Vastasyntyneelle annettavan K-vitamiinipistoksen kääntöpuoli

 

Kuva: Jos haluat tietää totuuden rokotteista, seuraa rahaa

 

23.7.2018

 

 

Tämän englanninkielestä käännetyn artikkelin lähetti meille eräs lukijamme. Alkuperäisen artikkelin voit lukea tässä.

 

Artikkelin sisältö lyhyesti:

 • K-vitamiinirokotteen antaminen vastasyntyneille on ollut standardin mukainen toimenpide suurimmassa osassa länsimaita jo vuodesta 1944. K-vitamiiniekspertti tri. Cees Vermeerin mukaan K-vitamiinin antaminen suun kautta olisi kuitenkin parempi vaihtoehto.

 • K-vitamiinipistoksella pyritään ehkäisemään vastasyntyneen aivoverenvuototautia.

 • Ruiskullinen K-vitamiinia voi aiheuttaa vastasyntyneelle psykologisen trauman, lisäksi annos on 20 000 kertaa tarvittavaa suurempi annos, ja voi aiheuttaa tulehduksia.

 • Turvallisempiakin tapoja antaa K-vitamiinia on: suunkautta annettava K-vitamiini on yksi vaihtoehto. Rintamaidosta lapsi saa myös jonkin verran K-vitamiinia, riippuen äidin omasta K-vitamiinitasosta.

 • Annoitpa lapsellesi K-vitamiinia suun kautta tai injektiona, ota selvää asiasta perusteellisesti ja tee päätöksesi vasta riittävän tiedon perusteella.

 

Tohtori Mercola kirjoittaa:

USA:ssa ja suurimmassa osassa länsimaita on ollut 1940-luvulta lähtien tapana toivottaa vastasyntynyt maailmaan erilaisin lääketieteellisin toimenpitein, joista yksi on K-vitamiinipistos. Tämä pistos annetaan rutiinisti kaikille vauvoille, paitsi jos vanhemmat eivät ole antaneet lupaa sen antamiseen.

Syntymä on todella aisteja kuormittava tapahtuma pienelle vauvalle. Se ei ole kokenut kylmää tai nälkää, tai sokaistunut keinovaloista, tuntenut ihmisen kosketusta tai metalli-instrumenttia, paperia tai pyyhettä ihollaan. Painovoimakin on uusi asia.

Neulan pistos voi olla kauhistuttava hyökkäys vauvan yhtäkkiä kuormittunutta aistijärjestelmää kohtaan, kun se yrittää jäsentää ympäröivää maailmaa.

 

K-vitamiini on välttämätöntä vastasyntyneelle

Sain haastatella K-vitamiinin johtavaa asiantuntijaa Dr. Cees Vermeeriä Maastrichtin yliopistosta ja hänellä oli uusinta tietoa K-vitamiinia koskien. Vaikka tämä pistos voi olla sopimaton seuraavassa kerrotuista syistä, on K-vitamiini kuitenkin ehdottoman tarpeellista vastasyntyneelle. Mutta on olemassa muitakin tapoja normalisoida K-vitamiinitasoja kuin pistos.

 

Miksi pistos ylipäätään annetaan?

K-vitamiinia tarvitaan normaaliin veren hyytymiseen sekä lapsilla että aikuisilla. Useimmat vauvat syntyvät ilman riittävää K-vitamiinitasoa. Joillakin vauvoilla tämä K-vitamiinin puute saattaa johtaa vakavaan verenvuotoon tyypillisesti ensimmäisen elinviikon aikana. Tässä aivojen verenvuototaudissa aivoissa ja muissa elimissä esiintyy sisäistä verenvuotoa, joka johtaa vakaviin vammoihin ja mahdollisesti jopa kuolemaan.

Vaikka tämä sairaus on harvinainen (0,25-1,7% esiintyvyys), K-vitamiinipistos on yleensä annettu kaikille vastasyntyneille ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä riippumatta siitä, onko riskitekijöitä olemassa vai ei.

