Mykoplasma ja rokotteet

 

 

24.8.2018

 

Päivitys 17.9.2018:

Lisätty lukijan kirjeet #2 ja #3 (Osat 2 ja 3 lisätty osan 1 loppuun)

Palaute on tervetullutta.

Päivitys 17.9.2018 päättyy tähän.

 

Garth Nicolson 2008 "Weaponized Mycoplasmas"

 

 

Mykoplasmasta:

NaturalNews.com -sivustolla: https://www.naturalnews.com/SearchResults.asp?query=mycoplasma&pr=NN

Rense-sivustolla: https://rense.com/general3/genes.htm

THL:ssä: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit/taudit-ja-mikrobit/bakteeritaudit/mykoplasma

 

 

Osa 1:

 

Eräs lukijamme lähetti meille tämän kirjeen:

 

Hei,

 

Lähetän teille lähiaikoina tekstiä, joka toivottavasti kiinnostaa teitä ja kaikkia teidän lukijoitanne, eritoten Facebookin Rokotuskriittiset -ryhmän aktiiveja. Kyseessä on pohdintaa ja lisäselvityksiä edellyttävä, aidolla potilaskertomuksella täydennetty selvitys siitä, miten suomalainen yhteiskunta on tietoisesti ja tarkoituksellisesti sairastuttanut ihmisiä vuodesta 1994 lähtien. Aiheeseen liittyy Suomen poliittinen johto, STM, KTL/THL, lääkärit, lääketehtaat, KELA, ja niin edelleen, ja se konkretisoituu rokotteissa ja sairaanhoitojärjestelmämme korruptoituneisuudessa. Kysymys on todellakin YK:n Agenda21 -suunnitelmasta, joka on saavuttamassa lopullisen ratkaisunsa ehkä nopeammin kuin kaikki luulimmekaan. Joten nyt on aika astua esiin.

 

Kysymys on vauvaikäisenä annettujen rokotteiden sisältämien mykoplasma-bakteerien tartuttaminen pieniin lapsiin ja heidän perheisiinsä sekä mykoplasma-infektioiden hoitamattomuudesta ja bakteerien aiheuttamista kroonisista sairauksista Suomessa vuosina 1994-2018. Tähän liittyy lääkäreiden, THL:n, ym. vuosikymmenien ajan levittämä väärä ja valheellinen tieto mykoplasma-bakteerista ja sen vaarallisuudesta, hoidosta/hoitamattomuudesta, bakteerin tunnistamisesta, immuniteetista, laboratoriotulosten tulkintojen vääristelystä, ym. Myös koko suomalainen ruokasuositusjärjestelmä (neuvottelukunta, koulumaitotuki/EU, ym.) on mukana. Valhetta tukee suomalainen elintarviketeollisuus ruokkimalla kroonisia tulehduksia aiheuttavia bakteereita (mykoplasma) elintarvikkeiden sisältämillä hiilihydraateilla ja sokereilla (mm. fruktoosi, laktoosi ja xylitoli). Mukana on tietysti lääketeollisuus rokotteiden ja kroonisten sairauksien hoitoon suunnattujen lääkkeiden (jotka sisältävät laktoosia) ym. myötä.

Eli kyse on koko yhteiskunnan läpäisevästä häikäilemättömästä suunnitelmasta, jonka on annettu jatkua jo neljännesvuosisadan: Astma, sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes, maksasairaudet, neurologiset sairaudet, depressio, dementia, alzheimer, ME/CFS/SEID, autoimmuunisairaudet, jne. Uhrien määrä on valtava. Nyt on viimeinen hetki tuoda totuutta esille. Mykoplasma on vastuussa suuresta osasta sairauksiamme.


Aika alkaa kohta loppumaan kesken: syksy ja talvi tulee, pakolaiset (viimevuotisten Kongosta tuotujen kiintiöpakolaisten perheenyhdistämiset + muut Afrikasta tulevat) + kausi-influenssa + pakkorokotukset + monet muut syyt. Joudun lähettämään teille havaitsemiani ja pohtimiani asioita varsin pienissä erissä jotta voitte käynnistää omat pohtimisenne, tarkistuksenne, tutkimuksenne, kritiikkinne ja asioiden levittämisen totuuden esille saamiseksi. Toivon myös, että muokkaatte lähettämiäni tietoja tarpeenne mukaan (kaavioiksi, kuvioiksi, ym.), tai imuroitte niitä itse ennen julkistamisia. Myös tiedon jakaminen on suunnattoman tärkeää.

 

Jotta asia aukenisi oikeassa järjestyksessä, eikä pohdintani häiritsisi objektiivisuuttanne, lähetän tämän viestini yhteydessä teille ainoastaan kaksi asiaa: linkin YouTube -videoon (jonka videon toivon teidän katsovan ajatuksella, ja jota toivon kaikkien jakavan) sekä yhden ainoan THL:n tartuntatautirekisterin tilaston koskien Mycoplasma Pneumoniae -infektiota Suomessa. Kaikki ei todellakaan ole sitä mitä viralliset tilastot, julkaisut (Duodecim), uutisointi ym. kertovat, ja sen aion tuoda jatkossa esille.

Käykää itse imuroimassa THL:n tartuntatautirekisteristä tiedot Mykoplasmasta, ym, ja huomaatte, että THL:n ja Duodecimin julkaisemat pidemmän aikajakson raportit ja tilastot on tieten tahtoen saatu näyttämään siltä, ettei mitään ongelmaa olisi. Ne kaikki ovat vilpillisessä mielessä manipuloituja julkaisuja.


Toivon että mielenkiintonne herää, sillä tulen jatkossa tuomaan esille videossa esitetyn asian konkreettisesti erään potilaan potilastietojen kautta.
Lähettämällä ainoastaan nämä kaksi tietoa uskon verkostonne saavan aikaan selvitysten alkamisen sekä aiheen pohtimisen ja sitä kautta lumipallovyöryn ongelman selvittämisen suhteen.
Ja se on todellakin tarpeen, sillä kysymyksessä on sairaalloisen ovela ja systemaattisesti toteutettu depopulaatio- ja rodunjalostussuunnitelma, jota on kestänyt jo 25 vuotta, ja joka jatkuu taas nyt syksyllä annettavien rokotusten yhteydessä. Eikö kukaan ole koskaan ihmetellyt sitä, miksi Mykoplasma Pneumoniae -hengitystieinfektiot lähtevät kasvuun aina elo-syyskuun aikana?


En ole lääkäri enkä biologi, mutta omaan jonkin verran tutkimustaustaa kaiken muun ohella. Tämä aihe kuitenkin tarvitsee kaiken sen tiedon, kokemuksen, osaamisen ja näkemyksen minkä vain [mm. rokotuskriittisten ihmisten] verkostossa voi saada. Joten toivon että laitatte sivuillenne tietoa aiheesta ripotellen, jotta ihmisten tietoisuus aiheesta lähtisi kasvamaan hitaasti. Näin se on helpompi omaksua. Koko totuuden esittäminen yhdellä kertaa voi olla useimmille liikaa ja se voi myös kääntyä itseään vastaan. Laittakaa sivuillenne linkki esimerkiksi tuohon Nicolsonin videoon, ja kun myrsky nyt syksyllä oletettavasti alkaa, niin suojatkaa sivustonne, takana kun ovat aika suuret voimat valtavine resursseineen.

 

Omaan sähköpostiini voitte lähettää kommentteja, kysymyksiä, kritiikkiä ym. Lähetän teille lähiaikoina lisää infoa.

 

Syysterveisin: Lukija

 


Garth Nicolson 2008 "Weaponized Mycoplasmas"

https://www.youtube.com/watch?v=G4158gy6XdI

 

Osa 2:

 

Seuraavassa yhteys Mykoplasmaan aikaisemin lähettämäni tutkimuksen myötä.

Kuinka monella näistä tutkituista on taustalla Pneumoniae (eli todennäkäisesti M.Pneumoniae) ja/tai poskiontelotulehdus?

 

Potilas, johon olen viitannut, kärsii tällä hetkellä mm. raudanpuuteanemiasta ja mahdollisesti hemolyysista.

Vilkaiskaa Duodecimin kirjoitusta naisesta, joka sai vaikean keuhkokuumeen ja hemolyyttisen anemian. Ja aiheuttajana oli M.Pneumoniae:

http://www.ebm-guidelines.com/xmedia/duo/duo95872.pdf

Nämä kaikki liittyvät siihen että lähiaikoina (ja jo nyt) autoimmuunisairaudet, hemolyyttiset anemiat (AIHA) ja muut veren punasoluihin ym. liittyvät sairaudet (mm. HIV) lisääntyvät
rajusti ja voidaan jo puhua "epidemiasta", kun erilaiset veritaudit lisääntyvät. Ja elokuun uutisoinnin perusteella verenvuototaudit ovat nyt lähellä...liian lähellä:


Yle 21.8.2018 klo 02:26 Ebolaan kuolleiden määrä kasvaa Kongon demokraattisessa tasavallassa
Yle 25.8.2018 klo 07:20 Ruotsista löytyi uusi punkkilaji - voi paisua 3-senttiseksi ja juosta minuutteja uhrinsa perässä. Hyalomma-punkkeja tavataan useimmiten Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Euroopassa. Hyalomma-punkit levittävät vaarallista verenvuototautia, mutta todennäköisyys sairastua siihen on Ruotsissa äärimmäisen pieni. Tutkijat pitävät myös epätodennäköisenä, että punkkilaji voisi selviytyä Ruotsin talvesta.

Iltalehti 25.08.2018 klo 11:01 https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201808252201160340_we.shtmlTerveys Hyalomma-suvun punkit levittävät vaarallista Krimin-Kongon-verenvuotokuumevirusta. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n mukaan noin 5-30 prosenttia punkin puremasta viruksen saaneista menehtyy. Virus on kuitenkin Euroopassa äärimmäisen harvinainen, ja sitä on kuvattu koko Euroopassa yksittäisiä sairastapauksia.

