Myytti laumaimmuniteetista

 

 

Rokotteen kautta saatavan laumasuojan mahdottomuus – dr. Russell Blaylock

 

vaccinationcouncil.org/2012/02/18/the-deadly-impossibility-of-herd-innunity-through-vaccination-by-dr-russell-blaylock

 

 

Huomiokykyiset ovat todenneet vaarallisen trendin USA:ssa ja muualla maailmassa, kun suurelle yleisölle on alettu antaa rokotteet pakottamalla.

 

Mississippin osavaltiossa on USA:n rajoittuneimmat lait koskien vapautuksia rokotteista. Rokotteista voi kieltäytyä ainoastaan lääketieteellisin perustein. Tosin tämä toimii vain paperilla, koska jotkut ovat käyneet jopa kolmella lääkärillä, jopa neurologisiin rokotteiden aiheuttamiin ongelmiin perehtyneillä, jotka ovat kirjoittaneet vapautuksen, mutta valtion terveysviranomaiset ovat sen hylänneet.

 

Vieläkin huonompi tilanne on Massachusettsissa, New Jerseyssä ja Marylandissa, joissa oikeusistuimet velvoittavat ottamaan rokotteet. Tällainen politiikka muistuttaa vahvasti kansallissosialistisia imperiumeja, Stalinistisia maita ja kommunistista Kiinaa.

 

Kun terveysviranomaisilta kysytään laillista oikeutusta toiminnalle, jossa ilmiselvästi vahinkoa aiheuttavia tai vaarallisia rokotteita pakotetaan ihmisille tai heidän perheilleen, vaikka heillä on jo kokemusta rokotteiden sivuvaikutuksista, he yleensä viittaavat yleiseen tarpeeseen suojella kansaa.

 

Helposti ajattelisi, että jos rokotteet ovat niin tehokkaita kuin terveysviranomaiset väittävät niiden olevan, niin miksi sitten pelätään rokottamattomia? Ilmeisesti rokotetut olisivat ainakin 95% suojattu. Vaikeaan kysymykseen vastataan yleensä, että ”pieni” prosentti rokotetuista ei ole kattavasti suojattu ja heille se olisi riski. Mutta jos he myöntävät sen kirjallisuudessa todetun tosiasian, että rokotteet eivät toimi reilusti yli 5%:lla, miksi siis kenenkään pitäisi ottaa rokote jos on merkittävä riski, ettei se suojaakaan?

 

Asiasta lisää keskusteltaessa nousee esiin heidän lempioikeutuksensa rokotteille – laumasuoja. Tämä konsepti perustuu ajatukselle, että 95% (ja jotkut sanovat nyt jo 100%) populaatiosta on rokotettava epidemian välttämiseksi. Prosenttiluku kasvaa progressiivisesti. Ihmettelin tätä kysymystä kauan kunnes ymmärsin: Laumasuoja on myytti ja se toimii vain luonnollisen immuniteetin ollessa kyseessä, eli kun infektio on tapahtunut aidosti.

 

Onko laumasuoja aito?

 

Aito laumasuoja syntyi kun suuri osa populaatiota sai luonnollisesti taudin, sairasti sen ja tuli sitä kautta suojatuksi jatkossa. Luonnollisesti saavutettu immuniteetti kestää loppuelämän. Rokotekannattajat tarttuivat tähän ja liittivät sen myös rokotteesta saatavaan immuniteettiin. Mutta tässä on yksi suuri ongelma – rokotteesta saatava immuniteetti säilyi vain suhteellisen lyhyen aikaa, 2 – 10 vuotta korkeintaan. Siksi alettiin hiljaisuudessa ehdotella tehosterokotuksia useimpiin rokotteisiin, jopa tavallisia lastentauteja kuten vesirokkoa, tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa vastaan.

