Näyttelijä Jim Carrey: Onko tuomio rokotteista jo annettu?

 


20.12.2017

 

Kirjoitus on suomennettu lyhennelmä Jim Carreyn 11.5.2009 julkaisemasta artikkelista.

https://www.huffingtonpost.com/jim-carrey/the-judgment-on-vaccines_b_189777.html


 

Vähän aikaa sitten hämmästyin kuullessani CNN:n Campbell Brownin kommentin koskien kiisteltyä aihetta rokotteista. Sen jälkeen kun ”rokotetuomioistuin” oli antanut tuomion koskien MMR-rokotetta, sanoen ettei tuo rokote ollut aiheuttanut asianomistajan autismia, CNN:n toimittaja ja muut alkoivat julistaa, että rokotteet oli todistettu turvallisiksi.

Minä ja Jenny olisimme olleet todella helpottuneita, jos väite rokotteiden turvallisuudesta olisi ollut totta, mutta tuomioistuimen todettua kolmen ”rokotevauriosyytteen” yli 5000:sta rokotevauriosyytteestä ”aiheettomaksi” ei todista sitä, ettei MMR-rokotteella olisi negatiivisia vaikutuksia muihin lapsiin. Eikä se todellakaan todista sitä, että rokotteet olisivat turvallisia. Eivät kaikki tupakoitsijat sairastu keuhkosyöpään, mutta tupakka aiheuttaa syöpää. Tupakkateollisuuskin sai nauttia heille myönteisistä oikeuden tuomioista yli 100:n vuoden ajan, mutta vihdoin totuus voitti.

Juuri kukaan ei tutki rokoteohjelmamme 36 rokotetta perusteellisesti. Tällä hetkellä ollaan kehittämässä yli sataa rokotetta, eikä edes rokoteohjelmamme rokotteiden yhteisvaikutusta ole tutkittu. Olisi jo korkea aika.

Oikeusjutuissa, joissa asianomistajina olivat Hannah Polling ja Bailey Banks, rokotteet tuomittiin autismitapausten aiheuttajiksi. Ovatko kaikki rokotteet nyt sitten vaarallisia?

Rokotekriisin kasvaessa, emme voi vain sokeasti toitottaa CDC:n (Yhdysvaltojen tarttuvien tautien viraston), Yhdysvaltojen lastenlääkärien liiton, AAP:n, tai rokotevalmistajien agendaa. Meidän täytyy ottaa vakavasti niiden miljoonien ihmisten kokemukset, joiden lapsi sairastui vakavasti rokotteen saatuaan.

Rokotteet ovat lääketeollisuuden nopeimmin kasvava ala. Onko mahdollista, että rokotevalmistajien tienaamilla valtavilla rahasummilla on jotain tekemistä viranomaisten rokotepäätösten kanssa?

Onko mahdollista, että rokoteohjelmasta on tulossa keino tehdä rahaa sen sijaan, että siinä olisi vain kyse sairauksien ehkäisemisestä?

Rotavirus -rokotteen kehittäjä Paul Offit oli avaamassa latua rokotteelleen palvellessaan samanaikaisesti johtokunnassa, joka äänesti tuon rokotteen lasten rokotusohjelmaan.

Elokuun 21. päivä vuonna 2000 kongressi julkaisi raportin rokotteita koskien (Conflicts in Vaccine Policy). Siinä sanottiin seuraavaa:

Tässä tutkimuksessa on tullut selväksi, että sekä VRBPAC:tä että ACIP:tä [kaksi tärkeintä rokotusohjelmasta päättävää elintä] dominoivat henkilöt, joilla on vahvat työsiteet rokotevalmistajiin. Tuo tosiasia sotii sitä periaatetta vastaan, että liittovaltion neuvontaelimissä työskentelevien henkilöiden täytyy edustaa eri näkökulmia.

Eikö tuo riitä herättämään kysymyksiä rokoteohjelmamme mielekkyydestä?