Ruotsin lisäksi Euroopan tautien ehkäisy- ja valvontakeskus EDCD on rekisteröinyt muitakin tapauksia, joissa punkit ovat levinneet eläinten, ihmisten tai muuttolintujen mukana Keski- ja Pohjois-Eurooppaan. Punkit eivät kuitenkaan elä tällä alueella pysyvästi.

EDCD:n mukaan myös Suomessa on tehty aiemmin yhdeksän havaintoa Hyalomma-suvun punkeista.

Lopuksi ennustus:

Se ei tule olemaan Ebola tai Krimin-Kongon verenvuototauti joka tänä syksynä tai ensi talvena suomalaisia ja ruotsalaisia tappaa, vaan kyseessä on M.Pneumoniaen patogeenistetty
versio joka saa (tavisten, jo valmiiksi sairastavien, immuunipuutoksesta kärsivien ja autoimmuunisairauksista kärsivien ) ihmisten punasolut hajoamaan ja muistuttamaan em. virusten aiheuttamia verenvuototauteja. Ja kun sitten sana Ebola mainitaan (kun oirekuvat ovat samanlaisia), niin asetuksella määrätään pakkorokotukset koko kansalle. Asetuksella voidaan niin tehdä Tartuntatautilain mukaisesti.

Ja se ei taas ole kovin hyvä juttu se, sillä tuon rokotteen (onko se Ebola-rokote vai muu, sillä ei ole väliä) myötä lukuisat "ei-arjalaiset" kansalaiset tulevat joukoittain menehtymään verenvuotosairauksiin.


Eli kuten jo aiemmin olen tuonut esille, nyt on kiire saada STOP tälle hulluudelle. Ainoa keino on somemyrsky, ja nyt kaikki tarkoituksella hajalleen ajetut rokotekriittiset, rokotteiden vastustajat, hoitajat, ym. on saatava "saman katon alle" ja aikaan pitää saada valtava vaikutuskampanja somessa, yhteydet päättäjiin, tutkijoihin, opposition kansanedustajiin, (vielä) vapaisiin lehtiin/vapaisiin toimittajiin, ammattijärjestöihin ym. Muuten Suomessa tulee verinen syksy/talvi. Sillä nyt on viimeinen vuosi vallassaolevilla, ja kun SOTE -sopimus tehdään, niin sen jälkeen on sitten piru irti. Eli SOTE on kaadettava ensin. Ja pitää tulla lakkosyksy.

Meillä on aikaa enää noin YKSI KUUKAUSI estää tämä kauhuskenaario. WHO:n kausi-influenssarokotesuositus on tehty ja THL sen hankkii. Ja lokakuussa käynnistyvät kausi-influenssarokotukset.

Toivon todellakin että olen väärässä tämän asian suhteen.

 

Lukija.

 

Osa 3:

 

Hei!

Edelliseen HIV-viestiini liittyen:

Liitteenä viime vuoden syksyllä tehty katsaus CVID (Common Variable Immunodeficiency) tilanteesta Suomessa. tässä keskeisin tulos:

Common variable immunodeficiency is the most common primary immunodeficiency in the world, with published prevalences ranging from 0.4 to 3.8/100,000 (Table 1) and an estimated prevalence ranging from 2/100,000 to 4/100,000 (21). However, our study showed a minimum adult prevalence of 6.9/100,000 (5.5/100,000 for "probable CVID") in Finland (Table 2), the highest population prevalence ever reported. After a previous report's prevalence of 2/100,000, this higher Finnish prevalence is likely due to improved diagnosis and awareness (16). Of the other Nordic countries, Denmark has the previously highest recorded prevalence of 3.8/100,000, while Iceland has 3.1/100,000 and Norway 2.1/100,000. In Central and Southern Europe, the prevalences vary from 1.3/100,000 in the United Kingdom to 0.6/100,000 in Spain.

Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin lähinnä AIKUISTEN CVID -tapauksia. Lasten ja nuorten osuus tässä tarkastelussa jäi vähäiseksi.

Wikipediassa ja yleensäkin immuunipuutoskeskustelussa puhutaan primaarista immuunipuutoksesta, ks. alla.
Muistuttaisin tässä kohtaa lukijaa Nicolsonin videolla esittämästä asiasta mykoplasmasta: Mykoplasma on Immunosuppressive, eli mykoplasma heikentää immuunipuolustusjärjestelmää.

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Primaari_immuunipuutos :
Primaari immuunipuutos on tila, jossa elimistön puolustusjärjestelmä ei geneettisesti pysty puolustautumaan infektioita vastaan.
Primaareissa vasta-ainepuutoksissa on vasta-aineiden määrä ja/tai niiden kyky toimia infektiopuolustuksessa alentunut.

...

Infektioherkkyyden lisäksi suuri osa immuunipuutossairauksista altistaa potilaan sairastumaan herkästi myös erilaisiin autoimmuunisairauksiin kuten
tulehduksellisiin keuhko-, suolisto- ja nivelsairauksiin, verisolujen vähyyteen (verihiutaleet, punasolut) ja kilpirauhassairauksiin

Tämä antanee perspektiiviä esim. kilpirauhaskeskusteluun Suomessa ja siihen miksi näitä kilpirauhassairaita potilaita hoitaneet lääkärit (Polo ym.) ovat Valviran hampaissa. Valviran ajojahti mm. Poloa ja Pöntystä vastaan ei kuitenkaan johdu heidän antamistaan kilpirauhashoidoista esim. T3-hoidoista, vaan näiden herrojen antamat muut hoidot ovat avain Totuuteen: Naltreksoni ym. mutta ennen kaikkea kaksi hoitoa: Happihoidot ja Hydrokortisoni.

Happi ja siihen liittyvät hoidot ovat Mykoplasman hoidossa tärkeä asia. Otsoni tuhoaa bakteerit ja Mikrobit (Mykoplasma), ks. esim. http://otsoniterapia.net/

Eikö ole ihmeellistä, että Mykoplasma hoidetaan urheilijoilta mutta ei ”taviksilta”? Siksi Mykoplasma hoidetaan urheilijoilta koska lääkärit tietävät että jos ei hoideta, niin kroonistunut Mykoplasma tuhoaa urheilijan terveyden ja uran (ja urheilijathan ovat julkisuudessa olevia henkilöitä.). Muistanette pari vuosikymmentä sitten kun Suomessakin urheilijat oleilivat "happiteltassa", "korkean paikan leiritystä" vastaavissa olosuhteissa? Ja miksihän? Koska heiltä piti hoitaa Mykoplasma pois.
Miksi Otsoniterapiaa antavilla klinikoilla merkittävin osa hoidoissa kävijöistä on urheilijoita? Ja varakkaammilla on kotonaan omat happilaitteet, otsonikylvyt, Infrapunasaunat jne. Miksi otsonigeneraattorit on loppu kaikista kaupoista? Onneksi on otsonoidut öljyt, niistä on jonkin verran apua ja niitä ei voida vielä kieltää Suomessa.
Tutkikaapa asiaa.

Ja hydrokortisoni. Mm. CFS-verkossa on keskusteltu hydrokortisonista ja sen avusta heidän kohdallaan. Iso osa mm. CFS-potilaista kärsii lisämunuaisongelmista,
jotka taas johtuvat mm. mykoplasmasta, joka on tuhonnut lisämunuaisen kuorikerroksen soluja niin että esim. kortisoli- ja muiden hormoneiden (mm. suolahormonin) tuotanto on lähes loppu. Ja kaikki
virukset ja tulehdukset pääsevät jylläämään kun oma immuunijärjestelmä (mm. kortisolin avulla) ei enää pysty niitä estämään. Ja mykoplasmaa on siis myös sydänlihaksessa, kilpirauhasessa, munuaisissa, pernassa, maksassa, jne. ja Nicolsoninkin mukaan jopa valkosoluissakin eli ihmisen omassa puolustusjärjestelmässä.

Hydrokortisoni auttaa tuhoamaan myös mykoplasma-bakteeria. Eihän lääkäreille ja psykiatreille sovi että potilaat parantuisivat, koska näiltä lisämunuais- ja kilpirauhaspotilaiden
"hoitoon" erikoistuneilta ammattiryhmiltä loppuisivat työt ja ennen kaikkea rahat jotka he saavat lääketeollisuudelta. Siksi näitä hydrokortisonilääkityksiä tavallisille sairaille ihmisille
määrääviä lääkäreitä jahdataankin nyt.

Suomessa kortisonibisnes on valtavaa (lääketehtaat, lääkärit, apteekit, jne.), ja kortisonilääkkeet ovat reseptimuurin takana. Muualla maailmassa esim. hydrokortisonia saa tavallisetkin ihmiset paljon helpommin. Mutta ei Suomessa. Eikö kukaan ihmettele miten lääkärit uskaltavat ottaa vastaan vaikka kuinka sairaita ihmisiä, jaksavat vääntää parikin päivystystä peräkanaa eivätkä sairastu oikein millään? Salaisuus on siinä että lääkäreillä on pääsy kortisonin lähteille, he määräävät niitä toisilleen, saavat lääketehtailta ym. ja ovat koko ajan lääkittyinä pienellä kortisonikuurilla. Näin heihin ei tartu virukset eikä bakteerit. Ja jos sattuisi tarttumaan niin ottavat isomman kuurin. Tämä on julkinen salaisuus sairaaloissa ja lääkäreiden keskuudessa.

Aikoinani olin töissä sairaalassa, tutut lääkärit tarjoutuivat kirjoittamaan minullekin kortisonia -aivan vain "varmuuden vuoksi". Ja tällä lääkärit mm. pitävät hoitajia otteessaan, jos sairastut et saa kortisonia jne. Ja hoitajien on pakko totella (ja ottaa pakollinen influenssarokotus ym.) jotta heillä on mahdollisuus saada hoitoa (resepti) kun ovat alttiina kaikille taudeille työpaikoillansa. Mielenkiintoista olisi nähdä lääketilastoista ne piikit kortisonin ja hydrokortisonin lääkemääräysten kasvusta juuri kausi-influenssarokotteen alla... voisi olla aika hurjat lukemat. Suomalaisia on jo usean vuosikymmenen ajan peloteltu kortisonin vaaroilla joten mm. hydrokortisonikin on kansalaisten mielissä vaarallista, tuhoaa luuston, ym. Toki näinkin on, mutta vasta silloin kun sitä käytetään isoja määriä ja pitkään, ei pieninä annoksina.