 

Sitten huomattiin isompi ongelma kun tehosteet eivät toimineet kuin maksimissaan 2 vuotta tai vähemmän. Siksi nykyään nuoret on pakotettu ottamaan monia rokotteita ennen collegeen menoa. Jopa rokotteita, joilla piti olla elinikäinen teho, kuten MMR (meales=tuhkarokko, mums=sikotauti, rubella=vihurirokko) Samaa on ehdotettu jo aikuisillekin. Kukaan mediasta tai lääkäreistä ei kysy mitä tapahtuu. He hyväksyvät asian, että näin pitää tehdä.

 

Rokotteesta saatava laumasuoja on myytti ja se on helppo todistaa. Lääkärikoulutuksessa meille opetettiin, että lapsuudessa annettujen rokotteiden teho kestää eliniän. Näin uskottiin yli 70 vuotta. Vasta hiljattain on todettu, että rokotteiden teho laskee 2-10 vuodessa. Tämä tarkoittaa, että vähintään puolet populaatiosta on ollut jo vuosikymmeniä suojaamattomia.

 

Nykyään hoetaan, että olemme kaikki hirvittävässä vaarassa saada aikaan massiiviset epidemiat jos rokotusprosentti putoaa alle 95. Mutta me kaikki olemme eläneet vähintään 30-40 vuotta populaatiossa, jossa rokotusprosentti on alle 50% ja ns. rokotesuojaa ei ole noin puolella väestöstä. Eli laumasuojaa ei ole ollut tässä maassa vuosikymmeniin eikä silti ole ollut järjettömiä epidemioita. Laumasuoja on valetta, jota käytetään pelottelemaan lääkäreitä, terveysviranomaisia, muuta hoitohenkilökuntaa ottamaan rokotteet.

 

Tieteellisissä tutkimuksissa monien rokotteiden suojaava immuniteetti oli 30-40%, joka tarkoittaa että 60-70% väestöstä on suojaamatonta. Eli kun 30-40% rokotteiden tehokkuus yhdistetään siihen faktaan, että suurin osa ihmisistä menetti suojan 2-10 vuodessa rokottamisesta, suurin osa ei yllä maagiseen 95%:iin laumasuojan saavuttamiseksi. Tämän takia rokotteiden puolustajat väittävät, että rokotteiden tehokkuus on 95%

 

Ilman mantraa laumasuojasta rokotteiden pakottaminen ihmisille olisikin mahdotonta. Kun olin lääketieteen opiskelija melkein 40 vuotta sitten meille opetettiin, että tetanusrokotteen teho kestää eliniän. Sitten 30 vuotta myöhemmin se on pakotettu ihmisille ja on huomattu, ettei suoja kestä kuin 10 vuotta. Kun lääkäri epäilee tätä kysyn lääkäriltä, onko hän nähnyt koskaan tetanustapausten kasvua. Samaa voi kysyä tuhkarokosta, sikotaudista ja muista lastentaudeista. Se oli ja on myytti.

 

Koko massarokottaminen on tämän myytin varassa. Neil Z. Miller todistaa kirjassaan The Vaccine Information Manual (Rokote informaatio ohjekirja) laumasuojan myytiksi.

 

Tie helvettiin on päällystetty hyvin aikomuksin

 

Pakkorokotuksia kannattavat ovat monenkirjavaa sakkia. Osa on ihan tosissaan parantamassa kansan terveydentilaa. He uskovat laumasuoja-myyttiin ja että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita. He eivät ole ilkeitä tai pahoja.

 

Kasvava joukko on näitä, jotka maailmanlaajuisesti ja kollektiivisesti uskovat olevansa viisaampia kuin muut ja kertovat muille mitä heidän pitää elämässään tehdä. He uskovat muiden olevan ymmärtämätöntä karjaa, jotka eivät ymmärrä maailman ja Amerikan sekä heidän suunnitelmiensa hyvyyttä. Kuten lasten, näidenkin tulee kiltisti ottaa lääkkeensä, koska he eivät tajua omaa parastaan.

