300 miljoonaa kertaa luettu artikkeli rokotteista

Kuva: Sekä luoti että rokote ovat tappavia. (Englannin sana "shot" voi tarkoittaa muun muassa sekä laukausta että ruisketta.) Kuvan tekstiä ei ole tarkoitettu vitsiksi. Lue alla oleva artikkeli, niin tiedät miksi.

 

27.1.2018

Myös ystävämme, Nobel-kandidaatti ja entinen CIA:n agentti, Robert David Steele suosittelee tätä artikkelia. (Ihmiset luokitellaan ennen rokotteiden antamista: 99 prosentille annetaan sellainen versio rokotteesta, joka tekee hänestä tyhmän ja hedelmättömän.)

 

Neurologi Russell Blaylock:

- - Agressiivisella rokotusohjelmalla käytännössä kaikkien aivoja vaurioitetaan. Ihmisistä tehdään tyhmiä.

- - Yhteiskuntaa tehdään kemikaaleilla tyhmäksi.

 

Lue myös: Skvaleeni: Sikainfluenssarokotteen likainen salaisuus paljastettu (860.000 lukijaa)

 

Tainted nightmare

(Pilattu painajainen)
 

Dr. Sarah Stone, Pharm-D

Jim Stone, Freelance Journalist

Russ Clarke, Editor

 

Maanantaina, 10. elokuuta 2009 kello 03:58

Tämä artikkeli levisi internetissä kulovalkean tavoin, ja se luettiin yli 300 miljoonaa kertaa. Se on käännetty käytännössä kaikille maailman kielille ja sai aikaan monia lakimuutoksia ympäri maailman. Tämä artikkeli on sivustomme tärkein tähän asti. Suosittelemme myös, että luet tämän artikkelin bakteriofageista. Se on uusi suunta, johon rokotteita on alettu viedä, koska bakteriofageilla ihmisille aiheutettu vahinko on nykyistä metodia täsmällisempi.

 

"Rokotteet sikainfluenssaa vastaan ovat samassa kategoriassa kuin tuo tarkoituksella kehitetty influenssavirus. Kyse on ihmisten jakamisesta kahteen ryhmään: niihin, jotka ovat jo menettäneet älykkyytensä, terveytensä ja hedelmällisyytensä vaarallisten rokotteiden ansiosta ja niihin, jotka eivät ole. Tuo jälkimmäinen ihmisryhmä on muiden yläpuolella."


 

Tämä kirjoitus on lukijamme käännös alkuperäisestä, englanninkielisestä artikkelista, ja saattaa sisältää muutaman asiavirheen.


 

Toim.huom: Alkuperäinen artikkeli on kirjoitettu vuonna 2009. Tällä hetkellä rokotevalmistajienkin tunnustama tosiasia on se, että johtuen siitä, että rokotteiden valmistuksessa käytetään muun muassa apinoiden ja muiden eläinten kudoksia, ei ole olemassa metodia, jota käyttäen rokotevalmistajat voisivat varmistaa sen, etteivät rokotteet sisällä ei-toivottuja viruksia tai vastaavia. 70-luvulla annetussa poliorokotteessa oli mukana apinavirus SV-40 (teollisuuden kontrolloiman Wikipedian artikkeli aiheesta tässä), jonka seurauksena tuota periytyvää syöpävirusta kantaa kehossaan tällä hetkellä yli 100 miljoonaa yhdysvaltalaista.

Lue myös artikkelimme Miljoonat lapset saaneet tartunnan ”apinaviruksesta” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rotavirusrokotteesta

Olin hyvin skeptinen kuullessani sikainfluenssasta. Se tuntui minusta huonolta elokuvalta, jossa opiskelijaporukka menee pääsiäislomalla tropiikkiin, saa virustartunnan ja kotiin palattuaan tartuttaa kaikki ihmiset heidän ympärillään ja saavat aikaan pandemian, maailmanlaajuisen epidemian. Tarina sikainfluenssasta tuntui niin uskomattomalta, että tiesin alusta saakka, että ongelma oli tarkoituksella luotu. Joko täysin keksitty tarina, tai itse luodun viruksen tarkoituksellinen levittäminen.

Valitettavasti kyse oli itse luodun viruksen tarkoituksellisesta levittämisestä, ja nyt meillä on täysin uusi tauti käsissämme. Täysin ennennäkemätön virus, joka saa virologit ihmettelemään, mistä se sai kaikki geeninsä. Laajat tutkimukset ovat paljastaneet, että siinä on geenejä alkuperäisestä vuoden 1918 influenssasta, lintuinfluenssasta, ja kaksi uutta H3N2-virusta Euraasiasta. Kaikki todisteet viittaavat siihen, että sikainfluenssa on tarkoituksella luotu virus.

Tämä artikkeli on ryhmämme kirjoittama, ja sen tarkoitus on analysoida viruksen levittämisen mahdollisia motiiveja sekä varoittaa sinua tulevasta.