Mutta onneksi taviksilla on saatavilla Kyypakkaus ja sen sisältämä hydrokortisoni. Pieniannoksisena otettu hydrokortisoni ei aiheuta lisämunuaisille kriisiä tai lamaantumista ym. mutta pieniannoksisenakin hydrokortisoni parantaa tulehduksia, tappaa mikrobeja ja bakteereja ja nostaa ihmisen immuunijärjestelmää sen verran että myös virukset ”rauhoittuvat”.. Nämä asiat olen huomannut käytännössä aiemmin mainitsemani potilaan kohdalla, hän todennäköisesti pelastui vakavilta virus- ym. infektioiden aiheuttamilta vaurioilta sairaalan "hoitojakson” jälkeen, jossa häneen tarttui useita eri viruksia, koska hänen immuunijärjestelmänsä oli ajettu alas lääkäreiden toimesta mm. pitkäkestoisella kortikosteroidipohjaisella astmalääkityksellä (astma=mykoplasma), joka tuhosi tuon pojan lisämunuaisen kuorikerroksen lähes kokonaan. Hänen isänsä alkoi hoitaa poikaansa mm. pienillä annoksilla hydrokortisonia ja poika on aivan eri ihminen tällä hetkellä. Ero on huikea verrattuna 3-6 kk sitten kun lääkärit eivät tutkineet/hoitaneet poikaa lainkaan vaan päinvastoin yrittivät tietoisesti tuhota (mm. rasituksella) ko. pojan terveyden ja saattaa hänet vuodepotilaaksi, "psyykkisesti sairaaksi" ja siten nuorisopsykiatrisen (pakko)hoidon alaisuuteen. Jopa huostaanotto oli lähellä. (Kts. Lokakuun Liike -kirjoitukset: Medical kidnapping, Huostaanottojen määrä Suomessa, perhekotien ym. määrän kasvu, lastenhoitokoteihin ym. varattujen Veikkauksen tukirahojen jakamisen muutokset, Nuorten Ystävät, ym.ym.). Eli nyt ymmärtänette sen, mitä tarkoitin sillä pelottavan laajuisella kuviolla mikä liittyy lasten ja nuorten (vähävaraisten, yksinhuoltajien, eroperheiden lapset) hirvittävään sairastuttamiseen, hoitamattomuuteen, psyykkisiin sairauksiin, psyykelääkityksiin, huostaanottoihin, sijoitusbisnekseen ym.). Ja kaikki tämä johtaa yhden puolueen (uskonnolliseen) ryhmittymään ja sitä komppaavaan toisen puolueen rahanahneisiin (lääkäri)jäseniin. Tämä syöpä on saatava parannettua Suomesta. Kreikassakin julkistettiin että 40.000 lääkäriä on epäiltynä korruptiosta lääketehtaiden kautta, Suomessa suhteellinen määrä lääkärikunnassa on varmaan samaa luokkaa. Ja muut toimijat päälle.

Em. pojan ja isän tarina tulee julki tänä syksynä. Tällä hetkellä se on jo virallisissa tahoissa tiedossa ja tutkinnan alla. Mutta se vaatii laajemman julkisuuden jotta ihmiset ymmärtävät koko kupletin, kuten aiemmin kerroin. Mutta koska halumme auttaa muitakin on suuri, niin olisi hyvä jos kaikkein hätääntyneimmille (ja sairaille) menisi jotain kautta tieto mykoplasman hoidosta (antibiootit ovat turhia jos on kroonistunut mykoplasma, sillä lääkärit eivät määrää tarpeeksi pitkiä (1/2-1 v.) antibioottikuureja ja antibiootit tuhoaisivat liiaksi muuta bakteeriflooraa. 1-2 viikon perusantibioottikuurit eivät mykoplasmaa tapa, mutta aiheuttavat sen sijaan hyvien suolistobakteerien tuhoutumista ja sairastumista pahemmin. Lääkärit määräävät näitä 1-2 viikon tehottomia antibioottikuureja niitä vaativille taviksille, jotka vaativat mykoplasma-verikokeiden ottoa. Kun lääkekuuri tai kaksi on kirjoitettu niin M.Pneumoniaen aiheuttamat hengitystieoireet katoavat ja potilas luulee että antibiootit tehosivat.. Mutta ei tehonnut ja Mykoplasma on veressä ja jatkaa tuhojaan.

Suositeltavaa on puhdas, sokeriton (luomu)ruokavalio, vähän hiilihydraatteja, ei laktoosia, fruktoosia, eikä sakkaroosia (BURANA), D-vitamiinia monta kertaa yli VIRALLISEN SUOSITUKSEN, joka on TARKOITUKSELLA MÄÄRITELTY ALAS JOTTA IHMISET SAIRASTUVAT (kalanmaksaöljy paras) ja maitohappobakteerit ym. Rokotteita EI saa ottaa ja TULEE VÄLTTÄÄ influenssarokotteen ottaneita (em. poika ei ottanut viime syksyn rokotusta mutta sai kovat oireet koulun rokotuspäivän jälkeen kun hänen luokkakaverinsa oli rokotteen ottanut. Muistakaa Maryland, ym. Tässä totuus: Kausi-influenssarokotteen tarkoituksena ei olekaan estää kausi-influenssaa, yksi sen tarkoituksista on sairastuttaa alentuneen immuunipuolustuksen omaavat RISKIRYHMIIN KUULUVAT JA ILMAISEN ROKOTTEEN SAAVAT ja muut sairaat köyhät tavikset vielä pahemmin. Ja jos on alentunut immuunijärjestelmä niin vaikka ei ota rokotetta niin inakivoidut virukset rokotteessa laukaisevat rokotteen ottaneella vasta-aineet liikkeelle niin, että tällaisen rokotteen saaneen lähellä nämä immuunivajavaiset saavat rokotteen sisältämät virukset tai niiden osat, vaikka Fimea ja THL muuta väittävätkin. Hydrokortisoni sopivina annoksina bakteereita ja viruksia vastaan ja lopulta otsonihoidot mykoplasman tuhoamiseksi. Eikä kuntoliikuntaa, koska elimistössä on tulehdus, vaan lepoa. Tämä toimii tuon esimerkkipojan kohdalla, ja muidenkin.

 

Edelliseen viestiini liittyen:

1.11.2013 klo 19:57 THL aloittaa yt-neuvottelut https://yle.fi/uutiset/3-6914073

16.5.2016 THL:n YT-neuvottelut päättyivät https://thl.fi/fi/-/thl-n-yt-neuvottelut-paattyivat

16.5.2016 https://myjobcafe.net/2016/05/16/thl-sulkee-turun-laboratorionsa/

14.6.2018 https://thl.fi/fi/-/thl-lakkauttaa-biokemian-laboratorion-tiedonkeruu-jatkuu-uusin-menetelmin

Ja lopuksi eilinen Ylen uutinen 22.8.2018 klo 05:36 Puolustusvoimat reagoi maailman turvattomuuteen omilla valmiusyksiköillä:https://yle.fi/uutiset/tuoreimmat

 

Joten syksy tulee olemaan varsin mielenkiintoinen kun ihmisille selviää mikä heidän sisuksissaan jyllää..

Lukija.

 

 

 

 

 

 

 

Toimituksemme suosittelee:

Juuri julkaistun kirjan voit tilata tässä.

Suosittelemme myös aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

Suosittelemme Facebookissa:

Rokotuskriittiset

 

Uutisia:

 

Kiinnitetyt uutiset (2):

3/9/18: Robert Steele: Yhdysvaltojen hallitus hävisi tuomioistuimessa: Se on valehdellut kansalle vuosikymmeniä. Rokotteiden laatua EI ole testattu

14/10/18: Rokoteaiheinen paneeli Atlantassa - Kaikki "rokotemyönteiset" asiantuntijat peruivat osallistumisensa kun lista laitettiin nettiin (osa myönsi painostuksen: "Haluan pitää työpaikkani"). Live-video paneelista tässä (alkaa min 29:00)

Video: Miten Suomi tuhotaan (BlokkiMedia)

 

 

17.11.2018:

MIT:n Stephanie Seneff suosittelee: Uusi dokumenttielokuva HPV-huijausta koskien

Tappoiko armeijan koerokote 100 miljoonaa ihmistä (espanjantauti)?

22.000 sairaanhoitajaa Yhdysvalloissa eivät suostu pakkorokotettaviksi

Japani näyttää mallia muulle maailmalle - paljastaa Cervarixin ja Gardasilin huijauksen - kuolemia ja muita rokotevaurioita

15.11.2018:

Totuus metsäpaloista:

Jymyuutinen Robert Steeleltä:

Kalifornian metsäpalot aiheutettu keskitetyn energian aseilla (monta videota todisteena) sekä etäluettavilla sähkömittareilla (ilmiantaja selittää)

 

Marylandin yliopiston tutkimus:  influenssavirukset leviävät hengitysilman mukana - viruksia levittävät rokotetut enemmän kuin rokottamattomat

14.11.2018:

Ilmainen "totuus diabeteksesta" -dokkareiden sarja alkaa tänään!

Alkuperäisten, englanninkielisten, Totuus rokotteista- ja Totuus syövästä -sivustojen perustajat tekivät dokumenttielokuvien sarjan diabeteksesta. Ensimmäinen osa katsottavissa vain tänään, toinen vain huomenna, jne.

Rekisteröidy tässä. Ensimmäinen osa katsottavissa: https://go.ithriveseries.com/episode1-live

 

Geenimanipuloitujen ruokien välttäminen avain parempaan terveyteen

Joululahjaa ostaessa: Millaista tuhoa kännykän valmistaminen aiheuttaa luonnolle

12.11.2018:

Influenssarokotteessa Yhdysvalloissa 25.000 kertaa enemmän elohopeaa kuin sallitaan juomavedessä

10.11.2018:

Totuus rokotteista -sivuston tarkoitus on varmistaa mahdollisimman hyvä tulevaisuus lapsillemme.