 

Olen huomannut, että on pieni osa ihmisiä terveydenhuollon piirissä, jotka haluaisivat puhua, mutta he pelkäävät uransa puolesta ja pysyvät hiljaa. Media ei tajua mitään. Reportterit harvoin käsittävät mitä ovat selittämässä ja luottavat tahoihin, joilla on varaa olla tarkistamatta edes onko heillä mitään pätevyyttä asiasta. Useimmiten asioista kysellään CDC:ltä tai lääketieteellisistä yliopistoista. Lukemattomia kertoja olen nähnyt yliopiston johtajien haastatteluja, vaikkei heillä ole mitään hajua asiasta. He nauttivat vain julkisuudesta. Toimittajien ja lehtien rahoituksestahan suuri osa tulee rokotteiden mainostajilta, joten se kontrolloi sisältöä. Vaihtoehtoiselta lehdistöltä tulee välillä hienoja julkaisuja ja vaikka niillä on huomattavan pieni yleisö, vaikutus keskusteluun on silti suuri.

 

Kun kansa herää, kollektivisti tulee epätoivoiseksi

 

John Jewkes kirjassaan Ordeal by Planning kertoo, että Brittien kollektivistit havaitsivat opposition alkavan nousta heidän suurta suunnitelmaansa vastaan ja he alkoivat reagoimaan yhä aggressiivisemmin. Sitten he käynnistivät kampanjan, jossa vastapuoli loattiin ja heitä syytettiin jokaisesta epäonnistumisesta saada kansa hyväksymään heidän tahtonsa mukisematta. Nythän tätä keskustelua käydään, jossa kaikki rokotusten vastustajat ovat ”vaihtoehtoisen lääketieteen” kannattajia, hulluja, kouluttamattomia, sekaisin päästään ja yleisen kansallisen turvallisuuden uhka – Stalinin sanoin: Ihmisten vihollisia.

 

Tämä epätoivo kumpuaa ajatuksesta, että ihmiset hoksaavat koko rokoteohjelman perustuvan pelkkään roskaan, pelotteluun ja keksittyihin tarinoihin. Erittäin pelottavaa on, että ihmiset ymmärtävät sen miten paljon rokotteissa on tuntemattomia ja tunnettuja viruksia, bakteereja, virusten ja DNA/RNA-osasia. ja että tiede osoittaa näiden myrkkyjen johtavaan lukuisiin aivoja ja kehoa rappeuttaviin sairauksiin. Tämä on tärkeä osa keskustelua, vaikkei siitä juuri puhuta.

Toimituksemme suosittelee:

Juuri julkaistun kirjan voit tilata tässä.

Suosittelemme myös aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

Suosittelemme Facebookissa:

Rokotuskriittiset

 

Uutisia ja päivityksiä:

30.7.2018:

Dailymail: Myrkytettyä hammastahnaa, hypnotisoituja murhaajia - Israelin tiedustelupalvelu murhaa eniten maailmassa (Toim.huom: Ja luonnollisesti artikkeli käsittelee vain jäävuoren huippua. Montako rokotetutkijaa he ovat murhanneet?) Lue myös oma artikkelimme: Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

28.7.2018:

Yhdysvaltalaisessa mediassa kuohuu, kun Kiinassa peitellään rokoteskandaalia - Syyllistyvät itse samanlaiseen peittelyyn

27.7.2018:

Facebookin Rokotuskriittiset-ryhmästä poimittua:

Armeijassa pelotellaan ihmiset ottamaan rokotteet: "Lapselleni sanottiin, että hän kuolee jos ei ota rokotteita"

Kuva: Näin armeijamme kutsuu alokkaita lain mukaan vapaaehtoiseen rokotukseen

25.7.2018:

Uusia sivujamme:

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: MPR

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Hinkuyskä

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Influenssa

HPV-rokote

Rokotteita käytetään syntyvyyden säätelyyn

Yksi esimerkki lisää siitä, kuinka Trump korjaa edellisten presidenttien tarkoituksella kansalle aiheuttamia terveydellisiä "vahinkoja": Opioidikriisin hoitaminen (rokotteet on myös yksi esim. Sairastutetaan ihmiset tarkoituksella niin he eivät jaksa taistella tyranneja vastaan/ myydään heille lääkkeet)

(Lisäämme Trumpin 24/7 tviitin pian, sivustolla on ongelmia lataamisen kanssa)

Yhdysvaltojen hallituksen sivu aiheesta tässä.

