelle altistumisen myötä]. Joten heidät voitiin rokottaa elävällä rokotteella ilman, että se olisi vaikuttanut heihin. Mutta se olisi ollut katastrofi niin sanotussa neitsytpopulaatiossa, jossa kukaan ei olisi ollut altistunut poliolle. Se olisi ollut suuri lääketieteellinen katastrofi. Ns. Cutter-tapaushan oli lääketieteellinen katastrofi. Tuossa tapauksessa erittäin vahvaa elävää virusta sisältävää rokotetta annettiin ihmisille. Cutter otti onnettomuudesta syyn niskoilleen ja joutui sulkemaan ovensa, mutta tuolloin myös Wyath oli tuomassa markkinoille samanlaisia rokotteita.

 

TB: Cutterin tapaus on yksi esimerkki siitä, kuinka poliorokote aiheuttaa polioon sairastumista. Huonosti tapettu virus Salkin poliorokotteessa tuli kalifornialaisesta Cutterin laboratoriosta. Yli 40.000 lasta sairastui, ja moni halvaantui ja kuoli. Vuonna 1977 tohtori Jonas Salk tunnusti muiden tiedemiesten kera, että polion massarokotus oli todellinen syy suurimmassa osassa yhdysvaltalaisten polioonsairastumistapauksista vuodesta 1961 lähtien. Onko olemassa muita sairauksia, kuten syöpä, joita poliorokote on aiheuttanut?

Barbara, mitä tiedät Salkin ja Sabinin poliorokotteesta?

 

BLF: Tiedämme, että alkuperäinen ei-aktivoitu Salkin rokote, joka annettiin yli 100 miljoonalle ihmiselle, mukaan lukien minut, oli saastunut Simian virus 40:llä (SV = Simian virus = apinavirus). Koska noiden rokotteiden valmistuksessa käytettiin Rhesus-apinan munuaiskudosta. Vuonna 1960 MIA:n tiedemies, tohtori Bernice Eddy, totesi tutkimuksissaan Rhesus-apinan munuaiskudoksen aiheuttavan syöpää, kun sillä rokotettiin hamstereita.

 

SJ: Jopa tänä päivänä minullakin on kehossani sitä, koska äitini on saanut rokotteen ja se kulkeutuu geeneissä. Minua ei ole rokotettu sillä, mutta se pysyy kehossamme ja kulkeutuu tuleville sukupolville mahdollisesti ikuisesti. Se on kuin rokotehistorian Pandoran lipas.

 

BLF: 1990-luvulla tutkijat alkoivat löytää Simian virusta syöpäkasvaimista sekä lapsilla että aikuisilla, luu-, aivo-, ja keuhkosyöpätapauksissa. Nuo tutkijat löysivät yhteyden SV40:llä saastutettujen poliorokotteiden ja syöpäkasvaimista löytyvän SV40:n välillä. Riippumattomat laboratoriot ympäri maata vahvistivat löydön. Ei ainoastaan aikuiset, jotka saivat rokotteen vaan myös lapset! Yhdysvaltojen viranomaiset kielsivät yhteyden olemassaolon. He sanoivat, ettei tällä viruksella ollut mitään yhteyttä syöpiin. Se kysymys, olemmeko me rokotteen saaneet mahdollisesti siirtäneet SV40 -viruksen DNA:ssamme näihin lapsiin ja aiheuttaneet heille syöpää, on edelleen auki. Kukaan ei halua vastata tähän eikä puhua siitä. Löydön tehneitä 90-luvun tutkijoita parjattiin, eikä kukaan halua puhua siitäkään, vaikka he olivat hyvin arvostettujen yliopistojen tutkijoita. Milloin tahansa, kun lääkärit tai tutkijat yrittävät tehdä oikein rokotteita tai niiden riskejä koskien, heitä rangaistaan. Valtio rankaisee heitä ja evää heiltä apurahat. Heitä parjataan jopa mediassa. Samoin jos lääkäri yrittää olla rehellinen ja noudattaa omaatuntoaan ja sanoo, että meidän pitää tehdä jotain toisin, meidän täytyy välittää näistä lapsista. Nuo rehelliset ihmiset yritetään savustaa ulos yhteiskunnastamme vain koska he yrittävät olla rehellisiä. Tieteen ei pitäisi olla tällaista!

 

TB: Vuonna 2002 Lancetissa [yhdessä arvostetuimmista ja tunnetuimmista lääketieteellisistä julkaisuista] julkaistiin todiste poliorokotteen ja syövän yhteydestä. Artikkelissa todettiin, että poliorokote oli saastunut SV40:lla ja oli syyllinen noin puoleen 55.000:sta Hochkinsin lymfoomasta joka vuosi. Maurice Hilleman kehitti Merckin rokoteohjelmaa. Hän kehitti nelisenkymmentä rokotetta, enemmän kuin kukaan tiedemies koskaan. Hän oli USA:n kansallisen tiedeakatemian, lääketieteen instituutin, Amerikan taide- ja tiedeakatemian sekä Amerikan filosofian yhteisön jäsen. Hän sai WHO:lta, Maailman terveysjärjestöltä, erityispalkinnon elämäntyöstään. Hän oli yksi ensimmäisistä tutkijoista, joka varoitti siitä mahdollisuudesta, että Simian virukset saattaisivat saastuttaa rokotteita. Salkin poliorokotteen ja syövän yhteys on löydetty yli 60:ssä eri laboratoriotutkimuksessa. Hilleman myönsi, että tämä oli Merckin vastuulla.

 

 

Vähän aikaa sitten sain tietää, että suun kautta otettava poliorokote todellisuudessa levittää poliota! Mitä se tarkoittaa? Kuunnellaan tohtori Shawn Centersiä (SC).

 

SC: Suun kautta otettava poliorokote, OPV (oral polio vaccine), on ollut ongelmallinen. Poliorokote otettiin 90-luvulla suun kautta ja sen kanssa nielaistiin hiukan nestettä. Tuo rokote oli valmistettu elävästä viruksesta, ja joka vuosi satoja lapsia sairastui polioon tuon poliorokotteen vuoksi. Noin vuonna 1999 tai 2000 OPV päätettiin lopettaa tämän ongelman takia, ja nykyään poliovirus on ei-aktivoidussa muodossa, joka luonnollisesti on turvallisempi. Mutta sitten on toki kysymys siitä, onko tämä rokote tehokas. On olemassa kolmenlaista villiä poliota, tyypit 1, 2 ja 3. Tyyppien 1 ja 3 poliolta OPV suojasi, mutta tyypin 2 poliota vastaan OPV ei ollut kovin tehokas. Joten sadat tuhannet tai jopa miljoonat vanhemmat ajattelevat, että heidän lapsensa on suojattu poliolta tällä rokotteella, mutta tämä ei ehkä pidä paikkaansa.

 

TBa: Vuodesta 2000 lähtien maassamme ei ole annettu OPV-rokotetta, koska 60-luvulta lähtien jokainen poliopotilas sairastui itse rokotteesta. OPV on elävä virusrokote ja levittää tautia. Eli rokotteen saaneet levittävät sitä muihin ihmisiin. Me lopetimme sen käytön, mutta sitä käytetään yhä kehitysmaissa, koska se on halpa. Ja siellä on polioepidemioita! Ja ihmiset huutavat: Ihmisiä täytyy rokottaa lisää!

Bill Gates Foundation aloitti Intiassa vuonna 2010 tai 2011 OPV-kampanjan silloin kun siellä oli 9-10 villipoliotapausta miljoonien ihmisten keskuudessa per vuosi. Tuon kampanjan aloittamisen jälkeen siellä oli yli 47.500 tapausta Flaccid-halvauksesta, jota kutsuttiin aiemmin polioksi, ennen kuin polion määritelmä muutettiin! Lapset halvaantuvat ja kuolevat vieläkin siihen. Bill Gates kirjoitti vielä artikkelinkin, jossa hän sanoi hävittäneensä VILLIN polion Intiasta! Hän sanoi hävittäneensä villin polion, koska poliorokotteen sisältämä poliovirus aiheuttaa ei-villin polion puhkeamisia. On järjetöntä käyttää eläviä viruksia sisältäviä rokotteita alueilla, missä ei ole viemäröintiä eikä puhdasta vettä!

 

Indiatimes 9.2.2017: Bill gates potkaistiin ulos Intiasta. Gatesin rokotekampanjalla liian läheiset suhteet lääkevalmistajiin. Lue lisää "hyväntekijöiden" salatuista agendoista tässä (pdf).