Vastasyntyneellä saattaa olla kohonnut riski aivoverenvuotosairauteen jos kyseessä on:

 • ennenaikainen synnytys

 • alhainen syntymäpaino

 • pihti- tai imukuppisynnytys

 • äidin antibioottien, verenohennus-, kouristuslääkkeiden tai muiden lääkkeiden käyttö raskausaikana

 • havaitsematta jäänyt maksasairaus

 • todella nopea tai erittäin hidas synnytys, varsinkin työntövaihe

 • keisarinleikkaus

 

Valitettavasti nykyinen käytäntö K-vitamiinipistoksen suhteen on aloitettu ilman riittäviä tutkimuksia, ja tämä ei ole vastasyntyneen parhaaksi. Tällainen tyyli sopii kyllä lääkäreille, mutta mahdollisia sivuvaikutuksia lapselle ei ole juurikaan ajateltu.

Ympärileikkausten lisääntyminen heti vauvan syntymän jälkeen, ennen kuin lapsen luonnollinen K-vitamiinitaso ehtii kehittyä, on lisännyt rutiininomaista K-vitamiinipistoksen antamista, jotta vähennettäisiin ympärileikkauksessa lisääntyvää verenvuotoa.

Eräs tohtori Mercolan lukija osoitti mielenkiintoisen seikan: vastasyntyneen protrombiinitaso saavuttaa normaalin tason 5-7 päivän aikana ja kahdeksan päivää syntymästä se on korkeimmillaan, vauvan ruoansulatuskanavan bakteerien tuottaessa tarvittavan K-vitamiinin. Kahdeksas päivä syntymän jälkeen onkin ensimmäinen hetki vauvan elämässä kun protrombiinitasot ylittävät luonnostaan normaalin tason. Jo raamatussakin mainittiin ympärileikkausajankohdan olevan otollisin 8. päivänä syntymästä, joten tieto on ollut meillä jo kauan ennen asian tieteellistä todistamista.

Yhdysvalloissa ainoastaan New Yorkin osavaltiossa on K-vitamiinipistos pakollinen. Osavaltion asukkaille löytyy kuitenkin netistä erityiset sivut, joilta löytyy tietoa keinoista välttää myös hepatiitti B-rokote tai vauvalle laitettavat silmätipat.

 

Vaarat joista ei kerrota

K-vitamiinipistoksen kolme riskitekijää:

- Välittömästi syntymän jälkeen tuotettavan kivun mahdolliset psyko-emotionaaliset vaikutukset ja trauma vastasyntyneelle.

- 20 000 kertaa tarpeellisen määrän ylittävä annos K-vitamiinia sekä rokotteen säilöntäaineet voivat olla vauvan herkälle immuunijärjestelmälle myrkyllisiä.

- Pistos luo lisäksi otollisen ympäristön tulehdukselle. pistosalueella on tyypillisesti paljon todella vaarallisia bakteereja hetkellä, jolloin vauvan immuunijärjestelmä on vielä kehittymätön. (Toim.huom: Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että lapsen immuunijärjestelmä on valmis vastaanottamaan mm. rokotteita vasta noin kahden vuoden iässä.)

- Myös napanuoran ennenaikaista sitomista tulisi välttää, koska se voi johtaa mahdollisiin aivovaurioihin, muttei välttämättä aiheuta K-vitamiininpuutetta, kuten jotkut väittävät.

 

Kuva: K-vitamiinipistoksen sisältämän alumiinin määrä maksimissaan 100mcg/l

 

Kivun aiheuttamisella juuri syntymän jälkeen voi olla pitkäaikaiset seuraukset vastasyntyneelle

Kauan uskottiin, ettei vastasyntynyt tunne kipua tai ei muista sitä. Todellisuudessa mitä aiemmin vauva tuntee kipua, sitä vahingollisempia ja pidempi aikaisia psykologiset vaikutukset saattavat olla.