Ensimmäinen yritys

Helmikuussa 2009 Baxter, joka on suuri rokotteita valmistava yritys, lähetti valmistamaansa kausi-influenssarokotetta 18 eri maahan. Tuo rokote sisälsi muun muassa elävää H5N1- lintuinfluenssavirusta. Tsekkien hallitus oli palkannut Biotest-yhtiön testaamaan rokotetta eläviin eläimiin. Biotestin testieläinten kuoltua rokotteen saatuaan, annettiin hälytys kaikille niille tahoille, joille tuota rokotetta oli jaettu. Kaikkien onneksi rokotetta ei oltu vielä annettu ihmisille. Jatkotutkimuksissa rokotteesta löytyi vaarallinen virus, ja jos kukaan ei olisi huomannut ajoissa tuon rokotteen vaarallisuutta, olisi meillä nyt käsissämme todellinen pandemia, ja valtava määrä kuolleita ihmisiä.

Baxter ei koskaan joutunut vastuuseen tapahtuneesta, vaikka he olivat rikkoneet kolmannen tason bioturvallisuusprotokollia. Ilman tuota rikkomusta he olisivat löytäneet rokotteen saastuttaneen viruksen ajoissa, ja rokotteet olisi tuhottu ennen kuin niitä lähetettiin ympäri maailmaa.

Bioturvallisuusprotokollin rikkominen ja rokotteissa olleen viruksen vaarallisuus saavat ihmiset ajattelemaan, että tapahtunut oli tarkoituksellista. Että miljoonien ihmisten murhaamisen oli pysäyttänyt vain yhden maan huolellisuus siinä, että se tarkisti vastaanottamansa rokotteen turvallisuuden.

Yksi kolmannen tason bioturvallisuusprotokollin tarkoituksista on varmistaa, ettei nyt kyseessä ollut vaarallinen virus pääse rokotteessa kehitysosastolta tuotanto-osastolle. Protokollin rikkominen on selvä osoitus siitä, että vaarallinen virus haluttiin mukaan rokotteeseen.

Tuollaisen ”virheen” jälkeen voisi kuvitella, että Baxter olisi joutunut sulkemaan ovensa, mutta näin ei käynyt.

Kuinka on mahdollista, että elävä lintuinfluenssavirus päätyi miljooniin rokotteisiin? Miksi tuo rokote oli tehty sellaiseksi, että tuo virus pysyi voimakkaana? Miksi Baxteria ei koskaan syytetty tai saatu vastuuseen ”virheestään”? Sen sijaan että yritystä oli ”boikotoitu”, palkitsi maailman terveysjärjestö WHO sen solmimalla sen kanssa sopimuksen uuden ympäri maailman levitettävän sikainfluenssarokotteen valmistuksesta tänä syksynä.

Pääasiallinen tarkoitus

Siirrytäänpä sitten rokotteiden toiseen tarkoitukseen, eli ihmisten älykkyyden, terveyden ja hedelmällisyyden tuhoamiseen. Rokotteissa käytetään erilaisia lisäaineita (adjuvants), joiden ansiosta rokotevalmistajat voivat muun muassa valmistaa suuremman määrän rokotteita lyhyessä ajassa. Esimerkkinä tuosta rokotevalmistajien ”kiireestä” voimme mainita kausi-influenssarokotteen, jonka ”reseptiä” on muutettava vuosittain.

(Toim.huom: Mitä kausi-influenssarokotteeseen tulee, on sen valmistaminen erityisen haasteellista, koska influenssaa aiheuttavia viruksia on tuhansia, eikä rokotteeseen nykyteknologialla yleensä saada ”mahtumaan” kuin muutama niistä. Tuosta ongelmasta johtuvan ”arpapelin” lisäksi rokotevalmistajat kärsivät siitä, että nuo virukset muuntuvat käytännössä jatkuvasti, ja siitä taas seuraa se, että monesti influenssarokote ei tehoakaan noihin muuntuneisiin viruksiin, jolloin koko rokotteen teho laskee joskus jopa lähelle nollaa. Lisää aiheesta sivullamme influenssa.)

Rokotevalmistajat ovat käyttäneet yhtenä lisäaineena skvaleenia, jonka on todistettu aiheuttavan immuunireaktion, joka vuorostaan aiheuttaa hedelmällisyyden laskua ja älykkyysosamäärän laskua sekä lyhentää elinikää.

Skvaleeni on kehossamme oleva tärkeä molekyyli. Se on monien öljyjen ja hormonien esiaste (precursor), ja sitä tarvitaan, että aivomme toimisivat oikein, että hedelmällisyytemme olisi kunnossa, ja sillä on myös tärkeä rooli solujen suojelemisessa vanhenemiselta ja mutaatioilta. Kaikella sillä, joka vaikuttaa meidän luonnolliseen skvaleenitasoomme, on negatiivinen vaikutus terveyteemme.