 

MA: Allopaattinen, perinteinen, lääketiede suhtautuu viruksiin niin, että jokaista virusta vastaan hyökätään kemikaalilla. Mihin se on nyt sata vuotta myöhemmin johtanut? Lääkkeille vastustuskykyisiin bakteereihin, jotka uhkaavat ihmiskuntaa.

 

(Toim.huom: Myös meret ja järvet ovat saastuneet usein turhien lääkkeiden ja muiden kemikaalien niihin päätyessä. Suosittelemme Ylen ohjelmaa Lääkkeitä terveille. Montako kehosi immuniteettijärjestelmää rasittavaa, ja sitä kautta sinua sairastuttavaa kemikaalia itse voisit jättää kaupan tai apteekin hyllylle?)

 

Käsikirjoituksen edelliseen voit lukea tässä.

 

MA jatkaa:

Olemme saavuttaneet antibioottien ajan lopun. Ja tämä on WHO:n lausunto! Olemme tulleet aikaan, jolloin voit kuolla superbakteerin aiheuttamaan tulehdukseen, kun saat pienen naarmun ja joudut lääkäriin, jossa saat tartunnan hoitohenkilökunnalta tai muilta potilailta. Nykyinen systeemi levittää enemmän tauteja kuin ehkäisee niitä. Holistinen tapa tässä tapauksessa olisi vahvistaa ihmisen kehoa ja elinvoimaa. Autetaan kehoa vastaamaan ja pääsemään yli tulehduksista niin, että keho vahvistuu ja tulee immuuniksi monille sairauksille riippumatta siitä, muuntuuko virus vai ei. Jopa CDC myöntää, että influenssarokote on usein täysin hyödytön, koska rokotevalmistaja valitsi väärän virustyypin. Mutta jos sinulla on luonnollinen immuniteetti kehossasi, se suojaa useampia virustyyppejä ja niiden mutaatioita vastaan. Eli jos valitset rokotteet suojataksesi itseäsi, sinun täytyy olla onnekas ja saada juuri se oikean virustyypin rokote, joka muuten yleensä on viime vuoden tyyppiä. Siksi sanonkin, että rokotteet ovat hyviä aikamatkaajille, jotka palaavat viime vuoteen. Mutta tänä vuonna virus on jo muuntunut. Joten tarvitset kehosi tuottamaan reaktion, joka mukautuu noihin uusiin viruksiin, usein jopa ilman oireita, jolloin et tiedä että olet altistunut tai että kehosi on mukautunut.

Et voi myöskään laittaa immuunijärjestelmääsi pois päältä. Se on automaattinen, se on sisäänrakennettu. Se on osa sinua, sinun biologiaasi, kemiaasi ja jopa tietoisuuttasi. Kun virus hyökkää kehoosi, kehosi reagoi siihen, kun sillä on millä taistella tuota virusta vastaan.

 

JM: Ihmisten on vaikea hyväksyä tätä, mutta sairauksien sairastamisesta on hyötyäkin. Tiedämme, että eräiden sairauksien läpikäyminen ehkäisee autoimmuunisairauksia tai jotain muita sairauksia myöhemmin elämässä. Meille on syötetty niin paljon propagandaa ja meitä on peloteltu. Vanhemmat, jotka päättävät olla rokottamatta, tekevät päätöksensä tapauskohtaisesti ja ottavat silloin mieluummin riskin sairastua johonkin sairauteen kuin riskin sairastua rokotteesta. Se on monesti ehdottomasti järkevä, todisteisiin pohjautuva päätös. Se ei ole välttämättä päätös, jonka minä tekisin. Minä saatan päättää, että pelkään lapseni sairastumista polioon ja sinä saatat päättää, ettet pelkää poliota. Ja se on hyväksyttävä päätös. En ole luonteeltani puolesta tai vastaan tyyppiä. Ei ole aina hyvää tai huonoa. Kyse on siitä, että käytät hyväksesi sitä tietoa mitä sinulla on, kun teet päätöksen.

 

TB: Meillä on valinnanvapaus. Kaikki vanhemmat rakastavat lapsiaan ja haluavat tehdä parhaat päätökset maksimoidakseen lastensa terveyden. Meidän jokaisen tulisi ottaa selvää rokotteista ja hankkia tarpeeksi tietoa rokotteita koskevien päätösten tekoa varten.

Kuunnellaanpa Erin Elisabethia, hän sairastui lapsena rokotteen saatuaan.

 

EE: 70-luvulla oli oikeasti hippejä, jotka eivät ottaneet rokotuksia. Se oli sen ajan ajatusmaailmaa. Minun ystävissäni oli noita hippejä, ja he olivat tutuistani kaikkein terveimpiä, heillä ei ollut flunssaa eikä muita sairauksia. He söivät orgaanista granolaa ja olivat niin terveitä kuin vain voi olla. Mutta en halua omien vanhempieni tuntevan syyllisyyttä. He puolustavat edelleen rokotteita, mutta luulen, että he ovat avaamassa silmiään. Minua rokotuttaessaan he tekivät niin kuin lastenlääkäri käski.

 

BLF: Kun menet ostamaan autoa tai taloa, tutkit aihetta tarkasti, mutta kun joku aikoo rokottaa sinut tai lapsesi jollain kemikaaleilla ja lääkkeillä, et tutkikaan asiaa yhtä ahkerasti. Se rokote jonka saat, voi vahingoittaa sinua tai lastasi, ja se on täysin ennalta arvaamatonta. Voit olla terve ja silti vahingoittua. Tai saatat olla geneettisesti tai biologisesti herkempi, jolloin sinulla saattaa olla suurempi riski vahingoittua. Sinä olet asiakas ja potilas – ole varuillasi! Ennen kuin otat rokotteita, hanki tietoa tarttuvista taudeista ja rokotteista ja tee parhaat päätökset itseäsi ja lapsiasi koskien.

 

 

Toimituksemme suosittelee:

Juuri julkaistun kirjan voit tilata tässä.

Suosittelemme myös aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

Suosittelemme Facebookissa:

Rokotuskriittiset

 

Uutisia:

 

Kiinnitetyt uutiset (2):

3/9/18: Robert Steele: Yhdysvaltojen hallitus hävisi tuomioistuimessa: Se on valehdellut kansalle vuosikymmeniä. Rokotteiden laatua EI ole testattu

14/10/18: Rokoteaiheinen paneeli Atlantassa - Kaikki "rokotemyönteiset" asiantuntijat peruivat osallistumisensa kun lista laitettiin nettiin (osa myönsi painostuksen: "Haluan pitää työpaikkani"). Live-video paneelista tässä (alkaa min 29:00)

Video: Miten Suomi tuhotaan (BlokkiMedia)

 

 

17.11.2018:

MIT:n Stephanie Seneff suosittelee: Uusi dokumenttielokuva HPV-huijausta koskien

Tappoiko armeijan koerokote 100 miljoonaa ihmistä (espanjantauti)?

22.000 sairaanhoitajaa Yhdysvalloissa eivät suostu pakkorokotettaviksi

Japani näyttää mallia muulle maailmalle - paljastaa Cervarixin ja Gardasilin huijauksen - kuolemia ja muita rokotevaurioita

15.11.2018:

Totuus metsäpaloista:

Jymyuutinen Robert Steeleltä:

Kalifornian metsäpalot aiheutettu keskitetyn energian aseilla (monta videota todisteena) sekä etäluettavilla sähkömittareilla (ilmiantaja selittää)

 

Marylandin yliopiston tutkimus:  influenssavirukset leviävät hengitysilman mukana - viruksia levittävät rokotetut enemmän kuin rokottamattomat

14.11.2018:

Ilmainen "totuus diabeteksesta" -dokkareiden sarja alkaa tänään!

Alkuperäisten, englanninkielisten, Totuus rokotteista- ja Totuus syövästä -sivustojen perustajat tekivät dokumenttielokuvien sarjan diabeteksesta. Ensimmäinen osa katsottavissa vain tänään, toinen vain huomenna, jne.

Rekisteröidy tässä. Ensimmäinen osa katsottavissa: https://go.ithriveseries.com/episode1-live

 

Geenimanipuloitujen ruokien välttäminen avain parempaan terveyteen

Joululahjaa ostaessa: Millaista tuhoa kännykän valmistaminen aiheuttaa luonnolle

12.11.2018:

Influenssarokotteessa Yhdysvalloissa 25.000 kertaa enemmän elohopeaa kuin sallitaan juomavedessä

10.11.2018:

Totuus rokotteista -sivuston tarkoitus on varmistaa mahdollisimman hyvä tulevaisuus lapsillemme.