Tohtori David Chamberlain toteaa kirjassaan: "Mitä aiemmin vastasyntynyt kokee kipua, sitä suurempi mahdollinen vahinko. Aikainen kipu voi olla esimerkiksi sitä, kun vauva syntyy ennenaikaisesti ihmisen tekemään "kohtuun", syntyy normaaliaikaisena ihmisen tekemään synnytyssaliin, joutuu millaiseen tahansa operaatioon tai ympärileikataan. Aikaisen kivun kokemisen aiheuttama psykologinen vahinko pitäisi lääketieteessä ottaa huomioon ja kaikkea ihmisen aiheuttamaa kipua synnytyksen yhteydessä tulisi välttää."

Vuonna 1999 julkaistussa Science Daily -lehdessä oli artikkeli tutkimustuloksista Washingtonin lääketieteellisestä yliopistosta. Tutkimustuloksissa huomattiin useille kivuliaille toimenpiteille altistuneiden vastasyntyneiden osoittavan monia pitkäaikaisia haittoja, kuten muuttunut kivunsietokyky ja liioiteltu stressireaktio. Eräässä vuoden 2004 tutkimuksessa taasen huomattiin pitkäaikaisia haittavaikutuksia, kuten keskushermostomuutoksia sekä muutoksia neuroendokriinisen- sekä immuunijärjestelmän reagointikyvyssä aikuisena.

Samoin yhdessä vuoden 2008 kipututkimuksessa vastasyntyneillä ja lapsilla todettiin: "Terve vastasyntynyt kokee rutiininomaisesti akuuttia kipua kun otetaan verinäytteitä, kun hänelle annetaan K-vitamiinipistos ja hepatiitti-B-rokote tai kun hänelle tehdään ympärileikkaus. Akuutti kipu ihoa rikkomalla voi johtaa psykologiseen epätasapainoon ja aiheuttaa levotonta käyttäytymistä sekä vaikuttaa heikentävästi myöhempään kivun- ja stressinsietokykyyn. Näiden haitallisten vaikutusten vuoksi kivun vähentäminen ja ehkäisy tulisi olla tavoittelemisen arvoinen asia, ja tätä useimmat vanhemmatkin odottavat.

Edellisen lisäksi pistoksen aiheuttama trauma saattaa vaarantaa myös rintaruokinnan, mikä on vaarallista sekä vauvalle että äidille.

 

Suun kautta annettava K-vitamiini on turvallinen ja tehokas keino K-vitamiinin tarpeen tyydyttämiseksi

Vaihtoehto pistokselle on älyttömän yksinkertainen: anna K-vitamiini suun kautta. Se on turvallista ja aivan yhtä tehokasta, mutta ilman sivuvaikutuksia. Suusta K-vitamiini imeytyy hiukan heikommin, mutta annoskoko ratkaisee asian. K-vitamiini ei ole myrkyllistä, ei aiheuta yliannostusvaaraa eikä sivuvaikutuksia. Jos imetät, vauvalle voi antaa useita pieniä annoksia nestemäistä K1-vitamiinia ja näin vauva saa saman suojan vastasyntyneen aivoverenvuotosairautta vastaan kuin rokotteestakin. Kysy lastenlääkäriltä annostuksesta.

 

Tässä tohtori Cochranen suositukset:

- 1 mg nestemäistä K-vitamiinia viikoittain tai

- 0,25 mg päivittäin

 

Tarvitsemme lisätutkimuksia ja tarkempia ohjeita K-vitamiinin määrien suhteen suun kautta annosteltaessa. K-vitamiinin suun kautta saaneilla vauvoilla tai aikuisilla ei ole havaittu haittavaikutuksia, ei edes niillä, jotka ovat saaneet suositeltua suurempia annoksia. Lisäksi suun kautta annettaessa annos on joka tapauksessa paljon pienempi verrattuna rokotteen mega-annokseen. Rintamaidon sisältämän K-vitamiinin määrää on tutkittu, ja rintamaito on yleensä K-vitamiinitasoiltaan alhaista, koska naisilla K-vitamiinin puute on yleistä. Rintamaidosta vauvan saaman K-vitamiinin määrää voi lisätä nauttimalla K-vitamiinia runsaasti sisältäviä ruokia jo ennen synnytystä. Myös K-vitamiinin nauttimista lisäravinteena kannattaa harkita, sillä ruoasta sitä on yleensä vaikea saada tarpeeksi. Jos K-vitamiinia nautitaan tarpeeksi, voi olla jopa tarpeetonta antaa vauvalle k-vitamiinia erikseen, sanoo tohtori Vermeer.