Monissa osavaltioissa yksi lapsi 80:stä on autistinen [Suom.huom: Tuo luku on nyt, vuonna 2017 noin 1/35 ja autismin määrä on hurjassa kasvussa (linkki)]. Voimmeko me luottaa noihin kahta isäntää palveleviin lobbaajiin, jotka väittävät, että mitä rokotteisiin tulee, kaikki rokotteet sopivat kaikille (one size fits all). Rokoteaiheessa on niin monia vastaamattomia kysymyksiä, että voiko kukaan mediassa tai terveydenhuollossa vaatia, että vanhemmat marssivat lastensa kanssa ottamaan 36 rokotetta, jopa kuusi yhdellä kertaa, ja varsinkin kun monet noista rokotteista on kehitetty 100-kiloiselle miehellekin annettaviksi.

Olen kuullut myös sanottavan, ettei linkkiä rokotteiden ja autismin välillä ole löydetty, mutta tuo väite on tosi vain CDC:lle, AAP:lle ja rokotevalmistajille, jotka ovat vuosikausia jättäneet huomioitta todistevuoret. Ei eri monumenteista ole todisteita jos olet selkä monumenttiin päin etkä suostu kääntymään ympäri.

Esimerkkejä rokotevaurioista löydät esimerkiksi sivustolta www.generationrescue.org/lincolnmemorial.html.

Sillä kuinka monta virusta ja kuinka paljon myrkkyjä pienen lapsen kehoon voi pistää on rajansa. Eläinlääkärit keksivät jo vuosia sitten, että lemmikkieläimiä rokotettiin usein liikaa, ja se aiheutti eläimissä niin sanotun Vaccinosis-syndrooman. Tuo liiallinen rokottaminen aiheutti eläinten immuunijärjestelmän ylirasituksen, ja se taas aiheutti lukemattoman määrän fyysisiä ja neurologisia vaivoja. Kuulostaako tutulta? Jos koiran liiallinen rokottaminen on mahdollista, onko kaukaa haettua olettaa, että lastenkin liiallinen rokottaminen on mahdollista? Nuo kaukonäköiset eläinlääkärit myös päättivät poistaa thimerosalin (elohopean) eläinten rokotteista vuonna 1992, ja tuota ainetta on vieläkin ihmisten rokotteissa. Eivätkö lapsemme ansaitse yhtä suurta huomiota kuin lemmikkimme?

Tohtori ja mikrobiologi Frank Engly, joka oli tutkijana ja CDC:n, FDA:n (Yhdysvaltojen Evira ja Valvira) ja EPA:n (Yhdysvaltojen luonnonsuojeluvirasto) johtokunnissa 1970- ja 1980-luvuilla varoitti:

CDC ei voi tunnustaa thimerosalin olevan myrkyllistä, koska se CDC on puhunut sen puolesta vuosikausia - - Jos CDC olisi uskonut vuoden 1982 raportin suosituksiamme thimerosal olisi poistettu rokotteista, nykyistä autismiepidemiaa ei olisi. Mutta nyt tuo epidemia on olemassa.

Todennäköisesti on olemassa hyviä ja huonoja rokotteita. Samalla kun alumiini, elohopea, eetteri, formaldehydi ja pakkasnesteet saattavat auttaa rokotteiden säilyvyydessä ja tehostaa rokotteiden vaikutusta, ovat nuo aineet myös myrkyllisiä. Usean viruksen rokottaminen kehoon voi myös olla vaarallista. Olen samaa mieltä niiden lääkäreiden ja tiedemiesten kanssa jotka sanovat, että rokotteilla on hyötynsä ja haittansa ja että rahaa tienatakseen monet hyväksyvät lastemme rokottamisen vaikka tuon rokottamisen tiedetään tapahtuvan liian aikaisin ja liian monta rokotetta kerralla.

Mutta yksi asia on varma: Me emme tiedä rokotteista tarpeeksi voidaksemme sanoa, että rokotteet ovat turvallisia!

Jos CDC, AAP ja rouva Brown väittävät, että on oikein, että lapset Yhdysvalloissa saavat kaksi kertaa enemmän rokotteita kuin muissa läntisissä maissa, täytyy puolueettomien tahojen, ei siis rokotevalmistajien tai heidän vaikutuksensa alla olevien organisaatioiden, tutkia enemmän rokotteita. Tehdä tutkimuksia, joiden tuloksia ei voida piilottaa. Tutkimuksia, joihin vanhemmat voivat luottaa. Ehkä Campbell Brownin pitäisi vaatia noita tutkimuksia. Ehkä lehdistö voisi noin paremmin palvella kansaa tulevaisuudessa.