UNICEF: "Lapset ensin" - MUTTA:

Robert Steele (Ihmiskauppakomissaari): Onko Unicef satanistinen organisaatio, joka pitäisi ajaa ulos Yhdysvalloista? Lue myös: Raportti: YK:n palkkalistoilla 3300 pedofiilia - 60 000 raiskausta ja UNICEFin sairaat bileet joissa kerättiin rahaa "lapsille"

Oma artikkelimme aiheesta suomeksi tässä.

Oma sivumme YK-huijauksesta tässä

8.11.2018:

Facebookista poimittua:

Jotkut lapset oksentavat verta influenssarokotteen jälkeen:

Lapsia aivopestään koulussa rokotteiden hyödyistä. Onko vanhemmille kerrottu haitoista?:

 

7.11.2018:

Lääkäri Yhdysvalloissa: Influenssarokote tuhosi minun ja 1621 potilaani elämän:

Kun otat ilmaisen rokotteen saat kaupan päälle kalkkunan! Kuka tuon (20€?) kalkkunan maksaa? "Hyväntekijät"?

Katso Vaxxed dokumenttielokuva ilmaiseksi tänään ja huomenna

Karnosiini kelatoi rokotteen elohopeaa

Tiedemies varoittaa: Rokotteissa on monia meitä sairastuttavia viruksia

Monet DNA-analyysejä tekevät yritykset myyvät tietosi eteenpäin

HPV-rokotukseen ei tarvita enää erillistä lupaa

Kalifornian yliopiston professori: HPV ei aiheuta syöpää

Tekopyhyyttä parhaimmillaan: Rokotetut väittävät että rokottamattomat ovat vaaraksi heille

Kirjaesittely: The Virus and the Vaccine (polio)

IL: Täyskäännös: KYS ei enää uhkaa irtisanomisilla rokotuksista kieltäytyviä työntekijöitä – nyt houkutellaan ilmaisilla lounailla

5.11.2018:

Robert Steele: Englannin ensimmäinen 5G oikeudenkäynti ja kansa voitti

Gatesheadissa ihmiset ovat sairastuneet enemmän viime aikoina mm. syöpään, joten aktivisti Mark Steele alkoi jakaa tietoa ihmisille 5G:n vaaroista. Kaupungin viranomaiset aloittivat vastahyökkäyksen väittäen, että Steelen viittaamat tutkimukset olivat "pseudoa". Oikeus oli toista mieltä: Steele saa jatkaa tiedonjakamistaan. Oma sivumme 5G:stä tässä.

3.11.2018:

Totuus rokotteista Osa 5 katsottavissa tässä. Aiheina mm. HPV-rokote ja hepatiitti B -rokote sekä kätkytkuolema "HPV-rokotteet tappavat enemmän ihmisiä kuin kohdunkaulansyöpä" "Kaksoset kuolivat seuraavana päivänä rokotuksesta. On mahdollista että rokotteet aiheuttavat kätkytkuolemia."

(2013) Tutkimus: HPV-rokotteilla ei tule olemaan mitään vaikutusta kahdunkaulansyövän estämisessä (vaccine against human papilloma viruses will have no effect on the occurrence of cervical carcinomas)

2.11.2018:

Suomessa annettava VaxigripTetra -influenssarokote sisältää syöpää aiheuttavaa formaldehydiä

Flunssa-aika on täällä: Lepää tauti pois (Toim.huom: Hyvä artikkeli, mutta sen väite "[Influenssarokote] antaa tehokkaan suojan influenssaa vastaan" ei pidä paikkaansa.)

36% lääkäreistä Tsekissä ja 25% Slovakiassa ei pidä MPR-rokotetta turvallisena - Keskimäärin neljännes ei pidä sitä tarpeellisena ja yli 50% ei suosittele kausi-influenssarokotetta

1.11.2018:

"Maailmaa eivät tuhoa pahantekijät, vaan ne hyvät ihmiset, jotka eivät tee mitään pahisten pysäyttämiseksi"

Video: Miten Suomi tuhotaan (BlokkiMedia)

Haluamme muistuttaa lukijoitamme kokonaiskuvan ymmärtämisen tärkeydestä.

Uuden videokanavamme avulla haluamme auttaa lukijoitamme ymmärtämään kokonaisuutta. Meille valehdellaan käytännössä kaikesta. Poliitikkomme eivät voi tehdä mitään jos tarpeeksi suuri osa kansasta ei tiedä totuutta asioista. Tutki ja jaa, vain siten pelastamme ihmiskunnan meitä odottavalta tuholta. Supereliitti koostuu mielisairaista globalisteista. (Heidän tavoitteistaan tässä, tässä, tässä ja tässä)

Seuraavana muutamia aiheita, joita globalistit käyttävät työkaluinaan noiden tavoitteiden saavuttamiseksi:

Totuus rahasta tässä

Totuus sodista tässä

Totuus Pizzagate-pedofiliaskandaalista tässä

Totuus uutisista ja valeuutisista tässä

Totuus terrorismista tässä

Totuus syövästä tässä

Totuus kehitysmaiden (ja muidenkin) tarkoituksellisesta "tuhoamisesta" velalla tässä

Totuus ilmastonmuutoksesta (ja muokkauksesta) tässä ja tässä (sivustolla myös HAARP-sääase selitettynä) ja tässä.

Adressi globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi

31.10.2018:

Lääkäri Yhdysvalloissa: Jokaisen rokotevaurioisen ja rokotteen tappaman lapsen veri on rokotteillamurhaavien lääkäreiden käsissä

Vakuutuslääkäreille on säädetty toimivalta totuudenvastaisten lausuntojen antamiseen. (Adressi)

CFS (väsymysoireyhtymä) ja rokotteet

28.10.2018:

Totuus rokotteista Osa 4 katsottavissa tässä. Aiheina mm. Influenssa-, HIB- ja pneumokokkirokote, Suomessakin annettava K-vitamiinipistos sekä laumaimmuniteetti (myytti).
"7%:lla flunssadiagnoosin saaneista oli influenssa, se ei ole niin yleinen kuin luullaan. Monella on vain kuumetta tai hengitysoireita"

 

Voiko olla totta, että meille valehdellaan paitsi rokotteiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta, myös ihmiskunnnan historiasta? Tutustu sivuumme Totuus arkeologiasta. Lisää totuuksia ylävalikossamme

Unexpectedly High Prevalence of
Common Variable Immunodeficiency
in Finland
"The prevalence of CVID in Finland appears the highest recorded"

Tuhkarokko: Sairastamisesta on hyötyjä joista meille ei kerrota Lisää tuhkarokosta sivullamme Tehottomat rokotteet: MPR

MMR-rokotteen (Suomessa MPR) aiheuttamasta rokotevauriosta USD101 miljoonan korvaus Yhdysvalloissa

Rokotteet syynä Espanjantautiin (Spanish influenza) Aiheesta suomeksi tässä

Uusiseelantilainen kyselytutkimus rokotetut vs. rokottamattomat (1992) (The Immunisation Awareness Society, n. 500 lasta) Onko esimerkiksi epilepsia vain rokotettujen vaiva? Tutustu myös sivuumme Rokotetut vs. rokottamattomat

Vain Yhdysvalloissa? Sairaalan lomakkeisiin piilotettu hyväksyntä "intiimien alueiden tutkimiseen"

(2009) Lääkejätti Pfizer tuomittiin miljardikorvauksiin - lahjoi päättäjiä psykoosilääkkeensä myynnin edistämiseksi

(2017) Luonnollisiin hoitoihin erikoistuneiden lääkäreiden murhat yleistyvät

Tv:stä tutun Lääkärit-sarjan tuottajan, Del Bigtreen uusi videokanava: The HighWire with Del Bigtree

Totuus syövästä ja tulehduksesta; ensimmäinen osa  (Tai suomeksi tässä) Tutustu myös uuteen sivuumme: Tuore tutkimus: Rokotteet ja hermokudoksen tulehdus

27.10.2018:

CDC:n kokouksessa otettu video paljastaa: Rokotteita kiirehditään markkinoille turvallisuuden kustannuksella

26.10.2018:

Suosittelemme: Kolme lyhyttä, huumorilla höystettyä tietoiskua vedestä by Edge of Wonder:

The Unavoidable Water Crisis, Was it Engineered? [Part 1/2] 2018 (15:00)

Plastic bottles & Deep State water agenda | The Unavoidable Water Crisis [Part 2/2] 2018 (21:00)

Breakthrough Water Research the Deep State is Covering Up - Masaru Emoto [Part 3/3] (15:00)

MIT:n tutkija Stephanie Seneff postasi naamakirjaan 19.10. :

"Tanskalaiset viisastuvat HPV-rokotteen suhteen, sillä on vain 25% kattavuus. Tämä tanskalainen läääkäri on julkaissut lyhyen artikkelin, joka selittää rokotteen vaarallisuutta. HPV-rokotteen testaus ennen markkinoille tuloa oli myös todella riittämätöntä. Rokotteessa on erittäin vaarallisia alumiinin nanopartikkelaita, jotka päätyvät aivoihin ja aiheuttavat vakavia neurologisia vaurioita.

https://sanevax.org/hpv-vaccine-controversy-danish-perspective/

Lue myös:

Tuore italialaistutkimus: HPV-rokote ei ole tehokas eikä turvallinen

Ruotsista : HPV rokotteen yhdistetty, jopa 8-9 % lisääntyneeseen kohdunkaulan syövän kasvuun.

Tutkimus: HPV-rokote aiheuttaa 25% todennäköisyydellä elinikässen lapsettomuuden

Lisää HPV-rokotteesta sivullamme HPV-rokote

25.10.2018:

Uusi sivumme: Tuore tutkimus: Rokotteet ja hermokudoksen tulehdus

24.10.2018:

Suomalainen Blokkimedia selittää lääketieteen historiaa uudessa videossaan tässä

Suosittelemme myös NBlokkimedian seuraavaa tuoretta videota, sekin auttaa kokonaiskuvan hahmottamisessa: Pankki- ja rahajärjestelmä - ihmiskunnan historian suurin huijaus

23.10.2018:

Israelilla ja juutalaisilla on valtava vaikutusvalta myös rokotteisiin liittyvissä asioissa Yhdysvalloissa:

Yhdysvalloissa melkein kaikki kansanedustajat joilla on Israelin kansalaisuus ovat demokraatteja. He tietysti ajavat (myös?) Israelin etua:

Juutalaiset kontrolloivat mediaa Yhdysvalloissa:

 

 

Lue myös: Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.10.2018:

Yhdysvaltojen viranomaiset - Influenssarokote on vaarallisin markkinoilla oleva rokote

Tiedemiehet paljastavat: Yhdysvaltojen puolustusministeriö suunnittelee salaista asetta: Hyönteiset levittämään tappavia viruksia

Onko fluori myrkyllistä? I BlokkiMedia (Toim.huom: Hammaslääkäri Lempäälän hammaslääkäriasemalta: Fluorista hammastahnassa hyötyvät lähinnä sellaiset ihmiset, jotka harjaavat hampaansa liian harvoin tai puutteellisesti)

Fluorattu vesi linkitetty ADHD:hen

21.10.2018:

Uusi videokanavamme real.video -sivustolla tässä. Se auttaa hahmottamaan eliittimme salaamaa kokonaisuutta.

20.10.2018:

Seuraaviin artikkeleihin perehtyminen auttaa ymmärtämään korruption laajuutta Suomessa:

- Jarmo Ekman kommentoi valtamedian agendaa ja tapausta Janitskin tässä

- Halla-aho ottaa kantaa Jessikka Arolle maksettavista korvauksista: Yhteiskuntamme arvot ovat aika viturallaan

- 9/2017: Niskasaari syyttää kihlakunnansyyttäjää todisteiden väärentämisestä

- Jessikka Aro on myöntänyt huumeriippuvuutensa sekä mielenterveysongelmansa – syyttää silti MV-lehteä valehtelusta

- Janitskinin ja Bäckmanin tuominnut aggressiivinen tuomari on Mitja Korjakoff

- Tuomari Mitja Korjakoff väärentäjä?

- Oikeustoimittaja Mikko Niskasaari web-sivustollaan: Kihlakunnansyyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen on väärentäjä

17.10.2018:

Kuten QAnon sanoi: "Heidän  käyttämä symboliikka koituu heidän kohtaloksi... He eivät ikinä olisi uskoneet häviävänsä presidentinvaaleja."

16.10.2018:

Rokotekeskustelu vaikeaa myös Yhdysvalloissa - Kaikki rokotemyönteiset asiantuntijat peruivat viime tipassa osallistumisensa paneeliin

1/2018: Kahdeksan kuoli influenssaan kahdessa viikossa Santa Barbarassa - 7 heistä oli rokotettu

Todennäköisesti huono uutinen totuudesta kiinnostuneille: [Teollisuuden aivopesemät] Lääketieteen opiskelijat ryhtyvät Turun yliopistossa taisteluun huuhaata vastaan

Antti Heikkilä Cervarixista ja Gardasilista (2014): HPV-Rokotus: Gardasil seuraava skandaali? Oma sivumme HPV-rokotteesta tässä (Toim.huom: Suomessa rokotusohjelmaan kuuluu Cervarix)

15.10.2018:

Tiedemiehet paniikissa: Geenimanipuloidun isorokon muodostama pandemiauhka on todellinen - Pahikset saattavat herättää jo kadonneita tauteja henkiin (Toim.huom: Rokote- ja lääkevalmistajat tienaavat miljardeja pandemioilla)

Nettisensuuri loikkasi eteenpäin ihmisten huomaamatta - Satoja "totuusmedian" tilejä suljettiin FB:ssä ja Twitterissä (Toim.huom: Kuka kertoo totuuden esim. rokotteista, jos kaikki teollisuudenvastainen tieto sensuroidaan? MeWe -sivustoa pidetään hyvänä vaihtoehtona FB:lle, ja Brave-selaimen voit ladata tässä.)

14.10.2018:

Mitä saavat parhaat rokotetutkijat palkaksi työstään ihmiskunnan hyvinvoinnin parantamiseksi? Vain OIKEAN tiedon jakaminen saa asiat muuttumaan.

Zerohedge: Ovatko hallitusten tekemät ihmisten kadottamiset tulossa taas muotiin?

Kuvasi murhansa älykellolla: Saudijohtoa kritisoinut WaPo:n toimittaja todennäköisesti leikeltiin palasiksi saudikonsulaatissa Istanbulissa - Trump: Jos totta, seuraukset vakavat

Venäläinen syyttäjä tapettiin ampumalla hänen helikopterilentäjänsä - Syyttäjällä oli materiaalia Hillaryn rikoksista

Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

Robert Steele linkkasi: Kuinka hirmumyrskyjen aiheuttamisella [siihen tarkoitukseen suunnitelluilla laitteilla] vaikutetaan välivaaleihin (11/2018) Oma sivustomme joka selittää aihetta suomeksi tässä. HAARP-laitteeseen (Sodankylässä sääase EISCAT) erikoistunut sivusto tässä. Ex-kansanedustaja Jesse Venturan Suomen tv:ssäkin näytetty ohjelma HAARPista videokanavallamme tässä. EU-parlamentin turvallisuusvaliokunnan suomenkielinen dokumentti aiheesta tässä.

Robert Steele oli kutsuvieraanamme Tenojoella 3/2017: 20% poliitikoistamme kiristetään ja suurta osaa lahjotaan - Äänestäminen on illuusio

13.10.2018:

Kahden minuutin rokotetietousvideo:

Yhdysvalloissa HPV-rokote hyväksyttiin juuri alle 45-vuotiaille - Miksi sitä ei kannata ottaa (Spoiler alert: Koska se ei tehoa valtaosaan aikuisista)

HPV-rokote - yksi tämän hetken tärkeimmistä taisteluista

12.10.2018:

Tehylehti: Tehy: Rokotuspykälään selkeyttä - rokotuksilla painostamisen loputtava työpaikoilla

Italialainen tutkimus: Mikro- ja nanokontaminaatio rokotteissa

10.2018:

Uusi videokanavamme real.video -sivustolla tässä.