 

Mitä pitää tehdä ENNEN vauvan syntymää

Nyt sinulla on aiheesta hieman tietoa, ja tutkittuasi aihetta vielä lisää voit tehdä tietoon pohjautuvan päätöksen K-vitamiinipistoksen suhteen. Millaisia haluat vauvasi ensi hetkien olevan? Kaikkea kipua et voi poistaa, mutta miksi et poistaisi sen mikä on ainakin turhaa ja sinun päätettävissäsi? Jos päätät, ettei vauvallesi anneta pistosta, sinun pitää tehdä asia selväksi kätilölle ja hoitajille - kaikille synnytyssalissa. Hoitajahan rokotteen yleensä antaa. Myös puolisosi voi pitää huolta asiasta. Mutta muistakaa kertoa asiasta etukäteen, sillä hoitohenkilökunta ei yleensä kysy asiaa erikseen vaan antaa pistoksen lupaa kysymättä rutiinitoimenpiteenä. (Toim.huom: Suomessakaan eousein kysytä lupaa pistoksen antamiseen. Allekirjoittaneenkin täytyi asiasta syynnytyssalissa huomauttaa.)

 

 

Toimituksen huomautus:

Suosittelemme suojelemaan lastasi myös muunlaisilta kemikaaleilta (oma hajuvetesi, alkoholia ja muita aineita sisältävät ”peppupyyhkeet”, saippuat, jne.), sillä ne rasittavat sinun ja erityisesti lapsesi immuunijärjestelmää aiheuttaen erilaisia sairauksia ja allergioita. Luonnollisten korvikkeiden löytäminen korvaamaan eri kemikaaleja on yleensä hyvin yksinkertaista.

Allekirjoittaneen perheessä teimme täydellisen "luomuunsiirtymisoperaation", eikä sen jälkeen kukaan perheenjäsenistämme ole ollut sairaana. Ei nuhaa, ei mitään, suosittelen!

 

Aihesta muualla:

Yle 21.3.2013 : Vastasyntyneiden K-piikki arveluttaa vanhempia

 

 

Toimituksemme suosittelee:

Juuri julkaistun kirjan voit tilata tässä.

Suosittelemme myös aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

Suosittelemme Facebookissa:

Rokotuskriittiset

 

Uutisia ja päivityksiä:

30.7.2018:

Dailymail: Myrkytettyä hammastahnaa, hypnotisoituja murhaajia - Israelin tiedustelupalvelu murhaa eniten maailmassa (Toim.huom: Ja luonnollisesti artikkeli käsittelee vain jäävuoren huippua. Montako rokotetutkijaa he ovat murhanneet?) Lue myös oma artikkelimme: Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

28.7.2018:

Yhdysvaltalaisessa mediassa kuohuu, kun Kiinassa peitellään rokoteskandaalia - Syyllistyvät itse samanlaiseen peittelyyn

27.7.2018:

Facebookin Rokotuskriittiset-ryhmästä poimittua:

Armeijassa pelotellaan ihmiset ottamaan rokotteet: "Lapselleni sanottiin, että hän kuolee jos ei ota rokotteita"

Kuva: Näin armeijamme kutsuu alokkaita lain mukaan vapaaehtoiseen rokotukseen

25.7.2018:

Uusia sivujamme:

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: MPR

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Hinkuyskä

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Influenssa

HPV-rokote

Rokotteita käytetään syntyvyyden säätelyyn

Yksi esimerkki lisää siitä, kuinka Trump korjaa edellisten presidenttien tarkoituksella kansalle aiheuttamia terveydellisiä "vahinkoja": Opioidikriisin hoitaminen (rokotteet on myös yksi esim. Sairastutetaan ihmiset tarkoituksella niin he eivät jaksa taistella tyranneja vastaan/ myydään heille lääkkeet)

(Lisäämme Trumpin 24/7 tviitin pian, sivustolla on ongelmia lataamisen kanssa)

Yhdysvaltojen hallituksen sivu aiheesta tässä.