— Jim Carrey


 

Jim Carrey

Actor

 

Suosittelemme aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

 

Uutisia ja päivityksiä:

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskihuijauksesta:

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Robert Steele: 911 sisäpiirin toteuttama:

21.2.2018:

Kouluampumiset, viranomaiset ja rokotteet: Tutki!

Viranomaisten uskottavuus on kriisissä: Jos he osallistuvat totuuden salaamiseen kouluampumisiin liittyen, on vaikea uskoa heidän tiedottamiseensa esimerkiksi rokotteita ja syöpää koskien.

Jos aihe on sinulle uusi, lue ensin aikaisempi postauksemme siitä alla (17.2.2018).

Kutsuvieraanamme Tenojoella ollut, ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele: Terrorismi Euroopassa teatteria (näyttelijöitä)

Robert: CNN tiesi 14. päivän "ampumisesta" jo kaksi viikkoa aiemmin

Teatteria: Floridan "kouluampumisesta selvinnyt" harjoittelee rooliaan kameralle

Lavastetut hyökkäykset (false flag) ei ole salaliittoteoriaa, vaan olemassa oleva ja yleinen tapa manipuloida kansaa

Entinen CIA:n agentti: Suunnittelin ja toteutin valehyökkäyksiä CIA:ssa ollessani

YouTuben sensuroima video: Uutisissa sanotaan: Kaksi ampujaa - Opiskelija käveli koulun käytävällä "väitetyn ampujan" kanssa, kun he kuulivat laukauksia

Video: Opiskelija sanoo: Olin "väitetyn ampujan" kanssa, juuri kun ammuttiin

Sandy Hookin väitetty kouluampuminen

Muita "terrori-iskuja":

USA:ssa: 911, September 11 > S 11 > $ ( kyseisen maan valuutta, dollarin merkki)

Espanjassa: Madridissa junaisku 11 maaliskuuta 2004, march 11 > M 11 > € merkki kyljellään (Espanjan valuutta. euro)

Englannissa: Lontoossa metroisku 7 heinäkuuta 2005 > 7/7 > 7 J > £ (Englannin valuutta, punta, ylösalaisin):

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Sekä USA:ssa, että Englannissa viranomaiset harjoittelivat samana päivänä kun terrori-iskut näissä maissa tapahtuivat sitä, kuinka estää juuri kyseisenlainen isku. Viranomaiset valitsivat päivät harjoituksille, eivät terroristit.

"Terrori-iskuille" on vieläkin tyypillistä se, että viranomaiset harjoittelevat iskua varten juuri silloin kun "oikea" isku tapahtuu. Miksi? Harjoitus on helppo kääntää "oikeaksi" iskuksi etenkin, kun valtamedia on omistuksessa, ja osallistuvat "viranomaiset" ovat omia joukkoja.

Oklahoman vuoden 1995 pommi-iskusta tässä.

Naton Gladio-joukkojen terrorismista tässä.

19.2.2018:

Rintaruoki vauvaasi: Nestlen todistettu käyttävän hyväkseen "valetiedettä" markkinoidessaan maidonkorviketta hyväuskoisille

Floridassa lakiehdotus HPV-pakkorokotuksista - Vastusta sitä! (Toim.huom: Tulossa myös Suomeen? Älä tyydy vastaukseen: Suomessa annetaan eri valmistajan rokotetta. Tutki ja jaa tietoa!)

Tietoa HPV:stä tässä.

Influenssan homeopaattinen hoito: toimintaperiaate, viisaus ja tieteellinen näyttö

17.2.2018:

Otamme osaa Floridan kouluammunnassa menehtyneiden puolesta. Tällä kertaa todennäköisesti ihmisiä oikeasti kuoli. WikiLeaksin perustajan Julian Assangen kommentti aiheeseen liittyen:

"Melkein kaikki terroriteot ovat FBI:n suunnittelemia." (Koska FBI saa niistä lisärahoitusta)

Lisää aiheesta sivullamme Totuus terrorismista.

Ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele aiheesta suomeksi tekstitettynä:

(Tuplaklikkaa isommaksi)

Koko 52 minuutin luennon voit katsoa tässä.

 

16.2.2018:

Uusi sivumme: Totuus poliosta

Ilkka: Kätilö: Olen tutkinut rokotteita, influenssarokote on [vain] bisnestä!