Kun skvaleenia pistetään kehoomme H1N1-rokotteessa patogeenin läsnäollessa, saa se aikaan immuunireaktion sekä patogeeniä että skvaleenia vastaan. Skvaleeni on molekyyli, joka on elintärkeä monien hormonien tuotannolle, mukaan lukien kaikki miesten ja naisten seksuaaliset hormonit. Skvaleeni on myös monien hermojärjestelmässämme sijaitsevien neurokemiallisten reseptoreiden esiaste, ja kun immuunijärjestelmämme ohjelmoidaan käymään skvaleenin kimppuun, on siitä seurauksena peruuttamaton hermostovaurio, joka taasen saattaa aiheuttaa kaikkea älykkyysosamäärän laskusta ja autismista aina vakavampiin Lou Gehrigin tautiin, autoimmuunisairauksiin ja aivokasvaimiin.

Riippumattomissa tutkimuksissa, joissa skvaleenia pistettiin koe-eläimiin, oli seurauksena autoimmuunisairaus, joka tappoi 14 eläintä 15:sta. Tehdyssä uusintatutkimuksessa oli sama lopputulos.

Kun skvaleenia aluksi pistettiin pernaruttorokotteen mukana ensimmäisessä Persianlahden sodassa, oli seurauksena monen rokotteen saneen pysyvä vakava vammautuminen. Tuota tapausta alettiin myöhemmin kutsua Persianlahden syndroomaksi . Yli 95 prosentissa rokotteen saaneista sotilaista on löydetty skvaleenin vasta-aineita. Muutama rokotteen saanut sotilas pysyi terveenä, eikä heidän kehostaan löydetty edellä mainittua vasta-ainetta. Kenenkään Irakissa taistelleen ja rokottamattoman sotilaan kehosta ei ole löytynyt tuota vasta-ainetta. Skvaleenin vasta-aine aiheutti kuoleman 6.5 prosentille sotilaista.

Skvaleeniongelman oireiden ilmestyminen kestää noin vuoden, koska tuona aikana hermoston ja aivojen skvaleenitaso laskee tasolle, jolla soluvauriot alkavat. Tuon ajan pituus myös aiheuttaa sen, että rokotevalmistajat voivat pestä kätensä heidän rokotteidensa aiheuttamista vauriotapauksista. Kaiken lisäksi kongressi on hyväksynyt lain, joka antaa immuniteetin rokotevalmistajille.

Analysoituamme H1N1-rokotteen ainesosaluettelon, voimme tulla vain siihen lopputulokseen, ettei sikainfluenssarokotteiden todennäköinen tarkoitus ole estää tai parantaa sikainfluenssaa, vaan

1. Laskea ihmisten älykkyysosamäärää
2. Lyhentää ihmisten elinikää
3. Vähentää ihmisten hedelmällisyyttä
4. Aiheuttaa lukuisia kuolemia

Jos käsittelemällämme rokotteella olisi jokin muu tarkoitus, ei siinä olisi skvaleenia ja/tai muita vastaavia lisäaineita (lisäaineita, joita emme tässä artikkelissa käsitelleet). Tämä artikkeli käsitteli skvaleenia, mutta uskomme että on olemassa monia muita ”reseptejä” ja lisäaineita, joita hyväksikäyttäen rokotevalmistajat laukaisevat ihmisissä autoimmuunisairauksia. Ottaen huomioon Baxterin tarkoituksellisesti valmistetun ”pandemiarokotteen”, on luottamus rokotevalmistajiin ja lääketeollisuuteen todennäköisesti pysyvästi mennyttä.

Menetetty luottamus

Tarkoituksellisella pandemialla ja sitä ”hoitamaan” valmistetulla vaarallisella rokotteella WHO ja rokotevalmistajat ovat osoittaneet halunsa vahingoittaa ihmisiä. On myös olemassa ihmisiä, joille on kerrottu eri rokotteiden vaaroista, ja nuo ihmiset ovat muita, rokotteita saaneita ihmisiä, älykkäämpiä ja terveempiä. H1N1-rokoteohjelman todennäköinen tarkoitus näyttää olevan ihmisten jakaminen kahteen ryhmään: niihin, joiden älykkyys, terveys ja hedelmällisyys on kärsinyt rokotteista, ja niihin, joiden ei. Ja tuo toinen ryhmä on kaikkien muiden yläpuolella. Voimmekin nyt sanoa, ettei enää ole turvallista ottaa mitään rokotetta. Älä rokota lastasi vaarallisilla rokotteilla.

Jos joskus kuulet jonkun kuuluisuuden ottaneen rokotteen, muista, etteivät kaikki rokotteet ole samanlaisia (toim.huom: Esimerkiksi rotavirusrokotteita valmistaa useampi valmistaja ja eri ”reseptillä”).