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

24.7.2018:

Omat tiedemiehet ilmiantoivat: Merck, joka valmistaa myös Suomessa vauvoille annettavia rokotteita, väärensi sikotautirokotteen testituloksia

Kumpi on tappanut enemmän ihmisiä, tuhkarokkorokote vai tuhkarokko? (Toim.huom: Valtamedia jätti mainitsematta sen tosiasian, että osa tuoreessa Savonlinnan tuhkarokkoepidemiassa sairastuneista oli tuhkarokkoa vastaan rokotettuja)

Aiheuttaako ydinvoimalan läheisyydessä asuminen syöpää lapsille?

15.7.2018:

Vihdoinkin suomeksi:

Video: Miten pelastetaan maailma pahuudelta? Projekti Q esittäytyy

(Videolla suomenkielinen tekstitys)

 

 

12.7.2018:

Puolet lapsista Yhdysvalloissa autistisia vuonna 2032 - Yhdysvaltojen loppu?

Totuus rokotteista: Kuinka valtamedia vaikenee

Korkein oikeus Yhdysvalloissa 2016: Rokotteet ovat vaarallisia - Miksi mikään ei ole muuttunut?

Korkein oikeus Yhdysvalloissa: Salaiset "rokotekorvaustuomioistuimet" ovat laittomia

Tutkimus: Vesirokkorokote aiheuttaa vyöruusuua

28.6.2018:

Tuntuuko ajatus siitä, että "lääkärit" tappaisivat lapsia propagandatarkoituksessa sinusta vielä mahdottomalta? Lue tämä artikkelimme aiheesta: Ruotsalainen Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta sanoo: Hyväntekeväisyysjärjestö White Helmets murhaa lapsia Syyriassa propagandatarkoituksessa

Uusi uutinen aiheesta

Robert Steele: White Helmets suunnittelee taas feikkiä iskua Syyriassa

Lisää "feikkiterrorismista" ihmisten mielipiteiden muokkaamiseksi sivullamme tässä.

27.6.2018:

Yliopistotutkimus: Rokotetut lapset sairastuvat todennäköisemmi muun muassa pakko-oireiseen häiriöön

Robert Steele: QAnon ja suunnitelma maailman pelastamiseksi (Toim.huom: Kaikki liittyy kaikkeen)

25.6.2018:

QAnon: Ihmiskunnan vuoksi - herää ja opi!

Robert Steele: Ihmiskunnan likainen salaisuus: Me annamme lastemme kuolla nälkään ja me orjuutamme, raiskaamme, kidutamme ja tapamme lapsiamme

Kuinka lapsia sairastutetaan ruualla

Rokotteilla lapset pidetään sairaina, siksi ne ovat niin hyvä bisnes Neurologi Russell Blaylock: Agressiivisella rokotusohjelmalla käytännössä kaikkien aivoja vaurioitetaan. Ihmisistä tehdään tyhmiä.

Rokotteiden sisältämä alumiini kertyy aivoihin pysyvästi (How vaccines hurt you, min 7:28)

Lisää aiheesta tässä, tässä, ja tässä

Päivitettyjä terveysuutisia: https://www.naturalnews.com/

Päivitettyjä rokoteuutisia:

http://vaccines.news/

sekä linkeissämme tässä.

Rokotuskriittisten Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

Sinnikäs toimittaja paljasti, miten lääke­yhtiö sai valtiot haalimaan Tamiflu-influenssa­lääkettä – siitä oli lopulta enemmän haittaa kuin hyötyä

24.6.2018:

Nämä 3 yhtiötä (muutama perhe) kontrolloivat Yhdysvaltoja ( ja suurta osaa maailmasta)

Sama selitettynä 3 minuutissa:

Lisää tässä.

