300 miljoonaa kertaa luettu artikkeli rokotteista

Kuva: Sekä luoti että rokote ovat tappavia. (Englannin sana "shot" voi tarkoittaa muun muassa sekä laukausta että ruisketta.) Kuvan tekstiä ei ole tarkoitettu vitsiksi. Lue alla oleva artikkeli, niin tiedät miksi.

 

27.1.2018

Myös ystävämme, Nobel-kandidaatti ja entinen CIA:n agentti, Robert David Steele suosittelee tätä artikkelia. (Ihmiset luokitellaan ennen rokotteiden antamista: 99 prosentille annetaan sellainen versio rokotteesta, joka tekee hänestä tyhmän ja hedelmättömän.)

 

Neurologi Russell Blaylock:

- - Agressiivisella rokotusohjelmalla käytännössä kaikkien aivoja vaurioitetaan. Ihmisistä tehdään tyhmiä.

- - Yhteiskuntaa tehdään kemikaaleilla tyhmäksi.

 

Lue myös: Skvaleeni: Sikainfluenssarokotteen likainen salaisuus paljastettu (860.000 lukijaa)

 

Tainted nightmare

(Pilattu painajainen)
 

Dr. Sarah Stone, Pharm-D

Jim Stone, Freelance Journalist

Russ Clarke, Editor

 

Maanantaina, 10. elokuuta 2009 kello 03:58

Tämä artikkeli levisi internetissä kulovalkean tavoin, ja se luettiin yli 300 miljoonaa kertaa. Se on käännetty käytännössä kaikille maailman kielille ja sai aikaan monia lakimuutoksia ympäri maailman. Tämä artikkeli on sivustomme tärkein tähän asti. Suosittelemme myös, että luet tämän artikkelin bakteriofageista. Se on uusi suunta, johon rokotteita on alettu viedä, koska bakteriofageilla ihmisille aiheutettu vahinko on nykyistä metodia täsmällisempi.

 

"Rokotteet sikainfluenssaa vastaan ovat samassa kategoriassa kuin tuo tarkoituksella kehitetty influenssavirus. Kyse on ihmisten jakamisesta kahteen ryhmään: niihin, jotka ovat jo menettäneet älykkyytensä, terveytensä ja hedelmällisyytensä vaarallisten rokotteiden ansiosta ja niihin, jotka eivät ole. Tuo jälkimmäinen ihmisryhmä on muiden yläpuolella."


 

Tämä kirjoitus on lukijamme käännös alkuperäisestä, englanninkielisestä artikkelista, ja saattaa sisältää muutaman asiavirheen.


 

Toim.huom: Alkuperäinen artikkeli on kirjoitettu vuonna 2009. Tällä hetkellä rokotevalmistajienkin tunnustama tosiasia on se, että johtuen siitä, että rokotteiden valmistuksessa käytetään muun muassa apinoiden ja muiden eläinten kudoksia, ei ole olemassa metodia, jota käyttäen rokotevalmistajat voisivat varmistaa sen, etteivät rokotteet sisällä ei-toivottuja viruksia tai vastaavia. 70-luvulla annetussa poliorokotteessa oli mukana apinavirus SV-40 (teollisuuden kontrolloiman Wikipedian artikkeli aiheesta tässä), jonka seurauksena tuota periytyvää syöpävirusta kantaa kehossaan tällä hetkellä yli 100 miljoonaa yhdysvaltalaista.

Lue myös artikkelimme Miljoonat lapset saaneet tartunnan ”apinaviruksesta” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rotavirusrokotteesta

Olin hyvin skeptinen kuullessani sikainfluenssasta. Se tuntui minusta huonolta elokuvalta, jossa opiskelijaporukka menee pääsiäislomalla tropiikkiin, saa virustartunnan ja kotiin palattuaan tartuttaa kaikki ihmiset heidän ympärillään ja saavat aikaan pandemian, maailmanlaajuisen epidemian. Tarina sikainfluenssasta tuntui niin uskomattomalta, että tiesin alusta saakka, että ongelma oli tarkoituksella luotu. Joko täysin keksitty tarina, tai itse luodun viruksen tarkoituksellinen levittäminen.