Lähteet:

Newsmax.com "Vaccine May Be More Dangerous Than Swine Flu" (Sikainfluenssarokotteet saattavat olla vaarallisempia kuin itse tauti)

Mercola.com "Squalene: The Swine Flu Vaccine's Dirty Little Secret Exposed" (Skvaleeni: Sikainfluenssarokotteen likainen salaisuus paljastettu)

Chiroweb.com "Vaccines May Be Linked to Gulf War Syndrome" (Rokotteet saattavat olla osasyynä Persianlahden sodan syndroomaan)

The Unify Coalition "Experimental Vaccines / Adjuvants / Squalene:"

Health Freedom Alliance Read this to item 122, it returns to English half a page down!

Rense This is an excellent report on the Gulf War Syndrome and Autism, by Neurosergeon Dr Blaylock (Tämä on erinomainen artikkeli Persianlahden sodan syndroomasta ja autismista, kirjoittanut neurokirurgi, tohtori Blaylock)

 

 

Suosittelemme aina ajankohtaisen dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista. Elokuvan on jo katsonut noin 80 miljoonaa ihmistä (englanniksi n.12M) ja se on katsottavissa 27 kielellä. Suomenkielinen käsikirjoitus tässä.

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

Uutisia ja päivityksiä:

15.4.2018:

Robert Steele sivustollaan: tappaako langaton teknologia yhden sukupolven nuoria?

8.4.2018:

Päivitettyjä uutisia Facebookia (alamäki jatkuu), Googlea/Youtubea (sensuuri jatkuu) ja Twitteriä (twiittien poistoa) koskien tässä. Noiden sosiaalisen median jättien loppu on nyt lähellä.

5.4.2018:

Kaikki lääkärit, jotka ovat löytäneet syöpäentsyymejä rokotteissa ovat [mysteerisesti] kuolleet

Kuinka valehteleva valtamedia mustamaalaa ne, jotka ovat huolissaan rokotteiden sivuvaikutuksista

Yli 100 lääkäriä itsemurhattu, kukaan ei kysy miksi

Lääkäri Yhdysvalloissa: Lasten täytyy antaa leikkiä mullalla, että heidän immuunijärjestelmänsä kehittyy normaaliksi

Näin levitetään tauteja edelleen: Yhdysvallat tiputti Koreassa lentokoneista sairauksia kantavia hyönteisiä vuonna 1952

Tutkimus Yhdysvalloissa: Glyfosaattia (Round-Up) virtsassa 90 prosentilla raskaana olevista naisista

2.4.2018:

Presidentti Trump julisti huhtikuun lasten hyväksikäytönvastaiseksi kuukaudeksi!

31.3.2018:

Hullujen tiedemiesten seuraava projekti: 'Universaali' influenssarokote?

29.3.2018:

Fox News (valtamedia!) 28.3.2018: Miksi niin moni havahtuu karuun totuuteen [valehtelevasta] valtamediasta

27.3.2018:

Tässä yksi esimerkki siitä, mitä eliitti on valmis tekemään muokatakseen meitä haluamaansa suuntaan: Yhdysvalloissa pakkosteriloitiin 20.000 naista

Katso myös video: The Science Agenda to Exterminate Blacks (Tieteen suunnitelma mustan rodun eliminoimiseksi) N.350.000 katsonutta.

Tässä lisää aiheesta:

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia sekä: Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Lääkäri katuu sitä, ettei ollut tutkinut rokotteita aikaisemmin

Pahantahtoinen valtamedia Yhdysvalloissa hyökkää nyt avoimesti "rokotteiden uhrien" kimppuun

Rokoteteollisuus Yhdysvalloissa mustamaalaa rokotuskriittisiä ryhmiä

25.3.2018:

Uusi sivumme: Rokotetut vs. rokottamattomat

23.3.2018:

Ylen rokotemainos: Rotavirusrokotukset tehokkaita myös heti syntymän jälkeen aloitettuna Tässä oma artikkelimme rotavirusrokotteesta:

Miljoonat lapset saaneet ”apinaviruksen” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rokotteesta

www.jeffereyjaxen.com/blog/doctor-vows-no-more-vaccines-at-his-practice-after-attending-the-autismone-conference

The American History Of Compulsory Vaccination and its Ties to Eugenics

Duodecim: Rokotusvastaisuus ei kunnioita ihmisarvoa

Oikeus ilmaiseen punkkirokotukseen laajenee nyt myös Kemiin

18.3.2018:

Australiassa hyvä esimerkki rokotustietoudesta: Varakkaat (korkeammin koulutetut) rokottavat vähemmän

Lääkäri influenssarokotteesta: Se on suunniteltu aiheuttamaan syöpää

Kuinka HPV-rokote "tuhoaa" teinimme

Teinit sairastuneet MS-tautiin Gardasil-rokotuksen jälkeen

16.3.2018:

Useat tutkimukset sen todistavat: Rokotteet heikentävät immuunijärjestelmäämme

Päivitys 14.3.2018:

Todella hyvä uutinen Valkoisesta Talosta:

Trump 13.3.2018: "Hallintoni tulee tekemään kaikkensa ihmiskaupan, tämän todella hirveän 'bisneksen', lopettamiseksi."