20.6.2018:

Rokotemiljardööri osti juuri Los Angeles Timesin - Esimerkki siitä, kuinka rokoteteollisuus kontrolloi medioita

Australiassa kysytään mainostauluissa: Tiedätkö mitä rokotteet sisältävät? Rokotemyönteiset yrittävät lopettaa kampanjan Riskeistä kerrotaan muun muassa sivustolla: https://www.learntherisk.org/

Uusi tutkimus: Jos haluat tulla raskaaksi nopeammin, syö hedelmiä roskaruuan sijaan

23.5.2018:

Allekirjoita adressi sote-henkilöstön pakkorokotusten lopettamiseksi tässä.

12.5.2018:

Lue etusivultamme (päivitys 12.5.)  lapsensa rokottamatta jättäneille tekemästämme kyselystä! Tulos yllättää!

Katso Vaxxed-dokkari ilmaiseksi 17.5 asti tässä.

Rokotuskriittiset Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

10.5.2018:

Alfie-vauva murhattiin Englannissa: Sairaala tappoi 2v-Alfien vähän rokotusvaurion jälkeen:

Tässä ja tässä

6 rokotetta saaneelle Alfielle ei annettu ruokaa eikä vettä päiväkausiin! Sairaala linkitetty laittomaan elinkauppaan!

6.5.2018:

Ei talkkia vauvalle! Se aiheuttaa syöpää! Yhdysvaltalainen mies voitti oikeudessa - 37 miljoonaa korvaukseksi syövästä

Bill Gates varoittaa tulevasta pandemiasta - Haluaa 12 mijoonaa kehittääkseen maailmankattavan rokotteen

Totuus Bill Gatesista etusivullamme (Ctrl+F hakusana Gates). Hän haluaa mm. rokottamalla laskea maailman väkilukua (Jopa teollisuuden YouTubessa monta videota, jossa hän tunnustaa asian)

28.4.2018:

Ei BPA:ta edes raskauden aikana: Vesipulloissakin käytetty BPA vaurioittaa sikiöiden aivoja

Mm. lapsettomuutta aiheuttavaa BPA:ta on kassakuiteissa, kylpyammeissa, leluissa... Miksi?

Ranskassa on jo BPA-vapaita kassakuitteja!

Oikeus tuomitsi: HPV-rokote tappaa lapsiamme

Merck (Valmistaa mm. Suomen rotavirusrokotteen) nimetty syytteessä rokotevalmistajia vastaan

27.4.2018:

Saksan televisio: Syyrian kaasuisku huijausta (Sairas eliitti haluaa aloittaa kolmannen maailmansodan, ja valtamedia auttaa heitä manipuloimaan kansaa, siis julkaisemalla uutisia terrori-iskuista jotka oikeasti ovat lavastettuja)

Lisää aiheesta: valeuutisia.fi

25.4.2018:

Uusi sivumme: 10 faktaa rokotteista

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

15.4.2018:

Robert Steele sivustollaan: tappaako langaton teknologia yhden sukupolven nuoria?

8.4.2018:

Päivitettyjä uutisia Facebookia (alamäki jatkuu), Googlea/Youtubea (sensuuri jatkuu) ja Twitteriä (twiittien poistoa) koskien tässä. Noiden sosiaalisen median jättien loppu on nyt lähellä.

5.4.2018:

Kaikki lääkärit, jotka ovat löytäneet syöpäentsyymejä rokotteissa ovat [mysteerisesti] kuolleet

Kuinka valehteleva valtamedia mustamaalaa ne, jotka ovat huolissaan rokotteiden sivuvaikutuksista

Yli 100 lääkäriä itsemurhattu, kukaan ei kysy miksi

Lääkäri Yhdysvalloissa: Lasten täytyy antaa leikkiä mullalla, että heidän immuunijärjestelmänsä kehittyy normaaliksi

Näin levitetään tauteja edelleen: Yhdysvallat tiputti Koreassa lentokoneista sairauksia kantavia hyönteisiä vuonna 1952

Tutkimus Yhdysvalloissa: Glyfosaattia (Round-Up) virtsassa 90 prosentilla raskaana olevista naisista

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

31.3.2018:

Hullujen tiedemiesten seuraava projekti: 'Universaali' influenssarokote?