UNICEF: "Lapset ensin" - MUTTA:

Robert Steele (Ihmiskauppakomissaari): Onko Unicef satanistinen organisaatio, joka pitäisi ajaa ulos Yhdysvalloista? Lue myös: Raportti: YK:n palkkalistoilla 3300 pedofiilia - 60 000 raiskausta ja UNICEFin sairaat bileet joissa kerättiin rahaa "lapsille"

Oma artikkelimme aiheesta suomeksi tässä.

Oma sivumme YK-huijauksesta tässä

8.11.2018:

Facebookista poimittua:

Jotkut lapset oksentavat verta influenssarokotteen jälkeen:

Lapsia aivopestään koulussa rokotteiden hyödyistä. Onko vanhemmille kerrottu haitoista?:

 

7.11.2018:

Lääkäri Yhdysvalloissa: Influenssarokote tuhosi minun ja 1621 potilaani elämän:

Kun otat ilmaisen rokotteen saat kaupan päälle kalkkunan! Kuka tuon (20€?) kalkkunan maksaa? "Hyväntekijät"?

Katso Vaxxed dokumenttielokuva ilmaiseksi tänään ja huomenna

Karnosiini kelatoi rokotteen elohopeaa

Tiedemies varoittaa: Rokotteissa on monia meitä sairastuttavia viruksia

Monet DNA-analyysejä tekevät yritykset myyvät tietosi eteenpäin

HPV-rokotukseen ei tarvita enää erillistä lupaa

Kalifornian yliopiston professori: HPV ei aiheuta syöpää

Tekopyhyyttä parhaimmillaan: Rokotetut väittävät että rokottamattomat ovat vaaraksi heille

Kirjaesittely: The Virus and the Vaccine (polio)

IL: Täyskäännös: KYS ei enää uhkaa irtisanomisilla rokotuksista kieltäytyviä työntekijöitä – nyt houkutellaan ilmaisilla lounailla

5.11.2018:

Robert Steele: Englannin ensimmäinen 5G oikeudenkäynti ja kansa voitti

Gatesheadissa ihmiset ovat sairastuneet enemmän viime aikoina mm. syöpään, joten aktivisti Mark Steele alkoi jakaa tietoa ihmisille 5G:n vaaroista. Kaupungin viranomaiset aloittivat vastahyökkäyksen väittäen, että Steelen viittaamat tutkimukset olivat "pseudoa". Oikeus oli toista mieltä: Steele saa jatkaa tiedonjakamistaan. Oma sivumme 5G:stä tässä.

3.11.2018:

Totuus rokotteista Osa 5 katsottavissa tässä. Aiheina mm. HPV-rokote ja hepatiitti B -rokote sekä kätkytkuolema "HPV-rokotteet tappavat enemmän ihmisiä kuin kohdunkaulansyöpä" "Kaksoset kuolivat seuraavana päivänä rokotuksesta. On mahdollista että rokotteet aiheuttavat kätkytkuolemia."

(2013) Tutkimus: HPV-rokotteilla ei tule olemaan mitään vaikutusta kahdunkaulansyövän estämisessä (vaccine against human papilloma viruses will have no effect on the occurrence of cervical carcinomas)

2.11.2018:

Suomessa annettava VaxigripTetra -influenssarokote sisältää syöpää aiheuttavaa formaldehydiä

Flunssa-aika on täällä: Lepää tauti pois (Toim.huom: Hyvä artikkeli, mutta sen väite "[Influenssarokote] antaa tehokkaan suojan influenssaa vastaan" ei pidä paikkaansa.)

36% lääkäreistä Tsekissä ja 25% Slovakiassa ei pidä MPR-rokotetta turvallisena - Keskimäärin neljännes ei pidä sitä tarpeellisena ja yli 50% ei suosittele kausi-influenssarokotetta

1.11.2018:

"Maailmaa eivät tuhoa pahantekijät, vaan ne hyvät ihmiset, jotka eivät tee mitään pahisten pysäyttämiseksi"

Video: Miten Suomi tuhotaan (BlokkiMedia)

Haluamme muistuttaa lukijoitamme kokonaiskuvan ymmärtämisen tärkeydestä.

Uuden videokanavamme avulla haluamme auttaa lukijoitamme ymmärtämään kokonaisuutta. Meille valehdellaan käytännössä kaikesta. Poliitikkomme eivät voi tehdä mitään jos tarpeeksi suuri osa kansasta ei tiedä totuutta asioista. Tutki ja jaa, vain siten pelastamme ihmiskunnan meitä odottavalta tuholta. Supereliitti koostuu mielisairaista globalisteista. (Heidän tavoitteistaan tässä, tässä, tässä ja tässä)

Seuraavana muutamia aiheita, joita globalistit käyttävät työkaluinaan noiden tavoitteiden saavuttamiseksi:

Totuus rahasta tässä

Totuus sodista tässä

Totuus Pizzagate-pedofiliaskandaalista tässä

Totuus uutisista ja valeuutisista tässä

Totuus terrorismista tässä

Totuus syövästä tässä

Totuus kehitysmaiden (ja muidenkin) tarkoituksellisesta "tuhoamisesta" velalla tässä

Totuus ilmastonmuutoksesta (ja muokkauksesta) tässä ja tässä (sivustolla myös HAARP-sääase selitettynä) ja tässä.

Adressi globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi

31.10.2018:

Lääkäri Yhdysvalloissa: Jokaisen rokotevaurioisen ja rokotteen tappaman lapsen veri on rokotteillamurhaavien lääkäreiden käsissä

Vakuutuslääkäreille on säädetty toimivalta totuudenvastaisten lausuntojen antamiseen. (Adressi)

CFS (väsymysoireyhtymä) ja rokotteet

28.10.2018:

Totuus rokotteista Osa 4 katsottavissa tässä. Aiheina mm. Influenssa-, HIB- ja pneumokokkirokote, Suomessakin annettava K-vitamiinipistos sekä laumaimmuniteetti (myytti).
"7%:lla flunssadiagnoosin saaneista oli influenssa, se ei ole niin yleinen kuin luullaan. Monella on vain kuumetta tai hengitysoireita"

 

Voiko olla totta, että meille valehdellaan paitsi rokotteiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta, myös ihmiskunnnan historiasta? Tutustu sivuumme Totuus arkeologiasta. Lisää totuuksia ylävalikossamme

Unexpectedly High Prevalence of
Common Variable Immunodeficiency
in Finland
"The prevalence of CVID in Finland appears the highest recorded"

Tuhkarokko: Sairastamisesta on hyötyjä joista meille ei kerrota Lisää tuhkarokosta sivullamme Tehottomat rokotteet: MPR

MMR-rokotteen (Suomessa MPR) aiheuttamasta rokotevauriosta USD101 miljoonan korvaus Yhdysvalloissa

Rokotteet syynä Espanjantautiin (Spanish influenza) Aiheesta suomeksi tässä

Uusiseelantilainen kyselytutkimus rokotetut vs. rokottamattomat (1992) (The Immunisation Awareness Society, n. 500 lasta) Onko esimerkiksi epilepsia vain rokotettujen vaiva? Tutustu myös sivuumme Rokotetut vs. rokottamattomat

Vain Yhdysvalloissa? Sairaalan lomakkeisiin piilotettu hyväksyntä "intiimien alueiden tutkimiseen"

(2009) Lääkejätti Pfizer tuomittiin miljardikorvauksiin - lahjoi päättäjiä psykoosilääkkeensä myynnin edistämiseksi

(2017) Luonnollisiin hoitoihin erikoistuneiden lääkäreiden murhat yleistyvät

Tv:stä tutun Lääkärit-sarjan tuottajan, Del Bigtreen uusi videokanava: The HighWire with Del Bigtree

Totuus syövästä ja tulehduksesta; ensimmäinen osa  (Tai suomeksi tässä) Tutustu myös uuteen sivuumme: Tuore tutkimus: Rokotteet ja hermokudoksen tulehdus

27.10.2018:

CDC:n kokouksessa otettu video paljastaa: Rokotteita kiirehditään markkinoille turvallisuuden kustannuksella

26.10.2018:

Suosittelemme: Kolme lyhyttä, huumorilla höystettyä tietoiskua vedestä by Edge of Wonder:

The Unavoidable Water Crisis, Was it Engineered? [Part 1/2] 2018 (15:00)

Plastic bottles & Deep State water agenda | The Unavoidable Water Crisis [Part 2/2] 2018 (21:00)

Breakthrough Water Research the Deep State is Covering Up - Masaru Emoto [Part 3/3] (15:00)

MIT:n tutkija Stephanie Seneff postasi naamakirjaan 19.10. :

"Tanskalaiset viisastuvat HPV-rokotteen suhteen, sillä on vain 25% kattavuus. Tämä tanskalainen läääkäri on julkaissut lyhyen artikkelin, joka selittää rokotteen vaarallisuutta. HPV-rokotteen testaus ennen markkinoille tuloa oli myös todella riittämätöntä. Rokotteessa on erittäin vaarallisia alumiinin nanopartikkelaita, jotka päätyvät aivoihin ja aiheuttavat vakavia neurologisia vaurioita.

https://sanevax.org/hpv-vaccine-controversy-danish-perspective/

Lue myös:

Tuore italialaistutkimus: HPV-rokote ei ole tehokas eikä turvallinen

Ruotsista : HPV rokotteen yhdistetty, jopa 8-9 % lisääntyneeseen kohdunkaulan syövän kasvuun.