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

24.7.2018:

Omat tiedemiehet ilmiantoivat: Merck, joka valmistaa myös Suomessa vauvoille annettavia rokotteita, väärensi sikotautirokotteen testituloksia

Kumpi on tappanut enemmän ihmisiä, tuhkarokkorokote vai tuhkarokko? (Toim.huom: Valtamedia jätti mainitsematta sen tosiasian, että osa tuoreessa Savonlinnan tuhkarokkoepidemiassa sairastuneista oli tuhkarokkoa vastaan rokotettuja)

Aiheuttaako ydinvoimalan läheisyydessä asuminen syöpää lapsille?

15.7.2018:

Vihdoinkin suomeksi:

Video: Miten pelastetaan maailma pahuudelta? Projekti Q esittäytyy

(Videolla suomenkielinen tekstitys)

 

 

12.7.2018:

Puolet lapsista Yhdysvalloissa autistisia vuonna 2032 - Yhdysvaltojen loppu?

Totuus rokotteista: Kuinka valtamedia vaikenee

Korkein oikeus Yhdysvalloissa 2016: Rokotteet ovat vaarallisia - Miksi mikään ei ole muuttunut?

Korkein oikeus Yhdysvalloissa: Salaiset "rokotekorvaustuomioistuimet" ovat laittomia

Tutkimus: Vesirokkorokote aiheuttaa vyöruusuua

28.6.2018:

Tuntuuko ajatus siitä, että "lääkärit" tappaisivat lapsia propagandatarkoituksessa sinusta vielä mahdottomalta? Lue tämä artikkelimme aiheesta: Ruotsalainen Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta sanoo: Hyväntekeväisyysjärjestö White Helmets murhaa lapsia Syyriassa propagandatarkoituksessa

Uusi uutinen aiheesta

Robert Steele: White Helmets suunnittelee taas feikkiä iskua Syyriassa

Lisää "feikkiterrorismista" ihmisten mielipiteiden muokkaamiseksi sivullamme tässä.

27.6.2018:

Yliopistotutkimus: Rokotetut lapset sairastuvat todennäköisemmi muun muassa pakko-oireiseen häiriöön

Robert Steele: QAnon ja suunnitelma maailman pelastamiseksi (Toim.huom: Kaikki liittyy kaikkeen)

25.6.2018:

QAnon: Ihmiskunnan vuoksi - herää ja opi!

Robert Steele: Ihmiskunnan likainen salaisuus: Me annamme lastemme kuolla nälkään ja me orjuutamme, raiskaamme, kidutamme ja tapamme lapsiamme

Kuinka lapsia sairastutetaan ruualla

Rokotteilla lapset pidetään sairaina, siksi ne ovat niin hyvä bisnes Neurologi Russell Blaylock: Agressiivisella rokotusohjelmalla käytännössä kaikkien aivoja vaurioitetaan. Ihmisistä tehdään tyhmiä.

Rokotteiden sisältämä alumiini kertyy aivoihin pysyvästi (How vaccines hurt you, min 7:28)

Lisää aiheesta tässä, tässä, ja tässä

Päivitettyjä terveysuutisia: https://www.naturalnews.com/

Päivitettyjä rokoteuutisia:

http://vaccines.news/

sekä linkeissämme tässä.

Rokotuskriittisten Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

Sinnikäs toimittaja paljasti, miten lääke­yhtiö sai valtiot haalimaan Tamiflu-influenssa­lääkettä – siitä oli lopulta enemmän haittaa kuin hyötyä

24.6.2018:

Nämä 3 yhtiötä (muutama perhe) kontrolloivat Yhdysvaltoja ( ja suurta osaa maailmasta)

Sama selitettynä 3 minuutissa:

Lisää tässä.