Valitettavasti kyse oli itse luodun viruksen tarkoituksellisesta levittämisestä, ja nyt meillä on täysin uusi tauti käsissämme. Täysin ennennäkemätön virus, joka saa virologit ihmettelemään, mistä se sai kaikki geeninsä. Laajat tutkimukset ovat paljastaneet, että siinä on geenejä alkuperäisestä vuoden 1918 influenssasta, lintuinfluenssasta, ja kaksi uutta H3N2-virusta Euraasiasta. Kaikki todisteet viittaavat siihen, että sikainfluenssa on tarkoituksella luotu virus.

Tämä artikkeli on ryhmämme kirjoittama, ja sen tarkoitus on analysoida viruksen levittämisen mahdollisia motiiveja sekä varoittaa sinua tulevasta.

Ensimmäinen yritys

Helmikuussa 2009 Baxter, joka on suuri rokotteita valmistava yritys, lähetti valmistamaansa kausi-influenssarokotetta 18 eri maahan. Tuo rokote sisälsi muun muassa elävää H5N1- lintuinfluenssavirusta. Tsekkien hallitus oli palkannut Biotest-yhtiön testaamaan rokotetta eläviin eläimiin. Biotestin testieläinten kuoltua rokotteen saatuaan, annettiin hälytys kaikille niille tahoille, joille tuota rokotetta oli jaettu. Kaikkien onneksi rokotetta ei oltu vielä annettu ihmisille. Jatkotutkimuksissa rokotteesta löytyi vaarallinen virus, ja jos kukaan ei olisi huomannut ajoissa tuon rokotteen vaarallisuutta, olisi meillä nyt käsissämme todellinen pandemia, ja valtava määrä kuolleita ihmisiä.

Baxter ei koskaan joutunut vastuuseen tapahtuneesta, vaikka he olivat rikkoneet kolmannen tason bioturvallisuusprotokollia. Ilman tuota rikkomusta he olisivat löytäneet rokotteen saastuttaneen viruksen ajoissa, ja rokotteet olisi tuhottu ennen kuin niitä lähetettiin ympäri maailmaa.

Bioturvallisuusprotokollin rikkominen ja rokotteissa olleen viruksen vaarallisuus saavat ihmiset ajattelemaan, että tapahtunut oli tarkoituksellista. Että miljoonien ihmisten murhaamisen oli pysäyttänyt vain yhden maan huolellisuus siinä, että se tarkisti vastaanottamansa rokotteen turvallisuuden.

Yksi kolmannen tason bioturvallisuusprotokollin tarkoituksista on varmistaa, ettei nyt kyseessä ollut vaarallinen virus pääse rokotteessa kehitysosastolta tuotanto-osastolle. Protokollin rikkominen on selvä osoitus siitä, että vaarallinen virus haluttiin mukaan rokotteeseen.

Tuollaisen ”virheen” jälkeen voisi kuvitella, että Baxter olisi joutunut sulkemaan ovensa, mutta näin ei käynyt.

Kuinka on mahdollista, että elävä lintuinfluenssavirus päätyi miljooniin rokotteisiin? Miksi tuo rokote oli tehty sellaiseksi, että tuo virus pysyi voimakkaana? Miksi Baxteria ei koskaan syytetty tai saatu vastuuseen ”virheestään”? Sen sijaan että yritystä oli ”boikotoitu”, palkitsi maailman terveysjärjestö WHO sen solmimalla sen kanssa sopimuksen uuden ympäri maailman levitettävän sikainfluenssarokotteen valmistuksesta tänä syksynä.

Pääasiallinen tarkoitus

Siirrytäänpä sitten rokotteiden toiseen tarkoitukseen, eli ihmisten älykkyyden, terveyden ja hedelmällisyyden tuhoamiseen. Rokotteissa käytetään erilaisia lisäaineita (adjuvants), joiden ansiosta rokotevalmistajat voivat muun muassa valmistaa suuremman määrän rokotteita lyhyessä ajassa. Esimerkkinä tuosta rokotevalmistajien ”kiireestä” voimme mainita kausi-influenssarokotteen, jonka ”reseptiä” on muutettava vuosittain.