29.3.2018:

Fox News (valtamedia!) 28.3.2018: Miksi niin moni havahtuu karuun totuuteen [valehtelevasta] valtamediasta

27.3.2018:

Tässä yksi esimerkki siitä, mitä eliitti on valmis tekemään muokatakseen meitä haluamaansa suuntaan: Yhdysvalloissa pakkosteriloitiin 20.000 naista

Katso myös video: The Science Agenda to Exterminate Blacks (Tieteen suunnitelma mustan rodun eliminoimiseksi) N.350.000 katsonutta.

Tässä lisää aiheesta:

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia sekä: Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Lääkäri katuu sitä, ettei ollut tutkinut rokotteita aikaisemmin

Pahantahtoinen valtamedia Yhdysvalloissa hyökkää nyt avoimesti "rokotteiden uhrien" kimppuun

Rokoteteollisuus Yhdysvalloissa mustamaalaa rokotuskriittisiä ryhmiä

25.3.2018:

Uusi sivumme: Rokotetut vs. rokottamattomat

23.3.2018:

Ylen rokotemainos: Rotavirusrokotukset tehokkaita myös heti syntymän jälkeen aloitettuna Tässä oma artikkelimme rotavirusrokotteesta:

Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

www.jeffereyjaxen.com/blog/doctor-vows-no-more-vaccines-at-his-practice-after-attending-the-autismone-conference

The American History Of Compulsory Vaccination and its Ties to Eugenics

Duodecim: Rokotusvastaisuus ei kunnioita ihmisarvoa

Oikeus ilmaiseen punkkirokotukseen laajenee nyt myös Kemiin

18.3.2018:

Australiassa hyvä esimerkki rokotustietoudesta: Varakkaat (korkeammin koulutetut) rokottavat vähemmän

Lääkäri influenssarokotteesta: Se on suunniteltu aiheuttamaan syöpää

Kuinka HPV-rokote "tuhoaa" teinimme

Teinit sairastuneet MS-tautiin Gardasil-rokotuksen jälkeen

16.3.2018:

Useat tutkimukset sen todistavat: Rokotteet heikentävät immuunijärjestelmäämme

Päivitys 14.3.2018:

Todella hyvä uutinen Valkoisesta Talosta:

Trump 13.3.2018: "Hallintoni tulee tekemään kaikkensa ihmiskaupan, tämän todella hirveän 'bisneksen', lopettamiseksi."

Ihmiskauppa (erityisesti lapsiin liittyvä) on Varjohallituksen (teollisuuden) akilleenkantapää. Lisää aiheesta etusivullamme ja sisarsivustollamme tässä.

12.3.2018:

Gardasil-rokotteeseen liittyvissä tutkimuksissa puutteita - Vaikuttivat merkittävästi turvallisuuteen

"Syöpämurhat" saatava loppumaan: Tutkija sanoo erilaisten siementen ominaisuudet "uhka lääketeollisuudelle"

Vuonna 2011: Taas uusi rokoteskandaali! Neljä japanilaista lasta kuoli rokottamisen jälkeen. Samoja rokotteita on annettu kymmenilletuhansille suomalaislapsille. (Pfizerin Prevenar ja Sanofi-Aventiksen ActHIB)

Vuonna 2015: Lääkärit vaativat HPV-rokotusten lopettamista

Yhdysvaltojen viranomaisten dokumentit todistavat: Rokote linkitetty mikrokefaliaan

"Limsa päivässä pitää raskauden loitolla"

Teinipoika kuoli aivokalvontulehdukseen rokottamisen jälkeen

8.3.2018:

Rokotevelvoitteessa on kyseessä ”ihmiskoe” - kapinakätilö kertoo miksi

Taas yksi teinipoika kuoli HPV-rokotteesta

6.3.2018:

Toimitus valittaa 3.3. uutisiin lipsahtaneita, huonosta nettiyhteydestä johtuneita, harhaanjohtavia, käännöksiä uutisotsikoista.