20.6.2018:

Rokotemiljardööri osti juuri Los Angeles Timesin - Esimerkki siitä, kuinka rokoteteollisuus kontrolloi medioita

Australiassa kysytään mainostauluissa: Tiedätkö mitä rokotteet sisältävät? Rokotemyönteiset yrittävät lopettaa kampanjan Riskeistä kerrotaan muun muassa sivustolla: https://www.learntherisk.org/

Uusi tutkimus: Jos haluat tulla raskaaksi nopeammin, syö hedelmiä roskaruuan sijaan

23.5.2018:

Allekirjoita adressi sote-henkilöstön pakkorokotusten lopettamiseksi tässä.

12.5.2018:

Lue etusivultamme (päivitys 12.5.)  lapsensa rokottamatta jättäneille tekemästämme kyselystä! Tulos yllättää!

Katso Vaxxed-dokkari ilmaiseksi 17.5 asti tässä.

Rokotuskriittiset Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

10.5.2018:

Alfie-vauva murhattiin Englannissa: Sairaala tappoi 2v-Alfien vähän rokotusvaurion jälkeen:

Tässä ja tässä

6 rokotetta saaneelle Alfielle ei annettu ruokaa eikä vettä päiväkausiin! Sairaala linkitetty laittomaan elinkauppaan!

6.5.2018:

Ei talkkia vauvalle! Se aiheuttaa syöpää! Yhdysvaltalainen mies voitti oikeudessa - 37 miljoonaa korvaukseksi syövästä

Bill Gates varoittaa tulevasta pandemiasta - Haluaa 12 mijoonaa kehittääkseen maailmankattavan rokotteen

Totuus Bill Gatesista etusivullamme (Ctrl+F hakusana Gates). Hän haluaa mm. rokottamalla laskea maailman väkilukua (Jopa teollisuuden YouTubessa monta videota, jossa hän tunnustaa asian)

28.4.2018:

Ei BPA:ta edes raskauden aikana: Vesipulloissakin käytetty BPA vaurioittaa sikiöiden aivoja

Mm. lapsettomuutta aiheuttavaa BPA:ta on kassakuiteissa, kylpyammeissa, leluissa... Miksi?

Ranskassa on jo BPA-vapaita kassakuitteja!

Oikeus tuomitsi: HPV-rokote tappaa lapsiamme

Merck (Valmistaa mm. Suomen rotavirusrokotteen) nimetty syytteessä rokotevalmistajia vastaan

27.4.2018:

Saksan televisio: Syyrian kaasuisku huijausta (Sairas eliitti haluaa aloittaa kolmannen maailmansodan, ja valtamedia auttaa heitä manipuloimaan kansaa, siis julkaisemalla uutisia terrori-iskuista jotka oikeasti ovat lavastettuja)

Lisää aiheesta: valeuutisia.fi

25.4.2018:

Uusi sivumme: 10 faktaa rokotteista

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

15.4.2018:

Robert Steele sivustollaan: tappaako langaton teknologia yhden sukupolven nuoria?

8.4.2018:

Päivitettyjä uutisia Facebookia (alamäki jatkuu), Googlea/Youtubea (sensuuri jatkuu) ja Twitteriä (twiittien poistoa) koskien tässä. Noiden sosiaalisen median jättien loppu on nyt lähellä.

5.4.2018:

Kaikki lääkärit, jotka ovat löytäneet syöpäentsyymejä rokotteissa ovat [mysteerisesti] kuolleet

Kuinka valehteleva valtamedia mustamaalaa ne, jotka ovat huolissaan rokotteiden sivuvaikutuksista

Yli 100 lääkäriä itsemurhattu, kukaan ei kysy miksi

Lääkäri Yhdysvalloissa: Lasten täytyy antaa leikkiä mullalla, että heidän immuunijärjestelmänsä kehittyy normaaliksi

Näin levitetään tauteja edelleen: Yhdysvallat tiputti Koreassa lentokoneista sairauksia kantavia hyönteisiä vuonna 1952

Tutkimus Yhdysvalloissa: Glyfosaattia (Round-Up) virtsassa 90 prosentilla raskaana olevista naisista

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

31.3.2018:

Hullujen tiedemiesten seuraava projekti: 'Universaali' influenssarokote?