(Toim.huom: Mitä kausi-influenssarokotteeseen tulee, on sen valmistaminen erityisen haasteellista, koska influenssaa aiheuttavia viruksia on tuhansia, eikä rokotteeseen nykyteknologialla yleensä saada ”mahtumaan” kuin muutama niistä. Tuosta ongelmasta johtuvan ”arpapelin” lisäksi rokotevalmistajat kärsivät siitä, että nuo virukset muuntuvat käytännössä jatkuvasti, ja siitä taas seuraa se, että monesti influenssarokote ei tehoakaan noihin muuntuneisiin viruksiin, jolloin koko rokotteen teho laskee joskus jopa lähelle nollaa. Lisää aiheesta sivullamme influenssa.)

Rokotevalmistajat ovat käyttäneet yhtenä lisäaineena skvaleenia, jonka on todistettu aiheuttavan immuunireaktion, joka vuorostaan aiheuttaa hedelmällisyyden laskua ja älykkyysosamäärän laskua sekä lyhentää elinikää.

Skvaleeni on kehossamme oleva tärkeä molekyyli. Se on monien öljyjen ja hormonien esiaste (precursor), ja sitä tarvitaan, että aivomme toimisivat oikein, että hedelmällisyytemme olisi kunnossa, ja sillä on myös tärkeä rooli solujen suojelemisessa vanhenemiselta ja mutaatioilta. Kaikella sillä, joka vaikuttaa meidän luonnolliseen skvaleenitasoomme, on negatiivinen vaikutus terveyteemme.

Kun skvaleenia pistetään kehoomme H1N1-rokotteessa patogeenin läsnäollessa, saa se aikaan immuunireaktion sekä patogeeniä että skvaleenia vastaan. Skvaleeni on molekyyli, joka on elintärkeä monien hormonien tuotannolle, mukaan lukien kaikki miesten ja naisten seksuaaliset hormonit. Skvaleeni on myös monien hermojärjestelmässämme sijaitsevien neurokemiallisten reseptoreiden esiaste, ja kun immuunijärjestelmämme ohjelmoidaan käymään skvaleenin kimppuun, on siitä seurauksena peruuttamaton hermostovaurio, joka taasen saattaa aiheuttaa kaikkea älykkyysosamäärän laskusta ja autismista aina vakavampiin Lou Gehrigin tautiin, autoimmuunisairauksiin ja aivokasvaimiin.

Riippumattomissa tutkimuksissa, joissa skvaleenia pistettiin koe-eläimiin, oli seurauksena autoimmuunisairaus, joka tappoi 14 eläintä 15:sta. Tehdyssä uusintatutkimuksessa oli sama lopputulos.

Kun skvaleenia aluksi pistettiin pernaruttorokotteen mukana ensimmäisessä Persianlahden sodassa, oli seurauksena monen rokotteen saneen pysyvä vakava vammautuminen. Tuota tapausta alettiin myöhemmin kutsua Persianlahden syndroomaksi . Yli 95 prosentissa rokotteen saaneista sotilaista on löydetty skvaleenin vasta-aineita. Muutama rokotteen saanut sotilas pysyi terveenä, eikä heidän kehostaan löydetty edellä mainittua vasta-ainetta. Kenenkään Irakissa taistelleen ja rokottamattoman sotilaan kehosta ei ole löytynyt tuota vasta-ainetta. Skvaleenin vasta-aine aiheutti kuoleman 6.5 prosentille sotilaista.

Skvaleeniongelman oireiden ilmestyminen kestää noin vuoden, koska tuona aikana hermoston ja aivojen skvaleenitaso laskee tasolle, jolla soluvauriot alkavat. Tuon ajan pituus myös aiheuttaa sen, että rokotevalmistajat voivat pestä kätensä heidän rokotteidensa aiheuttamista vauriotapauksista. Kaiken lisäksi kongressi on hyväksynyt lain, joka antaa immuniteetin rokotevalmistajille.