Tutkimus: HPV-rokote aiheuttaa 25% todennäköisyydellä elinikässen lapsettomuuden

Lisää HPV-rokotteesta sivullamme HPV-rokote

25.10.2018:

Uusi sivumme: Tuore tutkimus: Rokotteet ja hermokudoksen tulehdus

24.10.2018:

Suomalainen Blokkimedia selittää lääketieteen historiaa uudessa videossaan tässä

Suosittelemme myös NBlokkimedian seuraavaa tuoretta videota, sekin auttaa kokonaiskuvan hahmottamisessa: Pankki- ja rahajärjestelmä - ihmiskunnan historian suurin huijaus

23.10.2018:

Israelilla ja juutalaisilla on valtava vaikutusvalta myös rokotteisiin liittyvissä asioissa Yhdysvalloissa:

Yhdysvalloissa melkein kaikki kansanedustajat joilla on Israelin kansalaisuus ovat demokraatteja. He tietysti ajavat (myös?) Israelin etua:

Juutalaiset kontrolloivat mediaa Yhdysvalloissa:

 

 

Lue myös: Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.10.2018:

Yhdysvaltojen viranomaiset - Influenssarokote on vaarallisin markkinoilla oleva rokote

Tiedemiehet paljastavat: Yhdysvaltojen puolustusministeriö suunnittelee salaista asetta: Hyönteiset levittämään tappavia viruksia

Onko fluori myrkyllistä? I BlokkiMedia (Toim.huom: Hammaslääkäri Lempäälän hammaslääkäriasemalta: Fluorista hammastahnassa hyötyvät lähinnä sellaiset ihmiset, jotka harjaavat hampaansa liian harvoin tai puutteellisesti)

Fluorattu vesi linkitetty ADHD:hen

21.10.2018:

Uusi videokanavamme real.video -sivustolla tässä. Se auttaa hahmottamaan eliittimme salaamaa kokonaisuutta.

20.10.2018:

Seuraaviin artikkeleihin perehtyminen auttaa ymmärtämään korruption laajuutta Suomessa:

- Jarmo Ekman kommentoi valtamedian agendaa ja tapausta Janitskin tässä

- Halla-aho ottaa kantaa Jessikka Arolle maksettavista korvauksista: Yhteiskuntamme arvot ovat aika viturallaan

- 9/2017: Niskasaari syyttää kihlakunnansyyttäjää todisteiden väärentämisestä

- Jessikka Aro on myöntänyt huumeriippuvuutensa sekä mielenterveysongelmansa – syyttää silti MV-lehteä valehtelusta

- Janitskinin ja Bäckmanin tuominnut aggressiivinen tuomari on Mitja Korjakoff

- Tuomari Mitja Korjakoff väärentäjä?

- Oikeustoimittaja Mikko Niskasaari web-sivustollaan: Kihlakunnansyyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen on väärentäjä

17.10.2018:

Kuten QAnon sanoi: "Heidän  käyttämä symboliikka koituu heidän kohtaloksi... He eivät ikinä olisi uskoneet häviävänsä presidentinvaaleja."

16.10.2018:

Rokotekeskustelu vaikeaa myös Yhdysvalloissa - Kaikki rokotemyönteiset asiantuntijat peruivat viime tipassa osallistumisensa paneeliin

1/2018: Kahdeksan kuoli influenssaan kahdessa viikossa Santa Barbarassa - 7 heistä oli rokotettu

Todennäköisesti huono uutinen totuudesta kiinnostuneille: [Teollisuuden aivopesemät] Lääketieteen opiskelijat ryhtyvät Turun yliopistossa taisteluun huuhaata vastaan

Antti Heikkilä Cervarixista ja Gardasilista (2014): HPV-Rokotus: Gardasil seuraava skandaali? Oma sivumme HPV-rokotteesta tässä (Toim.huom: Suomessa rokotusohjelmaan kuuluu Cervarix)

15.10.2018:

Tiedemiehet paniikissa: Geenimanipuloidun isorokon muodostama pandemiauhka on todellinen - Pahikset saattavat herättää jo kadonneita tauteja henkiin (Toim.huom: Rokote- ja lääkevalmistajat tienaavat miljardeja pandemioilla)

Nettisensuuri loikkasi eteenpäin ihmisten huomaamatta - Satoja "totuusmedian" tilejä suljettiin FB:ssä ja Twitterissä (Toim.huom: Kuka kertoo totuuden esim. rokotteista, jos kaikki teollisuudenvastainen tieto sensuroidaan? MeWe -sivustoa pidetään hyvänä vaihtoehtona FB:lle, ja Brave-selaimen voit ladata tässä.)

14.10.2018:

Mitä saavat parhaat rokotetutkijat palkaksi työstään ihmiskunnan hyvinvoinnin parantamiseksi? Vain OIKEAN tiedon jakaminen saa asiat muuttumaan.

Zerohedge: Ovatko hallitusten tekemät ihmisten kadottamiset tulossa taas muotiin?

Kuvasi murhansa älykellolla: Saudijohtoa kritisoinut WaPo:n toimittaja todennäköisesti leikeltiin palasiksi saudikonsulaatissa Istanbulissa - Trump: Jos totta, seuraukset vakavat

Venäläinen syyttäjä tapettiin ampumalla hänen helikopterilentäjänsä - Syyttäjällä oli materiaalia Hillaryn rikoksista

Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

Robert Steele linkkasi: Kuinka hirmumyrskyjen aiheuttamisella [siihen tarkoitukseen suunnitelluilla laitteilla] vaikutetaan välivaaleihin (11/2018) Oma sivustomme joka selittää aihetta suomeksi tässä. HAARP-laitteeseen (Sodankylässä sääase EISCAT) erikoistunut sivusto tässä. Ex-kansanedustaja Jesse Venturan Suomen tv:ssäkin näytetty ohjelma HAARPista videokanavallamme tässä. EU-parlamentin turvallisuusvaliokunnan suomenkielinen dokumentti aiheesta tässä.

Robert Steele oli kutsuvieraanamme Tenojoella 3/2017: 20% poliitikoistamme kiristetään ja suurta osaa lahjotaan - Äänestäminen on illuusio

13.10.2018:

Kahden minuutin rokotetietousvideo:

Yhdysvalloissa HPV-rokote hyväksyttiin juuri alle 45-vuotiaille - Miksi sitä ei kannata ottaa (Spoiler alert: Koska se ei tehoa valtaosaan aikuisista)

HPV-rokote - yksi tämän hetken tärkeimmistä taisteluista

12.10.2018:

Tehylehti: Tehy: Rokotuspykälään selkeyttä - rokotuksilla painostamisen loputtava työpaikoilla

Italialainen tutkimus: Mikro- ja nanokontaminaatio rokotteissa

10.2018:

Uusi videokanavamme real.video -sivustolla tässä.

Video: Detroitilainen äiti viikoksi vankilaan koska ei rokotuttanut lastaan

7/2016: Kansanedustaja valmistelee lakialoitetta: Lapsilisät pois vanhemmilta, jotka eivät rokota lapsiaan

Anu [influenssarokotusta seuranneen] pelottavan sairauden jälkeen: "Taistelin takaisin satulaan"

Totuus HPV-rokotteesta

Markkinoinnin hyväksymistä varten tehdyt rokotteiden turvallisuus- ja tehokkuustutkimukset ovat metodinen kaaos

Lääkevalmistajat lahjoittavat miljoonia molemmille valtapuolueille Australiassa

8.10.2018:

Hesari uutisoi "rehellisesti" 50 vuotta sitten (Tänään suuren osan rahoitustaan lääketeollisuudelta saavana on asiat täysin toisin):

Tuhkarokkorokotteesta enemmän haittoja kuin hyötyä:

Lue myös: Tehottomat rokotteet: Tuhkarokkorokote

Video: Kirja: Jonas Salk, joka kehitti ensimmäisen poliorokotteen, ehkä halusikin oikeasti tappaa ihmisiä rokotteilla: "Elämänmyönteinen tarkoittaa sitä, että tapetaan valtaosa väestöstä evoluution tukemiseksi." Lue myös: Poliohuijaus: 100 miljoonaa sai periytyvän syöpäviruksen poliorokotteesta Teollisuuden Wikipediassa: "apinavirus 40".

Totuus J. Salkista: Rikollinen mieli - Käytti ihmisiä laittomasti kokeisiinsa

Kaikki mitä tiedät polion aiheuttajista, on väärää tietoa

7.10.2018:

Totuus rokotteista dokumenttielokuva, osa 3 katsottavissa tässä. Käsikirjoitus suomeksi tässä.

6.10.2018:

Robert Steele: Yhdysvaltojen hallitus hävisi tuomioistuimessa: Se on valehdellut kansalle vuosikymmeniä. Rokotteita EI ole testattu

Vuonna 1986 kongressi hyväksyi lain, joka antoi rokotevalmistajille immuniteetin rokotevauriokorvausten suhteen. Rokotevalmistajilta vietiin tuolloin ainoa motiivi tehdä turvallisia rokotteita, ja vastuu rokoteturvallisuudesta määrättiin HHS:lle (USA:n Valvira). 32 vuoden aikana se ei ole kirjoittanut YHTÄKÄÄN em. lain vaatimaa raporttia kongressille rokoteturvallisuudesta.

4.10.2018:

Totuus rokotteista dokumenttielokuva, osa 2 katsottavissa tässä. Käsikirjoitus suomeksi tässä.

1.10.2018:

Rokotteiden retrovirukset, DNA ja löydös, joka tuhosi arvostetun lääkärin uran

Video: 10.000 ihmistä marssi Puolassa rokotuspakkoa vastaan

Video: The Irrefutable Argument Against Vaccine Safety - with Author Del Bigtree (Vaxxed/Robert De Niro)

CDC:n keksimät influenssakuolemat ja Tamiflun tappavat sivuvaikutukset

A lowered probability of pregnancy in females in the USA aged 25–29 who received a human papillomavirus vaccine injection

Gardasil & Cervarix HPV-rokotteiden sivuvaikutusten vaarat

Sairaanhoitaja-ilmiantaja Yhdysvalloissa: Potilaita pakkorokotetaan heidän tietämättään

21.11.2014: Narkolepsia tuli jäädäkseen: ”Kadun rokotteen ottamista päivittäin”

Johanna Nurmi, VTT, tutkijatohtori: "Tutkimukseni liittyy rokotekriittisyyteen Suomessa."
 