Australialaiset vanhemmat, jotka eivät halua rokotuttaa lapsiaan, perustivat oman verkoston palveluineen protestina pakkorokotuksille

16 syytä olla ottamatta rokotuksia

Kemisti antaa kolme syytä olla rokotuttamatta lapsia

NBC-uutiskanava Yhdysvalloissa: Influenssavirus muuntuu, koska rokotteet on "tehty kananmunissa" - Vanhanaikainen metodi

3.3.2018:

Ruuaksi kasvatetuissa eläimissä on todettu olevan valtavia määriä antibiootteja

Vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreitä on löydetty (mysteerisesti) kuolleina jo yli 80

Oikeus Yhdysvalloissa: Veden fluoraaminen saattaa olla kohta kiellettyä

Rokotteetko turvallisia? Ne levittävät samoja tauteja, joita niiiden pitäisi estää

Maailman vaarallisimmat lääkkeet listattu - Otatko niitä?

Rokotteet ja immuunijärjestelmäsi

Mitä maksaa synnyttäminen Yhdysvalloissa

Terapiakoirat parantavat sinut

3.3.2018:

Yle svenska: Robinin taistelu jatkuu - Sai narkolepsian rokotteesta

Clevelandilaisen klinikan entinen pomo puhuu saatuaan potkut - Kyseenalaisti  influenssarokotteen tehon

2.3.2018:

Päivitetty tiedote lukijoillemme tässä.

Suomi on maailman ylivoimainen ykkönen alzheimer ja dementiakuolemissa. Rokotteet ovat yksi syyllinen.

Rokotteiden saastuminen valmistusvaiheessa saattaa olla yksi syy epidemioihin

ADHD on lääketeollisuuden keksimä "valesairaus" Lisää aiheesta Ylen dokkarissa lääkkeitä terveille

25.2.2018:

Uusi artikkelimme: Sokeroidut juomat muuttavat vauvojen ja lasten DNA:ta – Sairastavat enemmän

Henkilökohtaisia terveystietoja on katsottu laittomasti hyvin laajasti – tarkista kuka on tietojasi katsonut

23.2.2018:

Uusi sivumme:

Tutkiva journalisti Jon Rappoport haastatteli rokotetutkijaa

Hänen bloginsa tässä, ja hänen web-sivunsa tässä.

Syöpärokotetta aletaan testata ihmisissä

Tieteellisten tutkimusten vertaisarvionnissakin huijataan Toinen artikkeli aiheesta tässä.

 

Yhdysvaltojen lääketurvallisuusvirasto tunnustaa: Rokotteet aiheuttavat autismia. Oma sivumme autismista tässä.

Influenssarokote Yhdysvalloissa tunnustettuakin huonompi

Verkkouutiset: THL:ltä virhearvio: Influenssarokote tehoton

Parasetamoli, rokotteet ja autismi

 

Rokotetut vs. rokottamattomat: Arvaa kummat ovat sairaampia

Yhdysvaltojen tarttuvien tautien viraston harhaanjohtava statistiikka ja Tamiflu-influenssarokotteen tappavat sivuvaikutukset

Tutkimus rokotetut vs. rokottamattomat: 6-12 vuotiaiden lasten terveys

Yhdysvaltojen valtamediassa asiantuntijat sanovat: Rokote on saattanut aiheuttaa influenssaepidemian

Arkisto, jossa muun muassa linkit 8000 rokotetutkimukseen

Lista kuuluisimmista mielenhallintaprojekteista (joilla tehdään myös kouluampujia)

Kuinka FBI teki kansalaisesta tarkoituksella terroristin

Entinen CIA:n agentti: Jokainen terrori-isku Yhdysvalloissa on ollut FBI:n suunnittelema ja toteuttama

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Virallisen version mukaan lentokoneet romahduttivat kaksi pilvenpiirtäjää New Yorkissa vuonna 2001. Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3