Analysoituamme H1N1-rokotteen ainesosaluettelon, voimme tulla vain siihen lopputulokseen, ettei sikainfluenssarokotteiden todennäköinen tarkoitus ole estää tai parantaa sikainfluenssaa, vaan

1. Laskea ihmisten älykkyysosamäärää
2. Lyhentää ihmisten elinikää
3. Vähentää ihmisten hedelmällisyyttä
4. Aiheuttaa lukuisia kuolemia

Jos käsittelemällämme rokotteella olisi jokin muu tarkoitus, ei siinä olisi skvaleenia ja/tai muita vastaavia lisäaineita (lisäaineita, joita emme tässä artikkelissa käsitelleet). Tämä artikkeli käsitteli skvaleenia, mutta uskomme että on olemassa monia muita ”reseptejä” ja lisäaineita, joita hyväksikäyttäen rokotevalmistajat laukaisevat ihmisissä autoimmuunisairauksia. Ottaen huomioon Baxterin tarkoituksellisesti valmistetun ”pandemiarokotteen”, on luottamus rokotevalmistajiin ja lääketeollisuuteen todennäköisesti pysyvästi mennyttä.

Menetetty luottamus

Tarkoituksellisella pandemialla ja sitä ”hoitamaan” valmistetulla vaarallisella rokotteella WHO ja rokotevalmistajat ovat osoittaneet halunsa vahingoittaa ihmisiä. On myös olemassa ihmisiä, joille on kerrottu eri rokotteiden vaaroista, ja nuo ihmiset ovat muita, rokotteita saaneita ihmisiä, älykkäämpiä ja terveempiä. H1N1-rokoteohjelman todennäköinen tarkoitus näyttää olevan ihmisten jakaminen kahteen ryhmään: niihin, joiden älykkyys, terveys ja hedelmällisyys on kärsinyt rokotteista, ja niihin, joiden ei. Ja tuo toinen ryhmä on kaikkien muiden yläpuolella. Voimmekin nyt sanoa, ettei enää ole turvallista ottaa mitään rokotetta. Älä rokota lastasi vaarallisilla rokotteilla.

Jos joskus kuulet jonkun kuuluisuuden ottaneen rokotteen, muista, etteivät kaikki rokotteet ole samanlaisia (toim.huom: Esimerkiksi rotavirusrokotteita valmistaa useampi valmistaja ja eri ”reseptillä”).

Lähteet:

Newsmax.com "Vaccine May Be More Dangerous Than Swine Flu" (Sikainfluenssarokotteet saattavat olla vaarallisempia kuin itse tauti)

Mercola.com "Squalene: The Swine Flu Vaccine's Dirty Little Secret Exposed" (Skvaleeni: Sikainfluenssarokotteen likainen salaisuus paljastettu)

Chiroweb.com "Vaccines May Be Linked to Gulf War Syndrome" (Rokotteet saattavat olla osasyynä Persianlahden sodan syndroomaan)

The Unify Coalition "Experimental Vaccines / Adjuvants / Squalene:"

Health Freedom Alliance Read this to item 122, it returns to English half a page down!

Rense This is an excellent report on the Gulf War Syndrome and Autism, by Neurosergeon Dr Blaylock (Tämä on erinomainen artikkeli Persianlahden sodan syndroomasta ja autismista, kirjoittanut neurokirurgi, tohtori Blaylock)

 

 

Toimituksemme suosittelee:

Juuri julkaistun kirjan voit tilata tässä.

Suosittelemme myös aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

Suosittelemme Facebookissa:

Rokotuskriittiset

 

Uutisia ja päivityksiä:

30.7.2018:

Dailymail: Myrkytettyä hammastahnaa, hypnotisoituja murhaajia - Israelin tiedustelupalvelu murhaa eniten maailmassa (Toim.huom: Ja luonnollisesti artikkeli käsittelee vain jäävuoren huippua. Montako rokotetutkijaa he ovat murhanneet?) Lue myös oma artikkelimme: Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut "mysteerisesti" vuoden sisällä Yhdysvalloissa

28.7.2018:

Yhdysvaltalaisessa mediassa kuohuu, kun Kiinassa peitellään rokoteskandaalia - Syyllistyvät itse samanlaiseen peittelyyn

27.7.2018:

Facebookin Rokotuskriittiset-ryhmästä poimittua:

Armeijassa pelotellaan ihmiset ottamaan rokotteet: "Lapselleni sanottiin, että hän kuolee jos ei ota rokotteita"

Kuva: Näin armeijamme kutsuu alokkaita lain mukaan vapaaehtoiseen rokotukseen

25.7.2018:

Uusia sivujamme:

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: MPR

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Hinkuyskä

Esimerkkejä tehottomista rokotteista: Influenssa

HPV-rokote

Rokotteita käytetään syntyvyyden säätelyyn

Yksi esimerkki lisää siitä, kuinka Trump korjaa edellisten presidenttien tarkoituksella kansalle aiheuttamia terveydellisiä "vahinkoja": Opioidikriisin hoitaminen (rokotteet on myös yksi esim. Sairastutetaan ihmiset tarkoituksella niin he eivät jaksa taistella tyranneja vastaan/ myydään heille lääkkeet)

(Lisäämme Trumpin 24/7 tviitin pian, sivustolla on ongelmia lataamisen kanssa)

Yhdysvaltojen hallituksen sivu aiheesta tässä.

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

24.7.2018:

Omat tiedemiehet ilmiantoivat: Merck, joka valmistaa myös Suomessa vauvoille annettavia rokotteita, väärensi sikotautirokotteen testituloksia

Kumpi on tappanut enemmän ihmisiä, tuhkarokkorokote vai tuhkarokko? (Toim.huom: Valtamedia jätti mainitsematta sen tosiasian, että osa tuoreessa Savonlinnan tuhkarokkoepidemiassa sairastuneista oli tuhkarokkoa vastaan rokotettuja)

Aiheuttaako ydinvoimalan läheisyydessä asuminen syöpää lapsille?

15.7.2018:

Vihdoinkin suomeksi:

Video: Miten pelastetaan maailma pahuudelta? Projekti Q esittäytyy

(Videolla suomenkielinen tekstitys)

 

 

12.7.2018:

Puolet lapsista Yhdysvalloissa autistisia vuonna 2032 - Yhdysvaltojen loppu?

Totuus rokotteista: Kuinka valtamedia vaikenee

Korkein oikeus Yhdysvalloissa 2016: Rokotteet ovat vaarallisia - Miksi mikään ei ole muuttunut?

Korkein oikeus Yhdysvalloissa: Salaiset "rokotekorvaustuomioistuimet" ovat laittomia

Tutkimus: Vesirokkorokote aiheuttaa vyöruusuua

28.6.2018:

Tuntuuko ajatus siitä, että "lääkärit" tappaisivat lapsia propagandatarkoituksessa sinusta vielä mahdottomalta? Lue tämä artikkelimme aiheesta: Ruotsalainen Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta sanoo: Hyväntekeväisyysjärjestö White Helmets murhaa lapsia Syyriassa propagandatarkoituksessa

Uusi uutinen aiheesta

Robert Steele: White Helmets suunnittelee taas feikkiä iskua Syyriassa

Lisää "feikkiterrorismista" ihmisten mielipiteiden muokkaamiseksi sivullamme tässä.

27.6.2018:

Yliopistotutkimus: Rokotetut lapset sairastuvat todennäköisemmi muun muassa pakko-oireiseen häiriöön

Robert Steele: QAnon ja suunnitelma maailman pelastamiseksi (Toim.huom: Kaikki liittyy kaikkeen)

25.6.2018:

QAnon: Ihmiskunnan vuoksi - herää ja opi!

Robert Steele: Ihmiskunnan likainen salaisuus: Me annamme lastemme kuolla nälkään ja me orjuutamme, raiskaamme, kidutamme ja tapamme lapsiamme

Kuinka lapsia sairastutetaan ruualla

Rokotteilla lapset pidetään sairaina, siksi ne ovat niin hyvä bisnes Neurologi Russell Blaylock: Agressiivisella rokotusohjelmalla käytännössä kaikkien aivoja vaurioitetaan. Ihmisistä tehdään tyhmiä.

Rokotteiden sisältämä alumiini kertyy aivoihin pysyvästi (How vaccines hurt you, min 7:28)

Lisää aiheesta tässä, tässä, ja tässä

Päivitettyjä terveysuutisia: https://www.naturalnews.com/

Päivitettyjä rokoteuutisia:

http://vaccines.news/

sekä linkeissämme tässä.