Ihmiskauppa (erityisesti lapsiin liittyvä) on Varjohallituksen (teollisuuden) akilleenkantapää. Lisää aiheesta etusivullamme ja sisarsivustollamme tässä.

12.3.2018:

Gardasil-rokotteeseen liittyvissä tutkimuksissa puutteita - Vaikuttivat merkittävästi turvallisuuteen

"Syöpämurhat" saatava loppumaan: Tutkija sanoo erilaisten siementen ominaisuudet "uhka lääketeollisuudelle"

Vuonna 2011: Taas uusi rokoteskandaali! Neljä japanilaista lasta kuoli rokottamisen jälkeen. Samoja rokotteita on annettu kymmenilletuhansille suomalaislapsille. (Pfizerin Prevenar ja Sanofi-Aventiksen ActHIB)

Vuonna 2015: Lääkärit vaativat HPV-rokotusten lopettamista

Yhdysvaltojen viranomaisten dokumentit todistavat: Rokote linkitetty mikrokefaliaan

"Limsa päivässä pitää raskauden loitolla"

Teinipoika kuoli aivokalvontulehdukseen rokottamisen jälkeen

8.3.2018:

Rokotevelvoitteessa on kyseessä ”ihmiskoe” - kapinakätilö kertoo miksi

Taas yksi teinipoika kuoli HPV-rokotteesta

6.3.2018:

Toimitus valittaa 3.3. uutisiin lipsahtaneita, huonosta nettiyhteydestä johtuneita, harhaanjohtavia, käännöksiä uutisotsikoista.

Australialaiset vanhemmat, jotka eivät halua rokotuttaa lapsiaan, perustivat oman verkoston palveluineen protestina pakkorokotuksille

16 syytä olla ottamatta rokotuksia

Kemisti antaa kolme syytä olla rokotuttamatta lapsia

NBC-uutiskanava Yhdysvalloissa: Influenssavirus muuntuu, koska rokotteet on "tehty kananmunissa" - Vanhanaikainen metodi

3.3.2018:

Ruuaksi kasvatetuissa eläimissä on todettu olevan valtavia määriä antibiootteja

Vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreitä on löydetty (mysteerisesti) kuolleina jo yli 80

Oikeus Yhdysvalloissa: Veden fluoraaminen saattaa olla kohta kiellettyä

Rokotteetko turvallisia? Ne levittävät samoja tauteja, joita niiiden pitäisi estää

Maailman vaarallisimmat lääkkeet listattu - Otatko niitä?

Rokotteet ja immuunijärjestelmäsi

Mitä maksaa synnyttäminen Yhdysvalloissa

Terapiakoirat parantavat sinut

3.3.2018:

Yle svenska: Robinin taistelu jatkuu - Sai narkolepsian rokotteesta

Clevelandilaisen klinikan entinen pomo puhuu saatuaan potkut - Kyseenalaisti  influenssarokotteen tehon

2.3.2018:

Päivitetty tiedote lukijoillemme tässä.

Suomi on maailman ylivoimainen ykkönen alzheimer ja dementiakuolemissa. Rokotteet ovat yksi syyllinen.

Rokotteiden saastuminen valmistusvaiheessa saattaa olla yksi syy epidemioihin

ADHD on lääketeollisuuden keksimä "valesairaus" Lisää aiheesta Ylen dokkarissa lääkkeitä terveille

25.2.2018:

Uusi artikkelimme: Sokeroidut juomat muuttavat vauvojen ja lasten DNA:ta – Sairastavat enemmän

Henkilökohtaisia terveystietoja on katsottu laittomasti hyvin laajasti – tarkista kuka on tietojasi katsonut

23.2.2018:

Uusi sivumme:

Tutkiva journalisti Jon Rappoport haastatteli rokotetutkijaa

Hänen bloginsa tässä, ja hänen web-sivunsa tässä.

Syöpärokotetta aletaan testata ihmisissä

Tieteellisten tutkimusten vertaisarvionnissakin huijataan Toinen artikkeli aiheesta tässä.

 

Yhdysvaltojen lääketurvallisuusvirasto tunnustaa: Rokotteet aiheuttavat autismia. Oma sivumme autismista tässä.

Influenssarokote Yhdysvalloissa tunnustettuakin huonompi

Verkkouutiset: THL:ltä virhearvio: Influenssarokote tehoton

Parasetamoli, rokotteet ja autismi

 

Rokotetut vs. rokottamattomat: Arvaa kummat ovat sairaampia

Yhdysvaltojen tarttuvien tautien viraston harhaanjohtava statistiikka ja Tamiflu-influenssarokotteen tappavat sivuvaikutukset

Tutkimus rokotetut vs. rokottamattomat: 6-12 vuotiaiden lasten terveys

Yhdysvaltojen valtamediassa asiantuntijat sanovat: Rokote on saattanut aiheuttaa influenssaepidemian

Arkisto, jossa muun muassa linkit 8000 rokotetutkimukseen

Lista kuuluisimmista mielenhallintaprojekteista (joilla tehdään myös kouluampujia)

Kuinka FBI teki kansalaisesta tarkoituksella terroristin

Entinen CIA:n agentti: Jokainen terrori-isku Yhdysvalloissa on ollut FBI:n suunnittelema ja toteuttama

22.2.2018:

Haluamme lastemme parasta.