Video: Detroitilainen äiti viikoksi vankilaan koska ei rokotuttanut lastaan

7/2016: Kansanedustaja valmistelee lakialoitetta: Lapsilisät pois vanhemmilta, jotka eivät rokota lapsiaan

Anu [influenssarokotusta seuranneen] pelottavan sairauden jälkeen: "Taistelin takaisin satulaan"

Totuus HPV-rokotteesta

Markkinoinnin hyväksymistä varten tehdyt rokotteiden turvallisuus- ja tehokkuustutkimukset ovat metodinen kaaos

Lääkevalmistajat lahjoittavat miljoonia molemmille valtapuolueille Australiassa

8.10.2018:

Hesari uutisoi "rehellisesti" 50 vuotta sitten (Tänään suuren osan rahoitustaan lääketeollisuudelta saavana on asiat täysin toisin):

Tuhkarokkorokotteesta enemmän haittoja kuin hyötyä:

Lue myös: Tehottomat rokotteet: Tuhkarokkorokote

Video: Kirja: Jonas Salk, joka kehitti ensimmäisen poliorokotteen, ehkä halusikin oikeasti tappaa ihmisiä rokotteilla: "Elämänmyönteinen tarkoittaa sitä, että tapetaan valtaosa väestöstä evoluution tukemiseksi." Lue myös: Poliohuijaus: 100 miljoonaa sai periytyvän syöpäviruksen poliorokotteesta Teollisuuden Wikipediassa: "apinavirus 40".

Totuus J. Salkista: Rikollinen mieli - Käytti ihmisiä laittomasti kokeisiinsa

Kaikki mitä tiedät polion aiheuttajista, on väärää tietoa

7.10.2018:

Totuus rokotteista dokumenttielokuva, osa 3 katsottavissa tässä. Käsikirjoitus suomeksi tässä.

6.10.2018:

Robert Steele: Yhdysvaltojen hallitus hävisi tuomioistuimessa: Se on valehdellut kansalle vuosikymmeniä. Rokotteita EI ole testattu

Vuonna 1986 kongressi hyväksyi lain, joka antoi rokotevalmistajille immuniteetin rokotevauriokorvausten suhteen. Rokotevalmistajilta vietiin tuolloin ainoa motiivi tehdä turvallisia rokotteita, ja vastuu rokoteturvallisuudesta määrättiin HHS:lle (USA:n Valvira). 32 vuoden aikana se ei ole kirjoittanut YHTÄKÄÄN em. lain vaatimaa raporttia kongressille rokoteturvallisuudesta.

4.10.2018:

Totuus rokotteista dokumenttielokuva, osa 2 katsottavissa tässä. Käsikirjoitus suomeksi tässä.

1.10.2018:

Rokotteiden retrovirukset, DNA ja löydös, joka tuhosi arvostetun lääkärin uran

Video: 10.000 ihmistä marssi Puolassa rokotuspakkoa vastaan

Video: The Irrefutable Argument Against Vaccine Safety - with Author Del Bigtree (Vaxxed/Robert De Niro)

CDC:n keksimät influenssakuolemat ja Tamiflun tappavat sivuvaikutukset

A lowered probability of pregnancy in females in the USA aged 25–29 who received a human papillomavirus vaccine injection

Gardasil & Cervarix HPV-rokotteiden sivuvaikutusten vaarat

Sairaanhoitaja-ilmiantaja Yhdysvalloissa: Potilaita pakkorokotetaan heidän tietämättään

21.11.2014: Narkolepsia tuli jäädäkseen: ”Kadun rokotteen ottamista päivittäin”

Johanna Nurmi, VTT, tutkijatohtori: "Tutkimukseni liittyy rokotekriittisyyteen Suomessa."
 

Yle 3.5.2012: 200 lasta Suomessa sai väärän rokotteen

Rokotekauppa on miljardibisnestä

Tutkimus: HPV-rokote aiheuttaa 25% todennäköisyydellä elinikässen lapsettomuuden

Video: HPV-rokote osoittautunut tappavaksi, monet tytöt kuolleet

Koulu Yhdysvalloissa keskeytti rokotukset - Rokottivat lapsia ilman vanhempien lupaa

Googlen edustajaa kuulustellaan senaatissa mm. projekti Dragonflyn vuoksi. Dragonfly on Googlen suunnitteilla oleva projekti; jossa kiinalaisten tietokoneekäyttöä seurattaisiin ja tietoa sensuroitaisiin. (Toim.huom: Käyttäessäsi Googlen palveluita, kuten GMailia ja YouTubea, tuet yhtiön räikeän moraalitonta toimintaa. Suosittelemme ehdotonta Googlen tuotteiden käytön lopettamista. Lisää aiheesta sivullamme tässä.)

30.9.2018:

Vaccines: Challenging the Myths with Science:

28.9.2018:

Epäpuhtaudet rokotteissa

Kuva: Epäpuhtauksia rokotteissa ei ole tunnistettu eikä niiden määrää mitattu (Kuvakaappaus Suzanne Humphriesin videolta Merck valehtelee alumiinistaan...) (Toim.huom. videoon liittyen: Rokotevalmistajat eivät halua tunnustaa valehdelleensa pakkausselosteissaan vuosikausia, koska pelkäävät dominoefektiä) Lue myös: Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

27.9.2018:

Rokotteiden 9 järkyttävintä ainesosaa (elohopeaa, väriaineita...)

Vaarallistakin vaarallisempaa 5G-teknologiaa painetaan nyt kiireellä koteihimme Lue myös artikkelimme 5G ja syöpä - Paloasemille poikkeuslupa - ei kännykkämastoja katoille. Nyt jakamaan tietoa 5G:n vaaroista!

Miksi koko ihmiskunnan täytyy julistaa sota Googlea vastaan - Tässä on kyse ihmisten selviämisestä Lue myös sivumme Googlesta tässä.

26.9.2018:

Ministeriö korjaa rokotuspykälää – palaute vaikutti

Englannin terveysviranomaiset salaavat rokotevauriot - Mahdotonta tietää mitä vahinkoa mikäkin rokote aiheuttaa

Ruotsissa noin 500 ihmistä sairastui narkolepsiaan sikainfluenssarokotteesta

Yhdysvaltojen hallituksen huipputiedemiehet kieltäytyvät rokottamasta lapsiaan

Presidentti Trump: "En ole koskaan ottanut influenssarokotetta. En pidä siitä että kehooni pistetään myrkkyjä"

Taapero kuoli saatuaan 8 rokotetta peräjälkeen - Lääkärit eivät myönnä rokotteiden tappaneen lasta

Jäykkäkouristusrokote aiheuttaa uutta tautia: Antiphospholipid syndrome

Ruotsista : HPV rokotteen yhdistetty, jopa 8-9 % lisääntyneeseen kohdunkaulan syövän kasvuun.

BBC: Kuinka valehtelijat saavat aikaan illuusion totuudesta

Erityisesti lasten vanhemmat: Vältä näitä myrkyllisiä synteettisiä tekstiilejä

RotaTeq rokoteinfo: https://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/r/rotateq/rotateq_ppi.pdf (Toim.huom: Keskimäärin joka toinen vuosi tappaa RotaTeq-rokote Suomessa yhden vauvan. Kuolema on mainittu yhtenä mahdollisena rokotevauriona esitteessä.)

Tällainen on "rokotemainos" valevaltamediassa: Seuraava influenssaepidemia voi tappaa 400 miljoonaa ihmistä ympäri maailman (Toim.huom: Kuten aktiivisesti uutisointiamme seuraavat lukijamme tietävät, on rokotteet yleensä valmistettu kohderyhmälle, joka mm. ruokkii kehoaan roskaruualla. Ne rokottamattomat, jotka pitävät itsestään, ja kehostaan, oikeasti hyvää huolta, tuskin tulevat koskaan sairastumaan influenssaan.)

19.9.2018:

Rokotetutkimuskeskuksella puurot ja vellit sekaisin: Alumiini on alumiinia - Kommentit poistetaan

17.9.2018:

Alumiinin vaikutusta eläviin olioihin koko ikänsä tutkinut Cristopher Exley selittää mm. sitä, mitä rokotteissa oleva alumiini aiheuttaa rokotetuissa ihmisissä.

Vääntö pneumokokkirokotteesta jatkuu - kenellä on oikeat luvut laskelmissa?

Lukijan kynästä: Mykoplasma ja rokotteet - Osa 2 (Toim.huom: Toimituksessamme ei ole mykoplasman asiantuntijoita. Otamme mielellämme vastaan mahdolliset kommentit aiheeseen liittyen siihen perehtyneiltä lukijoiltamme. Teemme kaikkemme lukijoidemme henkilöllisyyden salaamiseksi. Yhteystietomme tässä.)