Rokotuskriittisten Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

Sinnikäs toimittaja paljasti, miten lääke­yhtiö sai valtiot haalimaan Tamiflu-influenssa­lääkettä – siitä oli lopulta enemmän haittaa kuin hyötyä

24.6.2018:

Nämä 3 yhtiötä (muutama perhe) kontrolloivat Yhdysvaltoja ( ja suurta osaa maailmasta)

Sama selitettynä 3 minuutissa:

Lisää tässä.

20.6.2018:

Rokotemiljardööri osti juuri Los Angeles Timesin - Esimerkki siitä, kuinka rokoteteollisuus kontrolloi medioita

Australiassa kysytään mainostauluissa: Tiedätkö mitä rokotteet sisältävät? Rokotemyönteiset yrittävät lopettaa kampanjan Riskeistä kerrotaan muun muassa sivustolla: https://www.learntherisk.org/

Uusi tutkimus: Jos haluat tulla raskaaksi nopeammin, syö hedelmiä roskaruuan sijaan

23.5.2018:

Allekirjoita adressi sote-henkilöstön pakkorokotusten lopettamiseksi tässä.

12.5.2018:

Lue etusivultamme (päivitys 12.5.)  lapsensa rokottamatta jättäneille tekemästämme kyselystä! Tulos yllättää!

Katso Vaxxed-dokkari ilmaiseksi 17.5 asti tässä.

Rokotuskriittiset Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/121429067911803/

10.5.2018:

Alfie-vauva murhattiin Englannissa: Sairaala tappoi 2v-Alfien vähän rokotusvaurion jälkeen:

Tässä ja tässä

6 rokotetta saaneelle Alfielle ei annettu ruokaa eikä vettä päiväkausiin! Sairaala linkitetty laittomaan elinkauppaan!

6.5.2018:

Ei talkkia vauvalle! Se aiheuttaa syöpää! Yhdysvaltalainen mies voitti oikeudessa - 37 miljoonaa korvaukseksi syövästä

Bill Gates varoittaa tulevasta pandemiasta - Haluaa 12 mijoonaa kehittääkseen maailmankattavan rokotteen

Totuus Bill Gatesista etusivullamme (Ctrl+F hakusana Gates). Hän haluaa mm. rokottamalla laskea maailman väkilukua (Jopa teollisuuden YouTubessa monta videota, jossa hän tunnustaa asian)

28.4.2018:

Ei BPA:ta edes raskauden aikana: Vesipulloissakin käytetty BPA vaurioittaa sikiöiden aivoja

Mm. lapsettomuutta aiheuttavaa BPA:ta on kassakuiteissa, kylpyammeissa, leluissa... Miksi?

Ranskassa on jo BPA-vapaita kassakuitteja!

Oikeus tuomitsi: HPV-rokote tappaa lapsiamme

Merck (Valmistaa mm. Suomen rotavirusrokotteen) nimetty syytteessä rokotevalmistajia vastaan

27.4.2018:

Saksan televisio: Syyrian kaasuisku huijausta (Sairas eliitti haluaa aloittaa kolmannen maailmansodan, ja valtamedia auttaa heitä manipuloimaan kansaa, siis julkaisemalla uutisia terrori-iskuista jotka oikeasti ovat lavastettuja)

Lisää aiheesta: valeuutisia.fi

25.4.2018:

Uusi sivumme: 10 faktaa rokotteista

Q (QAnon=Trumpin "johto"): Kuinka eliitti rahanahneudessaan sairastuttaa lapsiamme (listassa mukana rokotteet):

15.4.2018:

Robert Steele sivustollaan: tappaako langaton teknologia yhden sukupolven nuoria?

8.4.2018:

Päivitettyjä uutisia Facebookia (alamäki jatkuu), Googlea/Youtubea (sensuuri jatkuu) ja Twitteriä (twiittien poistoa) koskien tässä. Noiden sosiaalisen median jättien loppu on nyt lähellä.