Terroristi-huijaukset eivät onnistu ilman viranomaisten ja median apua. Kouluampumiset loppuvat, kun kansa herää. Tutki näitä aiheita ja jaa sitten tietoa.

Tässä yksi esimerkki terrori-iskuhuijauksesta:

Virallisen version mukaan lentokoneet romahduttivat kaksi pilvenpiirtäjää New Yorkissa vuonna 2001. Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin etukäteen (Toim.huom. viranomaisten avustuksella) asennetuilla räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Robert Steele: 911 sisäpiirin toteuttama:

21.2.2018:

Kouluampumiset, viranomaiset ja rokotteet: Tutki!

Viranomaisten uskottavuus on kriisissä: Jos he osallistuvat totuuden salaamiseen kouluampumisiin liittyen, on vaikea uskoa heidän tiedottamiseensa esimerkiksi rokotteita ja syöpää koskien.

Jos aihe on sinulle uusi, lue ensin aikaisempi postauksemme siitä alla (17.2.2018).

Kutsuvieraanamme Tenojoella ollut, ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele: Terrorismi Euroopassa teatteria (näyttelijöitä)

Robert: CNN tiesi 14. päivän "ampumisesta" jo kaksi viikkoa aiemmin

Teatteria: Floridan "kouluampumisesta selvinnyt" harjoittelee rooliaan kameralle

Lavastetut hyökkäykset (false flag) ei ole salaliittoteoriaa, vaan olemassa oleva ja yleinen tapa manipuloida kansaa

Entinen CIA:n agentti: Suunnittelin ja toteutin valehyökkäyksiä CIA:ssa ollessani

YouTuben sensuroima video: Uutisissa sanotaan: Kaksi ampujaa - Opiskelija käveli koulun käytävällä "väitetyn ampujan" kanssa, kun he kuulivat laukauksia

Video: Opiskelija sanoo: Olin "väitetyn ampujan" kanssa, juuri kun ammuttiin

Sandy Hookin väitetty kouluampuminen

Muita "terrori-iskuja":

USA:ssa: 911, September 11 > S 11 > $ ( kyseisen maan valuutta, dollarin merkki)

Espanjassa: Madridissa junaisku 11 maaliskuuta 2004, march 11 > M 11 > € merkki kyljellään (Espanjan valuutta. euro)

Englannissa: Lontoossa metroisku 7 heinäkuuta 2005 > 7/7 > 7 J > £ (Englannin valuutta, punta, ylösalaisin):

Arvostettu European Physics Society julkaisi uuden raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin räjähteillä, ei lentokoneilla.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclution) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

Sekä USA:ssa, että Englannissa viranomaiset harjoittelivat samana päivänä kun terrori-iskut näissä maissa tapahtuivat sitä, kuinka estää juuri kyseisenlainen isku. Viranomaiset valitsivat päivät harjoituksille, eivät terroristit.

"Terrori-iskuille" on vieläkin tyypillistä se, että viranomaiset harjoittelevat iskua varten juuri silloin kun "oikea" isku tapahtuu. Miksi? Harjoitus on helppo kääntää "oikeaksi" iskuksi etenkin, kun valtamedia on omistuksessa, ja osallistuvat "viranomaiset" ovat omia joukkoja.

Oklahoman vuoden 1995 pommi-iskusta tässä.

Naton Gladio-joukkojen terrorismista tässä.

19.2.2018:

Rintaruoki vauvaasi: Nestlen todistettu käyttävän hyväkseen "valetiedettä" markkinoidessaan maidonkorviketta hyväuskoisille

Floridassa lakiehdotus HPV-pakkorokotuksista - Vastusta sitä! (Toim.huom: Tulossa myös Suomeen? Älä tyydy vastaukseen: Suomessa annetaan eri valmistajan rokotetta. Tutki ja jaa tietoa!)

Tietoa HPV:stä tässä.

Influenssan homeopaattinen hoito: toimintaperiaate, viisaus ja tieteellinen näyttö

17.2.2018:

Otamme osaa Floridan kouluammunnassa menehtyneiden puolesta. Tällä kertaa todennäköisesti ihmisiä oikeasti kuoli. WikiLeaksin perustajan Julian Assangen kommentti aiheeseen liittyen:

"Melkein kaikki terroriteot ovat FBI:n suunnittelemia." (Koska FBI saa niistä lisärahoitusta)

Lisää aiheesta sivullamme Totuus terrorismista.

Ystävämme, Nobelin rauhanpalkinnon 2017 saajaksi ehdotettu, Robert Steele aiheesta suomeksi tekstitettynä:

(Tuplaklikkaa isommaksi)

Koko 52 minuutin luennon voit katsoa tässä.