Yle 3.5.2012: 200 lasta Suomessa sai väärän rokotteen

Rokotekauppa on miljardibisnestä

Tutkimus: HPV-rokote aiheuttaa 25% todennäköisyydellä elinikässen lapsettomuuden

Video: HPV-rokote osoittautunut tappavaksi, monet tytöt kuolleet

Koulu Yhdysvalloissa keskeytti rokotukset - Rokottivat lapsia ilman vanhempien lupaa

Googlen edustajaa kuulustellaan senaatissa mm. projekti Dragonflyn vuoksi. Dragonfly on Googlen suunnitteilla oleva projekti; jossa kiinalaisten tietokoneekäyttöä seurattaisiin ja tietoa sensuroitaisiin. (Toim.huom: Käyttäessäsi Googlen palveluita, kuten GMailia ja YouTubea, tuet yhtiön räikeän moraalitonta toimintaa. Suosittelemme ehdotonta Googlen tuotteiden käytön lopettamista. Lisää aiheesta sivullamme tässä.)

30.9.2018:

Vaccines: Challenging the Myths with Science:

28.9.2018:

Epäpuhtaudet rokotteissa

Kuva: Epäpuhtauksia rokotteissa ei ole tunnistettu eikä niiden määrää mitattu (Kuvakaappaus Suzanne Humphriesin videolta Merck valehtelee alumiinistaan...) (Toim.huom. videoon liittyen: Rokotevalmistajat eivät halua tunnustaa valehdelleensa pakkausselosteissaan vuosikausia, koska pelkäävät dominoefektiä) Lue myös: Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

27.9.2018:

Rokotteiden 9 järkyttävintä ainesosaa (elohopeaa, väriaineita...)

Vaarallistakin vaarallisempaa 5G-teknologiaa painetaan nyt kiireellä koteihimme Lue myös artikkelimme 5G ja syöpä - Paloasemille poikkeuslupa - ei kännykkämastoja katoille. Nyt jakamaan tietoa 5G:n vaaroista!

Miksi koko ihmiskunnan täytyy julistaa sota Googlea vastaan - Tässä on kyse ihmisten selviämisestä Lue myös sivumme Googlesta tässä.

26.9.2018:

Ministeriö korjaa rokotuspykälää – palaute vaikutti

Englannin terveysviranomaiset salaavat rokotevauriot - Mahdotonta tietää mitä vahinkoa mikäkin rokote aiheuttaa

Ruotsissa noin 500 ihmistä sairastui narkolepsiaan sikainfluenssarokotteesta

Yhdysvaltojen hallituksen huipputiedemiehet kieltäytyvät rokottamasta lapsiaan

Presidentti Trump: "En ole koskaan ottanut influenssarokotetta. En pidä siitä että kehooni pistetään myrkkyjä"

Taapero kuoli saatuaan 8 rokotetta peräjälkeen - Lääkärit eivät myönnä rokotteiden tappaneen lasta

Jäykkäkouristusrokote aiheuttaa uutta tautia: Antiphospholipid syndrome

Ruotsista : HPV rokotteen yhdistetty, jopa 8-9 % lisääntyneeseen kohdunkaulan syövän kasvuun.

BBC: Kuinka valehtelijat saavat aikaan illuusion totuudesta

Erityisesti lasten vanhemmat: Vältä näitä myrkyllisiä synteettisiä tekstiilejä

RotaTeq rokoteinfo: https://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/r/rotateq/rotateq_ppi.pdf (Toim.huom: Keskimäärin joka toinen vuosi tappaa RotaTeq-rokote Suomessa yhden vauvan. Kuolema on mainittu yhtenä mahdollisena rokotevauriona esitteessä.)

Tällainen on "rokotemainos" valevaltamediassa: Seuraava influenssaepidemia voi tappaa 400 miljoonaa ihmistä ympäri maailman (Toim.huom: Kuten aktiivisesti uutisointiamme seuraavat lukijamme tietävät, on rokotteet yleensä valmistettu kohderyhmälle, joka mm. ruokkii kehoaan roskaruualla. Ne rokottamattomat, jotka pitävät itsestään, ja kehostaan, oikeasti hyvää huolta, tuskin tulevat koskaan sairastumaan influenssaan.)

19.9.2018:

Rokotetutkimuskeskuksella puurot ja vellit sekaisin: Alumiini on alumiinia - Kommentit poistetaan

17.9.2018:

Alumiinin vaikutusta eläviin olioihin koko ikänsä tutkinut Cristopher Exley selittää mm. sitä, mitä rokotteissa oleva alumiini aiheuttaa rokotetuissa ihmisissä.

Vääntö pneumokokkirokotteesta jatkuu - kenellä on oikeat luvut laskelmissa?

Lukijan kynästä: Mykoplasma ja rokotteet - Osa 2 (Toim.huom: Toimituksessamme ei ole mykoplasman asiantuntijoita. Otamme mielellämme vastaan mahdolliset kommentit aiheeseen liittyen siihen perehtyneiltä lukijoiltamme. Teemme kaikkemme lukijoidemme henkilöllisyyden salaamiseksi. Yhteystietomme tässä.)

14.9.2018:

Uusi kirjoituksemme (rokoteaiheen vierestä):

Q: Kuinka mm. C-I-A ja saudit manipuloivat ihmisiä ympäri maailman valtamedian ja sosiaalisen median avulla

12.9.2018:

Jäykkäkouristusrokote on tarpeeton

Rokote tappoi täysin terveen miehen - perhe haastaa rokotevalmistajan oikeuteen

"Lastemmetuhoamisohjelma etenee" - yksi esimerkki lisää sen seurauksista: Helsingin Laakavuoren monikulttuurinen päiväkoti – vanhempien ja lasten painajainen Lisää aiheesta alla aiemmissa uutisissa.

Kuinka GMO-kasvien ja Round-Upin kehollemme aiheuttamia vahinkoja voi korjata Lisää aiheesta alla aiemmissa uutisissa.

Lisää Monsanton (Round-Upin valmistaja) skandaaleja

Rokotevastaisessa Japanissa ihmiset ovat todistetusti terveempiä, lapsikuolemat harvinaisia ja japanilaiset myös elävät vanhemmiksi

Italiassa rokotepakko peruttu

Teflonin ja vastaavien vaarallisuutta salattiin vuosikaudet

Sivu, jolta löydät rokotetietoa:

https://www.jchristoff.com/medical-doctors-and-phd-scientists-speak-out-against-vaccinations-2/

7.9.2018:

Teollisuuden lobbaaja väittää monsanton Round-Upin olevan juomiskelpoista, mutta ei kuitenkaan lasillista hänelle tarjottaessa suostu sitä juomaan Lisää aiheesta 6.9. uutisissa alla.

Opiaattien valmistaja Yhdysvalloissa alkaa rahoittaa ”opiaattien yliannostusantidoottia” Lisää aiheesta uutisissa alla.

Pakistanilaiset tutkijat löysivät hedelmän, joka "suojelee diabeetikkoja"

Lapset ja nuoret jotka saavat K-vitamiinia lisäravinteena, ovat vähemmän alttiita luunmurtumille

Lapset jotka altistuvat kirkkaalle valolle illalla sairastuvat todennäköisemmin vakaviinkin tauteihin

Lukijan kynästä: Lääketeollisuuden rahastushuijaus

6.9.2018:

Suosittelemme: Kirja: Marjoja & maskaraa by Noora Shingler Kuinmka hylkäsin turhat ruoka- ja kosmetiikkakemikaalit

Miksi lääkkeiden aiheuttamista kuolemista ei puhuta?

5.9.2018:

Lapsipotilaan hoidosta päättäminen - Kuinka lapsen pitäisi osallistua siihen?

Yhdysvallat esimerkkimaa eliitin suunnitelmasta lastemme tuhoamiseksi:

Mielialalääkkeiden käyttö nuorten keskuudessa räjähdysmäisessä kasvussa Yhdysvalloissa Lue myös: Puolet yhdysvaltalaisista lapsista autistisia 12 vuoden kuluttua Ja näin tuo suunnitelma etenee Suomessa:  Pikavauhdilla lastenhoitajaksi – Seure perehdyttää ammattiin neljässä päivässä! Tähän on johtanut pääkaupunkiseudun huutava pula lastenhoitohenkilökunnasta. (Toim.huom: Pankkiirieliitin avulla saadaan maan velka kasvamaan, sitten "leikataan", ryhmäkoot päiväkodeissa kasvavat henkilökuntaa liikaa stressaavalle tasolle. Yle: Velkataakka)

Sivustomme, joihin perehtyminen avaa em. aihetta:

pedogate.fi

salaseurat.fi

valeuutisia.fi

 

Neurokirurgi selittää sitä, kuinka ihmisten kyky ajatella on heikentynyt (Toim.huom: Yksi syy on rokotteissa)

Lista tuotteista, jotka sisältävät glyfosaattia (Toim.huom: Nykyään myös rokotteet sisältävät tuota "rikkaruohomyrkkyä" - Rokotteista löydetty syöpää aiheuttavaa kasvimyrkkyä glyfosaattia)

Lääketieteellisten julkaisujen toimittajat sen vahvistavat: HPV-rokotteesta on enemmän haittaa kuin hyötyä

Turpaduunari: Vakavia haittoja HPV-rokotteesta

Influenssarokotteen uskomaton tehottomuus paljastettu

Vyöruusurokote aiheuttanut suuren määrän vyöruusua sekä rokotevaurioita

Hoitovirhe tappaa Suomessa useammin kuin liikenne

Seattlessa luvan olla rokottamatta lastaan saa jo yli 10% ihmisistä (rikkaat?)

24.8.2018:

Uusi sivumme: Mykoplasma ja rokotteet

23.8.2018:

Robert Steele: Miten ihmiset saadaan uskomaan melkein mitä tahansa

21.8.2018:

Samoalla sairaanhoitaja syytteeseen kahden vauvan kuoltua MMR-rokotteen saatuaan Kaikkien rokotteiden antaminen oli jo aiemmin keskeytetty.