5.4.2018:

Kaikki lääkärit, jotka ovat löytäneet syöpäentsyymejä rokotteissa ovat [mysteerisesti] kuolleet

Kuinka valehteleva valtamedia mustamaalaa ne, jotka ovat huolissaan rokotteiden sivuvaikutuksista

Yli 100 lääkäriä itsemurhattu, kukaan ei kysy miksi

Lääkäri Yhdysvalloissa: Lasten täytyy antaa leikkiä mullalla, että heidän immuunijärjestelmänsä kehittyy normaaliksi

Näin levitetään tauteja edelleen: Yhdysvallat tiputti Koreassa lentokoneista sairauksia kantavia hyönteisiä vuonna 1952

Tutkimus Yhdysvalloissa: Glyfosaattia (Round-Up) virtsassa 90 prosentilla raskaana olevista naisista

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

31.3.2018:

Hullujen tiedemiesten seuraava projekti: 'Universaali' influenssarokote?

29.3.2018:

Fox News (valtamedia!) 28.3.2018: Miksi niin moni havahtuu karuun totuuteen [valehtelevasta] valtamediasta

27.3.2018:

Tässä yksi esimerkki siitä, mitä eliitti on valmis tekemään muokatakseen meitä haluamaansa suuntaan: Yhdysvalloissa pakkosteriloitiin 20.000 naista

Katso myös video: The Science Agenda to Exterminate Blacks (Tieteen suunnitelma mustan rodun eliminoimiseksi) N.350.000 katsonutta.

Tässä lisää aiheesta:

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia sekä: Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Lääkäri katuu sitä, ettei ollut tutkinut rokotteita aikaisemmin

Pahantahtoinen valtamedia Yhdysvalloissa hyökkää nyt avoimesti "rokotteiden uhrien" kimppuun

Rokoteteollisuus Yhdysvalloissa mustamaalaa rokotuskriittisiä ryhmiä

25.3.2018:

Uusi sivumme: Rokotetut vs. rokottamattomat

23.3.2018:

Ylen rokotemainos: Rotavirusrokotukset tehokkaita myös heti syntymän jälkeen aloitettuna Tässä oma artikkelimme rotavirusrokotteesta:

Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

www.jeffereyjaxen.com/blog/doctor-vows-no-more-vaccines-at-his-practice-after-attending-the-autismone-conference

The American History Of Compulsory Vaccination and its Ties to Eugenics

Duodecim: Rokotusvastaisuus ei kunnioita ihmisarvoa

Oikeus ilmaiseen punkkirokotukseen laajenee nyt myös Kemiin

18.3.2018:

Australiassa hyvä esimerkki rokotustietoudesta: Varakkaat (korkeammin koulutetut) rokottavat vähemmän

Lääkäri influenssarokotteesta: Se on suunniteltu aiheuttamaan syöpää

Kuinka HPV-rokote "tuhoaa" teinimme

Teinit sairastuneet MS-tautiin Gardasil-rokotuksen jälkeen

16.3.2018:

Useat tutkimukset sen todistavat: Rokotteet heikentävät immuunijärjestelmäämme

Päivitys 14.3.2018:

Todella hyvä uutinen Valkoisesta Talosta:

Trump 13.3.2018: "Hallintoni tulee tekemään kaikkensa ihmiskaupan, tämän todella hirveän 'bisneksen', lopettamiseksi."

Ihmiskauppa (erityisesti lapsiin liittyvä) on Varjohallituksen (teollisuuden) akilleenkantapää. Lisää aiheesta etusivullamme ja sisarsivustollamme tässä.

12.3.2018:

Gardasil-rokotteeseen liittyvissä tutkimuksissa puutteita - Vaikuttivat merkittävästi turvallisuuteen

"Syöpämurhat" saatava loppumaan: Tutkija sanoo erilaisten siementen ominaisuudet "uhka lääketeollisuudelle"

Vuonna 2011: Taas uusi rokoteskandaali! Neljä japanilaista lasta kuoli rokottamisen jälkeen. Samoja rokotteita on annettu kymmenilletuhansille suomalaislapsille. (Pfizerin Prevenar ja Sanofi-Aventiksen ActHIB)

Vuonna 2015: Lääkärit vaativat HPV-rokotusten lopettamista

Yhdysvaltojen viranomaisten dokumentit todistavat: Rokote linkitetty mikrokefaliaan

"Limsa päivässä pitää raskauden loitolla"

Teinipoika kuoli aivokalvontulehdukseen rokottamisen jälkeen

8.3.2018:

Rokotevelvoitteessa on kyseessä ”ihmiskoe” - kapinakätilö kertoo miksi

Taas yksi teinipoika kuoli HPV-rokotteesta

6.3.2018:

Toimitus valittaa 3.3. uutisiin lipsahtaneita, huonosta nettiyhteydestä johtuneita, harhaanjohtavia, käännöksiä uutisotsikoista.