14.9.2018:

Uusi kirjoituksemme (rokoteaiheen vierestä):

Q: Kuinka mm. C-I-A ja saudit manipuloivat ihmisiä ympäri maailman valtamedian ja sosiaalisen median avulla

12.9.2018:

Jäykkäkouristusrokote on tarpeeton

Rokote tappoi täysin terveen miehen - perhe haastaa rokotevalmistajan oikeuteen

"Lastemmetuhoamisohjelma etenee" - yksi esimerkki lisää sen seurauksista: Helsingin Laakavuoren monikulttuurinen päiväkoti – vanhempien ja lasten painajainen Lisää aiheesta alla aiemmissa uutisissa.

Kuinka GMO-kasvien ja Round-Upin kehollemme aiheuttamia vahinkoja voi korjata Lisää aiheesta alla aiemmissa uutisissa.

Lisää Monsanton (Round-Upin valmistaja) skandaaleja

Rokotevastaisessa Japanissa ihmiset ovat todistetusti terveempiä, lapsikuolemat harvinaisia ja japanilaiset myös elävät vanhemmiksi

Italiassa rokotepakko peruttu

Teflonin ja vastaavien vaarallisuutta salattiin vuosikaudet

Sivu, jolta löydät rokotetietoa:

https://www.jchristoff.com/medical-doctors-and-phd-scientists-speak-out-against-vaccinations-2/

7.9.2018:

Teollisuuden lobbaaja väittää monsanton Round-Upin olevan juomiskelpoista, mutta ei kuitenkaan lasillista hänelle tarjottaessa suostu sitä juomaan Lisää aiheesta 6.9. uutisissa alla.

Opiaattien valmistaja Yhdysvalloissa alkaa rahoittaa ”opiaattien yliannostusantidoottia” Lisää aiheesta uutisissa alla.

Pakistanilaiset tutkijat löysivät hedelmän, joka "suojelee diabeetikkoja"

Lapset ja nuoret jotka saavat K-vitamiinia lisäravinteena, ovat vähemmän alttiita luunmurtumille

Lapset jotka altistuvat kirkkaalle valolle illalla sairastuvat todennäköisemmin vakaviinkin tauteihin

Lukijan kynästä: Lääketeollisuuden rahastushuijaus

6.9.2018:

Suosittelemme: Kirja: Marjoja & maskaraa by Noora Shingler Kuinmka hylkäsin turhat ruoka- ja kosmetiikkakemikaalit

Miksi lääkkeiden aiheuttamista kuolemista ei puhuta?

5.9.2018:

Lapsipotilaan hoidosta päättäminen - Kuinka lapsen pitäisi osallistua siihen?

Yhdysvallat esimerkkimaa eliitin suunnitelmasta lastemme tuhoamiseksi:

Mielialalääkkeiden käyttö nuorten keskuudessa räjähdysmäisessä kasvussa Yhdysvalloissa Lue myös: Puolet yhdysvaltalaisista lapsista autistisia 12 vuoden kuluttua Ja näin tuo suunnitelma etenee Suomessa:  Pikavauhdilla lastenhoitajaksi – Seure perehdyttää ammattiin neljässä päivässä! Tähän on johtanut pääkaupunkiseudun huutava pula lastenhoitohenkilökunnasta. (Toim.huom: Pankkiirieliitin avulla saadaan maan velka kasvamaan, sitten "leikataan", ryhmäkoot päiväkodeissa kasvavat henkilökuntaa liikaa stressaavalle tasolle. Yle: Velkataakka)

Sivustomme, joihin perehtyminen avaa em. aihetta:

pedogate.fi

salaseurat.fi

valeuutisia.fi

 

Neurokirurgi selittää sitä, kuinka ihmisten kyky ajatella on heikentynyt (Toim.huom: Yksi syy on rokotteissa)

Lista tuotteista, jotka sisältävät glyfosaattia (Toim.huom: Nykyään myös rokotteet sisältävät tuota "rikkaruohomyrkkyä" - Rokotteista löydetty syöpää aiheuttavaa kasvimyrkkyä glyfosaattia)

Lääketieteellisten julkaisujen toimittajat sen vahvistavat: HPV-rokotteesta on enemmän haittaa kuin hyötyä

Turpaduunari: Vakavia haittoja HPV-rokotteesta

Influenssarokotteen uskomaton tehottomuus paljastettu

Vyöruusurokote aiheuttanut suuren määrän vyöruusua sekä rokotevaurioita

Hoitovirhe tappaa Suomessa useammin kuin liikenne

Seattlessa luvan olla rokottamatta lastaan saa jo yli 10% ihmisistä (rikkaat?)

24.8.2018:

Uusi sivumme: Mykoplasma ja rokotteet

23.8.2018:

Robert Steele: Miten ihmiset saadaan uskomaan melkein mitä tahansa

21.8.2018:

Samoalla sairaanhoitaja syytteeseen kahden vauvan kuoltua MMR-rokotteen saatuaan Kaikkien rokotteiden antaminen oli jo aiemmin keskeytetty.

Oma sivumme MPR-rokotteesta tässä. Lisää erittäin kyseenalaisesta MMR- rokotteesta (Suomessa MPR) tässä ja tässä

Italian uudet viranomaiset aikovat perua aiemman päätöksen pakkorokotuksista Italiassa Kyseessä on vanha laki, joka aiottiin ottaa käyttöön maaliskuussa, mutta sitä ei vielä tänäänkään ole otettu käyttöön. Lain mukaan ehtona kouluun pääsylle on 10 rokotteen ottaminen!

Totuus Syövästä -sivuston video: HPV-rokotteen pelottavat sivuvaikutukset Oma sivumme HPV-rokotteesta tässä.

Sivusto too-much-medicine.com järjesti luentotilaisuuden Helsingissä 15-17 elokuuta 2018.

Tohtori Steven Baker kertoo K-vitamiinipistoksesta tässä.

Tohtori Steven Baker: 3 tyhmintä rokotetta, jotka lapsesi voi saada tässä.

Hinkuyskän torjunta Suomessa 2017-2021

20.8.2018:

Jopa miljoona "viallista rokotetta" jakoon Kiinasssa - Osa jo annettu lapsille (Toim.huom: Valtaosan maailman rokotteista voi oikeasti luokitella viallisiksi, koska rokotevalmistajat itsekään eivät tiedä mitä rokotteet sisältävät tai aiheuttavat)

Syöpää aiheuttavaa glyfosaattia (Round-Up kasvimyrkky) löydetty lasten ruuasta

Trump käy opioidien valmistajia vastaan - Niitä käytetää eräänlaisena aseena aseena [tuhoamaan kansan terveys] Lisää aiheesta aiemmissa uutisissa.

Robert Steele: Sandy Hookin "kouluammunta" oli harjoitus: "Kaikkien näyttelijöiden on ilmottauduttava täällä" (Toim.huom: Aiheesta löytyy materiaalia todella paljon, esim. tässä.)

19.8.2018:

Koskee myös meitä suomalaisia (Persianlahden sodassa käytetyt bioaseet leviävät):

Garth Nicolson 2008 "Weaponized Mycoplasmas"

18.8.2018:

Professori: Jopa puolet lääketieteen toimista turhia tai huonosti tehoavia Lisää aihesta etusivullamme.

 

Kuinka statistiikkaa käytetään hyväksi rokotteiden tehokkuutta arvioitaessa

Rokotehuijauksesta epäillyn kiinalaisen rokotevalmistajan työntekijä yritti itsemurhaa

Japani kielsi lukuisia rokotteita lasten rokoteohjelmastaan - Terveempiä lapsia ja pidempää ikää luvassa

Kenialaiset arkkipiispat löysivät lapsettomuutta aiheuttavia aineita "Windows" Bill Gatesin rokotteissa

Rokotteista löydetty syöpää aiheuttavaa kasvimyrkkyä glyfosaattia

17.8.2018:

Rokotevalmistaja Pfizerin ex-varatoimitusjohtaja: Rokotevalmistajat laittavat tarkoituksella [lastenkin] rokotteisiin aineita, jotka sairastuttavat lapsetkin [että heille voidaan myöhemmin myydä lääkkeet] Lisää siitä, kuinka rokotteilla sairastutetaan ihmiset tarkoituksella, löydät sivustollamme. Tutki ja jaa.