Vauvakolmoset rokotettiin - kaikista "yhdessä yössä" autistisia

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia

Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Psychology Today: Tekeekö flunssavirus meistä tarkoituksella sosiaalisempia?

CDC:n johtajan rötösten lista jatkuu: Linkitetty myös tupakkayhtiöihin

Anna lapsillesi ananasmehua yskänlääkkeen sijaan

Suosi alatiesynnytystä: Keisarinleikkaus nostaa lapsen astmaan sairastumisen riskiä sekä kaksinkertaistaa lapsen riskin tulla ylipainoiseksi

Älypuhelimet tekevät lapsista onnettomia - maksimi 2 tuntia/päivä

8.2.2018:

Uusi sivumme: Autismi ja rokotteet

CDC:n johtajan kytkökset lääketeollisuuteen vahvistuvat

7.2.2018:

Rokotevalmistajan luvat peruttiin - heidän rokotteensa teki 500.000 naisesta lapsettomia

Lisää esimerkkejä siitä, kuinka maapallon väestöä vähennetään rokotteilla tässä, ja ruualla tässä.

3.2.2018:

CDC myöntää, että 98 miljoonaa yhdysvaltalaista sai syöpäviruksen poliorokotteessa

1.2.2018:

Yhdysvaltojen rokotteista vastaavan viranomaisen,CDC:n, johtaja erosi. Oli ostanut tuhansia rokotevalmistajien osakkeita CDC:tä johtaessaan

Viranomaiset Yhdysvalloissa: HPV-rokotetta ei tulisi antaa pojille

Rokoteteollisuus paniikissa: Rokotettuja lapsia kuolee influenssaan ympäri Yhdysvaltojen

Rokotetut levittävät influenssaa 7 kertaa enemmän kuin rokottamattomat

Todisteet influenssarokotteen puolesta todella vähissä

27.1.2017:

300 miljoonaa kertaa luettu artikkeli rokotteista: 99% ihmisistä saa sellaisen version rokotteesta, joka vaurioittaa aivojasi (ja siis helpottaa myöhemmin manipulointiasi)

Trump ei ole koskaan ottanut influenssarokotetta: Hän ei pidä siitä, että myrkkyjä ruiskutetaan kehoomme - influenssarokote on tehoton

Todistettu: Lasten rokotteissa on vieläkin elohopeaa

Justin Timberlake: Idea pakollisesta rokotusohjelmasta on epä-amerikkalainen

Trump auttaa taistelussa pakollisia rokotteita vastaan

25.1.2017:

Ensimmäinen vertaisarvioitu tutkimus paljastaa: Rokotetut sairastuvat enemmän kuin rokottamattomat

24.1.2018

Sadat perheet Yhdysvalloissa raportoineet: Lapsilla hallusinaatioita influenssarokotteen saatuaan

23.1.2018:

Uusi sivumme: Influenssa

Aamulehti 20.1.2018: Uusi tutkimus: Influenssa leviää työkaverilta toiselle pelkän hengitysilman välityksellä - rokotetut levittävät enemman viruksia kuin ei rokotetut

15.1.2018:

Helsingin Uutiset 26.11.2017: Tartuntatautilääkäri: Hinkuyskäepidemian kaikki sairastuneet olleet rokotettuja

29.12.2017:

EI LAPSILLE: Yksi todiste lisää siitä, ettei Disneyn tuotanto ole (varsinkaan) lapsille sopivaa: Disneyn musiikkiosaston johtaja syytettynä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Lisää Disneystä ja maailmanlaajuisesta pedofiliaskandaalista sisarsivustollamme www.pizzagate.fi

Kymen Sanomat 19.12.2017: Tämän vuoden influenssarokote täysi huti

Iltalehti 20.12.2017: Ensimerkit influenssarokotteen tehosta huonot

27.12.2017:

Trump julisti 21.12. Yhdysvaltoihin kansallisen hätätilan, ja samalla astui voimaan laki, joka antaa viranomaisille oikeuden jäädyttää mm. ihmisoikeuksia loukkaavien (ihmiskauppa) tahojen varat. Valkoisen Talon virallinen sivu aiheesta tässä.

Laki selitettynä tässä.