 

16.2.2018:

Uusi sivumme: Totuus poliosta

Ilkka: Kätilö: Olen tutkinut rokotteita, influenssarokote on [vain] bisnestä!

Vauvakolmoset rokotettiin - kaikista "yhdessä yössä" autistisia

WHO, rokotteet ja depopulaatio -Kuinka rokotteilla vähennetään afrikkalaisten määrää: Tuore tutkimus todistaa - Rokotteisiin lisätty kemikaali tekee afrikkalaisista naisista lapsettomia

Keniassa: Kirkko syyttää valtiota ja rokotevalmistajia huijauksesta

Psychology Today: Tekeekö flunssavirus meistä tarkoituksella sosiaalisempia?

CDC:n johtajan rötösten lista jatkuu: Linkitetty myös tupakkayhtiöihin

Anna lapsillesi ananasmehua yskänlääkkeen sijaan

Suosi alatiesynnytystä: Keisarinleikkaus nostaa lapsen astmaan sairastumisen riskiä sekä kaksinkertaistaa lapsen riskin tulla ylipainoiseksi

Älypuhelimet tekevät lapsista onnettomia - maksimi 2 tuntia/päivä

8.2.2018:

Uusi sivumme: Autismi ja rokotteet

CDC:n johtajan kytkökset lääketeollisuuteen vahvistuvat

7.2.2018:

Rokotevalmistajan luvat peruttiin - heidän rokotteensa teki 500.000 naisesta lapsettomia

Lisää esimerkkejä siitä, kuinka maapallon väestöä vähennetään rokotteilla tässä, ja ruualla tässä.

3.2.2018:

CDC myöntää, että 98 miljoonaa yhdysvaltalaista sai syöpäviruksen poliorokotteessa

1.2.2018:

Yhdysvaltojen rokotteista vastaavan viranomaisen,CDC:n, johtaja erosi. Oli ostanut tuhansia rokotevalmistajien osakkeita CDC:tä johtaessaan

Viranomaiset Yhdysvalloissa: HPV-rokotetta ei tulisi antaa pojille

Rokoteteollisuus paniikissa: Rokotettuja lapsia kuolee influenssaan ympäri Yhdysvaltojen

Rokotetut levittävät influenssaa 7 kertaa enemmän kuin rokottamattomat

Todisteet influenssarokotteen puolesta todella vähissä

27.1.2017:

300 miljoonaa kertaa luettu artikkeli rokotteista: 99% ihmisistä saa sellaisen version rokotteesta, joka vaurioittaa aivojasi (ja siis helpottaa myöhemmin manipulointiasi)

Trump ei ole koskaan ottanut influenssarokotetta: Hän ei pidä siitä, että myrkkyjä ruiskutetaan kehoomme - influenssarokote on tehoton

Todistettu: Lasten rokotteissa on vieläkin elohopeaa

Justin Timberlake: Idea pakollisesta rokotusohjelmasta on epä-amerikkalainen

Trump auttaa taistelussa pakollisia rokotteita vastaan

25.1.2017:

Ensimmäinen vertaisarvioitu tutkimus paljastaa: Rokotetut sairastuvat enemmän kuin rokottamattomat

24.1.2018

Sadat perheet Yhdysvalloissa raportoineet: Lapsilla hallusinaatioita influenssarokotteen saatuaan

23.1.2018:

Uusi sivumme: Influenssa

Aamulehti 20.1.2018: Uusi tutkimus: Influenssa leviää työkaverilta toiselle pelkän hengitysilman välityksellä - rokotetut levittävät enemman viruksia kuin ei rokotetut

15.1.2018:

Helsingin Uutiset 26.11.2017: Tartuntatautilääkäri: Hinkuyskäepidemian kaikki sairastuneet olleet rokotettuja

29.12.2017:

EI LAPSILLE: Yksi todiste lisää siitä, ettei Disneyn tuotanto ole (varsinkaan) lapsille sopivaa: Disneyn musiikkiosaston johtaja syytettynä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Lisää Disneystä ja maailmanlaajuisesta pedofiliaskandaalista sisarsivustollamme www.pizzagate.fi

Kymen Sanomat 19.12.2017: Tämän vuoden influenssarokote täysi huti

Iltalehti 20.12.2017: Ensimerkit influenssarokotteen tehosta huonot

27.12.2017:

Trump julisti 21.12. Yhdysvaltoihin kansallisen hätätilan, ja samalla astui voimaan laki, joka antaa viranomaisille oikeuden jäädyttää mm. ihmisoikeuksia loukkaavien (ihmiskauppa) tahojen varat. Valkoisen Talon virallinen sivu aiheesta tässä.

Laki selitettynä tässä.

Kaikki liittyy kaikkeen. Viimeisen vuoden aikana Washingtonissa on todella jyrissyt ja tämäkin tapahtuma on valtava askel kohti parempaa, avointa maailmaa. Tutki aihetta ja jaa sitten tietoa.