30.7.2018:

Dailymail: Myrkytettyä hammastahnaa, hypnotisoituja murhaajia - Israelin tiedustelupalvelu murhaa eniten maailmassa (Toim.huom: Ja luonnollisesti artikkeli käsittelee vain jäävuoren huippua. Montako rokotetutkijaa he ovat murhanneet?) Lue myös oma artikkelimme: Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

28.7.2018:

Yhdysvaltalaisessa mediassa kuohuu, kun Kiinassa peitellään rokoteskandaalia - Syyllistyvät itse samanlaiseen peittelyyn

27.7.2018:

Facebookin Rokotuskriittiset-ryhmästä poimittua:

Armeijassa pelotellaan ihmiset ottamaan rokotteet: "Lapselleni sanottiin, että hän kuolee jos ei ota rokotteita"

Kuva: Näin armeijamme kutsuu alokkaita lain mukaan vapaaehtoiseen rokotukseen

25.7.2018:

Uusia sivujamme:

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: MPR

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Hinkuyskä

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Influenssa

HPV-rokote

Rokotteita käytetään syntyvyyden säätelyyn

Yksi esimerkki lisää siitä, kuinka Trump korjaa edellisten presidenttien tarkoituksella kansalle aiheuttamia terveydellisiä "vahinkoja": Opioidikriisin hoitaminen (rokotteet on myös yksi esim. Sairastutetaan ihmiset tarkoituksella niin he eivät jaksa taistella tyranneja vastaan/ myydään heille lääkkeet)

Yhdysvaltojen hallituksen sivu aiheesta tässä.

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

24.7.2018:

Omat tiedemiehet ilmiantoivat: Merck, joka valmistaa myös Suomessa vauvoille annettavia rokotteita, väärensi sikotautirokotteen testituloksia

Kumpi on tappanut enemmän ihmisiä, tuhkarokkorokote vai tuhkarokko? (Toim.huom: Valtamedia jätti mainitsematta sen tosiasian, että osa tuoreessa Savonlinnan tuhkarokkoepidemiassa sairastuneista oli tuhkarokkoa vastaan rokotettuja)

Aiheuttaako ydinvoimalan läheisyydessä asuminen syöpää lapsille?

15.7.2018:

Vihdoinkin suomeksi:

Video: Miten pelastetaan maailma pahuudelta? Projekti Q esittäytyy

(Videolla suomenkielinen tekstitys)

 

 

12.7.2018:

Puolet lapsista Yhdysvalloissa autistisia vuonna 2032 - Yhdysvaltojen loppu?

Totuus rokotteista: Kuinka valtamedia vaikenee

Korkein oikeus Yhdysvalloissa 2016: Rokotteet ovat vaarallisia - Miksi mikään ei ole muuttunut?

Korkein oikeus Yhdysvalloissa: Salaiset "rokotekorvaustuomioistuimet" ovat laittomia

Tutkimus: Vesirokkorokote aiheuttaa vyöruusuua

28.6.2018:

Tuntuuko ajatus siitä, että "lääkärit" tappaisivat lapsia propagandatarkoituksessa sinusta vielä mahdottomalta? Lue tämä artikkelimme aiheesta: Ruotsalainen Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta sanoo: Hyväntekeväisyysjärjestö White Helmets murhaa lapsia Syyriassa propagandatarkoituksessa

Uusi uutinen aiheesta

Robert Steele: White Helmets suunnittelee taas feikkiä iskua Syyriassa

Lisää "feikkiterrorismista" ihmisten mielipiteiden muokkaamiseksi sivullamme tässä.

27.6.2018:

Yliopistotutkimus: Rokotetut lapset sairastuvat todennäköisemmi muun muassa pakko-oireiseen häiriöön

Robert Steele: QAnon ja suunnitelma maailman pelastamiseksi (Toim.huom: Kaikki liittyy kaikkeen)

25.6.2018:

QAnon: Ihmiskunnan vuoksi - herää ja opi!

Robert Steele: Ihmiskunnan likainen salaisuus: Me annamme lastemme kuolla nälkään ja me orjuutamme, raiskaamme, kidutamme ja tapamme lapsiamme

Kuinka lapsia sairastutetaan ruualla

Rokotteilla lapset pidetään sairaina, siksi ne ovat niin hyvä bisnes Neurologi Russell Blaylock: Agressiivisella rokotusohjelmalla käytännössä kaikkien aivoja vaurioitetaan. Ihmisistä tehdään tyhmiä.

Rokotteiden sisältämä alumiini kertyy aivoihin pysyvästi (How vaccines hurt you, min 7:28)

Lisää aiheesta tässä, tässä, ja tässä

Päivitettyjä terveysuutisia: https://www.naturalnews.com/

Päivitettyjä rokoteuutisia:

http://vaccines.news/

sekä linkeissämme tässä.

Rokotuskriittisten Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

Sinnikäs toimittaja paljasti, miten lääke­yhtiö sai valtiot haalimaan Tamiflu-influenssa­lääkettä – siitä oli lopulta enemmän haittaa kuin hyötyä

24.6.2018:

Nämä 3 yhtiötä (muutama perhe) kontrolloivat Yhdysvaltoja ( ja suurta osaa maailmasta)

Sama selitettynä 3 minuutissa:

Lisää tässä.

20.6.2018:

Rokotemiljardööri osti juuri Los Angeles Timesin - Esimerkki siitä, kuinka rokoteteollisuus kontrolloi medioita

Australiassa kysytään mainostauluissa: Tiedätkö mitä rokotteet sisältävät? Rokotemyönteiset yrittävät lopettaa kampanjan Riskeistä kerrotaan muun muassa sivustolla: https://www.learntherisk.org/

Uusi tutkimus: Jos haluat tulla raskaaksi nopeammin, syö hedelmiä roskaruuan sijaan

23.5.2018:

Allekirjoita adressi sote-henkilöstön pakkorokotusten lopettamiseksi tässä.

12.5.2018:

Lue etusivultamme (päivitys 12.5.)  lapsensa rokottamatta jättäneille tekemästämme kyselystä! Tulos yllättää!

Katso Vaxxed-dokkari ilmaiseksi 17.5 asti tässä.

Rokotuskriittiset Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

10.5.2018:

Alfie-vauva murhattiin Englannissa: Sairaala tappoi 2v-Alfien vähän rokotusvaurion jälkeen:

Tässä ja tässä

6 rokotetta saaneelle Alfielle ei annettu ruokaa eikä vettä päiväkausiin! Sairaala linkitetty laittomaan elinkauppaan!

6.5.2018:

Ei talkkia vauvalle! Se aiheuttaa syöpää! Yhdysvaltalainen mies voitti oikeudessa - 37 miljoonaa korvaukseksi syövästä

Bill Gates varoittaa tulevasta pandemiasta - Haluaa 12 mijoonaa kehittääkseen maailmankattavan rokotteen

Totuus Bill Gatesista etusivullamme (Ctrl+F hakusana Gates). Hän haluaa mm. rokottamalla laskea maailman väkilukua (Jopa teollisuuden YouTubessa monta videota, jossa hän tunnustaa asian)

28.4.2018:

Ei BPA:ta edes raskauden aikana: Vesipulloissakin käytetty BPA vaurioittaa sikiöiden aivoja

Mm. lapsettomuutta aiheuttavaa BPA:ta on kassakuiteissa, kylpyammeissa, leluissa... Miksi?

Ranskassa on jo BPA-vapaita kassakuitteja!

Oikeus tuomitsi: HPV-rokote tappaa lapsiamme

Merck (Valmistaa mm. Suomen rotavirusrokotteen) nimetty syytteessä rokotevalmistajia vastaan

27.4.2018:

Saksan televisio: Syyrian kaasuisku huijausta (Sairas eliitti haluaa aloittaa kolmannen maailmansodan, ja valtamedia auttaa heitä manipuloimaan kansaa, siis julkaisemalla uutisia terrori-iskuista jotka oikeasti ovat lavastettuja)

Lisää aiheesta: valeuutisia.fi

25.4.2018:

Uusi sivumme: 10 faktaa rokotteista

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

15.4.2018:

Robert Steele sivustollaan: tappaako langaton teknologia yhden sukupolven nuoria?

8.4.2018:

Päivitettyjä uutisia Facebookia (alamäki jatkuu), Googlea/Youtubea (sensuuri jatkuu) ja Twitteriä (twiittien poistoa) koskien tässä. Noiden sosiaalisen median jättien loppu on nyt lähellä.