Kaikki liittyy kaikkeen. Viimeisen vuoden aikana Washingtonissa on todella jyrissyt ja tämäkin tapahtuma on valtava askel kohti parempaa, avointa maailmaa. Tutki aihetta ja jaa sitten tietoa.

Ymmärtääksesi paremmin tämän historiallisen lain merkitystä, tutustu sivuumme Google.

Tuon uuden lain kohteena ovat erityisesti Clintonit.

Clintoniin liittyvät skandaalit kuohuttavat Amerikassa – miksi YLE vaikenee?

Vihdoinkin "Hillary Clintonit" (pedofiilit ja muut) saatu tutkintaan Yhdysvalloissa. Vangin seurantapantoja on jo monen rötöstelijän nilkassa:

Lisää tässä.

26.12.2017:

Tutkimus: Lasten 'viihde' kannustaa huonoihin elintapoihin - Lihavia ja sairaita ihmisiä on helpompi kontrolloida Käännämme artikkelin pian suomeksi, voit auttaa meitä siinä.

Harvardista valmistunut immunologi: Rokottamattomat eivät ole vaara yhteiskunnalle - Rokotteen tarkoitus on suojata vain rokotettua, rokotteet eivät estä tautien leviämistä

21.12.2017:

Vastasyntyneiden aivovaurioiden määrä putosi dramaattisesti sen jälkeen kun haitallisia kemikaaleja kiellettiin "teflon-tuotteista".

Antibioottien käyttö synnytyksessä: Tappavat myös hyviä bakteereja - Lapsi sairastaa myöhemmin enemmän

18.12.2017:

Joulufaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Näyttelijä Jim Carrey: Onko tuomio rokotteista jo annettu?

Lisätty sivustollemme:

Totuus ilmastonmuutoksesta

Totuus terrorismista

Lisää 'totuuksia' sivuvalikossa Totuus.

12.12.2017:

Unlocking Autism -järjestön perustaja löytyi kuolleena kanavasta: onnettomuus?

Lue myös:

Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut mysteerisesti vuoden sisällä Yhdysvalloissa

25.11.2017:

Lisätty sivustollemme:

Totuus Pizzagate-pedofiliaskandaalista

Totuus sodista

Totuus rahasta

Totuus uutisista

Lisää 'totuuksia' sivuvalikossa (Totuus).

 

18.11.2017:

Lisäsimme sivustollemme:

Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 3 - Lyhennelmä

Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 4 - Llyhennelmä

31.10.2017:

Totuus rokotteista -dokumenttielokuvien osan 2 käsikirjoitus luettavissa suomeksi sivustollamme tässä.

Suunta on muuttumassa: Lääkemafian pomo syytettynä lääkäreiden lahjonnasta

16.8.2017: Miljoonat lapset saaneet tartunnan ”apinaviruksesta” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rotavirusrokotteesta. (100 miljoonaa yhdysvaltalaista sai syöpäviruksen poliorokotteesta. "Kaunisteltu versio" aiheesta teollisuuden kontrolloimassa Wikipediassa: Apinavirus SV40)

29.9.2016: HPV-rokotteen kehittäjä paljasti: Rokote on suuri tappava huijaus

18.8.2017:

Lääketeollisuus manipuloi mediaa Suomessa: Rokotekriittinen artikkeli kirjoitettiin uudestaan

13.4.2017:

Olemme käyttäneet sivustollamme käsittelemien aiheiden kriittiseen tutkimiseen tuhansia tunteja, ja pidämme tuon tutkimisen seurauksena muodostunutta kokonaiskuvaamme maailman tilanteesta kohtalaisen hyvänä.

Ymmärrämme miksi "teollisuus" rahanahneudessaan julkaisee valeuutisia, valetutkimuksia ja valekyselyjä, ja pidämme hyvänä kykyämme erottaa roistot sankareista.

Seuraavalla videolla kutsu- vieraanamme Tenojoella maaliskuussa 2017 ollut entinen CIA:n agentti ja tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi ehdotettu Robert David Steele kertoo kuinka poliitikkojamme lahjotaan ja kiristetään. Suomenkielinen tekstitys:

 

Robertin videoita suomenkielisellä tekstityksellä tässä.

WikiLeaksin perustaja, Julian Assange lokakuussa 2017: FBI suunnittelee terroritekoja ja toteuttaa niitä:

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3