Australialaiset vanhemmat, jotka eivät halua rokotuttaa lapsiaan, perustivat oman verkoston palveluineen protestina pakkorokotuksille

16 syytä olla ottamatta rokotuksia

Kemisti antaa kolme syytä olla rokotuttamatta lapsia

NBC-uutiskanava Yhdysvalloissa: Influenssavirus muuntuu, koska rokotteet on "tehty kananmunissa" - Vanhanaikainen metodi

3.3.2018:

Ruuaksi kasvatetuissa eläimissä on todettu olevan valtavia määriä antibiootteja

Vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreitä on löydetty (mysteerisesti) kuolleina jo yli 80

Oikeus Yhdysvalloissa: Veden fluoraaminen saattaa olla kohta kiellettyä

Rokotteetko turvallisia? Ne levittävät samoja tauteja, joita niiiden pitäisi estää

Maailman vaarallisimmat lääkkeet listattu - Otatko niitä?

Rokotteet ja immuunijärjestelmäsi

Mitä maksaa synnyttäminen Yhdysvalloissa

Terapiakoirat parantavat sinut

3.3.2018:

Yle svenska: Robinin taistelu jatkuu - Sai narkolepsian rokotteesta

Clevelandilaisen klinikan entinen pomo puhuu saatuaan potkut - Kyseenalaisti  influenssarokotteen tehon

2.3.2018:

Päivitetty tiedote lukijoillemme tässä.

Suomi on maailman ylivoimainen ykkönen alzheimer ja dementiakuolemissa. Rokotteet ovat yksi syyllinen.

Rokotteiden saastuminen valmistusvaiheessa saattaa olla yksi syy epidemioihin

ADHD on lääketeollisuuden keksimä "valesairaus" Lisää aiheesta Ylen dokkarissa lääkkeitä terveille

25.2.2018:

Uusi artikkelimme: Sokeroidut juomat muuttavat vauvojen ja lasten DNA:ta – Sairastavat enemmän

Henkilökohtaisia terveystietoja on katsottu laittomasti hyvin laajasti – tarkista kuka on tietojasi katsonut

23.2.2018:

Uusi sivumme:

Tutkiva journalisti Jon Rappoport haastatteli rokotetutkijaa

Hänen bloginsa tässä, ja hänen web-sivunsa tässä.

Syöpärokotetta aletaan testata ihmisissä

Tieteellisten tutkimusten vertaisarvionnissakin huijataan Toinen artikkeli aiheesta tässä.

 

Yhdysvaltojen lääketurvallisuusvirasto tunnustaa: Rokotteet aiheuttavat autismia. Oma sivumme autismista tässä.

Influenssarokote Yhdysvalloissa tunnustettuakin huonompi

Verkkouutiset: THL:ltä virhearvio: Influenssarokote tehoton

Parasetamoli, rokotteet ja autismi

 

Rokotetut vs. rokottamattomat: Arvaa kummat ovat sairaampia

Yhdysvaltojen tarttuvien tautien viraston harhaanjohtava statistiikka ja Tamiflu-influenssarokotteen tappavat sivuvaikutukset

Tutkimus rokotetut vs. rokottamattomat: 6-12 vuotiaiden lasten terveys

Yhdysvaltojen valtamediassa asiantuntijat sanovat: Rokote on saattanut aiheuttaa influenssaepidemian

Arkisto, jossa muun muassa linkit 8000 rokotetutkimukseen

Lista kuuluisimmista mielenhallintaprojekteista (joilla tehdään myös kouluampujia)

Kuinka FBI teki kansalaisesta tarkoituksella terroristin

Entinen CIA:n agentti: Jokainen terrori-isku Yhdysvalloissa on ollut FBI:n suunnittelema ja toteuttama

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Virallisen version mukaan lentokoneet romahduttivat kaksi pilvenpiirtäjää New Yorkissa vuonna 2001. Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3