29.3.2018:

Fox News (valtamedia!) 28.3.2018: Miksi niin moni havahtuu karuun totuuteen [valehtelevasta] valtamediasta

27.3.2018:

Tässä yksi esimerkki siitä, mitä eliitti on valmis tekemään muokatakseen meitä haluamaansa suuntaan: Yhdysvalloissa pakkosteriloitiin 20.000 naista

Katso myös video: The Science Agenda to Exterminate Blacks (Tieteen suunnitelma mustan rodun eliminoimiseksi) N.350.000 katsonutta.

Tässä lisää aiheesta:

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia sekä: Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Lääkäri katuu sitä, ettei ollut tutkinut rokotteita aikaisemmin

Pahantahtoinen valtamedia Yhdysvalloissa hyökkää nyt avoimesti "rokotteiden uhrien" kimppuun

Rokoteteollisuus Yhdysvalloissa mustamaalaa rokotuskriittisiä ryhmiä

25.3.2018:

Uusi sivumme: Rokotetut vs. rokottamattomat

23.3.2018:

Ylen rokotemainos: Rotavirusrokotukset tehokkaita myös heti syntymän jälkeen aloitettuna Tässä oma artikkelimme rotavirusrokotteesta:

Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

www.jeffereyjaxen.com/blog/doctor-vows-no-more-vaccines-at-his-practice-after-attending-the-autismone-conference

The American History Of Compulsory Vaccination and its Ties to Eugenics

Duodecim: Rokotusvastaisuus ei kunnioita ihmisarvoa

Oikeus ilmaiseen punkkirokotukseen laajenee nyt myös Kemiin

18.3.2018:

Australiassa hyvä esimerkki rokotustietoudesta: Varakkaat (korkeammin koulutetut) rokottavat vähemmän

Lääkäri influenssarokotteesta: Se on suunniteltu aiheuttamaan syöpää

Kuinka HPV-rokote "tuhoaa" teinimme

Teinit sairastuneet MS-tautiin Gardasil-rokotuksen jälkeen

16.3.2018:

Useat tutkimukset sen todistavat: Rokotteet heikentävät immuunijärjestelmäämme

Päivitys 14.3.2018:

Todella hyvä uutinen Valkoisesta Talosta:

Trump 13.3.2018: "Hallintoni tulee tekemään kaikkensa ihmiskaupan, tämän todella hirveän 'bisneksen', lopettamiseksi."

Ihmiskauppa (erityisesti lapsiin liittyvä) on Varjohallituksen (teollisuuden) akilleenkantapää. Lisää aiheesta etusivullamme ja sisarsivustollamme tässä.

12.3.2018:

Gardasil-rokotteeseen liittyvissä tutkimuksissa puutteita - Vaikuttivat merkittävästi turvallisuuteen

"Syöpämurhat" saatava loppumaan: Tutkija sanoo erilaisten siementen ominaisuudet "uhka lääketeollisuudelle"

Vuonna 2011: Taas uusi rokoteskandaali! Neljä japanilaista lasta kuoli rokottamisen jälkeen. Samoja rokotteita on annettu kymmenilletuhansille suomalaislapsille. (Pfizerin Prevenar ja Sanofi-Aventiksen ActHIB)

Vuonna 2015: Lääkärit vaativat HPV-rokotusten lopettamista

Yhdysvaltojen viranomaisten dokumentit todistavat: Rokote linkitetty mikrokefaliaan

"Limsa päivässä pitää raskauden loitolla"

Teinipoika kuoli aivokalvontulehdukseen rokottamisen jälkeen

8.3.2018:

Rokotevelvoitteessa on kyseessä ”ihmiskoe” - kapinakätilö kertoo miksi

Taas yksi teinipoika kuoli HPV-rokotteesta

6.3.2018:

Toimitus valittaa 3.3. uutisiin lipsahtaneita, huonosta nettiyhteydestä johtuneita, harhaanjohtavia, käännöksiä uutisotsikoista.