Oma sivumme MPR-rokotteesta tässä. Lisää erittäin kyseenalaisesta MMR- rokotteesta (Suomessa MPR) tässä ja tässä

Italian uudet viranomaiset aikovat perua aiemman päätöksen pakkorokotuksista Italiassa Kyseessä on vanha laki, joka aiottiin ottaa käyttöön maaliskuussa, mutta sitä ei vielä tänäänkään ole otettu käyttöön. Lain mukaan ehtona kouluun pääsylle on 10 rokotteen ottaminen!

Totuus Syövästä -sivuston video: HPV-rokotteen pelottavat sivuvaikutukset Oma sivumme HPV-rokotteesta tässä.

Sivusto too-much-medicine.com järjesti luentotilaisuuden Helsingissä 15-17 elokuuta 2018.

Tohtori Steven Baker kertoo K-vitamiinipistoksesta tässä.

Tohtori Steven Baker: 3 tyhmintä rokotetta, jotka lapsesi voi saada tässä.

Hinkuyskän torjunta Suomessa 2017-2021

20.8.2018:

Jopa miljoona "viallista rokotetta" jakoon Kiinasssa - Osa jo annettu lapsille (Toim.huom: Valtaosan maailman rokotteista voi oikeasti luokitella viallisiksi, koska rokotevalmistajat itsekään eivät tiedä mitä rokotteet sisältävät tai aiheuttavat)

Syöpää aiheuttavaa glyfosaattia (Round-Up kasvimyrkky) löydetty lasten ruuasta

Trump käy opioidien valmistajia vastaan - Niitä käytetää eräänlaisena aseena aseena [tuhoamaan kansan terveys] Lisää aiheesta aiemmissa uutisissa.

Robert Steele: Sandy Hookin "kouluammunta" oli harjoitus: "Kaikkien näyttelijöiden on ilmottauduttava täällä" (Toim.huom: Aiheesta löytyy materiaalia todella paljon, esim. tässä.)

19.8.2018:

Koskee myös meitä suomalaisia (Persianlahden sodassa käytetyt bioaseet leviävät):

Garth Nicolson 2008 "Weaponized Mycoplasmas"

18.8.2018:

Professori: Jopa puolet lääketieteen toimista turhia tai huonosti tehoavia Lisää aihesta etusivullamme.

 

Kuinka statistiikkaa käytetään hyväksi rokotteiden tehokkuutta arvioitaessa

Rokotehuijauksesta epäillyn kiinalaisen rokotevalmistajan työntekijä yritti itsemurhaa

Japani kielsi lukuisia rokotteita lasten rokoteohjelmastaan - Terveempiä lapsia ja pidempää ikää luvassa

Kenialaiset arkkipiispat löysivät lapsettomuutta aiheuttavia aineita "Windows" Bill Gatesin rokotteissa

Rokotteista löydetty syöpää aiheuttavaa kasvimyrkkyä glyfosaattia

17.8.2018:

Rokotevalmistaja Pfizerin ex-varatoimitusjohtaja: Rokotevalmistajat laittavat tarkoituksella [lastenkin] rokotteisiin aineita, jotka sairastuttavat lapsetkin [että heille voidaan myöhemmin myydä lääkkeet] Lisää siitä, kuinka rokotteilla sairastutetaan ihmiset tarkoituksella, löydät sivustollamme. Tutki ja jaa.

30.7.2018:

Dailymail: Myrkytettyä hammastahnaa, hypnotisoituja murhaajia - Israelin tiedustelupalvelu murhaa eniten maailmassa (Toim.huom: Ja luonnollisesti artikkeli käsittelee vain jäävuoren huippua. Montako rokotetutkijaa he ovat murhanneet?) Lue myös oma artikkelimme: Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

28.7.2018:

Yhdysvaltalaisessa mediassa kuohuu, kun Kiinassa peitellään rokoteskandaalia - Syyllistyvät itse samanlaiseen peittelyyn

27.7.2018:

Facebookin Rokotuskriittiset-ryhmästä poimittua:

Armeijassa pelotellaan ihmiset ottamaan rokotteet: "Lapselleni sanottiin, että hän kuolee jos ei ota rokotteita"

Kuva: Näin armeijamme kutsuu alokkaita lain mukaan vapaaehtoiseen rokotukseen

25.7.2018:

Uusia sivujamme:

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: MPR

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Hinkuyskä

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Influenssa

HPV-rokote

Rokotteita käytetään syntyvyyden säätelyyn

Yksi esimerkki lisää siitä, kuinka Trump korjaa edellisten presidenttien tarkoituksella kansalle aiheuttamia terveydellisiä "vahinkoja": Opioidikriisin hoitaminen (rokotteet on myös yksi esim. Sairastutetaan ihmiset tarkoituksella niin he eivät jaksa taistella tyranneja vastaan/ myydään heille lääkkeet)

Yhdysvaltojen hallituksen sivu aiheesta tässä.

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

24.7.2018:

Omat tiedemiehet ilmiantoivat: Merck, joka valmistaa myös Suomessa vauvoille annettavia rokotteita, väärensi sikotautirokotteen testituloksia

Kumpi on tappanut enemmän ihmisiä, tuhkarokkorokote vai tuhkarokko? (Toim.huom: Valtamedia jätti mainitsematta sen tosiasian, että osa tuoreessa Savonlinnan tuhkarokkoepidemiassa sairastuneista oli tuhkarokkoa vastaan rokotettuja)

Aiheuttaako ydinvoimalan läheisyydessä asuminen syöpää lapsille?

15.7.2018:

Vihdoinkin suomeksi:

Video: Miten pelastetaan maailma pahuudelta? Projekti Q esittäytyy

(Videolla suomenkielinen tekstitys)

 

 

12.7.2018:

Puolet lapsista Yhdysvalloissa autistisia vuonna 2032 - Yhdysvaltojen loppu?

Totuus rokotteista: Kuinka valtamedia vaikenee

Korkein oikeus Yhdysvalloissa 2016: Rokotteet ovat vaarallisia - Miksi mikään ei ole muuttunut?

Korkein oikeus Yhdysvalloissa: Salaiset "rokotekorvaustuomioistuimet" ovat laittomia

Tutkimus: Vesirokkorokote aiheuttaa vyöruusuua

28.6.2018:

Tuntuuko ajatus siitä, että "lääkärit" tappaisivat lapsia propagandatarkoituksessa sinusta vielä mahdottomalta? Lue tämä artikkelimme aiheesta: Ruotsalainen Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta sanoo: Hyväntekeväisyysjärjestö White Helmets murhaa lapsia Syyriassa propagandatarkoituksessa

Uusi uutinen aiheesta

Robert Steele: White Helmets suunnittelee taas feikkiä iskua Syyriassa

Lisää "feikkiterrorismista" ihmisten mielipiteiden muokkaamiseksi sivullamme tässä.

27.6.2018:

Yliopistotutkimus: Rokotetut lapset sairastuvat todennäköisemmi muun muassa pakko-oireiseen häiriöön

Robert Steele: QAnon ja suunnitelma maailman pelastamiseksi (Toim.huom: Kaikki liittyy kaikkeen)

25.6.2018:

QAnon: Ihmiskunnan vuoksi - herää ja opi!

Robert Steele: Ihmiskunnan likainen salaisuus: Me annamme lastemme kuolla nälkään ja me orjuutamme, raiskaamme, kidutamme ja tapamme lapsiamme

Kuinka lapsia sairastutetaan ruualla

Rokotteilla lapset pidetään sairaina, siksi ne ovat niin hyvä bisnes Neurologi Russell Blaylock: Agressiivisella rokotusohjelmalla käytännössä kaikkien aivoja vaurioitetaan. Ihmisistä tehdään tyhmiä.

Rokotteiden sisältämä alumiini kertyy aivoihin pysyvästi (How vaccines hurt you, min 7:28)

Lisää aiheesta tässä, tässä, ja tässä

Päivitettyjä terveysuutisia: https://www.naturalnews.com/

Päivitettyjä rokoteuutisia:

http://vaccines.news/

sekä linkeissämme tässä.

Rokotuskriittisten Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

Sinnikäs toimittaja paljasti, miten lääke­yhtiö sai valtiot haalimaan Tamiflu-influenssa­lääkettä – siitä oli lopulta enemmän haittaa kuin hyötyä

24.6.2018:

Nämä 3 yhtiötä (muutama perhe) kontrolloivat Yhdysvaltoja ( ja suurta osaa maailmasta)

Sama selitettynä 3 minuutissa:

Lisää tässä.

20.6.2018:

Rokotemiljardööri osti juuri Los Angeles Timesin - Esimerkki siitä, kuinka rokoteteollisuus kontrolloi medioita

Australiassa kysytään mainostauluissa: Tiedätkö mitä rokotteet sisältävät? Rokotemyönteiset yrittävät lopettaa kampanjan Riskeistä kerrotaan muun muassa sivustolla: https://www.learntherisk.org/

Uusi tutkimus: Jos haluat tulla raskaaksi nopeammin, syö hedelmiä roskaruuan sijaan

23.5.2018:

Allekirjoita adressi sote-henkilöstön pakkorokotusten lopettamiseksi tässä.

12.5.2018:

Lue etusivultamme (päivitys 12.5.)  lapsensa rokottamatta jättäneille tekemästämme kyselystä! Tulos yllättää!

Katso Vaxxed-dokkari ilmaiseksi 17.5 asti tässä.

Rokotuskriittiset Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

10.5.2018:

Alfie-vauva murhattiin Englannissa: Sairaala tappoi 2v-Alfien vähän rokotusvaurion jälkeen:

Tässä ja tässä

6 rokotetta saaneelle Alfielle ei annettu ruokaa eikä vettä päiväkausiin! Sairaala linkitetty laittomaan elinkauppaan!

6.5.2018:

Ei talkkia vauvalle! Se aiheuttaa syöpää! Yhdysvaltalainen mies voitti oikeudessa - 37 miljoonaa korvaukseksi syövästä

Bill Gates varoittaa tulevasta pandemiasta - Haluaa 12 mijoonaa kehittääkseen maailmankattavan rokotteen

Totuus Bill Gatesista etusivullamme (Ctrl+F hakusana Gates). Hän haluaa mm. rokottamalla laskea maailman väkilukua (Jopa teollisuuden YouTubessa monta videota, jossa hän tunnustaa asian)

28.4.2018:

Ei BPA:ta edes raskauden aikana: Vesipulloissakin käytetty BPA vaurioittaa sikiöiden aivoja

Mm. lapsettomuutta aiheuttavaa BPA:ta on kassakuiteissa, kylpyammeissa, leluissa... Miksi?