5.4.2018:

Kaikki lääkärit, jotka ovat löytäneet syöpäentsyymejä rokotteissa ovat [mysteerisesti] kuolleet

Kuinka valehteleva valtamedia mustamaalaa ne, jotka ovat huolissaan rokotteiden sivuvaikutuksista

Yli 100 lääkäriä itsemurhattu, kukaan ei kysy miksi

Lääkäri Yhdysvalloissa: Lasten täytyy antaa leikkiä mullalla, että heidän immuunijärjestelmänsä kehittyy normaaliksi

Näin levitetään tauteja edelleen: Yhdysvallat tiputti Koreassa lentokoneista sairauksia kantavia hyönteisiä vuonna 1952

Tutkimus Yhdysvalloissa: Glyfosaattia (Round-Up) virtsassa 90 prosentilla raskaana olevista naisista

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

31.3.2018:

Hullujen tiedemiesten seuraava projekti: 'Universaali' influenssarokote?

29.3.2018:

Fox News (valtamedia!) 28.3.2018: Miksi niin moni havahtuu karuun totuuteen [valehtelevasta] valtamediasta

27.3.2018:

Tässä yksi esimerkki siitä, mitä eliitti on valmis tekemään muokatakseen meitä haluamaansa suuntaan: Yhdysvalloissa pakkosteriloitiin 20.000 naista

Katso myös video: The Science Agenda to Exterminate Blacks (Tieteen suunnitelma mustan rodun eliminoimiseksi) N.350.000 katsonutta.

Tässä lisää aiheesta:

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia sekä: Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Lääkäri katuu sitä, ettei ollut tutkinut rokotteita aikaisemmin

Pahantahtoinen valtamedia Yhdysvalloissa hyökkää nyt avoimesti "rokotteiden uhrien" kimppuun

Rokoteteollisuus Yhdysvalloissa mustamaalaa rokotuskriittisiä ryhmiä

25.3.2018:

Uusi sivumme: Rokotetut vs. rokottamattomat

23.3.2018:

Ylen rokotemainos: Rotavirusrokotukset tehokkaita myös heti syntymän jälkeen aloitettuna Tässä oma artikkelimme rotavirusrokotteesta:

Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

www.jeffereyjaxen.com/blog/doctor-vows-no-more-vaccines-at-his-practice-after-attending-the-autismone-conference

The American History Of Compulsory Vaccination and its Ties to Eugenics

Duodecim: Rokotusvastaisuus ei kunnioita ihmisarvoa

Oikeus ilmaiseen punkkirokotukseen laajenee nyt myös Kemiin

18.3.2018:

Australiassa hyvä esimerkki rokotustietoudesta: Varakkaat (korkeammin koulutetut) rokottavat vähemmän

Lääkäri influenssarokotteesta: Se on suunniteltu aiheuttamaan syöpää

Kuinka HPV-rokote "tuhoaa" teinimme

Teinit sairastuneet MS-tautiin Gardasil-rokotuksen jälkeen

16.3.2018:

Useat tutkimukset sen todistavat: Rokotteet heikentävät immuunijärjestelmäämme

Päivitys 14.3.2018:

Todella hyvä uutinen Valkoisesta Talosta:

Trump 13.3.2018: "Hallintoni tulee tekemään kaikkensa ihmiskaupan, tämän todella hirveän 'bisneksen', lopettamiseksi."

Ihmiskauppa (erityisesti lapsiin liittyvä) on Varjohallituksen (teollisuuden) akilleenkantapää. Lisää aiheesta etusivullamme ja sisarsivustollamme tässä.

12.3.2018:

Gardasil-rokotteeseen liittyvissä tutkimuksissa puutteita - Vaikuttivat merkittävästi turvallisuuteen

"Syöpämurhat" saatava loppumaan: Tutkija sanoo erilaisten siementen ominaisuudet "uhka lääketeollisuudelle"

Vuonna 2011: Taas uusi rokoteskandaali! Neljä japanilaista lasta kuoli rokottamisen jälkeen. Samoja rokotteita on annettu kymmenilletuhansille suomalaislapsille. (Pfizerin Prevenar ja Sanofi-Aventiksen ActHIB)

Vuonna 2015: Lääkärit vaativat HPV-rokotusten lopettamista

Yhdysvaltojen viranomaisten dokumentit todistavat: Rokote linkitetty mikrokefaliaan

"Limsa päivässä pitää raskauden loitolla"

Teinipoika kuoli aivokalvontulehdukseen rokottamisen jälkeen

8.3.2018:

Rokotevelvoitteessa on kyseessä ”ihmiskoe” - kapinakätilö kertoo miksi

Taas yksi teinipoika kuoli HPV-rokotteesta

6.3.2018:

Toimitus valittaa 3.3. uutisiin lipsahtaneita, huonosta nettiyhteydestä johtuneita, harhaanjohtavia, käännöksiä uutisotsikoista.

Australialaiset vanhemmat, jotka eivät halua rokotuttaa lapsiaan, perustivat oman verkoston palveluineen protestina pakkorokotuksille

16 syytä olla ottamatta rokotuksia

Kemisti antaa kolme syytä olla rokotuttamatta lapsia

NBC-uutiskanava Yhdysvalloissa: Influenssavirus muuntuu, koska rokotteet on "tehty kananmunissa" - Vanhanaikainen metodi

3.3.2018:

Ruuaksi kasvatetuissa eläimissä on todettu olevan valtavia määriä antibiootteja

Vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreitä on löydetty (mysteerisesti) kuolleina jo yli 80

Oikeus Yhdysvalloissa: Veden fluoraaminen saattaa olla kohta kiellettyä

Rokotteetko turvallisia? Ne levittävät samoja tauteja, joita niiiden pitäisi estää

Maailman vaarallisimmat lääkkeet listattu - Otatko niitä?

Rokotteet ja immuunijärjestelmäsi

Mitä maksaa synnyttäminen Yhdysvalloissa

Terapiakoirat parantavat sinut

3.3.2018:

Yle svenska: Robinin taistelu jatkuu - Sai narkolepsian rokotteesta

Clevelandilaisen klinikan entinen pomo puhuu saatuaan potkut - Kyseenalaisti  influenssarokotteen tehon

2.3.2018:

Päivitetty tiedote lukijoillemme tässä.

Suomi on maailman ylivoimainen ykkönen alzheimer ja dementiakuolemissa. Rokotteet ovat yksi syyllinen.

Rokotteiden saastuminen valmistusvaiheessa saattaa olla yksi syy epidemioihin

ADHD on lääketeollisuuden keksimä "valesairaus" Lisää aiheesta Ylen dokkarissa lääkkeitä terveille

25.2.2018:

Uusi artikkelimme: Sokeroidut juomat muuttavat vauvojen ja lasten DNA:ta – Sairastavat enemmän

Henkilökohtaisia terveystietoja on katsottu laittomasti hyvin laajasti – tarkista kuka on tietojasi katsonut

23.2.2018:

Uusi sivumme:

Tutkiva journalisti Jon Rappoport haastatteli rokotetutkijaa

Hänen bloginsa tässä, ja hänen web-sivunsa tässä.

Syöpärokotetta aletaan testata ihmisissä

Tieteellisten tutkimusten vertaisarvionnissakin huijataan Toinen artikkeli aiheesta tässä.

 

Yhdysvaltojen lääketurvallisuusvirasto tunnustaa: Rokotteet aiheuttavat autismia. Oma sivumme autismista tässä.

Influenssarokote Yhdysvalloissa tunnustettuakin huonompi

Verkkouutiset: THL:ltä virhearvio: Influenssarokote tehoton

Parasetamoli, rokotteet ja autismi

 

Rokotetut vs. rokottamattomat: Arvaa kummat ovat sairaampia

Yhdysvaltojen tarttuvien tautien viraston harhaanjohtava statistiikka ja Tamiflu-influenssarokotteen tappavat sivuvaikutukset

Tutkimus rokotetut vs. rokottamattomat: 6-12 vuotiaiden lasten terveys

Yhdysvaltojen valtamediassa asiantuntijat sanovat: Rokote on saattanut aiheuttaa influenssaepidemian

Arkisto, jossa muun muassa linkit 8000 rokotetutkimukseen

Lista kuuluisimmista mielenhallintaprojekteista (joilla tehdään myös kouluampujia)

Kuinka FBI teki kansalaisesta tarkoituksella terroristin

Entinen CIA:n agentti: Jokainen terrori-isku Yhdysvalloissa on ollut FBI:n suunnittelema ja toteuttama

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Virallisen version mukaan lentokoneet romahduttivat kaksi pilvenpiirtäjää New Yorkissa vuonna 2001. Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3