Australialaiset vanhemmat, jotka eivät halua rokotuttaa lapsiaan, perustivat oman verkoston palveluineen protestina pakkorokotuksille

16 syytä olla ottamatta rokotuksia

Kemisti antaa kolme syytä olla rokotuttamatta lapsia

NBC-uutiskanava Yhdysvalloissa: Influenssavirus muuntuu, koska rokotteet on "tehty kananmunissa" - Vanhanaikainen metodi

3.3.2018:

Ruuaksi kasvatetuissa eläimissä on todettu olevan valtavia määriä antibiootteja

Vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreitä on löydetty (mysteerisesti) kuolleina jo yli 80

Oikeus Yhdysvalloissa: Veden fluoraaminen saattaa olla kohta kiellettyä

Rokotteetko turvallisia? Ne levittävät samoja tauteja, joita niiiden pitäisi estää

Maailman vaarallisimmat lääkkeet listattu - Otatko niitä?

Rokotteet ja immuunijärjestelmäsi

Mitä maksaa synnyttäminen Yhdysvalloissa

Terapiakoirat parantavat sinut

3.3.2018:

Yle svenska: Robinin taistelu jatkuu - Sai narkolepsian rokotteesta

Clevelandilaisen klinikan entinen pomo puhuu saatuaan potkut - Kyseenalaisti  influenssarokotteen tehon

2.3.2018:

Päivitetty tiedote lukijoillemme tässä.

Suomi on maailman ylivoimainen ykkönen alzheimer ja dementiakuolemissa. Rokotteet ovat yksi syyllinen.

Rokotteiden saastuminen valmistusvaiheessa saattaa olla yksi syy epidemioihin

ADHD on lääketeollisuuden keksimä "valesairaus" Lisää aiheesta Ylen dokkarissa lääkkeitä terveille

25.2.2018:

Uusi artikkelimme: Sokeroidut juomat muuttavat vauvojen ja lasten DNA:ta – Sairastavat enemmän

Henkilökohtaisia terveystietoja on katsottu laittomasti hyvin laajasti – tarkista kuka on tietojasi katsonut

23.2.2018:

Uusi sivumme:

Tutkiva journalisti Jon Rappoport haastatteli rokotetutkijaa

Hänen bloginsa tässä, ja hänen web-sivunsa tässä.

Syöpärokotetta aletaan testata ihmisissä

Tieteellisten tutkimusten vertaisarvionnissakin huijataan Toinen artikkeli aiheesta tässä.

 

Yhdysvaltojen lääketurvallisuusvirasto tunnustaa: Rokotteet aiheuttavat autismia. Oma sivumme autismista tässä.

Influenssarokote Yhdysvalloissa tunnustettuakin huonompi

Verkkouutiset: THL:ltä virhearvio: Influenssarokote tehoton

Parasetamoli, rokotteet ja autismi

 

Rokotetut vs. rokottamattomat: Arvaa kummat ovat sairaampia

Yhdysvaltojen tarttuvien tautien viraston harhaanjohtava statistiikka ja Tamiflu-influenssarokotteen tappavat sivuvaikutukset

Tutkimus rokotetut vs. rokottamattomat: 6-12 vuotiaiden lasten terveys

Yhdysvaltojen valtamediassa asiantuntijat sanovat: Rokote on saattanut aiheuttaa influenssaepidemian

Arkisto, jossa muun muassa linkit 8000 rokotetutkimukseen

Lista kuuluisimmista mielenhallintaprojekteista (joilla tehdään myös kouluampujia)

Kuinka FBI teki kansalaisesta tarkoituksella terroristin

Entinen CIA:n agentti: Jokainen terrori-isku Yhdysvalloissa on ollut FBI:n suunnittelema ja toteuttama

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Virallisen version mukaan lentokoneet romahduttivat kaksi pilvenpiirtäjää New Yorkissa vuonna 2001. Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3