Ranskassa on jo BPA-vapaita kassakuitteja!

Oikeus tuomitsi: HPV-rokote tappaa lapsiamme

Merck (Valmistaa mm. Suomen rotavirusrokotteen) nimetty syytteessä rokotevalmistajia vastaan

27.4.2018:

Saksan televisio: Syyrian kaasuisku huijausta (Sairas eliitti haluaa aloittaa kolmannen maailmansodan, ja valtamedia auttaa heitä manipuloimaan kansaa, siis julkaisemalla uutisia terrori-iskuista jotka oikeasti ovat lavastettuja)

Lisää aiheesta: valeuutisia.fi

25.4.2018:

Uusi sivumme: 10 faktaa rokotteista

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

15.4.2018:

Robert Steele sivustollaan: tappaako langaton teknologia yhden sukupolven nuoria?

8.4.2018:

Päivitettyjä uutisia Facebookia (alamäki jatkuu), Googlea/Youtubea (sensuuri jatkuu) ja Twitteriä (twiittien poistoa) koskien tässä. Noiden sosiaalisen median jättien loppu on nyt lähellä.

5.4.2018:

Kaikki lääkärit, jotka ovat löytäneet syöpäentsyymejä rokotteissa ovat [mysteerisesti] kuolleet

Kuinka valehteleva valtamedia mustamaalaa ne, jotka ovat huolissaan rokotteiden sivuvaikutuksista

Yli 100 lääkäriä itsemurhattu, kukaan ei kysy miksi

Lääkäri Yhdysvalloissa: Lasten täytyy antaa leikkiä mullalla, että heidän immuunijärjestelmänsä kehittyy normaaliksi

Näin levitetään tauteja edelleen: Yhdysvallat tiputti Koreassa lentokoneista sairauksia kantavia hyönteisiä vuonna 1952

Tutkimus Yhdysvalloissa: Glyfosaattia (Round-Up) virtsassa 90 prosentilla raskaana olevista naisista

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

31.3.2018:

Hullujen tiedemiesten seuraava projekti: 'Universaali' influenssarokote?

29.3.2018:

Fox News (valtamedia!) 28.3.2018: Miksi niin moni havahtuu karuun totuuteen [valehtelevasta] valtamediasta

27.3.2018:

Tässä yksi esimerkki siitä, mitä eliitti on valmis tekemään muokatakseen meitä haluamaansa suuntaan: Yhdysvalloissa pakkosteriloitiin 20.000 naista

Katso myös video: The Science Agenda to Exterminate Blacks (Tieteen suunnitelma mustan rodun eliminoimiseksi) N.350.000 katsonutta.

Tässä lisää aiheesta:

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia sekä: Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Lääkäri katuu sitä, ettei ollut tutkinut rokotteita aikaisemmin

Pahantahtoinen valtamedia Yhdysvalloissa hyökkää nyt avoimesti "rokotteiden uhrien" kimppuun

Rokoteteollisuus Yhdysvalloissa mustamaalaa rokotuskriittisiä ryhmiä

25.3.2018:

Uusi sivumme: Rokotetut vs. rokottamattomat

23.3.2018:

Ylen rokotemainos: Rotavirusrokotukset tehokkaita myös heti syntymän jälkeen aloitettuna Tässä oma artikkelimme rotavirusrokotteesta:

Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

www.jeffereyjaxen.com/blog/doctor-vows-no-more-vaccines-at-his-practice-after-attending-the-autismone-conference

The American History Of Compulsory Vaccination and its Ties to Eugenics

Duodecim: Rokotusvastaisuus ei kunnioita ihmisarvoa

Oikeus ilmaiseen punkkirokotukseen laajenee nyt myös Kemiin

18.3.2018:

Australiassa hyvä esimerkki rokotustietoudesta: Varakkaat (korkeammin koulutetut) rokottavat vähemmän

Lääkäri influenssarokotteesta: Se on suunniteltu aiheuttamaan syöpää

Kuinka HPV-rokote "tuhoaa" teinimme

Teinit sairastuneet MS-tautiin Gardasil-rokotuksen jälkeen

16.3.2018:

Useat tutkimukset sen todistavat: Rokotteet heikentävät immuunijärjestelmäämme

Päivitys 14.3.2018:

Todella hyvä uutinen Valkoisesta Talosta:

Trump 13.3.2018: "Hallintoni tulee tekemään kaikkensa ihmiskaupan, tämän todella hirveän 'bisneksen', lopettamiseksi."

Ihmiskauppa (erityisesti lapsiin liittyvä) on Varjohallituksen (teollisuuden) akilleenkantapää. Lisää aiheesta etusivullamme ja sisarsivustollamme tässä.

12.3.2018:

Gardasil-rokotteeseen liittyvissä tutkimuksissa puutteita - Vaikuttivat merkittävästi turvallisuuteen

"Syöpämurhat" saatava loppumaan: Tutkija sanoo erilaisten siementen ominaisuudet "uhka lääketeollisuudelle"

Vuonna 2011: Taas uusi rokoteskandaali! Neljä japanilaista lasta kuoli rokottamisen jälkeen. Samoja rokotteita on annettu kymmenilletuhansille suomalaislapsille. (Pfizerin Prevenar ja Sanofi-Aventiksen ActHIB)

Vuonna 2015: Lääkärit vaativat HPV-rokotusten lopettamista

Yhdysvaltojen viranomaisten dokumentit todistavat: Rokote linkitetty mikrokefaliaan

"Limsa päivässä pitää raskauden loitolla"

Teinipoika kuoli aivokalvontulehdukseen rokottamisen jälkeen

8.3.2018:

Rokotevelvoitteessa on kyseessä ”ihmiskoe” - kapinakätilö kertoo miksi

Taas yksi teinipoika kuoli HPV-rokotteesta

6.3.2018:

Toimitus valittaa 3.3. uutisiin lipsahtaneita, huonosta nettiyhteydestä johtuneita, harhaanjohtavia, käännöksiä uutisotsikoista.

Australialaiset vanhemmat, jotka eivät halua rokotuttaa lapsiaan, perustivat oman verkoston palveluineen protestina pakkorokotuksille

16 syytä olla ottamatta rokotuksia

Kemisti antaa kolme syytä olla rokotuttamatta lapsia

NBC-uutiskanava Yhdysvalloissa: Influenssavirus muuntuu, koska rokotteet on "tehty kananmunissa" - Vanhanaikainen metodi

3.3.2018:

Ruuaksi kasvatetuissa eläimissä on todettu olevan valtavia määriä antibiootteja

Vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreitä on löydetty (mysteerisesti) kuolleina jo yli 80

Oikeus Yhdysvalloissa: Veden fluoraaminen saattaa olla kohta kiellettyä

Rokotteetko turvallisia? Ne levittävät samoja tauteja, joita niiiden pitäisi estää

Maailman vaarallisimmat lääkkeet listattu - Otatko niitä?

Rokotteet ja immuunijärjestelmäsi

Mitä maksaa synnyttäminen Yhdysvalloissa

Terapiakoirat parantavat sinut

3.3.2018:

Yle svenska: Robinin taistelu jatkuu - Sai narkolepsian rokotteesta

Clevelandilaisen klinikan entinen pomo puhuu saatuaan potkut - Kyseenalaisti  influenssarokotteen tehon

2.3.2018:

Päivitetty tiedote lukijoillemme tässä.

Suomi on maailman ylivoimainen ykkönen alzheimer ja dementiakuolemissa. Rokotteet ovat yksi syyllinen.

Rokotteiden saastuminen valmistusvaiheessa saattaa olla yksi syy epidemioihin

ADHD on lääketeollisuuden keksimä "valesairaus" Lisää aiheesta Ylen dokkarissa lääkkeitä terveille

25.2.2018:

Uusi artikkelimme: Sokeroidut juomat muuttavat vauvojen ja lasten DNA:ta – Sairastavat enemmän

Henkilökohtaisia terveystietoja on katsottu laittomasti hyvin laajasti – tarkista kuka on tietojasi katsonut

23.2.2018:

Uusi sivumme:

Tutkiva journalisti Jon Rappoport haastatteli rokotetutkijaa

Hänen bloginsa tässä, ja hänen web-sivunsa tässä.

Syöpärokotetta aletaan testata ihmisissä

Tieteellisten tutkimusten vertaisarvionnissakin huijataan Toinen artikkeli aiheesta tässä.

 

Yhdysvaltojen lääketurvallisuusvirasto tunnustaa: Rokotteet aiheuttavat autismia. Oma sivumme autismista tässä.

Influenssarokote Yhdysvalloissa tunnustettuakin huonompi

Verkkouutiset: THL:ltä virhearvio: Influenssarokote tehoton

Parasetamoli, rokotteet ja autismi

 

Rokotetut vs. rokottamattomat: Arvaa kummat ovat sairaampia

Yhdysvaltojen tarttuvien tautien viraston harhaanjohtava statistiikka ja Tamiflu-influenssarokotteen tappavat sivuvaikutukset

Tutkimus rokotetut vs. rokottamattomat: 6-12 vuotiaiden lasten terveys

Yhdysvaltojen valtamediassa asiantuntijat sanovat: Rokote on saattanut aiheuttaa influenssaepidemian

Arkisto, jossa muun muassa linkit 8000 rokotetutkimukseen

Lista kuuluisimmista mielenhallintaprojekteista (joilla tehdään myös kouluampujia)

Kuinka FBI teki kansalaisesta tarkoituksella terroristin

Entinen CIA:n agentti: Jokainen terrori-isku Yhdysvalloissa on ollut FBI:n suunnittelema ja toteuttama

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Virallisen version mukaan lentokoneet romahduttivat kaksi pilvenpiirtäjää New Yorkissa vuonna 2001. Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3