Ymmärtääksesi paremmin tämän historiallisen lain merkitystä, tutustu sivuumme Google.

Tuon uuden lain kohteena ovat erityisesti Clintonit.

Clintoniin liittyvät skandaalit kuohuttavat Amerikassa – miksi YLE vaikenee?

Vihdoinkin "Hillary Clintonit" (pedofiilit ja muut) saatu tutkintaan Yhdysvalloissa. Vangin seurantapantoja on jo monen rötöstelijän nilkassa:

Lisää tässä.

26.12.2017:

Tutkimus: Lasten 'viihde' kannustaa huonoihin elintapoihin - Lihavia ja sairaita ihmisiä on helpompi kontrolloida Käännämme artikkelin pian suomeksi, voit auttaa meitä siinä.

Harvardista valmistunut immunologi: Rokottamattomat eivät ole vaara yhteiskunnalle - Rokotteen tarkoitus on suojata vain rokotettua, rokotteet eivät estä tautien leviämistä

21.12.2017:

Vastasyntyneiden aivovaurioiden määrä putosi dramaattisesti sen jälkeen kun haitallisia kemikaaleja kiellettiin "teflon-tuotteista".

Antibioottien käyttö synnytyksessä: Tappavat myös hyviä bakteereja - Lapsi sairastaa myöhemmin enemmän

18.12.2017:

Joulufaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Näyttelijä Jim Carrey: Onko tuomio rokotteista jo annettu?

Lisätty sivustollemme:

Totuus ilmastonmuutoksesta

Totuus terrorismista

Lisää 'totuuksia' sivuvalikossa Totuus.

12.12.2017:

Unlocking Autism -järjestön perustaja löytyi kuolleena kanavasta: onnettomuus?

Lue myös:

Yli 50 luontaislääketieteen harjoittajaa kuollut mysteerisesti vuoden sisällä Yhdysvalloissa

25.11.2017:

Lisätty sivustollemme:

Totuus Pizzagate-pedofiliaskandaalista

Totuus sodista

Totuus rahasta

Totuus uutisista

Lisää 'totuuksia' sivuvalikossa (Totuus).

 

18.11.2017:

Lisäsimme sivustollemme:

Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 3 - Lyhennelmä

Totuus rokotteista -dokumenttielokuva osa 4 - Llyhennelmä

31.10.2017:

Totuus rokotteista -dokumenttielokuvien osan 2 käsikirjoitus luettavissa suomeksi sivustollamme tässä.

Suunta on muuttumassa: Lääkemafian pomo syytettynä lääkäreiden lahjonnasta

16.8.2017: Miljoonat lapset saaneet tartunnan ”apinaviruksesta” Suomessakin vauvoille annettavasta Rotateq-rotavirusrokotteesta. (100 miljoonaa yhdysvaltalaista sai syöpäviruksen poliorokotteesta. "Kaunisteltu versio" aiheesta teollisuuden kontrolloimassa Wikipediassa: Apinavirus SV40)

29.9.2016: HPV-rokotteen kehittäjä paljasti: Rokote on suuri tappava huijaus

18.8.2017:

Lääketeollisuus manipuloi mediaa Suomessa: Rokotekriittinen artikkeli kirjoitettiin uudestaan

13.4.2017:

Olemme käyttäneet sivustollamme käsittelemien aiheiden kriittiseen tutkimiseen tuhansia tunteja, ja pidämme tuon tutkimisen seurauksena muodostunutta kokonaiskuvaamme maailman tilanteesta kohtalaisen hyvänä.

Ymmärrämme miksi "teollisuus" rahanahneudessaan julkaisee valeuutisia, valetutkimuksia ja valekyselyjä, ja pidämme hyvänä kykyämme erottaa roistot sankareista.

Seuraavalla videolla kutsu- vieraanamme Tenojoella maaliskuussa 2017 ollut entinen CIA:n agentti ja tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi ehdotettu Robert David Steele kertoo kuinka poliitikkojamme lahjotaan ja kiristetään. Suomenkielinen tekstitys:

 

Robertin videoita suomenkielisellä tekstityksellä tässä.

WikiLeaksin perustaja, Julian Assange lokakuussa 2017: FBI suunnittelee terroritekoja ja toteuttaa niitä:

Tämän sivuston materiaali perustuu riippumattomien tutkijoiden materiaaliin ja sivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja opastaa lukijoitamme. Sivuston tarkoitus ei missään tapauksessa ole analysoida potilaiden hoidontarvetta, eikä se missään tapauksessa korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tai vastaavan määräämää hoitoa. Sivuston ylläpitäjät eivät ota vastuuta sivuston käyttäjien tekemistä henkilökohtaisista ratkaisuista. Suosittelemme että otat yhteyttä omaan lääkäriisi ennen kuin kokeilet sivustollamme esiteltyjä hoitokeinoja.

Powered by Aava 3